Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Re: Uprava

Post by vojvodina jedna jedina »

Ako opstanak kluba zavisi od jednog coveka i njegovog ostanka onda je bolje je da da se odmah ugasimo.

No situacija nije toliko dramaticna jer ima zainteresovanih,no dok se sadasanja garnitura u potpunosti ne povuce oni se nece aktivirati.
nboya
Administrator

Post by nboya »

masterNS wrote:
Alexandar wrote:Nemojte da dozvolite da nas razjedine kada smo napokon oko bar jednog pitanja svi složni.
Uprava napolje!
Daleko smo mi od jedinstvenog stava nazalost. Prelistaj poslednjih desetak strana i videces da i dalje ima ljudi koji veruju da ce posle Bate biti potop i da Bata ustvari uopste nije los, a da mi kojima se on ne svidja prvo treba da nadjemo nekoga ko bi hteo da ga zameni, pa da taj neko izlozi program, pa tek onda smemo da teramo Batu. Cak ne osecaju sram dok to pisu, a trebali bi.
E jbg, ne kontam zasto bi neko trebao da se stidi zato sto ima neko misljenje, i ne kontam zasto bas svi moraju da misle isto. Neka misli ko sta hoce. Vecina zeli da vidi ledja Butorovicu i trebao bi biti zadovoljan time.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Drina

Post by Drina »

Neusatzer wrote:
Drina wrote: Verovatno niko od njih nece docekati sutra. :frown:
1. Upravno sam saznao nesto o cemu ne bih ovde, ali bitno je to da ga nikako ne dodajete sa vaseg pravog profila ako vec
hocete nesto da ga pitate..
Nove vesti iz kluba! 2.Bata nece da ode iz kluba, iako je vec bio rekao da odlazi izgleda da je odlucio jos "malo" da ostane!
3. Milinkovic je otisao zbog naseg dragog predsednika, a 4. gospoda iz uprave razmisljaju da se mec sa ciganima ne igra na Karadjordju..
5. Imam pitanje za upravu. Koliko klub kosta karantin i veseraj i zasto se sve to ne obavlja u SC VB?!
Trebamo da u narednoj utakmici sa Borcem podrzimo klub u sto vecem broju i pokazemo upravi sta mislimo o njima!
1. Pa to je jasno od početka, kao što su mnogi ovde već i primetili.
2. I sam je to rekao: 'Gospodo, neka vam bude jasno, otići ću kada ja budem hteo'
3. Stvarno? Zatečen sam!
4. Pa da lepo nastavimo tradiciju puštanja ciganije i gubljenja mesta na tabeli u poslednjem kolu.
5. A što ne pitaš Batu lepo na fb-u kao što predlažeš drugima?
PS. Nisi mi jasan, ovamo pozivaš na divan sa predšjednikom, a ovamo se javljaš sa novim 'iznenađujućim' informacijama.
PS2. A možda sam i ja budala što se nastavljam sa tobom...
Nisam nikoga pozivao da postavlja pitanja predsedniku vec sam rekao da nema razloga da se "boje" oni koji mu postavljaju pitanje,
ali saznao sam nesto o cemu ne bih ovde i moje je stav jasan sada, NEMOJTE postavljati pitanja doticnom preko FBa!
laki

Post by laki »

A gde bi se igrala utakmica ako ne na Karadjordju?! Na mesecu? I koji je razlog tome?
Image
simicpk

Post by simicpk »

Image
Sto bi pantela rekao neveruem
ФКВ
masterNS

Post by masterNS »

Takvog coveka smo nasli da napadamo. Sram nas bilo. Batu za vecitog predsednika!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Butorovic:Zvezdi od srca zelim da uzme kup

http://kapiten.rs/fudbal/butorovic-zvez ... -uzme-kup/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da ce upriliciti dostojan docek ovogodisnjem osvajacu kupa.

Bata neka pripremi semafor kao i prosle godine,igraci da naprave spalir za svoje kolege(moze i crveni tepih da se prostre) a Rabren neka bude zaduzen za urucivanje buketa cveca.

Ne dolazi nam najveci klub u univerzumu svaki dan...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

znaci, da kolektivno svi spremimo vazelin i skinemo gace... :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
playmaker

Post by playmaker »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Buto ... -evra.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

jbt koja imena se provlace kroz taj clanak, sve ne znas koji je gori od koga... :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Sa Firminog foruma:
Ф89 Администрација wrote:Данас је предат захтев за сазивање ванредне седнице скупштине клуба који је потписало 27 чланова у вези разрешења председника клуба.
Krle

Post by Krle »

Tony Starks wrote:Sa Firminog foruma:
Ф89 Администрација wrote:Данас је предат захтев за сазивање ванредне седнице скупштине клуба који је потписало 27 чланова у вези разрешења председника клуба.
Pa da, i ako ga smenimo, ostaće taman toliko da čestita policijsko/udbaškoj tvorevini osvajanje kupa i 21 godinu od Barija.

:rage:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
West Ham

Post by West Ham »

Neka radi šta hoće, priča je završena. Treba da ide i kraj.
oi Oi Oi! The chozen few...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Енергија је потрошена, време је да кренемо даље!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Krle wrote:
Tony Starks wrote:Sa Firminog foruma:
Pa da, i ako ga smenimo, ostaće taman toliko da čestita policijsko/udbaškoj tvorevini osvajanje kupa i 21 godinu od Barija.

:rage:
Jel možeš da mi pojasniš značenje ovog posta? Ne svidja ti se tajming ili šta?
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply