Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Drina

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Drina »

Red Marquis wrote:Gde je ta izjava koju je Drina postavio, to poricanje od strane Vulićevića iz Ružnala? Ne vidim to nigde na njihovom sajtu...
Verovatno ima u pisanom izdanju i nije on poricao da su to njegove reci u zurnalu koliko sam upucen vec je tamo napisano ono sto je on stvarno rekao! Tomo, to da li si ti imao nekakve koristi od takvog texta ne znam ali znam da ovo nije jedini text protiv Firme koji si ti potpisao! Moze jedno javno pitanje za tebe? Za koga navijas? Sta uopste neko ko ne navija za Vojvodinu radi ovde??
buraz

Post by buraz »

Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
Moj je stav da nisu smeli biti izmalipunisani na takav način, njihova je greška isto koliko i nalogodavca svega ovoga.
Jedna je crvena a druga je bela....
johnny

Post by johnny »

Edit: Ovakve prozivke nisu dozvoljene! Nemam nista protiv da se istera na cistinu sta je istina a sta ne, ali "lincovanja" necu dopustiti.
Nboya
Salvador

Post by Salvador »

buraz wrote:Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
Moj je stav da nisu smeli biti izmalipunisani na takav način, njihova je greška isto koliko i nalogodavca svega ovoga.
Slažem se sa ovim, sada se zarad mira u kući pokušava pripisati Tomi novinaru da je ubacio pogrešnu reč, koja suštinski ne menja ono što se zaista desilo, a to je da je predšjednik zabranio igračima da odu do severa, a oni ga naravno poslušali.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

slanina wrote:Kako ja znam covek je deklarisani grobar... :roll:
Procitajte dole moj potpis...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Poenta price jeste da igraci ne smeju da komentarisu navijace. Pravilo broj jedan u celom svetu. Vulicevic to pravilo nije ispostovao i sada placa cenu zbog toga. Sta je do kraja rekao, i na koji nacin je rekao, vise nije ni vazno. Steta je napravljena.

Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine. Novinarski posao zahteva notu pikanterije, ali onda si ili novinar ili navijac. Tesko da moze i jedno i drugo. Kada zauzmes busiju od objektivnog novinarstva ne ostane mnogo.
Drina

Post by Drina »

Neusatzer wrote:
buraz wrote:Ljudi igrači nisu otisli da proslave pobedu toliko važnu na sever sa firmom, i sta nam treba više od toga , nema vise rakao sam ovo rekao sam ono, sve ste rekli u nedelju posle meča.
Slažem se sa ovim, sada se zarad mira u kući pokušava pripisati Tomi novinaru da je ubacio pogrešnu reč, koja suštinski ne menja ono što se zaista desilo, a to je da je predšjednik zabranio igračima da odu do severa, a oni ga naravno poslušali.
Pogresnu rec? Pa ceo tekst je cista izmisljotina!
Kao da su oni mogli da biraju... pa da ste vi bili na njihovom mestu uradili bi isto, garantujem!
Milan

Post by Milan »

Minja wrote: Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine.
Čovek se sam deklarisao kao grobar još dok je pisao pod nikom čika toma...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Drina

Post by Drina »

Milan wrote:
Minja wrote: Toma, koliko sam ja informisan, nije grobar vec navijac Vojvodine.
Čovek se sam deklarisao kao grobar još dok je pisao pod nikom čika toma...
Tacno, koliko sam upucen taj nalog mu je banovan?
slanina

Post by slanina »

O tome sam i pisao,poceo je da kopira tekstove sa tog nekog sajta za koji je pisao i bio je Toma(navijam za partizan a Vosa mi je simpaticna i navijam za nju kad ne igra partizan),oni koji su pratili sajt od samog pocetka znaju.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Predlažem da se stavi sticky tema...TomaNS(čika Toma) je navijač partizana i da više ne pričamo o tome. Ovo je već deseti put na forumu da se drobi o tome i smučilo mi se. Imamo li mi važnijih tema od ove?
Io odio Belgrado
Avangarda

Post by Avangarda »

Ви овде оплели по Томи да је убачени гробарски елемент који покушава да нас саботира у мисијама "Освајање Лиге Европе" и "Тражи се карта више", а у журналу изашла идентична изјава Вулићевића, тј. иста она што је дао за Новосадске новине?!

Ево погледајте сами:
http://www.zurnal.rs/2012/05/22/vulicev ... index.html

Ко је сад кога лагао, ко заслужује бан, а ко извињење?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Zurnal se pozvao na Novine Novosadske i time se ogradio. Znaci, ako su lagale NN, onda je lagao i Nesportski zurnal. Tekst u Zurnalu ne dokazuje nista.

I manite se istrage Tome. Ovde nije pitanje za koga Toma navija vec je pitanje da li je ta izjava tacno preneta ili ne. Ako je Vuletovoj izjavi promenjen smisao, onda se potpisnik teksta ogresio o svoju profesiju i zasluzuje svaku kritiku (ne i uvredu).
UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Вуле је рекао шта је рекао, ако то није истина нека јавно демантује. Мени само није јасно шта је био циљ објављивања овог текста? Да ли је аутор мислио на углед Вулићевића и на то какав ће одјек ове написане речи имати код навијача? Највише ми смета што је у тексту извршена класична замена теза! Ако нешто може да се замери Фирми, то је безреезервна подршка овом срамном тиму коју су давали током читаве сезоне! Да ли се звиждало после Вадуза, партизана, и још великог броја утакмицама на којима су Вулетове колеге имале снаге за 60. минута и на којима су загонетно падали и ваљали се по терену? Фудбалери, били и остали лако кварљива роба!
njaks

Post by njaks »

:juggle:

Image
Post Reply