O Forumu i Sajtu
Dugo sam samo pratio dešavanja na ovom forumu pa sam odlučio i ja da se malo uključim u rad istog. Zaista moram da pohvalim sve koji učestvuju u radu ovog foruma jer ima jako mnogo kvalitetnih postova i vidi se da ljudi koji pišu znaju o čemu pišu. Uvek je kvalitetna rasprava i to me najviše i privuklo da se malo i ja aktiviram i podelim sa vama sve što znam oko našeg kluba.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Господо драга, пошто нисам приметио да овде има дама, обраћам се само вама. Овде смо сви због Воше и једино због Воше. Да није ње остаје велико питање да ли би ми између себе икада прозборили по коју? Ако кренемо да се пребројавамо по националном,верском, политичком критеријуму то ништа неће добро донети. Мало смо се опустили и осилили. Нису била тако давна времена када сам на сваког навијача Војводине гледао као на род а не на друга! Где нам се изгубио тај осећај заједништва? Зашто смо спремни да наше ојачале мишице опрабамо прво на својима? Ако већ морамо да улазимо у неке приче наставите дуеле на приватеу?
п.с. Извињавам се Лиманфкв што сам брисао његове постове!
пс.2 Чиkа Тома банован по сопствeној жељи!
п.с.3 Ми смо једно, то је наша снага?
п.с. Извињавам се Лиманфкв што сам брисао његове постове!
пс.2 Чиkа Тома банован по сопствeној жељи!
Last edited by Владика on Sun Jan 25, 2009 1:31 am, edited 1 time in total.
podbara wrote:Господо драга, пошто нисам приметио да овде има дама, обраћам се само вама. Овде смо сви због Воше и једино због Воше. Да није ње остаје велико питање да ли би ми између себе икада прозборили по коју? Ако кренемо да се пребројавамо по националном,верском, политичком критеријуму то ништа неће добро донети. Мало смо се опустили и осилили. Нису била тако давна времена када сам на сваког навијача Војводине гледао као на род а не на друга! Где нам се изгубио тај осећај заједништва? Зашто смо спремни да наше ојачале мишице опрабамо прво на својима? Ако већ морамо да улазимо у неке приче наставите дуеле на приватеу?

budababa
Zato se i slažem sa budababom da takva mera bude privremena (bar sam ja tako shvatio gore citirano) i da od ponedeljka nastavimo prepoznatljivim putem i u istom sastavu. Tj, da se čika tomi skine ban, jer mislim da želja za banom nije stvarna (zbog načina kako je formulisana).Obrisani su postovi i njemu i Limanu. Postovi koji ne priliče mestu.I, čini mi se da je za odrasle ljude sasvim dovoljna mera za ,,prekoračenje brzine".
Mnogo šta nepotrebno je napisano u afektu pokrenutih strasti.Skoro sve je sasvim opravdano izbirasano.Šteta bi bila da ovaj forum primenjuje ban i zaključavanje, osim u krajnjoj nuždi.Nedelja ce biti dan za “hladjenje” ove teme, a od ponedeljka nastavljamo po starom, fudbalom poplocanom putu.
Zato se i slažem sa budababom da takva mera bude privremena (bar sam ja tako shvatio gore citirano) i da od ponedeljka nastavimo prepoznatljivim putem i u istom sastavu. Tj, da se čika tomi skine ban, jer mislim da želja za banom nije stvarna (zbog načina kako je formulisana).Obrisani su postovi i njemu i Limanu. Postovi koji ne priliče mestu.I, čini mi se da je za odrasle ljude sasvim dovoljna mera za ,,prekoračenje brzine".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izvinjavam se ako sam bio povod za zakljucavanje teme. Ovde sam dosao da bih delio misljenje s ljudima koji vole FK Vojvodina i pricaju o fudbalu. NIsam nikog vredjao niti cu to ciniti. Ali neke stvari mi se4 ne dopadaju i to cu javno reci uvek. I slazem se, politika jeste kurva i to sam probao da ukazem. I da, mi jesmo jedno i to jeste nasa snaga. Uzdravlje!!!
