Prelazni rok...

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Prelazni rok...

Post by Dejan »

Da krene i ova tema zvanicno...
Sa b92...
Prelazni rok se bliži, ko će gde?
Ljubiša Vukelja

Prelazni rok fudbalera počinje tek u januaru, ali je sportska štampa puna tekstova o mogućim transferima. Najčešće se pominju prvak države Partizan i jesenji šampion, Crvena zvezda.

Ljubiša Vukelja, centarfor Vojvodine, mogao bi da obuče crno-beli dres, piše ’Politika’. Vukelja je bio želja nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Slavoljuba Muslina, ali je ostao u Novom Sadu.

Vukelja je jesenas postigao sedam prvenstvenih golova, nastupao je za mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a rođen je 1983. godine.Kapiten Novosađana, Milan Stepanov, jedan je od igrača koji se mogu nazvati zvezdama prelaznog roka. Za centarhalfa Novosađana zainteresovani su, tvrdili su mediji, i Partizan i Crvena zvezda, ali će on, najverovatnije, u Belgiju.

Redovni učesnik Lige šampiona, Anderleht, ima u sastavu dvojicu reprezentativaca SiCG, Jestrovića i Lovrea, a Sportski žurnal piše da bi Stepanov mogao u Brisel početkom 2006. godine.

Zainteresovana je i moskovska Lokomotiva (trener Muslin), ali je obeštećenje od 500.000 evra prepreka za realizaciju tog transfera.

Iz Kurira:
Ni Stepanov neće u Rusiju

Pored neobavljenog posla s Vidićem i Koromanom, Joksimović će najverovatnije ostati kratkih rukava i kada je u pitanju prelazak štopera Vojvodine Milana Stepanova u moskovsku Lokomotivu. Ovu informaciju potvrdio nam je menadžer Zoran Stojadinović, koji kaže da od odlaska Stepanova u Rusiju nema ništa.
- Stepanov karijeru nastavlja u jednoj od zemalja Evropske unije i nema govora o prelasku u Lokomotivu iz Moskve - rekao je Zoran Stojadinović.

I u Zurnalu pise da ce Vukelja u Partizan a Stepanov u Anderleht!
User avatar
slanina
Posts: 818
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Citao sam njegovu izjavu pre jedno dve nedelje ne secam se gde, decko je izjavio da nece ici ni u jedan klub iz zemlje i da ga interesuje samo inostranstvo!!Ako predje u Partizan onda mislim da je stvarno retard nevidjeni nije mu bilo dosta ono sa Zvezdom nece smeti ni da se pojavi u NS.
Vestima u Sportskom Zurnalu ili ti Politici (ista kuca) ne bih previse verovao jer da im verujem odavno bi mi vec prodali sve nase najbolje igrace bg klubovima pocev od Saule !!
limanfkv
Posts: 2872
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Jebo te sta sve nemozes procitati u tim novinama...
Sad pise Stepanov nece u Lokomotivu,a pre neki dan njegova izjava u novostima kako bi rado karijeru nastavio u Rusiji :shock:
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Za 100 evrica neki novinari bi napisali da ga trazi i Barsa i Celzi,al on ipak zeli da ostane u Vojvodini :wink:
Papir trpi sve,klasicno dizanje cene.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Maric je izjavio da bi zeleo Milijasa-ali on je vec postao cigan,Kao i zelja mu je cigan Stojanovic koji je slobodan igrac a zanimljiv mu je jos i Borivoje Filipovic!

Ja bi jos dodao da bismo morali dovesti Lazarevskog(NS) i Marka Markovskog(Zemun) :!:
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Malo se bojim zbog ove nazovimo je galame oko Stepanova.Posle utakmice sa zvezdom,ovde sam napisao da su u lozi bili mnogi menadzeri i direktor Anderlehta.Jos od tada sam govorio da Stepi ima siguran klub i mislio sam na Anderleht ali da se pojavio novi klub za koji se mislilo da moze da da vise para i da Cvetko radi na tome.Bez obzira na njegove menadzerske odlike,zaboravio je da je sa Muslinom zaraceno jos od Vukelje i zvezde i ovaj mu to nije zaboravio.A drugo Muslin ima svoje ljude sa kojima radi pa je vec doveo invalida Drulica a ne bi me cudilo da dovede i Lea Lerinca.Sa njima se verovatno lakse rastaljuje.Strah me je da ne bude po onoj staroj:ko hoce vece.......Anderleht nam sigurno ne moze platiti 500 000e obestecenje a s obzirom da je iz jedne uredjene zemlje sumnjam da ce se bas novac preliti po svacijim dzepovima.Uostalom lako ce biti proveriti ako bude volje koliko je novaca Stepanov kostao taj klub.Samo je vazno da on ode i da budu zadovoljni i on i klub.Pozdrav
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Evo i koja rec o Bobanu Stojanovicu-79 godiste visok 185!
Rodjeni beogradjanin(slovo b nije slucajno malo :twisted: )Karijeru je poceo u ciganskom klubu,ali ubrzo zatim odlazi sa svojim poznatijim bratom Nenadom na pozajmicu u Zeleznik,posle povratka u cigane opet nedobija pravu sansu pa odlazi na pozajmicu(cinimi se 2 sezone) u Jedinstvo(UB),posle odlazi na pozajmicu u Radnicki(O) gde postize 11 golova,Kasnije kratka epizoda u Leotaru i onda fenomenalna partija koju pruza u dresu Borca(C),ako se nevaram na 28 utakmica 16 golova!Ali ponovo kod cigana nedobija pravu sansu i tesko da ce je ikada i dobiti...
Rekli su da ce ga pustiti kao slobodnog igraca a Maric kaze da to ne bi smeli da propustimo...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Malo sam zatecen cinjenicom da su upravo nasi igraci postali zvezde prelaznog roka? Sto se tice Vukelje mislim da je u pitanju samo dizanje cene ali ako mu je menadzer Vorkapa onda ipak partizan ne treba iskljucivati iz igre!
Bojim se da prodajemo i zadnje dukate iz kuce i ozbiljno se pitam kakav ce biti buducnost kluba ako se novac ne bude ulozio za sanirajne duga?

Sto se tice Bobana Stojanovica jeste cigana ali to je bio i Jelic pa je momak odradio posteno ugovor kod nas. Zato se iskreno nadam da ce doci kod nas!
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Pre neki dan sam procitao u novinama izjavu tog Stojanovica i on veli da ako vec ne moze u zvezdi da igra, da trazi inostrani klub. A realno govoreci nama ne treba spic za 6 meseci, vec za nekoliko narednih sezona...
I ja sam zatecen nasim zvezdama prelaznog roka i jedva cekam da vidim gde ce otici...
Uzgred, jel to sigurno da Marko ide u ofku?
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Sto se M.Jovanovica tice ta prica datira od pre mesec dana.On je bio na sastanku sa ljudima iz ofke i Terzom i oni su mu obecali da ako dodje u ofk da sigurno ide na leto i imaju vec spreman klub.Sve ovo je prica iz Markovih usta.Ja licno nemam nista protiv da ode pa i u ofk,samo neka kao i u prethodnom pisanju i klub bude zadovoljan.Nisam siguran da od ofka mozemo dobiti obestecenje vec ce mo morati cekati da naplatimo to Markovim odlaskom preko.Posto je opste poznato da su M.J. i Cvetko posebno vezani cudi me da mu menadzer godine ne moze da nadje klub preko.Ja sam cuo pricu da mu se rade Rusija i Koreja.Pozdrav
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Dok se ne donese zakon o sportu i klub proda u celosti, treba paziti i na sapune iz kupatila. Sve ce da se rasproda. Zivi bili pa videli.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Sa b92:
Ljubiša Vukelja najverovatnije neće doći u Partizan, a glavni razlog je previsoka cena koju su za svog centarfora istakli čelnici novosadske Vojvodine.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Bora Filipovic?

Post by Владика »

Ponovo se pronose glasovi da bi sa Detelinare na stadion Karadjordje mogao da dodje Bora Filipovic. O Bori sam vec dostao pisao a najvaznije cinjenice o njemu su da je gol igrac i da je Frmas od glave do pete.
Inace Bora je dobio nagradu fair play od strane lsita SPORT za nesvakidasnji potez na utakmici. Nakon njegovog pada u sesnaestercu tima Jedinstva sudija je pokazao na penal ali Bora je priznao sudiji da je sam pao, pa penala nije bilo!
Inace njegov menadzer je Cvetko pa se iskreno nadam da ce Bora konacno obuci crveno-beli dres!
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Moja najveća želja u ovom prelaznom roku je da se ostvare želje Marka i Vukelje :arrow: :D .Ostalo će već biti mnogo lakše.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ima li neceg novog u vezi transfera?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked