Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Meni ovo sa Kolarovim, kao novim trenerom, vise lici na preliminarni razgovor i pripremu za slucaj da disciplinska komisija suspenduje Lalatovica na izvesno vreme?
Za mene, Kolarov na Vosinoj klupi, ne deluje lose, prvenstveno zbog velikog iskustva u ligama petice i rada sa ozbiljnim trenerskim imenima.
To sto bi mu bio prvi trenerski posao, nije jedini bivsi igrac koji je tako zapoceo trenersku karijeru i bio uspesan. Cini mi se da je i Sinisa Mihajlovic tako poceo da radi kao sef strucnog staba i dosta vrhunskih igraca velikih klubova.
Za mene, Kolarov na Vosinoj klupi, ne deluje lose, prvenstveno zbog velikog iskustva u ligama petice i rada sa ozbiljnim trenerskim imenima.
To sto bi mu bio prvi trenerski posao, nije jedini bivsi igrac koji je tako zapoceo trenersku karijeru i bio uspesan. Cini mi se da je i Sinisa Mihajlovic tako poceo da radi kao sef strucnog staba i dosta vrhunskih igraca velikih klubova.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Кад мислиш да не може горе, онда Коларов
Шалу на страну, још једно удомљавање страначких полтрона, мислим да ми нисмо клуб за експеримент неког новог тренера који није наш. Кртолицу отерали, сад ће довести овог београдског липицанера. Јесте играо за велике клубове, ал нисам баш чуо неке лепе речи за њега. Чим је неко играо и у Лацију и Роми, мени довољно говори. Ако ће уместо Лалата доћи он, ја нисам за.

Шалу на страну, још једно удомљавање страначких полтрона, мислим да ми нисмо клуб за експеримент неког новог тренера који није наш. Кртолицу отерали, сад ће довести овог београдског липицанера. Јесте играо за велике клубове, ал нисам баш чуо неке лепе речи за њега. Чим је неко играо и у Лацију и Роми, мени довољно говори. Ако ће уместо Лалата доћи он, ја нисам за.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Prema informacijama koje ja imam, Kolarov je u fudbalskim krugovima projektovan za novog trenera Zvezde, pa je čak i Terzić u jednom intervjuu rekao da zamera Kolarovu što je uzeo reprezentaciju, a ne klub u kom će da se usavršava. Da li je to Vojvodina opet projektovana da bude klub u kojem će neko da se uči i zapali u Zvezdu? Nije ovo prvi put da se sklapanjem kockica izvuče takav zaključak...
Forum je pojam paradoksa najrazličitijih
Ko bi rekao da će na jednu ovakvu vest (nezavisno da li je tačna ili sračunato puštena patka) pola forumaša skoro zavapiti, ne sklanjajte nam Lalatovića
Bar nam nije dosadno

Ko bi rekao da će na jednu ovakvu vest (nezavisno da li je tačna ili sračunato puštena patka) pola forumaša skoro zavapiti, ne sklanjajte nam Lalatovića

