Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
King

Re: Liga Evrope - sezona 2012/13

Post by King »

postman wrote:Sorry,neizlecivi,ali da cigani igraju i protiv krokodila ja bih navijao za krokodile.Mrzim "njih" skoro isto onoliko koliko volim Vojvodinu .Mozda nisam "patrijota" al' to sam ja - sa svim svojim vrlinama i manama.
:!:
masterNS

Post by masterNS »

Jedino sto je sad bitno je da oni sutra ne prodaju Lazovica i otmu nam Abua. Niti mi izaziva srecu ispadanja, niti bi mi izazvao prolazak.
@Drina: Imas li neke insjajderske informacija oko situacije sa Abuom?
Drina

Post by Drina »

masterNS wrote:Jedino sto je sad bitno je da oni sutra ne prodaju Lazovica i otmu nam Abua. Niti mi izaziva srecu ispadanja, niti bi mi izazvao prolazak.
@Drina: Imas li neke insjajderske informacija oko situacije sa Abuom?
Nista posebno. Situacija je donekle onakva kakvom je novinari predstavljaju tj. ako je neko spreman da plati onih 300k ili koliko vec moze da vodi Abua gde hoce i kad hoce. Sto se tice Abua, on se nije izjasnio da li bi zeleo da predje kod cigana tako da su to sve novinarska nagadjanja.
ps Pogledaj temu "Transferi" ;)
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

postman wrote:Sorry,neizlecivi,ali da cigani igraju i protiv krokodila ja bih navijao za krokodile.Mrzim "njih" skoro isto onoliko koliko volim Vojvodinu .Mozda nisam "patrijota" al' to sam ja - sa svim svojim vrlinama i manama.
I to u lacoste majici bih bio :mrgreen:

Jedno su sportski protivnici, čitaj svi ostali klubovi u Srbiji, a drugo dva državna projekta zbog kojih nam je fudbal i liga u ovakvom kanalu. Uostalom,iz naših džepova mi plaćamo te klubove,a ni ne navijamo za njih.
Io odio Belgrado
Boske87

Post by Boske87 »

Ispadoše cigani, onako klasično srpski. Ako, ako sve se vraća, sve se plaća :D .
Zamolio bih forumaša koji očigledno prati Vošu od juče, i ne zna šta su nam sve radili blizanci tokom istorije da ne soli pamet na forumu, glumi moralnu veličinu i naziva mene i moje istomišljenike pajserima. Nemam nameru da se raspravljam ni sa kim a pogotovu da obrazlažem i namećem svoje mišljenje i stavove. Meni je drago što su ispali, sa zadovoljstvom sam ispio točeno po završetku tekme i sve to u društvu prijatelja, velikih cigana :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
ogi
Administrator

Post by ogi »

Drina wrote: To je skroz normalna stvar. Pretpostavljam da si navijao za Jagodinu kao sto sam ja npr.
Ali za te smradove(citaj blizance) ne bih navijao pa ne znam sta da se desi i protiv koga da igraju.
То је то. Штета што неки политичар нема јаке везе у Уефа па да је судија свирао пенал и за црвеног близанца, није фер овако. Црном близанцу није била потребна опција "позови политичара" јер су добили лакшег противника а извукли су их голови у гостима.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ssnigd

Post by ssnigd »

Fudbalski gledano cigani su odigrali odlicnu utakmicu, sa jedinim igracem koji vredi kod njih, a to je malli Lazovic. I sada se vidi kolika je greska bila sto ga nismo ranije doveli. Kada sam ih gledao nervirao sam se i pitao, a zasto mi tako nismo igrali protiv Rapida. Medjutim ocigledno je da nemamo nekog igraca na terenu koji pravi razliku, kao sto je to kod cigana bio gore spomenuti. Maksimovic, gari smesan si jako. Jebao te Mihajlovic.

