Prelazni rok...

User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Stvarno jedan Muslin zna za Lazereskog u NS,a secate se svi da je Djumi jos na proslim zimskim pripremama zeleo da ga povede,ali zbog sposobnosti naseg menadzera do toga nije doslo...
Sada cemo tako proci i sa Filipovicem,Markoskim...
Na kraju cemo svi pevati ako Stojanovica uspeju da dovedu na tromesecnu pozajmicu zivi bili pa videli


Moja velika zelja u zimskom prelaznom roku je bio Lazarevski a njegov menadzer je Joksimovic inace clan sampionskog tima Vose iz 89.Neznam Dejane na kog Markovskog mislis ali ako je ovaj iz Zemuna onda ti mogu reci da ne postoje ni teoretske sanse da dodje u Vosu.Sto se tice Stojanovica takodje ce ako ostane u zemlji verovatno zavrsiti u Zemunu kao trampa za Milijasa.
Bora Filipovic je dobar igrac ali nisam bas siguran da bi bio pojacanje za Vojvodinu.Posebno sto se Moraca odrekao njegovih usluga u poslednjih 10 kola prvenstva prve lige.

p.s.mene brine jedna druga stvar a to je cinjenica da i ako prodamo Todica,Stepanova,Jovanovica i Vukelju mozemo podmiriti kredit koji smo vec potrosili a sta je sa ostalim dugom i funkcionisanjem kluba u buducnosti.Sve mi se cini da ce novac od prodaje igraca biti koriscen za tekuce stvari a dugovi ce ostati i jos se gomilati.Hocu da znate da Vosa jos nije prebrodila brigu oko opstanka.Evropa moze doci ali prethodno treba obezbediti opstanak.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

U celoj ovoj priči o odlasku naših igrača, po meni, Klub može imati finansijske koristi samo od odlaska Stepanova.Transfer ostale trojice zajedno, ne verujem da će vredeti ni trećinu Milanovog.
Nažalost, golmani danas nisu na nekoj ceni, za razliku od napadača. Ali, za naše, ne verujem da će neko ponuditi neuvredljivu sumu za rejting Voše.Plašim se da oni ne ostanu udavače koje niko neće.
Dakle, došli smo u situaciju da od tranfera Stepanova zavisi život Kluba. I, to život na nedovoljnoj infuziji.Čisto je zamajavanje da ćemo od tih para dovesti nekog afirmisanog igrača.Pare će teško podmiriti tekuće potrebe.Finansijski spas je jedino ako stižu dolari od nekih ranijih transfera, poput Krasića, Nezirija i ne znam koga smo još nešto ozbiljnije prodali.Krivi, eto, ne treba ni Zvezdi, kamoli inostranstvu. A, da li bi i tu imali uopšte neku crkavicu- ne znam?Vlada Avramov je već jako davno otišao.
Ipak, bio bih najzadovoljniji kad bi prvog dana prelaznog roka osvanuo naslov u novinama npr:,,Napadački dvojac napustio Novi Sad,,.Makar, ta seoba bila samo do Beograda.Mislim, da je to, nažalost, jedino realno i moguće.
Koga dovesti?
Pa, one koji su spremni da dođu, a da im se plati kad budu odlazili.Mislim da takvih, koji vrede, još uvek ima, samo ih treba prepoznati.Ali, na nesreću mi nemamo te koji to umeju.Takve smo direktno ili indirektno, godinama, sistematski terali iz Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1637
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Samo ga prate
07.01.2006 23:55

Menadžer Anderlehta Herman Van Holsbek demantovao je informaciju da će njegova ekipa u zimskom prelaznom roku biti pojačana jednim fudbalerom iz Srbije i Crne Gore.

Van Holsbek je izjavio da je kapiten Vojvodine Milan Stepanov jedan od mnogih mladih igrača koje klupski skauti prate, ali ništa više od toga, iako se od čelnika "lala" moglo ovih dana mnogo puta čuti da će njihov štoper karijeru nastaviti u Belgiji.

