Trener(i) FK Vojvodina
- Mare_Liman
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Стојим у месту,губим време, чекам боље дане, који долазе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
ВОЈВОДИНА КАЗНИЛА ЛАЛАТОВИЋА: Председник Новосађана се поново извинио Феђи Дудићу и Радничком из Крагујевца
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... 2025-01-01
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... 2025-01-01
@CekamBoljeDane
Cekamo mi vec 35 godina ( u Zbiljicevom mandatu 3 godine u ,,olako obecanoj brzini", kako bi rekao Kragujevcanin Dragisa Pavlovic).
Tako da nam 2 ne predstavljaju nista.
Cekamo mi vec 35 godina ( u Zbiljicevom mandatu 3 godine u ,,olako obecanoj brzini", kako bi rekao Kragujevcanin Dragisa Pavlovic).
Tako da nam 2 ne predstavljaju nista.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Dambrauskas je već jednom bio blizu, nude ga agenti svuda, ponuđen je i Levskom.Forza Voša wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 8:16 pm Malo da zapalimo temu. Ja ne volim da prenosim komentare sa portala ali zaista mi je cudno da jos uvek niko nije preneo na forumu da "prijatelj" kaze na mozzartu da je Dambrauskas blizu potpisa. Cak je i Danilo negde napisao nesto u fazonu "a trener je ...".
Dobar je trener ostavio je jako dobar utisak u Hajduku, moderan trener.
Verujem da postoje neki kontakti sa njim.
Ja mislim da će Lalatović dobiti suspenziju i da će nakon toga uslediti raskid saradnje na njegovu štetu i da se samo to čeka ali nemam nikakve informacije samo neki moj osećaj.
Dambrauskas mi deluje kao idealno rešenje a ako njegov angažman ne bude realan onda sve karte treba baciti na Gaćinovića.
Зар се он није већ спомињао прошле зиме кад је Ранко отишао или у том неком периоду? И колико се сећам пренесено је да после хајдука човек више неће да ради на овим просторимаDeep Purple wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 11:52 amDambrauskas je već jednom bio blizu, nude ga agenti svuda, ponuđen je i Levskom.Forza Voša wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 8:16 pm Malo da zapalimo temu. Ja ne volim da prenosim komentare sa portala ali zaista mi je cudno da jos uvek niko nije preneo na forumu da "prijatelj" kaze na mozzartu da je Dambrauskas blizu potpisa. Cak je i Danilo negde napisao nesto u fazonu "a trener je ...".
Dobar je trener ostavio je jako dobar utisak u Hajduku, moderan trener.
Verujem da postoje neki kontakti sa njim.
Ja mislim da će Lalatović dobiti suspenziju i da će nakon toga uslediti raskid saradnje na njegovu štetu i da se samo to čeka ali nemam nikakve informacije samo neki moj osećaj.
Dambrauskas mi deluje kao idealno rešenje a ako njegov angažman ne bude realan onda sve karte treba baciti na Gaćinovića.
Sumnjam da ce se on vratiti u region, ali hajde da budem optimista.
Nama treba trener stranac, a ,,nas", da za nas ima ,stomak" za sve nase kontraverze. Neko tipa Halilhodzic, Kodro, Barisic...ili neki Italijan, da ga ne iznenade ovdasnje nebuloze ( i da nije navijac crveno-crnih).
Nama treba trener stranac, a ,,nas", da za nas ima ,stomak" za sve nase kontraverze. Neko tipa Halilhodzic, Kodro, Barisic...ili neki Italijan, da ga ne iznenade ovdasnje nebuloze ( i da nije navijac crveno-crnih).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nego..tralalalatović nam je i dalje trener?
Niko više ni ne spominje otkaz?
Kakva smo mi ciganska sns filijala
Niko više ni ne spominje otkaz?
Kakva smo mi ciganska sns filijala

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Da li se zna kakav je status sa disciplinskom komisijom FSS-a?
Zamišljam scenario, Lalatović prođe pripreme sa timom, dovede svoja matora pojačanja i onda ga kazne na 6 meseci malo pre prve utakmice ove godine.
Raskidamo saradnju sa njim i sa novim trenerom koji nije prošao pripreme sa timom ulazimo u godinu.
Zamišljam scenario, Lalatović prođe pripreme sa timom, dovede svoja matora pojačanja i onda ga kazne na 6 meseci malo pre prve utakmice ove godine.
Raskidamo saradnju sa njim i sa novim trenerom koji nije prošao pripreme sa timom ulazimo u godinu.
Kakvi smo baksuzi ne bi me cudilo da se bas to desi.Kafa wrote: ↑Fri Jan 10, 2025 11:33 am Da li se zna kakav je status sa disciplinskom komisijom FSS-a?
Da jos jedna sezona ode u nepovrat a uprava dobije opravdanje kada naredne sezone ne osvojimo obecanu duplu krunu

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ovo boldovano se već desilo. Teranjem trenera možemo da pokušamo da spasemo sledeću sezonu, naravno u zavisnosti koga dovedemo na klupu i teren.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jbg mozda jos ima sanse da se plasiramo za Evropu pa da probaju da nam to prodaju kao uspesnu sezonu, kao bilo bi jos bolje da je Lalat otpocetka vodio po svome a ne da je morao da popravlja sta su pre njega drugi zasrali. Jer ocigledno da misle da smo teletabisi.
Sad kad Lale namesti tim sa Romanićem ima perje da leti svima ...
-
@Rakovac
Misliš kao u Skupljačima perja?
Ima da leti samo tako…
Cigani su uvek bili perjari, znali da podele teritoriju, da se drže zajedno i kad se svadjaju…
Misliš kao u Skupljačima perja?
Ima da leti samo tako…
Cigani su uvek bili perjari, znali da podele teritoriju, da se drže zajedno i kad se svadjaju…
-
Sve je to lepo, ali sa većim ulaganjima rastu i očekivanja od trenera. Sa Romanićem i još ako dodje Šatara, samo će poraz protiv Zvezde da mu bude "oprošten", svaki drugi poraz će ozbiljno da mu drma klupu.
Kako od koga.ElMaestro13 wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 2:51 pm Sve je to lepo, ali sa većim ulaganjima rastu i očekivanja od trenera. Sa Romanićem i još ako dodje Šatara, samo će poraz protiv Zvezde da mu bude "oprošten", svaki drugi poraz će ozbiljno da mu drma klupu.