Zamolio bi novije(pre svih alexadra, krleta i zelju...) na forumu da se ugledaju na "starosedeoce" ovde, primecujem veliki broj postova koji ne doprinose kvalitetu foruma i kvalitetnom pisanju i konstruktivnoj raspravi! Mogu administratori da im povecaju broj postova u statusu, ako je to u pitanju
Zeleo bi da se jos vise ljudi aktivno ukljuci, ali prvo morate da razmislite sta zelite da napisete i da li je to odgovarajuce i sa nekim ciljem u odredjenoj temi!Ako imate odredjeni stav, da ga obrazlozite i da imate neke argumente kojima bi ste ga branili, ali sve u granicama dobrog ukusa! Nema potrebe pisati neki post, samo radi pisanja!
Najbolji savet je, da se procitaju komintari sa b92 i da se trudi te da vase pisanje ne izgleda tako,sa tom dozom indijanstine, ili jos bolje, ima puno kvalitetnih i starijih tema na ovom forumu, prvo iscitajte sto vise, upoznajte se, pa ucestvuj te tako da se lepo uklopite ovde!

Zeleo bi da se jos vise ljudi aktivno ukljuci, ali prvo morate da razmislite sta zelite da napisete i da li je to odgovarajuce i sa nekim ciljem u odredjenoj temi!Ako imate odredjeni stav, da ga obrazlozite i da imate neke argumente kojima bi ste ga branili, ali sve u granicama dobrog ukusa! Nema potrebe pisati neki post, samo radi pisanja!
Najbolji savet je, da se procitaju komintari sa b92 i da se trudi te da vase pisanje ne izgleda tako,sa tom dozom indijanstine, ili jos bolje, ima puno kvalitetnih i starijih tema na ovom forumu, prvo iscitajte sto vise, upoznajte se, pa ucestvuj te tako da se lepo uklopite ovde!
Moj utisak je da svi clanovi doprinose povecanju kvaliteta foruma i nema potrebe za preduzimanje nekih mera i sl.Svako je slobodan da iznese svoj stav,a drugi su tu da ga podrze ili iskritikuju.Navedeni clanovi su mozda izbacili veci broj postova u svega nekoliko dana,medjutim velika vecina tih postova imaju veze sa temama i odgovaraju trenutnoj situaciji.Somborac wrote:Zamolio bi novije(pre svih alexadra, krleta i zelju...) na forumu da se ugledaju na "starosedeoce" ovde, primecujem veliki broj postova koji ne doprinose kvalitetu foruma i kvalitetnom pisanju i konstruktivnoj raspravi! Mogu administratori da im povecaju broj postova u statusu, ako je to u pitanju![]()
Meni je drago sto je forum vise nego aktivan u danima kada ne gledamo prvenstvo,predlagano je otvaranje novih tema drugog tipa ali je ocigledno da nisu neophodne.Desava se svima da nisu u pravu i to je sasvim razumno.Zbog toga i postoje forumi.
Neka se novi clanovi trude da pisu sto kvalitetnije,da daju sto vise informacija,utisaka,a ako ne bude islo sve najbolje tu su ljudi koji mogu na pravi put da ih upute.Svi su dobrodosli,tako je oduvek bilo i bice

Napred Voso!
Jedina predlozena mera je da dobro iscitaju forum, da vide kako on funkcionise, kako bi mogli sto bolje da se uklope u rad istog!
Kada oseti te potrebu i misli te da je interesantno i korisno nesto da napise te ili da prokomentarise te, onda tek treba pisati...Nema potrebe gusiti teme, komentarima koji nisu neophodni! Znam da ima bas puno ljudi koji aktivno i redovno citaju forum, pa ih pozivam se se aktivno prikljuce i u rad!Povremeno je korisno koristiti pm!
Kada oseti te potrebu i misli te da je interesantno i korisno nesto da napise te ili da prokomentarise te, onda tek treba pisati...Nema potrebe gusiti teme, komentarima koji nisu neophodni! Znam da ima bas puno ljudi koji aktivno i redovno citaju forum, pa ih pozivam se se aktivno prikljuce i u rad!Povremeno je korisno koristiti pm!
Pošto je ovo tema o radu foruma, voleo bi da mi ti ovde objasniš kako funkcioniše forum, zbog mene, i zbog nekih novih članova da ne prave iste ''greške'' kao i ja!Somborac wrote:Jedina predlozena mera je da dobro iscitaju forum, da vide kako on funkcionise, kako bi mogli sto bolje da se uklope u rad istog!
