Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Pripreme

Post by Dejan »

Шушњар све ближи останку

Ажурирано пре 1 час 19 минута
Утакмицом између две екипе Војводине, завршен је први мини-циклус зимских припрема новосадског фудбалског суперлигаша. Јуче је шеф стручног штаба Небојша Вигњевић играчима дао слободан дан, а већ од данас креће нова етапа,
Enlarge
Катаи (10) и Шушњар прослављају гол

уз којој ће рад бити интензивиран и тренираће се два пут дневно.


- Почињемо с јачим радом и морам да признам да сам задовољан односом играча према обавезама, као и њиховом показаном жељом и самим радом - рекао је Вигњевић. - Створила се здрава конкуренција и то доприноси укупној атмосфери и мотивисаности играча да тренирају веома добро.

После дуела између две екипе - црвене и плаве - Ђорђе Шушњар, јесенас голгетер Сутјеске из Никшића, наметнуо се постигавши два гола?
- Шушњар очигледно има реализаторске способности, осећај за гол и веома је опасан у шеснаестерцу - додао је Вигњевић. - Уколико настави да тренира и игра као до сада, веома је близу томе да остане у Војводини.

Данима се најављује да ће се Новосађанима придружити и Предраг Мијић, некадашњи фудбалер Спартак Златибор воде, Партизана и руског Амкара.
- Мијић је и нама био најављен да ће почети да тренира, али се није појавио. Заиста не знам шта се дешава, а чињеница је да смо желели да га видимо на делу. Реч је о фудбалеру који игра по десној страни и има иза себе каријеру, међутим, није се појавио...

После прве фазе рада, а онда и тренинг утакмице, које позиције у екипи су по вама најкритичније и где су играчка освежења неопходна?
- Сигурно да је то место десног бека, јер је ту позицију годинама с великим успехом покривао Вулићевић којем је уговор истекао. Он тренира с нама, али може да оде и због тога морамо да пронађемо одговарајуће решење. Друга је позиција офанзивног играча по десној страни, где се отворила рупа одласком Стевановића у Севиљу. Ту рупу морамо да попунимо, видећемо на који начин. Коначно, због проблема које смо јесенас имали у реализацији, мораћемо свакако да освежимо нападачки ред - јасан је био Вигњевић.

А. Предојевић
http://www.dnevnik.rs/sport/susnjar-sve-blizi-ostanku" onclick="window.open(this.href);return false;
Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Re: Pripreme

Post by Akcent »

Zasto ovaj decko mora toliko da se dokazuje dok recimo jedan Skuletic/Smiljanic ima mesto u timu?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1484
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Pripreme

Post by Neizlecivi »

Zato sto nam ekipu vode retardirani ljudi. Smiljanic po meni nema kvalitet za Vojvodinu, nije do sada nista pokazao, a ispade njegove cu svrstati pod mladost,mada ako je bilo kakav fudbaler takve stvari ne sme sebi da dozvoli, sve najbolje mu zelim... Ali Skuletic ne zasluzuje da seta Novim Sadom, a ne da igra na Karadjordju, posle svega sto je radio, nule na terenu koju je pokazao i ucutkivanja navijaca. Dordje je za njega ne 10 nego 100 u glavu.
User avatar
Box
Posts: 291
Joined: Mon Feb 13, 2012 2:39 pm

Re: Pripreme

Post by Box »

ШУШЊАР: Долази моје време у црвено-белом


Овај фудбалер је показао да је увек опасан по гол супарника и доказао је квалитет. И, додао је тренер Воше, близу је томе да ове зиме остане у Новом Саду и буде једна од узданица тима на пролеће


Млади, 20-годишњи рођени Румљанин Ђорђе Шушњар, ових дана је на припремама с фудбалерима Војводине и искрено се нада да ће ове зиме напокон задужити црвено-бели дрес. Кажемо напокон, јер овај младић је пуне две и по године провео на позајмицама у другим клубовима, стичући искуство и показујући да је заслужио да добије прилику и у матичном клубу. Да је пуно тога научио, показао је Шушњар у недавној утакмици између две екипе новосадског суперлигаша, када је постигао два гола. Уосталом, сложио се с тим и шеф стручног штаба Новосађана Небојша Вигњевић, овај фудбалер је показао да је увек опасан по гол супарника и доказао је квалитет. И, додао је тренер Воше, близу је томе да ове зиме остане у Новом Саду и буде једна од узданица тима на пролеће.