Bar nam nije dosadno

Kolarov jeste zvezdas, da li veci od Lalatovica ne znamo , isto kao sto ne znamo i da li je prgaviji, sve dok ne vidimo.
Ne delim odusevljenje, njegovim eventualnim dolaskom, samo kazem da ima bolju igracku karijeru i ino iskustvo, zna jezik i valjda je nesto tamo naucio o kodeksu ponasanja trenera?
U ovakvim okolnostima ne mozemo dobiti trenera po zelji.
Probalo se svasta mnogo puta, pa mozda se jedanput i pogodi? Nije obecavajuci ni status kvo, a ni promena. A, ako ne menjas nista, ne moze se ocekivati da ce se nesto promeniti.
Meni samo nije jasan tajminig. Jednog trenera poslali na pripreme, a sa drugim se pregovara o njegovoj smeni?
No, mozda oni vec nesto znaju, sto mi ne znamo o epilogu slucaja Lalatovic na Disciplinskoj komisiji?
Ne delim odusevljenje, njegovim eventualnim dolaskom, samo kazem da ima bolju igracku karijeru i ino iskustvo, zna jezik i valjda je nesto tamo naucio o kodeksu ponasanja trenera?
U ovakvim okolnostima ne mozemo dobiti trenera po zelji.
Probalo se svasta mnogo puta, pa mozda se jedanput i pogodi? Nije obecavajuci ni status kvo, a ni promena. A, ako ne menjas nista, ne moze se ocekivati da ce se nesto promeniti.
Meni samo nije jasan tajminig. Jednog trenera poslali na pripreme, a sa drugim se pregovara o njegovoj smeni?
No, mozda oni vec nesto znaju, sto mi ne znamo o epilogu slucaja Lalatovic na Disciplinskoj komisiji?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Сплаваров? Дајте људи па ово нема смисла довести тренера да се учи послу код нас. Па нисмо ми клуб друге или треће лиге.. плус у зајечару је седео одма поред суприм лидера ткд како је он бољи од лалатовића стварно не знам..
Više puta se konstatovalo na Forumu kako bi bilo lepo da neko poznatije ime sedne na našu klupu i da se na taj način probija i raste sa ekipom. Kolarovu se ne može osporiti njegova igračka karijera, definitivno bi bio ozbiljniji autoritet od svih prethodnika u poslednjih X godina, pa čak i kod stranaca.
Ali ako klub ne planira dugoročnu saradnju sa njim, već da bude usputna stanica za neke druge stvari kao što kaže @ElMaestro, onda neka hvala. U svakom slučaju, Lalatović mora da ode.
Imamo slaninare s kojima se, verujem, može raditi dugoročno, to su trenutno Rastavac i Krtolica, u perspektivi Kačar. Plašim se da nam je danas bitnije uzdizanje vojvodinaštva unutar samog kluba (i oko njega) od samih rezultata na terenu.
Ali ako klub ne planira dugoročnu saradnju sa njim, već da bude usputna stanica za neke druge stvari kao što kaže @ElMaestro, onda neka hvala. U svakom slučaju, Lalatović mora da ode.
Imamo slaninare s kojima se, verujem, može raditi dugoročno, to su trenutno Rastavac i Krtolica, u perspektivi Kačar. Plašim se da nam je danas bitnije uzdizanje vojvodinaštva unutar samog kluba (i oko njega) od samih rezultata na terenu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Još onda sam pomenuo da se čeka odluka disciplinaca iz FSS kako bi u slučaju kazne Vojvodina izbegla plaćanje Lalatoviću i pomoćnicima do kraja ugovora koji nije mali, ali i tada sam rekao da je valjda čast važnija od para...
Što se Kolarova tiče, radio je sa najboljim trenerima sveta i sigurno će mnogo toga moći da prenese na ekipu. Karakter jeste upitan ali sigurno je da neće da se ponaša kao Lalatović.
Što se Kolarova tiče, radio je sa najboljim trenerima sveta i sigurno će mnogo toga moći da prenese na ekipu. Karakter jeste upitan ali sigurno je da neće da se ponaša kao Lalatović.
Па шта чека комисија? Да лалат одради припреме па да 30-ог јануара кажу да је кажњен на Х месеци?
Slazem se sa navedenim. Redosled je jasan.Duplof wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 11:33 am Više puta se konstatovalo na Forumu kako bi bilo lepo da neko poznatije ime sedne na našu klupu i da se na taj način probija i raste sa ekipom. Kolarovu se ne može osporiti njegova igračka karijera, definitivno bi bio ozbiljniji autoritet od svih prethodnika u poslednjih X godina, pa čak i kod stranaca.
Lalat mora da ode.
Dovesti trenera koji ce raditi nekoliko sezona sa timom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Takođe je mesto gde su ljudi samo u poslednjih 10ak komentara opisali klupsku situaciju do detalja tačno. Uključujući temu Kolarova kao novog trenera. I zašto dolazi i ko ga gura i zašto treba da dođe i zašto ovaj treba da ode i zašto će i on nakon toga morati da ode posle nekog kratkog vremena... Možeš da sačuvaš tih poslednjih 10ak komentara i da ih pročitaš ponovo za jedno 6 meseci, verujem da će tačnost biti frapantna. Za to vreme, vrhuška kluba nam je poltronsko leglo, koje otvoreno laže... Floskule, lažno preuzimanje, a suštinski izmicanje od, odgovornosti, SNS kuhinja 1 kroz 1, isti šabloni kao u milion i jednoj drugoj temi u ovoj smešnoj, tužnoj i napaćenoj državi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Evo, izgleda da moze i mnogo gore od Lalatovica, a do juce sam mislio da je to nemoguce!!!!!

Kup je nas!
Mislim da je ovo namerno pušteno da bi se videla reakcija.
- Uvek sa tobom
Лепо су га увалили Бакмазу

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... adu/502125
Moderacija: Zamenio sam ti link sa mocartovim, izvini. Ne mogu da gledam to smeće na ovom forumu. U tekstu mocarta ima link, pa je šteta minimalna, nadam se da nećeš zameriti.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !