Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Postovanje, ko god dodje bice epizoda u nasem klubu,nije potreban samo trener vec ceo skauting tim ,kvalitetnija uprava i sporcki direktor u sustini nasem timu treba ama bas sve ,nazalost!
Uprava:Sa vizijom da nas klub nije mesto gde se moze zaraditi novac od prodaje igraca svake sezone takozvane velike talente vec jednu garnituru igraca potrebno izadrzati na okupu bar 4godine jer jedino tako ime naseg kluba i uspeh bice poznat respektabilan u evropi.Nismo bitni mi vec FKVOJVODINA
Sporcki direktor:Osoba koja oko sebe treba da okupi ljude koji ce traziti i kupovati one koji imaju talenta a ne one koji imaju dobrog menadzera i razne veze i vezice!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Trener:Covek sa znanjem i stavom koji ce igrace poducini necemu uigrati linije pokazati centar sut,dribling zhtevati trcanje sa i bez lopte!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Igraci:Nepamtim kad sam zadnji put na nekoj nasoj utakmici video vise od 2 driblinga pa nisu Mesi,Cavi i Ronaldo izmislili dribling,brze se trcalo 80-tih u nasoj ligi tadasnjoj neko sada,nije mi jasno da gledas te fudbalere na tv bavis se tim poslom i nemas zelju da postanes neko i nesta, utakmici koju igras podignes glavu iz trave sutnes dobar centar sut,izvedes slobodnjak i das gol,uradis tri cetri finte,asistiras kolegi pri golu to je ono sto dovodi ljude na stadion klinci pricaju o ovama budete njihovi idoli.U ulici gde sam ziveo 80 godina svi smo bili maradone,devedesete piksi nebitna boja dresa ali je covek na utakmici protiv spanaca poslao na burek igraca a zumbizareti dao gol o tome vam pricam!Fudbal se igra srcem i mozgom,kreativnosti vise nema u nasim fudbalerima!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Navihjaci:Kao navijac smeta mi nesloga podela na grupe i grupice mi smo 90 svi bili na malom istoku i zajedno bodrili vosu malo nas je bilo tad kao i sada ali smo bili slozni,ako nesta vidimo da nevalja u nasem klubu trebamo zajedno reagovati a ne kao sad rasuta rulja!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Uprava:Sa vizijom da nas klub nije mesto gde se moze zaraditi novac od prodaje igraca svake sezone takozvane velike talente vec jednu garnituru igraca potrebno izadrzati na okupu bar 4godine jer jedino tako ime naseg kluba i uspeh bice poznat respektabilan u evropi.Nismo bitni mi vec FKVOJVODINA
Sporcki direktor:Osoba koja oko sebe treba da okupi ljude koji ce traziti i kupovati one koji imaju talenta a ne one koji imaju dobrog menadzera i razne veze i vezice!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Trener:Covek sa znanjem i stavom koji ce igrace poducini necemu uigrati linije pokazati centar sut,dribling zhtevati trcanje sa i bez lopte!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Igraci:Nepamtim kad sam zadnji put na nekoj nasoj utakmici video vise od 2 driblinga pa nisu Mesi,Cavi i Ronaldo izmislili dribling,brze se trcalo 80-tih u nasoj ligi tadasnjoj neko sada,nije mi jasno da gledas te fudbalere na tv bavis se tim poslom i nemas zelju da postanes neko i nesta, utakmici koju igras podignes glavu iz trave sutnes dobar centar sut,izvedes slobodnjak i das gol,uradis tri cetri finte,asistiras kolegi pri golu to je ono sto dovodi ljude na stadion klinci pricaju o ovama budete njihovi idoli.U ulici gde sam ziveo 80 godina svi smo bili maradone,devedesete piksi nebitna boja dresa ali je covek na utakmici protiv spanaca poslao na burek igraca a zumbizareti dao gol o tome vam pricam!Fudbal se igra srcem i mozgom,kreativnosti vise nema u nasim fudbalerima!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Navihjaci:Kao navijac smeta mi nesloga podela na grupe i grupice mi smo 90 svi bili na malom istoku i zajedno bodrili vosu malo nas je bilo tad kao i sada ali smo bili slozni,ako nesta vidimo da nevalja u nasem klubu trebamo zajedno reagovati a ne kao sad rasuta rulja!Nismo bitni mi vec FK VOJVODINA
Minja wrote:Stvarno stoji Jesic na vikipediji
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;
Pri dnu stranice:
Technical staff
As of February 3, 2012[9]
Current technical staff
Manager: Miodrag Ješić
Assistant Manager/Coach: Spasoje Jelačić
Assistant Manager/Coach: Zoran Vasiljević
Goalkeeping Coach: Saša Todić
Fitness Coach: Zoran Banićević
Doctor: Borko Vukosav
Physiotherapist: Goran Marijan
Physiotherapist: Nemanja Mijić
Economic: Radivoje Jotanović
Ispravio sam to na wikipediji i napisao da nemamo trenera...Ispravio sam i to nam ja Mandarić predsednik klub... Nemojte to menjati kako kome dune...