Ukoliko briselski klub zaista ne namerava da angažuje Stepanova, očekuje se da će to sigurno učiniti moskovska Lokomotiva ili grčki Olimpijakos.

Pa ko koga laze sad?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Danasnji Sport objavljuje da Lokomotiva iz Moskve trazi iskusnijeg stopera od Stepanova i da je Muslin kontaktirao menadzera Zvezde Stojanovica kako bi angazovao Dudica.
ps.Turija ! Naj tezi deo posla u fudbalu je selekcija tj.videti igraca pre ostalih.Ima jos igraca po Vojvodini koji se mogu dovesti bez novca ali njih takodje treba "istrpeti" bar 6 meseci.Isken da budem po najavama koga cemo dovesti ja licno vidim da ce se igraci dovoditi odokativno a ne po potrebi.Da budem iskren do kraja-doselekcija ce odrediti sudbinu ovog tima pa cak i da niko ne ode u inostranstvo.Licno mislim da ce samo Todic i Kizito otici.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Mi sve te igrace da prodamo (i to po dobrim cenama) cisto sumnjam da mozemo doci do cifre od 1. miliona evra! Sa tim tek mozemo da vratimo kredit i sta onda posle-opet novi kredit ili nova kriza-? Zbog toga se verovatno i ne prica o novim pojacanjima jer na malom i osiromasenom trzistu mi treba da nadjemo kvalitetne igrace koji bi trebali da igraju za dzabe?! Bez politicke volje u ovom trenutku nema neke bolje buducnosti za F.K. VOjvodinu. Evo Turija je spomenuo Vladu Avramova, a ja sam iz veoma pouzdanog izvora saznao da je prilikom njegov transfera u Vicencu nestalo oko 1 milion nemackih maraka? Nama trebaju takvi ljudi koji bi mogli da otkoce tocak pravde i omoguce nasem napacenom klubu da sudskim putem dodje do svojih para/
Da li to u Srbiji znaci da sto vise ukrades ili jos bolje ako ukrades od Vojvodine da ne moras da odgovaras?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Najnovije informacije

Post by Владика »

izvor-Dnevnikl

ako je bilo puno priče u vezi s odlascima pojedinih igrača Fudbalskog kluba Vojvodina, do danas nije obelodanjen ni jedan transfer. Šef stručnog štaba crveno - belih Zoran Marić zakazao je prozivku za sutra u 10 časova u FC “ Vujadin Boškov” u Veterniku, a s kojim snagama će novosadski superligaš ući u zimske pripreme, ostaje da se vidi.
Podsetićemo da su u vezi s odlascima najčešće pominjani centarhalf Milan Stepanov, napadači Marko Jovanović i LJubiša Vukelja i golman Saša Todić. Do danas ni jedan od njih nije potpisao inostrani ugovor.
Najtraženiji je kapiten Stepanov. Za njega su interesovanje pokazali Rusi, Ukrajinci, Belgijanci, Turci i Grci. Todić bi mogao u Ukrajinu, dok je u vezi s odlaskom Vukelje najčešće u opticaju bila Francuska i Nemačka. Što se Jovanovića tiče, on je već bio u Kini.
Stepanov ne prelazi u Anderleht
Menadžer belgijskog fudbalskog prvoligaša Anderlehta Herman Van Holsbek demantovao je informaciju da će u njegov klub u zimskom prelaznom roku da pređe mladi fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore i kapiten Vojvodine Milan Stepanov.
Van Holsbek je izjavio da je Stepanov jedan od mnogih mladih igrača koje klupski skauti prate, ali da za sada o njegovom dolasku u Brisel nema ništa.
Pored Anderlehta za Stepanova su zainteresovani grčki Olimpijakos i moskovska Lokomotiva.
Možda bi opet mogao na dalek put, mada je u nekim kombinacijama pominjan i prelazak u OFK Beograd. No, odavno je generalni direktor Cvetko Riđošić istakao da Vojvodina nema nameru da svojim igračima pojačava domaće konkurente. Ipak, sve će na kraju da zavisi od ponuđenog novca za obeštećenje, jer je to osnovni parametar kojim će se rukovoditi i bogatiji klubovi od Vojvodine.
Koliko danas bi već moglo mnogo toga da bude jasnije, a moguće je da sutrašnje pripreme Vojvodina počne i s nekim novim imenima. Najčešće su kao moguće novajlije pominjani “kanarinci”, omladinski reprezentativac Nenad Lazareski i napadač tima s Detelinare Borivoje Filipović, koji je kratko vreme u toku jednih priprema već boravio među crveno-belima. NJegov dolazak, navodno, najviše će zavisti od toga hoće li se Vojvodina ove zime odreći tandema Vukelja – Jovanović.
Tek, Vojvodina će od sutra pa do 20. januara trenirati u Veterniku, a potom će uslediti tronedeljne pripreme u Turskoj, u staroj bazi u Antaliji. Podsećamo, Novosađani su jesenji deo prvenstva završili na vrlo-dobrom šestom mestu, s 28 osvojenih bodova. S. S.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8932
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Znachi nishta novo, Cvetko i dalje tera po starom i prodaje maglu, pare nestaju, dugovi se gomilaju...