Navijacki gledano :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=-mk0ZaBJFfs[/video]
Last edited by ssnigd on Thu Aug 30, 2012 11:09 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
lexa

Post by lexa »

I meni je zao sto je CZ ispala, i drago sto je Partizan prosao, ali iz jednog drugog razloga.
Gledajuci iz naseg dvorista, bolje bi bilo za nas da i jedni i drugi igraju grupe Lige Evrope
jer sa onakvim (realno, ocajnim) sastavima oni ne mogu da izdrze borbu na dva fronta.
Za to vreme (6 utakmica u grupnoj fazi) oni bi kiksali u JSL vise nego inace, sto nama otvara prostor da
ostanemo u igri jako dugo.
Obratite sada paznju na Partizan, ja vam garantujem da ce za vreme "evropske epizode" napraviti
dosta kikseva u JSL dok ce CZ sad sve karte da baci na JSL, i radice svasta ka ostvarenju cilja.
Nemojte da razmisljate kao deca po principu "mrzim ih i tacka", volite nas klub i rezonski razmisljajte
sta nasem klubu ide u korist.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Naravno, pridružujem vam se u zadovoljstvu zbog ispadanja cigoša, realno nisu mogli na slađi način da ispadnu. :cheers: :cheers:

Ne bih da repliciram Neizlečivom jer je banovan, uglavnom ne mogu da verujem da bi ijedan pravi Slaninar napisao onakav post.

Šteta što se drugi blizanac provukao, no treba to gledati s vedrije strane, biće im teško na dva fronta pa nam se šanse za titulu povećavaju. :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

@lexa
Mi titule nećemo viditi ni da oni igraju LS i LE zajedno. Ovako su ostali bez solidnog novca koji bi dobili za učešće u LE plus što bi imali prihode od posete na stadionu, popalili bi se i lokalni (NS) navijači crvenih, tako da mislim da nam je i sa te strane bolje što nisu prošli dalje :devil:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

lexa wrote: Obratite sada paznju na Partizan, ja vam garantujem da ce za vreme "evropske epizode" napraviti
dosta kikseva u JSL dok ce CZ sad sve karte da baci na JSL, i radice svasta ka ostvarenju cilja.
Nemojte da razmisljate kao deca po principu "mrzim ih i tacka", volite nas klub i rezonski razmisljajte
sta nasem klubu ide u korist.
Cigani će raditi sve i svašta svakako. Zašto? Jer su cigani.
A kad smo već kod rezona, ti si zaboravio da igranje u LE donosi i pare, ne kao u LŠ, ali ipak dobre pare. A rivalu ne želiš finansijsku inekciju.

edit.Boske me preduhitrio.
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Lexa jeste u pravu, ali, iako sam pokušavao da se ubedim kako nije loše da prođu, razbio sam čašu kad je Milunović dao gol. :oops:

A onda razmišljam posle, bez obzira što to za nas možda ne bi bilo loše, ne bih dočekao da se isplati. Slušati 1389 godina kako su izbacili Bordo bi me navelo na vešanje, bilo sebe, bilo njih. :deal:

Edit:
Boske i Red, igrali su crni LŠ, dobili 12 miliona a dinara videli nisu. :mrgreen:
lexa

Post by lexa »

Boske87 wrote:@lexa
Mi titule nećemo viditi ni da oni igraju LS i LE zajedno. Ovako su ostali bez solidnog novca koji bi dobili za učešće u LE plus što bi imali prihode od posete na stadionu, popalili bi se i lokalni (NS) navijači crvenih, tako da mislim da nam je i sa te strane bolje što nisu prošli dalje :devil:
Taj novac bi i onako zavrsio u dzepovima "sportskih radnika" a ne u njihovoj klupskoj kasi :gospodin:
Lokalni navijaci crvenih? Bas me zabole sto bi se neki klinac sa Naselja ili iz Veternika napalio.

Ponavljam, gledajuci iz naseg dvorista , za nas puno bolje da oni igraju Evropu, jer tanki su, bez sudija i
namestanja ne mogu ni u JSL, a na dva fronta - raspad sistema!
postman

Post by postman »

Boske87 wrote:@lexa
Bravo, "Boske87",upravo to i ja mislim.Svaki njihov "uspeh" u Evropi dize im moral,puni "praznu kasu" i povecava sanse da udome nekog fudbalera a zauzvrat uzme onako "siledzijski" zamenu iz bilo kog drugog kluba u Srbiji po principu - "platicemo u utorak" .
masterNS

Post by masterNS »

Ukoliko im ne udje novac u kasu od UEFA-e, dotirace drzava kao i do sad. Nama je svejedno. Na nama je da se zapitamo zasto je Nis pomaze Radnicki, zasto Uzice pomaze Slobodu, zasto Kg Pomaze Radnicki, a zasto mi od NS-a nemamo apsolutno nista?
Locked