...i tuzno! 'bem ti klub i drzavu kada klinac ne odigra ni 10 utakmica za maticni klub, a svi su svesni da vredi suvo zlato...budababa wrote:I danjašnji Dnevnik javlja da je dogovor finalizovan, te da Meleg karijeru nastavlja u holandskom velikanu. Srećno!
Transferi
Re: Transferi
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Nije tu klub toliko kriv koliko drzava tj. stanje u istoj.Milan wrote:...i tuzno! 'bem ti klub i drzavu kada klinac ne odigra ni 10 utakmica za maticni klub, a svi su svesni da vredi suvo zlato...budababa wrote:I danjašnji Dnevnik javlja da je dogovor finalizovan, te da Meleg karijeru nastavlja u holandskom velikanu. Srećno!
Da se razumemo, roditelji su hteli da se osiguraju da ce on napraviti jaku karijeru, a sad sto ih je taj lik nasamario, to je druga prica. Stvar je jasna, nisu hteli da propadne, ako je vec odlucio da hoce ovim da se bavi, previse je talenata propalo, jer je ovaj ili onaj Skuletic morao da igra.
Zelim mu sve najbolje u Ajaxu!
-
Mislim na prvenstvenu utakmicu, bio sam tad u Subotici i veruj mi, imali smo više sreće nego znanja da ne primimo ni jedan gol, drugo što se tiče toga da li mi je Pavlović miljenik, mislim da sam baš komentarisao kako je Nastić na toj utakmici imao start "a la Pavlović" i dobio bespotreban žuti karton, i to je imao sreće što je prošao sa žutim. Naravno voleo bih da grešim, i da Nastić odigra odlično proleće, ali samo kažem da mi smeta kada se za nekoga ko je u najbolju ruku odigrao prosečno kaže da je proverenmadda fakka wrote: Saberemo 2 i 2, tj. Nastic je odbrambeni igrac, znaci on zajedno sa ostalim igracima iz odbrane je odradio svoj posao nismo primili gol a dali smo jedan...

Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
WeAreTheFirm wrote:Mislim na prvenstvenu utakmicu, bio sam tad u Subotici i veruj mi, imali smo više sreće nego znanja da ne primimo ni jedan gol, drugo što se tiče toga da li mi je Pavlović miljenik, mislim da sam baš komentarisao kako je Nastić na toj utakmici imao start "a la Pavlović" i dobio bespotreban žuti karton, i to je imao sreće što je prošao sa žutim. Naravno voleo bih da grešim, i da Nastić odigra odlično proleće, ali samo kažem da mi smeta kada se za nekoga ko je u najbolju ruku odigrao prosečno kaže da je proverenmadda fakka wrote: Saberemo 2 i 2, tj. Nastic je odbrambeni igrac, znaci on zajedno sa ostalim igracima iz odbrane je odradio svoj posao nismo primili gol a dali smo jedan...
A ko je provereniji od njega? Pavlović koji u trenucima kada imamo obezbeđen prolaz bez ikakvog razloga dobija crveni karton, ili Branković koji je za godinu i kusur dana koliko je tu ubeležio 10 nastupa?
Nastić je pokazao da se na njega može računati i da je budućnost kluba. Određena doza nesigurnosti koju je pokazivao sigurno nisu plod njegovog neznanja, već određene treme koja je normalna u njegovim godinama. Da li je isplativije forsirati njega ili 10 godina starije igrače koji nisu pokazali ništa više nego on...?
Da se odmah ograničim, nikako nisam želeo da omalovažim Paju i Brankovića. Čak mi je i pomalo krivo bilo kad je Paja sklonjen nakon Rapida. Hoću da kažem da je nepotrebno gomilati svu trojicu na istoj poziciji u ovom trenutku i kada realno pogledamo i sve saberemo, normalno je da prednost damo Nastiću...
Napred Voso!
http://www.fkvojvodina.rs/2013/01/dejan ... -za-ajaks/" onclick="window.open(this.href);return false;DEJAN MELEG POTPISAO ZA AJAKS
23.01.2013. - 16:20 | Urednik portala | Nema komentara
Višemesečni pregovori Vojvodine i Ajaksa oko prelaska supertalentovanog omladinca Novosađana u redove višestrukog prvaka Evrope, dobili su konačan epilog.
Dva kluba postigla su dogovor oko uslova transfera pa je od današnjeg dana Dejan Meleg član amsterdamskih „kopljanika“
Uf, ala bi to tek bio transferДневник wrote:БУТОРОВИЋ: Следи још један велики трансфер, не идем у Фиренцу!
Талентовани фудбалер Војводине Дејан Мелег и званично је добио дозволу да пређе у редове Ајакса из Амстердама. Из добро обавештених извора блиских клубу сазнајемо да су Холанђани прихватили нове финансијске услове које им је поставио председник Новосађана Ратко Буторовић, а првобитно је била реч о 500.000 евра. Када „копљаници“ нису уплатили жељену цифру на рачун Војводине, председник је, како је јавност могла да чује, повећао цифру на 650.000 евра и она је, по свој прилици, најзад прихваћена, а Мелег је добио дозволу да потпише за славни клуб.
- После одласка Стевановића у Севиљу, реализовали смо, ево, и други велики трансфер у овом прелазном року – рекао је Ратко Буторовић за „Дневник“. – Немојте се, међутим, зачудити ако ових дана будете сведоци још једног великог трансфера играча Војводине...
Није први човек новосадског клуба рекао о којем је фудбалеру реч, али веома лако могло би да се догоди да уносан уговор по Новосађане у иностранству потпише новопечени репрезентативац Србије Бранислав Трајковић, или Камерунац Абубакар Оумару, који су веома занимљиви на тржишту.
У фудбалским круговима појавила се прича и о томе да је на адресу Ратка Буторовића стигла понуда италијанске Фиорентине да преузме овај клуб и постане његов председник. Питали смо председника Управног одбора новосадског суперлигаша да ли је то тачно, а он је одговорио:
- Војводина и Нови Сад, односно моја Сутјеска из Никшића су ми у центру пажње и размишљам само о њима.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Slažem se da je Nastić najbolje rešenje, i da ga treba forsirati jer je budućnost kluba, ali mi je smetalo omalažavanje drugih igrača koji kada pogreše razapinju se na krst, dok se Nastiću pripisuje i pored nekih grešaka da je "proveren", onda lepo reći forsirati Nastića jer je budućnost kluba a ne zato što je proveren i slično, naravno da treba ubacivati omladince, ali mislim da ako neko odigra mlako to onda i treba tako da se kaže, objektivnomihailov wrote: Da se odmah ograničim, nikako nisam želeo da omalovažim Paju i Brankovića. Čak mi je i pomalo krivo bilo kad je Paja sklonjen nakon Rapida. Hoću da kažem da je nepotrebno gomilati svu trojicu na istoj poziciji u ovom trenutku i kada realno pogledamo i sve saberemo, normalno je da prednost damo Nastiću...

Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Tačno tako, forsiranje mladih i podrška da, a lažno dizanje u nebesa nikako! Od toga niko nema korosti, za igrača je čak kontraproduktivno. Ipak nije isto kad pogreši mlad i neiskusan igrač i neko ko svojim iskustvom to sebi ne sme da dozvoli. Mladima više tolerancije, međutim njegovu prosečnu igru ne treba okarakterisati kao neku vrhunsku partiju, na kraju teren je jedino merilo svega...
Rekli su da nikoga nece stopirati ako dodje do prave ponude.budababa wrote: Uf, ala bi to tek bio transfer

0.0625
Вероватно је прво пре пар година одбио свог доброг пријатеља Абрамовича и Челзи,а сада Фиорентину. То је превише мали изазов за тако великог човека. 

Da li je neko propratio nesto o onom Bahu sto je na probi ili sta vec?
Brate, lik ima 29 god i nije igrao godinu dana! Ja kad sam bio bolestan nedavno i imao povredu lakta i sve skupa nisam trenirao 2 meseca, kada sam ponovo poceo da se bavim fizickim aktivnostima nisam mogao 30 sklekova da uradim. Zamisli nekog od 29 god sa pauzom od godinu dana, ko igra napadaca i treba da postize golove u kakvoj moze da bude formi na prolece?! Meni se to sa Bahom ili kako se vec zove, ne dopada ni najmanje. Jebao nas on, dajte pare Abuu da produzi ugovor i povecajte mu malo platu i najurite tog Bahau ili Baha ili kako god tamo odakle je i dosao.

Још једна новинарска бравура Александра Предојевића. Ајде да је почетник, али да такве текстове пише човек у годинама...... немам речи.limanfkv wrote:Rekli su da nikoga nece stopirati ako dodje do prave ponude.budababa wrote: Uf, ala bi to tek bio transfer
Godinu dana?! Pa taj je naspram Apije u top formi onda.laki wrote:Brate, lik ima 29 god i nije igrao godinu dana! Ja kad sam bio bolestan nedavno i imao povredu lakta i sve skupa nisam trenirao 2 meseca, kada sam ponovo poceo da se bavim fizickim aktivnostima nisam mogao 30 sklekova da uradim. Zamisli nekog od 29 god sa pauzom od godinu dana, ko igra napadaca i treba da postize golove u kakvoj moze da bude formi na prolece?! Meni se to sa Bahom ili kako se vec zove, ne dopada ni najmanje. Jebao nas on, dajte pare Abuu da produzi ugovor i povecajte mu malo platu i najurite tog Bahau ili Baha ili kako god tamo odakle je i dosao.

Mene najvise ovo raduje sto sam docitao U DNEVNIKU OD CETVRTKA a izjavio je Vignjevic : Nemam vise dilema Susnjar ostaje s nama, a i u duelu sa indeksom je pokazo da je opasan po gol , i takav fudbaler nam je potreban