Na kraju ce nas neki "bizmismen" kupiti za euro ili 2, rasprodati igrache posle jedne sezone i ugasiti klub.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Vesti iz Rusije

Post by Владика »

Nisam vas obavestio o tome ali pored Bugarske uspeli smo da obezbedimo i izvestaca iz Rusije. Najveca zanimljivost je sto ni u jednim novinama u Rusiji nije spomenut moguci prelazak naseg kapitena u Rusiju? Da li to onda nasi novinari bolje znaju sta se desava u Moskvi nego sami Rusi ili smo svedoci jos jednom bednom dizanju cene. Novine "Sports-express train" su javile da je Nenad Lazarevski jos uvek na probi!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Stoka
Sasa Todic od juce je clan ukrajinske Tavrije.Sta reci osim sve najbolje majstore u novom klubu
Sale sve najbolje i nadam se iz sveg srca da ces se konacno opariti!
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Tresla se gora,rodio se mis.Odnosno tresao se Anderleht,Lokomotiva,Olimpijakos a rodio se Trabzon.Naime nas kapiten je danas otputovao u Tursku na konacan dogovor sa Trabzonom.Znajuci da je taj transver trebao biti jos u avgustu nije mi jasno kako je menadzeru godine bilo isplativo da ga ne ostvari vec da uzme kredit i placa kamatu za ovih pet meseci.Pozdrav
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

PRIJATELJU svaka cast za info! Nadam se da je ovo najpovoljnija ponuda za nas napaceni klub i Stepija a ne za dzepove drugih ljudi!
Mislim da bi Djumi mogao da odgovori na PRIJATELJEVO pitanje?
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Sto se tice Stepija,nadam se da je zadovoljan jer se prica o cifri 250 000-300 000 godisnje.S obzirom da je mlad igrac nadam se da ce ubrzo zavrsiti u Galati ili Feneru a odatle na zapad.Sve u svemu daj boze da se sve zavrsi ok.Nadam se da ce i klub imati koristi od ovog transvera,samo se bojim da bi nama trebalo pet Stepanova da bi se izvadili iz cabra.Ali ko zna.Mozda nas sunce ogreje kod preostalih odlazaka.Pozdrav
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Samo da se nadovezem da je trener Trabzonspora Vahid Halihodzic.
Misljenja sam da je bolje da ode,pa makar i u Trabzon nego u neki od bg klubova.
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

A ptičji grip? :wink:
You'll never walk alone!
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

podbara wrote:PRIJATELJU svaka cast za info! Nadam se da je ovo najpovoljnija ponuda za nas napaceni klub i Stepija a ne za dzepove drugih ljudi!
Mislim da bi Djumi mogao da odgovori na PRIJATELJEVO pitanje?
Koje pitanje :?:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked