Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
User avatar
Mg
Posts: 179
Joined: Sun Nov 28, 2010 5:57 pm
Location: Novi Sad, Klisa

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Mg »

Bojović uveren da Vojvodina ide dalje

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -ide-dalje" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako im tamo ne damo gol-dva, u tom slučaju nismo ni zaslužili da idemo dalje. Stvari su jasne u takmičarskom smislu i zato smatram da smo ipak jači, kaže centarfor Lala
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Tony Starks »

User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by tulip »

budababa wrote:Image

P.S. Ne paničite još, ovo je iz 2010. :mrgreen:
Ne ponovilo se. Bar ne ove godine.
Inače, koji je bio rezultat, ko je prošao dalje?
DAJ GOL!!!
User avatar
Само Војводина
Posts: 267
Joined: Thu Sep 29, 2011 4:44 pm
Location: Роткварија

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Само Војводина »

tulip wrote: Inače, koji je bio rezultat, ko je prošao dalje?
0:2 и 4:2 за Рапид.
simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by simicpk »

IZgleda da ce rtv, raditi prenos iz litvanije, ali samo jednu kameru ce koristiti tako da nista specijalno ne ocekujte.
ФКВ
User avatar
Andreyos
Posts: 335
Joined: Thu Aug 05, 2010 10:45 am
Location: Magdeburg

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Andreyos »

Slika nije problem,slušanje Bakmaza je ono što me opterećuje
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Nevernik »

simicpk wrote:IZgleda da ce rtv, raditi prenos iz litvanije, ali samo jednu kameru ce koristiti tako da nista specijalno ne ocekujte.
Prenos, ako ga bude, ce raditi Litvanci.
Ovi nasi nose jednu kameru da bi napravili prilog, intervju sa igracima i slicno...ne da bi radili prenos.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Boske87 »

LŠ: Didelanž izbacio Salcburg http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=629257" onclick="window.open(this.href);return false;
Već vidim Rabrena i aftobusa kako se pravdaju i uzimaju ovu utakmicu za primer ako ispadnemo. Opravdanja tipa lopta je okrugla, fudbal je čudna igra, nismo imali sreće i svi su krivi osim prešjednika. A zatim sledi standardno okretanje ka šampionatu i kupu, najnebitnijem takmičenju na planetu, gde standardno imamo najviše ambicije :mrgreen: .
Ipak nadam se da se neće ostvariti crne prognoze i da prolazimo ove pacere a onda na Rapid, gde nismo totalno bez šanse za prolaz. Uvek sam tvrdio da je austrijski šampionat slabog kvaliteta, evo Salcburg je to večeras potvrdio a i mi da smo bili malo pametniji pod Stepijem izbacili bi Austriju
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Brane »

Odledao sam utakmicu posle duge, duge pauze. Bolje da nisam jer sam svo vreme bio uveren da mi dobro igramo.
Desna strana terena je katastrofa. Pa razlika izmedju Bosketa/Vuleta i Pavlovica/Bilbije je sto su ovi prvi igubili 120 lopti a ovi drugi 30. Ja sam stvarno mislio da ce shvatiti da nije poenta doci do korner zastavice i zavrnuti loptu pred gol gde su postavljena 4 protivnicka sifonjera. Tek je pri kraju Boske probao da dribla u sesnajsterac.
Drugo, Abu ne moze da igra u malom prostoru. Ako se svo vreme igra u njihovom sesnajstercu onda Abu mora da ide na stranu.
Ulazak srednjih veznih igraca kroz sredinu ili odigravanje brzih i kratkih pasova je misaona imenica.
A sta reci o sutu na gol.

Nadam se da ce se Sudova otvoriti malo. Ako odigraju bunker i kuci najrealniji rezultat je 0:0

Inace, ja ne mogu da svarim ovu formaciju sa jednim spicem sprinterom. Ja bih u napadu igrao sa Bojovicem i Bilbijom.
User avatar
slanina
Posts: 817
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by slanina »

Onaj brazilac reseta,glavom i nogom najbolji je strelac nece biti lako ko sto nasi najavljuju ali vajda necemo opet igrati na nabacivanje oni su dosta sporiji i nemaju snage za 90 minuta oko 70 vec padaju sto se videlo u Novom Sadu ali mi ne znamo ni da centriramo a ti sto je stiglo do sesnaesterca to su ovi njihovi balvani skidali.

http://www.futbolo.tv/rungtynes/109/tauras-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Grba_NS »

Mi smo navikli da igramo podredjenu ulogu u bitnim mecevima, i prosto ne vidim nacin da se to iskoreni, bar ne iz ove ekipe, i to bih rekao da je jedan od glavnih razloga zasto ova ekipa tako lose igre "bitne" meceve sa ekipama protiv kojih smo/je toboze neki favorit(i). Jasno je (isto tako) da ova ekipa nema klasu, igraca koji moze da resi utakmicu, od niceg da napravi nesto, kako god hocete. Pri tom nemamo (ni) izgradjenu koncepciju igre, u ekipi vlada zasicenje, kako klubom i ligom, tako i (sa)igraca medjusobno. Prva utakmica mi je delovala totalno beskrvno, sporo, a kad se na sve ovo sto sam naveo nadoveze (i) pregrst igraca koji su bukvalno fudbalski neobuceni (za najosnovnije fudbalske stvari), dobijemo onu patnju za oci. Treba hiiiitnoooo osvezenje, narocito na bocnim pozicijama, kako bekovskim tako i krilnim, ne traziti od Moreire da ide toliko visoko, iza spica, jer nemamo igraca sposobnog da iznese loptu sa nase polovine, i napravi visak jos na nasoj polovini nekim lucidnim potezom (ukoliko bude potrebno). I molim vas, ne uzimajte mi vise za "reper" broj preciznih dodavanja Adjurua, jer paseve koje on izvodi - prvom do sebe i pretezno unazad na razdaljini od 3 do 5 m, i baba kurana moze da izvede sa tom preciznoscu. Sve u svemu ocekujem novu patnju, ali i neki prolaz na "prco kevu".
BondNS
Posts: 189
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm
Location: 10 minuta od stadiona

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by BondNS »

edit: @zapad Hvala na ispravci, izvinjavam se svima zbog dezinformacije. Zanemarite prvu rečenicu i prve tri reči druge rečenice iz mog posta, neću ih brisati, samo ću ih obeležiti jer ne menjaju suštinu mog stava.

