Transferi
Re: Transferi
Video sam na facebooku, neko je objavio.
Evo nasao sam "Abu zaposlen u Interu iz Bakua"
Evo nasao sam "Abu zaposlen u Interu iz Bakua"
-
To stoji već jako, jako dugo, još mnogo pre početka prelaznog roka, i molim vas nemojte više verovati novinarima koji skupljaju informacije sa našeg foruma ili sa fejsbuka...
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Silva u vojno-bezbednosnom klubu....
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=678261" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=678261" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Pisalo jeste i to do preksinoc uvece. Sada pise radi u FK Vojvodina Novi Sad. Verovatno ima istine da je u pregovorima sa Azerima ili vec nekim drugim, ali mu je vec neko skrenuo paznju da taj status promeni dok se stvari ne realizuju. Svi koji se nadaju njegovom ostanku, treba da ga prebole jer je ovo poslednja sansa da za njega dobijemo neku kintu a jos bi sprecili da ga na leto uzmu neki nama ne tako dragi klubovi..
Jos kad bi se u nasem klubu nasao neko pametan pa u njegov ugovor da doda klauzulu u kojoj bi pisalo: Igracu se zabranjuje da iz buduceg kluba (Inter Baku-npr.) postoji mogucnost prelaska u bilo koji klub iz Srbije a da to nije FKV. To je samo jedan pasus u novom ugovoru a nama bi mozda znacilo. Za svaki slucaj........
Jos kad bi se u nasem klubu nasao neko pametan pa u njegov ugovor da doda klauzulu u kojoj bi pisalo: Igracu se zabranjuje da iz buduceg kluba (Inter Baku-npr.) postoji mogucnost prelaska u bilo koji klub iz Srbije a da to nije FKV. To je samo jedan pasus u novom ugovoru a nama bi mozda znacilo. Za svaki slucaj........
Dok mi vodimo polemiku ovde, neko je barem za sada znatno ozbiljniji od nas u spremanju tima za osvajanje kupa.
OFK Beograd je produzio ugovor sa Bogavcem, mnogo znacajnije - produzio pozajmicu Grbica iz Olimpijakosa, ali i potpisao Miodrada Stosica, najavljujuci i nova pojacanja.
OFK Beograd je produzio ugovor sa Bogavcem, mnogo znacajnije - produzio pozajmicu Grbica iz Olimpijakosa, ali i potpisao Miodrada Stosica, najavljujuci i nova pojacanja.
-
ode meleg definitivno,pise na blicu i sportske net,nek mu je sa srecom.steta bio je predvodnik extra talentovane generacije.bolje da ode nego da ovde bude nezadovoljan,jos smo nesto i zaradili.igrom me podsecao na tadica samo mislim da je jos bolji.
95 утакмица - 10 голова! Крв ти је*ем. Какав нападач. Он да гол на свакој деветој утакмици(9,5 да будемо још прецизнији). Какву лигу имамо, боље да је немамо...Krle wrote:Silva u vojno-bezbednosnom klubu....
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Provalio si se brate ko i ja za Abuavdn slaninar wrote:ode meleg definitivno,pise na blicu i sportske net,nek mu je sa srecom.steta bio je predvodnik extra talentovane generacije.bolje da ode nego da ovde bude nezadovoljan,jos smo nesto i zaradili.igrom me podsecao na tadica samo mislim da je jos bolji.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 11374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Koral'' je potpuno u pravu! Ofk-a se dobro pojacala i jos ce.....a Bata hoce da forsira omladince(lepo je to,ne kazem nista ipak su oni buducnost kluba),ali mi taj kup sanjamo
mnogo mnogo godina,i sada je jedinstvena prilika posto nema blizanaca.......
mnogo mnogo godina,i sada je jedinstvena prilika posto nema blizanaca.......
Banujte me molim vas 

@Dejan
Како није? Па зар он не игра одмах иза нападача? Оно што се данас каже ''SS''(Second striker).
Како није? Па зар он не игра одмах иза нападача? Оно што се данас каже ''SS''(Second striker).
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- gospodinFKV
Pravi posao bi bio da se dovedu sestomesecna resenja u vidu Spalevica i Beljica, da se uzme vise i taj nesretni Kup, a da se na leto vrate Stepanov, Cilinsek i Avramov i da svoje karijere zavrse uz omladince. Ako bi se nosili mislju da napravimo bilo kakav korak napred u Evropi, onda i Aleksica ili Despotovica, pa cak i Kacara u nekim najludjim snovima. Stvar je u tome sto uprava nema hrabrosti da to uradi, kao ni blizanci - sta ako nam naleti neki Inter/Totenhem, i tako jake nas izbaci, ekipa bi bila preplacena i prejaka za standarde JSL, a ni oni ne bi imali motiv da pruze maksimum svojih mogucnosti. Razumem ih, donekle, ali je*em mu misa, rizikuj!
Prelazni rok poceo pre nedelju dana, OFK-a se vec grdno pojacala, patlidzan doveo Eliomara, spominju i povratak Klea, jedino se mi 'ne igramo pijanih milionera'.
Prelazni rok poceo pre nedelju dana, OFK-a se vec grdno pojacala, patlidzan doveo Eliomara, spominju i povratak Klea, jedino se mi 'ne igramo pijanih milionera'.

Fudbal menadzerski receno, on je amc, aml, amr. Odnosno ofanzivni vezni, krilo.Passion wrote:@Dejan
ФКВ