Ne znam šta ti se konkretno ne sviđa u mojim postovima, da li sam napisao neku laž, da li neko svoje mišljenje nisam argumentovano obrazložio, da li sam promašio neku temu, da li sam nekog vređao? Možda sam malo više srcem reagovao za onog šiptara, ali koliko se sećam tu smo imali slično mišljenje.
Da sam negde pogrešio verovatno bi me ljudi koji vode brigu o ovom forumu opomenuli, zato bi te zamolio da ne izigravaš dežurnog policajca, a ja ako nastavim da pravim ''greške'' verovatno će one biti i sankcionisane na odgovarajući način!
A što se tiče te priče oko nabijanja postova, možda je to zato što imam svoje mišljenje oko svake teme koja je u vezi sa FKV i uvek ću argumentima braniti svoje stavove!
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
'Ajte malo iskulirajte svi.
Ono sto uvek kazem u ovakvim prilikama kada poleti perje po forumu je OVDE SMO SVI NASI VOJVODINASI i nema potrebe za svadjom. Ne moraju svi da imaju isto misljenje i da se slazu u svemu ali imajte svi uvek na umu da se ovde okupljaju iskljucivo ljudi koji vole Vosu. Ima nas svakakvih ali "SVE NAS SPAJA ISTA LJUBAV". Tako da zaista ne treba potezati neke teske reci niti odmah primati stvari k srcu kada se neko ne slaze 100% sa svime sto neko drugi kaze ili misli. Ima drugih foruma ako neko zeli da se svadja, gde se okupljaju i navijaci "onih" i drugih klubova pa njih do mile volje mozete psovati i svadjati se, ovde nema potrebe za tako necim.
Ovaj forum je odpocetka krasio jedan nivo komunikacije i tolerancije, bas zato sto smo tu svi razliciti - i navijaci i "simpatizeri" i Firma i Red Firm i Stara Garda i penzioneri sa Zapada, i radikali i demokrate i autonomasi i monarhisti i debeli i mrsavi i matori i mladi... a opet svi imamo tu jednu zajednicku stvar NASU VOJVODINU zbog koje smo se ovde i skupili svi zajedno.
I ovde je uvek dobrodosao svako ko voli Vosu - jer bez obzira na sve razlicitosti medju nama, "MI SMO JEDNO - TO JE NASA SNAGA"!
Ono sto uvek kazem u ovakvim prilikama kada poleti perje po forumu je OVDE SMO SVI NASI VOJVODINASI i nema potrebe za svadjom. Ne moraju svi da imaju isto misljenje i da se slazu u svemu ali imajte svi uvek na umu da se ovde okupljaju iskljucivo ljudi koji vole Vosu. Ima nas svakakvih ali "SVE NAS SPAJA ISTA LJUBAV". Tako da zaista ne treba potezati neke teske reci niti odmah primati stvari k srcu kada se neko ne slaze 100% sa svime sto neko drugi kaze ili misli. Ima drugih foruma ako neko zeli da se svadja, gde se okupljaju i navijaci "onih" i drugih klubova pa njih do mile volje mozete psovati i svadjati se, ovde nema potrebe za tako necim.
Ovaj forum je odpocetka krasio jedan nivo komunikacije i tolerancije, bas zato sto smo tu svi razliciti - i navijaci i "simpatizeri" i Firma i Red Firm i Stara Garda i penzioneri sa Zapada, i radikali i demokrate i autonomasi i monarhisti i debeli i mrsavi i matori i mladi... a opet svi imamo tu jednu zajednicku stvar NASU VOJVODINU zbog koje smo se ovde i skupili svi zajedno.
I ovde je uvek dobrodosao svako ko voli Vosu - jer bez obzira na sve razlicitosti medju nama, "MI SMO JEDNO - TO JE NASA SNAGA"!
Ja sam deset puta pročitao ovaj deo i svaki put sam se sve lepše osećao! Predlažem svima ovu terapiju!Radoye wrote:Ovaj forum je odpocetka krasio jedan nivo komunikacije i tolerancije, bas zato sto smo tu svi razliciti - i navijaci i "simpatizeri" i Firma i Red Firm i Stara Garda i penzioneri sa Zapada, i radikali i demokrate i autonomasi i monarhisti i debeli i mrsavi i matori i mladi... a opet svi imamo tu jednu zajednicku stvar NASU VOJVODINU zbog koje smo se ovde i skupili svi zajedno.

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...