Ako sam dobro obavešten, Litvanci su u Novi Sad došli autobusom (što je cca. 1400 km, ili bar 20h putovanja). Posle tolikog puta, uspeli su da se odbrane od naše "dobre igre", jer "nismo imali sreće", Grin koji će nam biti "najveće pojačanje u poslednjih 20 godina" odrađuje suspenziju od prošle godine, a "u mislima smo imali Vaduc"... i posle nedelju dana mi se povraća. Bilo bi pošteno da nam "odgovorne" osobe iz kluba objasne koju to vrstu kvaliteta ima naš tim, jer je očigledno da nemamo kvalitet da napravimo rezultat (kup, prventsvo, prvi protivnik u kvalifikacijama za LE). Napadači imaju realizaciju stopostotnih šansi manju od 20%, prvi strelac ekipe je u prošlom prvenstvu dao 10 golova, bočni igrači ne umeju da sastave dva kvalitetna centaršuta za 90 minuta, vezni nemaju dovoljno drskosti i znanja da kreiraju igru, štoperi nam padaju iz nepoznatih razloga i prave kikseve koje su trebali da prerastu u petlićima, a najbolji golman lige se i pored svoje visine od 2m zalepio za liniju, i ne ume da uhvati visoku loptu u petercu. Kapiten ekipe se žali na navijače i poziva na njihov bojkot, jer im nisu pružili podršku koju su (po svojoj proceni i viđenju) oni zaslužili, marketing svoj posao "odrađuje profesionalno", taman toliko da niko nema pravo da kaže da primaju platu bez razloga, a stručni štab može komotno iz naziva da izbaci ono "stručni". Jedini koji po mom viđenju svoj posao rade dobro, pa bi bilo bezobrazno da ih ne spomenem, jesu klubski lekari i ljudi koji održavaju travu na Karađorđu.

Svi kukaju kako ne postoji alternativa, ali je suština da ovakvo stanje odgovara svima u klubu. Evo jednostavne alternative - profesionalizacija. Zašto nam predsednik/direktor kluba nebi bio neki stranac koji uspešno vodi "xyz" kompaniju u npr. Portugalu? Unajmiti neku od svetskih HH agencija koja će objaviti konkurs po celoj Evropi i izvršiti osnovno selektiranje, tražiti od kandidata jasan predlog programa za narednih jednu, tri i pet godina, formirati telo od legendi kluba, navijača, predstavnika grada... i izabrati program koji je najrealniji, dati kandidatu Ugovor na 1+2 godine, platu 300-500 k€ + bonusi za ostvarene rezultate i rešili smo sve rodbinsko-prijateljsko-kumovsko-partijske probleme, jer će taj naterati sve da rade svoj posao ili napuste pozicije, obzirom da mu od toga zavisi posao. Ukoliko se pokaže kao loš, promeniti ga posle godinu dana i tražiti novog (što je puno jeftinija varijanta od trenutne). Problem u Srbiji je oduvek bio taj što se za bilo koju poziciju birala ličnost, a ne program i sve dok je tako generalno u zemlji neće biti bolje.

Bati ne zameram apsolutno ništa, čovek igra football menager-a uživo, a ostatak ekipe brine samo o ličnom interesu umesto da radi svoj posao. Dok se to ne promeni, dešavaće nam se i Vaduci i Suduve. Sve ovo pišem sada, jer ni prolaz u naredno kolo, kojem se iskreno nadam, za mene neće promeniti apsolutno ništa - truli smo, pa smo truli.

p.s. Da se ja pitam, u slučaju da ispadnemo od Suduve, igrači i stručni štab bi snosili troškove celokupnog puta za Litvaniju, a u slučaju prolaza, platili bi samo odlazak.
Last edited by BondNS on Wed Jul 25, 2012 9:24 pm, edited 1 time in total.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by madda fakka »

Nevernik wrote:
simicpk wrote:IZgleda da ce rtv, raditi prenos iz litvanije, ali samo jednu kameru ce koristiti tako da nista specijalno ne ocekujte.
Prenos, ako ga bude, ce raditi Litvanci.
Ovi nasi nose jednu kameru da bi napravili prilog, intervju sa igracima i slicno...ne da bi radili prenos.

Ja obavesten da nema prenosa nego da cemo slusati na radiju... Ima li ko bilo kakav link?
I Bog je Slaninar...
User avatar
Jan
Posts: 374
Joined: Mon Jan 24, 2005 12:18 pm
Location: Novi Sad

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by Jan »

TV prenos na RTV 1... sad rekao Bakmaz u emisiji ''Razglednice''
VOŠA ZAUVEK !!!
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1

Post by zapad »

@BondNS
Druže nisi dobro obavešten. Litvanci su stigli do Budimpešte avionom pa odatle do NS-a busom.
Locked