-Већ две и по године сам на позајмицама – рекао је Шушњар. – Прво сам годину и по дана провео у Доњем Срему, за који сам постигао 20-так голова и учествовао у уласку Пећинчана у Суперлигу. После тога сам годину дана носио дрес Сутјеске из Никшића, новог јесењег првака Црне Горе, за коју сам такође постигао 20 голова и јесенас био други стрелац тамошњег првенства. Сада сам, ево, поново у Новом Саду и надам се да ћу ту и да останем.
Образлажући своју жељу за дресом новосадског тима, Шушњар је додао:
-Чини ми се да сам заслужио прилику у дресу Војводине и, право да вам кажем, више од свега бих волео да на пролеће заиграм у свом клубу. Посебно због тога што он има велике амбиције и што је на добром путу да освоји Куп Србије. Свестан сам замерки које тренер Вигњевић има на мој рачун, разговарали смо о томе, и слажем се да морам више да учествујем у игри. Потрудићу се да мане исправим и убедим тренера да заслужујем прилику.
Абубакар Оумару, водећи стрелац новосадских црвено-белих, могао би ове зиме да промени клуб и напусти Нови Сад?
-Реч је о сјајном фудбалеру који пуно значи за игру Војводине – објаснио је Шушњар, иначе млади репрезентативац Црне Горе. – Уколико се буде догодило да промени клуб, потрудићемо се сви заједно да надоместимо тај његов одлазак, а имамо одличне играче и сјајну атмосферу у екипи.
А. Предојевић
http://www.dnevnik.rs/sport/susnjar-dol ... veno-belom
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Pripreme

Post by Boske87 »

Tako to radi ozbiljan klub, ja mislio da ćemo čekati do marta da se iskristališe situacija :evil: http://www.zurnal.rs/2013/01/20/butorov ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Pripreme

Post by Dejan »

ВОЈВОДИНА: Деветорица на трансфер листи

Ажурирано пре 10 минута 24 секунде
- Чекам вести од менаџера и верујем да ћу до краја седмице знати нешто конкретније. Постоји интересовање два кинеска клуба - истакао је тамнопути нападач


У недељу је председник Управног одбора ФК Војводина Ратко Буторовић обавио разговоре с играчима на које шеф струке Небојша Вигњевић не рачуна током пролећне полусезоне, а сада је представљена својеврсна трансфер листа. У другом делу сезоне у конкуренцији неће бити деветорица играча којима ће клуб, како је објаснио тренер Вигњевић, покушати да помогне да пронађу нове средине. На листи се налазе: голмани Александар Кесић и Стефан Мијатовић и играчи Петар Шкулетић, Владимир Бранковић, Дејан Каран (отишао на позајмицу у Вождовац), Немања Билбија, Антви Јао, Сержињо Грин и Шалета Кордић.


- Свима њима Војводина ће покушати да помогне у проналажењу нових средина - рекао је Небојша Вигњевић. - За Кесића и Шкулетића заинтересован је нишки Раднички, Каран ће пролеће провести у Вождовцу, Јао би могао да заигра за БСК из Борче, док ће Мијатовић и омладинац Славен Башкало играти у Дунаву из Старих Бановаца. За остале још нисмо пронашли клубове. Тренутно на припремама су 18 играча и тројицу голмана. Очекујем да ћемо до краја прелазног рока ангажовати још једног или двојицу фудбалера који би појачали конкуренцију и неколицину омладинаца, чиме бисмо стигли до оптимална 22 фудбалера и тројице чувара мреже. Имамо на окупу добру групу играча и верујем да ће, уз једно или два освежења, она бити способна да испуни циљеве које имамо пред собом.
И даље влада недоумица око евентуалних одлазака Абубакара Оумаруа и Бранислава Трајковића, као и останка или одласка Мирослава Вулићевића.
- Још не могу да кажем ништа конкретно о томе да ли ћу прећи у неки други клуб - рекао је први стрелац екипе Абубакар Оумару. - Чекам вести од менаџера и верујем да ћу до краја седмице знати нешто конкретније. Постоји интересовање два кинеска клуба, а заиста не знам одакле се појавила информација да је за мене заинтересован и Интер из Бакуа...

Супић и Ађуру продужили уговор
Уговорне обавезе с Војводином продужили су Немања Супић и Наемеки Ађуру. Супић се обавезао на верност црвено-белим бојама до лета 2014. године, а исто је учинио и тамнопут везни фудбалер.
Пре одласка на позајмицу у Вождовац, за шест месеци уговор је продужио и штопер Дејан Каран.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-d ... sfer-listi" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Pripreme

Post by limanfkv »

Vojvodina - Indeks
23. januar (sreda) 13 casova, Vujadin Boškov
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Pripreme

Post by Dejan »

VOJVODINA-INDEKS 0 : 0
23.01.2013. - 15:19 | Urednik portala | Nema komentara
FC „Vujadin Boškov“
Gledalaca : 100

Sudija :Ilija Brdar (Novi Sad)

Vojvodina : Žakula (Kordić), Vulićević (Smiljanić, Ađuru), Nastić (Pavlović), Petrić (Đurić), Jokić (Trajković), Mitošević (Radoja), Poletanović (Sekulić), Bah (Šušnjar), Alivodić (Deletić), Đerić (Abubakar), Katai (Kosović)

Indeks : Buzadžija, Stakić, Barać, Ponjević, Jovović, Nedić, Đukić, Pervaz, Zlatković, Vujanić, Ćuk

Igrali su još : Čović, Golić, Šandor, Brkljača, Đorović, Alavanja, Klaić, Starovlah, Gavrilović, Turan, Ugrenović, Stanković, Banjac

Prva zvanična provera fudbalera Vojvodine završila je bez golova zahvaljujući pre svega srčanim i borbenim „studentima“ koji su hrabro odolevali tokom svih 90 minuta utakmice.
Prvo pouvreme bilo je poprilično siromašno, kako igrom tako i prilikama pa smo zabeležili po jednu izglednu šansu na obe strane. Indeksovci su zapretili preko Nedića koji je dobio loptu u prazan prostor, pretrčao Petriča i Jokića, potom dobro šutirao ali je Žakula sjajnom intervencijom izbio loptu u korner.
Vojvodina je mogla do vođstva kada je sa desne strane centrirao Dawda Bah, a dvometraš Đenić udarcem glavom pogodio prečku.
Drugih 45 minuta bili su mnogo sadržajniji ali i pored nekoliko dobrih prilika Šušnjara (pogođena stativa) „crveno-beli“ nisu uspeli da materijalizuju terensku inicijativu.
U timu Vojvodine nastupila su dvojica igrača koji se nalaze na probi, pomenuti Bah (stigao iz Augsburga) i gorostasni Uroš Đenić koji stasom potseća na Nikolu Žigića. Prema rečima trenera Vojvodine nebojše Vignjevića radi se o zanimljivim igračima koji će i u narednom periodu ostati sa ekipom kako bi stručni štab stekao jasniju sliku o njihovim mogućnostima.
http://www.fkvojvodina.rs/2013/01/vojvodina-indeks-0-0/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je u pitanju Uroš Djerić, može biti prilično interesantno rešenje u napadu.
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Pripreme

Post by Milan »

Ja bih ovde boldovao i izmene Vulicevic (Smiljanic, Adjuru). Jedina dupla izmena... :mrgreen:

p.s. Skoro cuh slucaj Smiljanicevog pijanog ulaska u gradski bus. Uvek sam za to da se mladima pruzi druga sansa, ali ovde odavno vise ne vidim svrhu 56. pokusaja rehabilitacije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Pripreme

Post by Grba_NS »

Milan wrote:p.s. Skoro cuh slucaj Smiljanicevog pijanog ulaska u gradski bus. Uvek sam za to da se mladima pruzi druga sansa, ali ovde odavno vise ne vidim svrhu 56. pokusaja rehabilitacije...
Pao na flasu, pa mu udarilo u glavu, garant!
Jednom budala, uvek budala, s' tim da smo sa njim trebali raskrstiti jos dok mu je bilo 18 godina, vec tad je bilo poznato da je sklon svim vrstama opijata i generalno zivotu koji je priblizniji KP domu nego fudbalskom terenu. Meni je on omrzeniji i od Skuletica i ostalih vedeta, i da mogu da biram jednog igraca kome bih dao "nogu u dupe", to bi sigurno bio on, pre pomentuog Skuletica i Nestorovica!!!
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Pripreme

Post by zapad »

Smiljanić je bio medju boljima na terenu. Izašao je posle jednog starta protivničkog igrača koji mu je kopačkom razbio arkadu.
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: Pripreme

Post by tulip »

zapad wrote:Smiljanić je bio medju boljima na terenu. Izašao je posle jednog starta protivničkog igrača koji mu je kopačkom razbio arkadu.
Ako si bio na utakmici, da li možeš da napišeš kraći izveštaj za nas koji nismo mogli da odemo u Veternik :cheers:
DAJ GOL!!!
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Pripreme

Post by zapad »

U suštini ništa posebno, imali smo inicijativu, pogodili prečku (Djerić) i stativu (mislim Šušnjar) i jedan poništen gol. Dosta je to sve slabo za sada a možda po lošem terenu i nije moglo bolje. Djerić kao što neko već reče može biti dosta interesantan.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Pripreme

Post by Grba_NS »

zapad wrote:Smiljanić je bio medju boljima na terenu. Izašao je posle jednog starta protivničkog igrača koji mu je kopačkom razbio arkadu.
Nista cudno i neobicno. Na svakim pripremama protiv nizeligaskih ekipa Smiljanic bude medju boljima (nagledao sam se).
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Pripreme

Post by Boske87 »

Niko ne spominje ovog lika http://sportal.rs/news.php?news=91891" onclick="window.open(this.href);return false;.
Kako je odigrao David Bah, zna li fudbala :) ? Proleće kad dođe a sa njim i lepo vreme (splavovi, lubenice), tad teško možemo da očekujemo dobre partije od casual 69, treba nama ozbiljniji igrač na toj poziciji. Abua nikad više na krilo (pod uslovom da ostane)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply