Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Ta opcija je postojala samo u glavi nas forumasa, ne znam da tako nesto postoji u planovima kluba.
- Tony Starks
Pa nije baš samo u glavama forumaša, zapravo tako nešto je na prošloj strani prvi rekao momak iz našeg omladinskog tima koji piše na forumu:
Mada ne znam da li je to samo njegova želja ili je hteo da kaže da zna da će se ta utakmica igrati sigurno na Karađorđu, pojasniće na valjda sledeći put kad dođe na forum. Uglavnom, mislim da bi bilo sjajno da se tako nešto uradi i da proslavimo s momcima titulu na Karođorđu, realno to bi bio melem na ranu u ovim tmurnim slaninarskim vremenima. Inače ta utakmice se igra 26. maja, dakle nedelju dana posle završetka JSL i posle utakmice sa A timom fk policije. Ne znam koliko je izvodljivo, ali bilo bi do jaja.kizito wrote:a nadamo se da cemo svi zajedno u predzadnjem kolu protiv cigana pevati na nasem Karadjordju CIRIBU,CIRIBA IGRA VOSA KO BARSA,PBEDE REDOM NIZE,TITULA SVE JE BLIZE DUGO JE DUGO CEKAM JA...ZAJEDNO DO TITULE!!! <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
MOJA ZELJA KAO I ZELJA SVIH NAS IZ OMLADINSKE EKIPE JE DA IGRAMO NA KARADJORDJU PRED NASIM FIRMASIMA I DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU!!!JER STE TO ZASLUZILI,JER STE UVEK BILI IZ KLUB KAD JE TESKO BILO I RED JE DA VAS NAGRADIMO AKO BOG DA SA JEDNOM TITULOM...I DA SLAVIMO SVI ZAJEDNO NA NASEM KARADJORDJU!!!Tony Starks wrote:Pa nije baš samo u glavama forumaša, zapravo tako nešto je na prošloj strani prvi rekao momak iz našeg omladinskog tima koji piše na forumu:
Mada ne znam da li je to samo njegova želja ili je hteo da kaže da zna da će se ta utakmica igrati sigurno na Karađorđu, pojasniće na valjda sledeći put kad dođe na forum. Uglavnom, mislim da bi bilo sjajno da se tako nešto uradi i da proslavimo s momcima titulu na Karođorđu, realno to bi bio melem na ranu u ovim tmurnim slaninarskim vremenima. Inače ta utakmice se igra 26. maja, dakle nedelju dana posle završetka JSL i posle utakmice sa A timom fk policije. Ne znam koliko je izvodljivo, ali bilo bi do jaja.kizito wrote:a nadamo se da cemo svi zajedno u predzadnjem kolu protiv cigana pevati na nasem Karadjordju CIRIBU,CIRIBA IGRA VOSA KO BARSA,PBEDE REDOM NIZE,TITULA SVE JE BLIZE DUGO JE DUGO CEKAM JA...ZAJEDNO DO TITULE!!! <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
Evo da vam prestavim nasu omladinsku ekipu jer ce sigurno u buducnosti ova imena dosta pominjati kako u Vosi tako i u inostranim klubovima!!!ova generacija je stvarno puno talentovana i vezi ih jedna hemija,koja se ogleda u ogrmonom drugarstvu kako na terenu tako i van njega...Na golu su Marko Kordic i Milos Cavic sta treba sa Marka reci kad svi znate da je sa 17 godina vec u prvom timu,standardni clan reprezentacije Crne Gore u17,u18,u19,takodje i Milos Cavic je od skoro postao clan nase selekcije do 18 godina i to je nagrada za njegov rad,zadnja linija zajedno sa celim timom je primila najmanje golova i ligi 18 i to 6 iz penala :PPP Stefan Nikolic desni bek reprezentativac Srbije,brz,prodoran,borben i odlican centarsut vazna karika u nasoj igri,nezamenjivi stoperski par Glumcevic-Petric obojica u18 reprezentativci Srbije,levi bek Nastic takodje u18 reprezentativac...mozak ekipe odnosno vezni red sacinjavaju znalci fudubala ili kako ih mi zovemo na treningu madjionicari...bukvalno sakrivaju loptu...o njihovim kvalitetima necu mnogo jer svi vec znate ko su Sekulic,Kosovic,Ivanic,Meleg,Ferati...vanseriski igraci...u spicu jaki Saleeta Kordic jako dobar osecaj za go,borbenost,snaga,odlican sut,skok pravi napadac i gine za ekipu treba napomenuti da momak iako ima kvalifikacije za evropsko sa svojom zemljom nece igrati zbog vaznih utakmica u klubu!!! E TO JE PRAVI COVEK!!!JA MU U IME CELE EKIPE ODAJEM POSEBNO PRIZNANJE ZA TO...ovu ekipu takodje cine Cvijic,Baskalo,Bozic,Ugrenovic.Kanostrevac,Markovic...eto ukratko sam vam malo blize koliko toliko rekao o igracima omladinskog pogona!!! <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
- Grof Žekula
- Administrator
MOMCI - To ste Vi zaslužili - da igrate na SVOM "Karađorđu" i da nas obradujete (jedini) ove sezone (pa ćete i svake naredne, naravno).kizito wrote:
MOJA ZELJA KAO I ZELJA SVIH NAS IZ OMLADINSKE EKIPE JE DA IGRAMO NA KARADJORDJU PRED NASIM FIRMASIMA I DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU!!!JER STE TO ZASLUZILI,JER STE UVEK BILI IZ KLUB KAD JE TESKO BILO I RED JE DA VAS NAGRADIMO AKO BOG DA SA JEDNOM TITULOM...I DA SLAVIMO SVI ZAJEDNO NA NASEM KARADJORDJU!!!
u spicu jaki Saleeta Kordic jako dobar osecaj za go,borbenost,snaga,odlican sut,skok pravi napadac i gine za ekipu treba napomenuti da momak iako ima kvalifikacije za evropsko sa svojom zemljom nece igrati zbog vaznih utakmica u klubu!!! E TO JE PRAVI COVEK!!!JA MU U IME CELE EKIPE ODAJEM POSEBNO PRIZNANJE ZA TO...
Ovo drugo je samo primer da među Vama vlada nešto što je jedino važno (a Prvi tim trenutno to nema) nama koji sa tribina gledamo - HEMIJA!!! Uz nju i borbenost, sve ostalo samo "ispliva"...
Ako je srece, ove sezone na Karadjordju slavite omladinsku titulu, a naredne da na istom mestu pocnete pohod ka sampionskoj tituli u nekoj drugoj konkurenciji
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Karadjordje zasluzuje da gleda prave fudbalere! Zato vam je i mesto tamo.
Vec od sledece utakmice(neznam koliko ima do kraja) trebalo bi da igrate na Karadjordju.
Prvi tim preseliti na Veternik!
Vec od sledece utakmice(neznam koliko ima do kraja) trebalo bi da igrate na Karadjordju.
Prvi tim preseliti na Veternik!
U nedelju smo gostovali Cukarickom ekipi koja se grcevito bori za opstanak i slobodno mogu reci da nam je jedno od tezih gostovanja bilo...Ekipa Cuke kao i sve ostale ekipe su se povukle i vise vodili racuna o svom golu nego da ugroze nas...o tome i govori podatak da nisu imali sut u okvir gola u citavoj utakmici...ali to takodje govori dosta o nasoj zadnjoj liniji i celokupnoj ekipi koja odlicno odradjuje i defanzivne zadatke i sve zamisli naseg stratega Kosanovica...a nasa najbolja defanziva je posed lopte i napad!!!
Vojvodina : M.Kordić, Nikolić, Nastić, Petrić, Glumčević, Sekulić, Simikić (Cvijić), Asani, Š. Kordić (Marković), Ivanić, Spremo (Kanostrevac)
Takodje treba istaci da sam video dosta igraca iz Zvezde na trebinama e sad se pitam da li su dosli da nauce nesto od nase igre ili da se mole Bogu da izgubimo...ali jedno je sigurno da su otisli razocarani iz dva razloga pobedili smo,a i oni nikako ne mogu biti kao mi ahhahha
Igra se uglavnom odvijala na polovini Cukarickog redjali su se napadi jedan,za drugim ali smo tesko uspevali da probijemo njihovu gust odbranu...ali iz jedne oduzete lopte na njihvoj polovini od strane Ivanica stvorila se prilika za go koju je iskoristio mladjani Asani... Odmah je prosledio Kordiću koji je kao tenk krenuo ka šesnaestercu. Napadač Vojvodine izdržao je nasrtaje igrača u belim dresovima koji su od njega „otpadali“ ne uspevajući ni da ga fauliraju. Potom je Kordić lepo odložio loptu na 16 metara Asaniju, a ovaj milimetarskom preciznošću pogodio sam levi donji ugao.Treba takodje istaci da je svaki igrac koji je nosio Vosin grb i na terenu i na klupi doneo ogroman doprinos ovoj pobedi i dobijanju 3 veoma vazna boda...Nas zadatak,sto smo i mi sami svesni toga,a i nas sef Kosanovic nas stalno opominje i ne dozvoljava nam ni trunku opustanja jer je pred nama najvazniji deo prvenstva...koji moramo da izguramooo...a posle ako Bog da da se svi zajedno veselimoooo titulu... <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
Vojvodina : M.Kordić, Nikolić, Nastić, Petrić, Glumčević, Sekulić, Simikić (Cvijić), Asani, Š. Kordić (Marković), Ivanić, Spremo (Kanostrevac)
Takodje treba istaci da sam video dosta igraca iz Zvezde na trebinama e sad se pitam da li su dosli da nauce nesto od nase igre ili da se mole Bogu da izgubimo...ali jedno je sigurno da su otisli razocarani iz dva razloga pobedili smo,a i oni nikako ne mogu biti kao mi ahhahha
Igra se uglavnom odvijala na polovini Cukarickog redjali su se napadi jedan,za drugim ali smo tesko uspevali da probijemo njihovu gust odbranu...ali iz jedne oduzete lopte na njihvoj polovini od strane Ivanica stvorila se prilika za go koju je iskoristio mladjani Asani... Odmah je prosledio Kordiću koji je kao tenk krenuo ka šesnaestercu. Napadač Vojvodine izdržao je nasrtaje igrača u belim dresovima koji su od njega „otpadali“ ne uspevajući ni da ga fauliraju. Potom je Kordić lepo odložio loptu na 16 metara Asaniju, a ovaj milimetarskom preciznošću pogodio sam levi donji ugao.Treba takodje istaci da je svaki igrac koji je nosio Vosin grb i na terenu i na klupi doneo ogroman doprinos ovoj pobedi i dobijanju 3 veoma vazna boda...Nas zadatak,sto smo i mi sami svesni toga,a i nas sef Kosanovic nas stalno opominje i ne dozvoljava nam ni trunku opustanja jer je pred nama najvazniji deo prvenstva...koji moramo da izguramooo...a posle ako Bog da da se svi zajedno veselimoooo titulu... <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
EVO SAMO DA VAS OBAVESTIM,A MISLIM I DA JE TO RED DA ZNATE I VI...ZVEZDA JE IGRALA 3 3 U ZAOSTALOJ UTAKMICI U JAGODINI!!!STO ZNACI DA IM SADA BEZIMO 4 BODA...ZATO VAS POZIVAM I OVDE DA PROTIV CIGANA DODJE U STO VECEM PRBOJU DA NAS PODRZITE DO TITULE I POSLE SVI DA JE ZAJEDNO SLAVIMO!!! <3 <3 <3 FKV <3 <3 <3
Koliko kola je ostalo do kraja? Bilo bi dobro da se postavi preostali raspored...
Svaka čast momčine!!!
Svaka čast momčine!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- madda fakka
Milan wrote:Koliko kola je ostalo do kraja? Bilo bi dobro da se postavi preostali raspored...
Svaka čast momčine!!!
http://fss.rs/sr/omladinskeLige/omladin ... ezonaId=16" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bog je Slaninar...
Ovu utakmicu kod kuće sa Radničkim i u gostima sa Zemunom (poslednji su na tabeli) moramo dobiti. Ako bude tako, i remi sa cigama je dovoljan za titulu (mada mi, naravno, očekujemo pobedu).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Hoce li se igrati na Karadjordju ta utakmica sa cigusima?
Sto se ne bi igrala?Stexman wrote:Hoce li se igrati na Karadjordju ta utakmica sa cigusima?
- Firmin mali
Svi trubite o toj utakmici na Karadjordju,a sta vam fali da odete nedeljom prepodne do veternika ? Postoji vise nacina,narocito sad od kad se prolepsalo vreme moze se ici i biciklom,nista vas ne sprecava,a bitno da svi hoce da slave titulu na Karadjordju a kad treba otici CAK do Vujadina,onda vas sve mrzi,momcima treba podrska svaku utakmicu
Sta nam fali da nedeljom pre podne odemo do Veternika? -Mozda zato sto neko subotom radi celu noc?Firmin mali wrote:Svi trubite o toj utakmici na Karadjordju,a sta vam fali da odete nedeljom prepodne do veternika ? Postoji vise nacina,narocito sad od kad se prolepsalo vreme moze se ici i biciklom,nista vas ne sprecava,a bitno da svi hoce da slave titulu na Karadjordju a kad treba otici CAK do Vujadina,onda vas sve mrzi,momcima treba podrska svaku utakmicu
Biciklom je mozda tebi lako da odes do Veternika, a recimo meni koji sam 40 kilometara od istog bas i nije!
Sami ti momci koje spominjes su izrazili zelju da igraju na Karadjordju, otud i pritisak navijaca da im se ta zelja ispuni. Nije isto igrati na livadi u Veterniku i na pravom stadionu!
A klinci su za razliku od prvotimaca zasluzili da igraju na Karadjordju! To je poenta igranja na Karadjordju a ne da li neko moze ili ne da dodje na Veternik.
Pa otkud znam, niko iz kluba nije potvrdio da ce se ta utakmica igrati na stadionu i u neko normalno vreme, popodne recimo? Ili mozda jeste?Drina wrote: Sto se ne bi igrala?