Ne bih volio da imamo prelazno rešenje, znači trebamo dovesti ozbiljnog trenera koji će nas voditi i naredne sezone.
Nemamo vremena za gubljenje. Ko god da dođe neće mu biti lako jer ga čeka ekipa u rasulu, klub nema sportskog direktora niti bilo kakvu strategiju, pola tima će otići na leto a druga polovina ostati jer nema kvalitet.
Predstoji nam težak period...
Nemamo vremena za gubljenje. Ko god da dođe neće mu biti lako jer ga čeka ekipa u rasulu, klub nema sportskog direktora niti bilo kakvu strategiju, pola tima će otići na leto a druga polovina ostati jer nema kvalitet.
Predstoji nam težak period...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvor:
http://www.zurnal.rs/2012/04/17/rabreno ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/2012/04/17/rabreno ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ju, ju, ju... sve lepše i lepše! Sad kad krenu da izbacuju prljav veš, svačega ćemo se mi još ovde nagledati.После недавног иступа Дејана Вукићевића на конференцији за новинаре на којој је дао своје виђење резултатског неуспеха и разлаза с Војводином, за реч се јавио генерални секретар Новосађана Радисав Рабреновић.
Уз категоричну тврдњу да оно што је изрекао Вукићевић не одговара истини, Рабреновић каже:
- Да смо имали озбиљне намере с Вукићевићем потврђује податак да смо потписали уговор на две године, а притом још удовољили његовој жељи да му, због приватних проблема које је имао, унапред исплатимо 40 одсто примања за идућу такмичарску годину. Све је у сарадњи било у реду до јануара ове године. Тада смо уочили да Вукићевић одустаје од очекиваног начина рада с првим тимом и одмах реаговали.
Кад су уочене одређене слабости, тврди Рабреновић, на то је уже руководство клуба реаговало тако што је одређене замерке предочиле бившем шефу стручног штаба:
- Скренули смо Вукићевићу пажњу да екипа не пружа очекивано, да немамо игру, односно да нема идеје у игри, те да је као тренер дужан да се тиме позабави како би се то поправило. Вукићевић се жали да смо се бавили и његовим приватним животом. Морали смо, јер сматрамо да није у реду да у 13,30 сати седи у кафићу, иако тренинг почиње за пола сата. Питам, да ли је у реду да се играч са тренером сретне у 5,00 сати ујутру у ноћном клубу и да упркос томе на следећој утакмици буде у тиму? Ако је све тако, зар то није доказ да је недовољна посвећеност и површност Дејана Вукићевића допринела катастрофалним пролећним резултатима? Не може се у исто време бити плејбој и тренер. Лако је, што иначе раде сви тренери, на одласку изрећи да се сноси одговорност. Јер, заправо сва одговорност је на онима који остају у клубу, они морају да санирају причињену штету и пронађу начин да екипу врате у равнотежу.
Радисав Рабреновић каже да се Војводина, не својом кривицом, није растала с Дејаном Вукићевићем како доликује:
- Вукићевић каже да не жели новац који није зарадио. А шта ћемо са оних 30.000 евра које унапред добио за идућу годину? Пошто је рекао да нема новца да врати оно што му је унапред дато, дан пре конференције за новинаре на којој је иступио, председник Ратко Буторовић му је у име Управног одбора опростио дуг. Вукићевић је том приликом изразио жељу да се појави на прес конференцији како би се, како је рекао, захвалио Војводини. Како изгледа његова захвалност, чули смо. Каже, морао је да заштити себе. Питам, од кога се штити?
Ukoliko su mu zaista oprostili 30 hiljada evra onda je to jos jedan razlog vise zasto On treba da napusti Vojvodinu. Pa je l' mu to tata ostavio pa da rasipa pare?
Vukicevic je proslost FKV i nije mi jasan ovaj Rabrenov nastup. Od cega se vi branite ljudi? Takve stvari ostaju u kuci. Vukicevic velikom pricom samo sebi pravi stetu. Onaj ko treba da zna sta se tu dogadjalo, taj zna.
Rabren i ekipa vise treba da razmisle sta da rade sa igracima koji ostaju u nocnim klubovima do 5 ujutro. To je njihov problem, Vukicevic sigurno vise nije. O cemu mi pricamo, o profesionalnom pogonu!?
Rabren i ekipa vise treba da razmisle sta da rade sa igracima koji ostaju u nocnim klubovima do 5 ujutro. To je njihov problem, Vukicevic sigurno vise nije. O cemu mi pricamo, o profesionalnom pogonu!?
- Red Marquis
- Moderator
Definitivno ovih dana izgledamo kao najgori od sve dece. Kakvo sramotno javno ciganisanje ove dvojice, ovog ni na Najlonu nema. Začepite obojica, molim vas. To jest, Rabrene ajde ti lepo s njim do nekog zaseoka u Crnoj Gori gde će ovaj da trenira, ispričajte se, podelite tih 30 000 evra (što verujem da i hoćete) kao da su vaše i da vas ne vidimo više!
Io odio Belgrado
У времену када су људи гладни они се фрљају са толиким парама? Прљав веш остаје код куће зар треба сви да нам се смеју?
-
Hocu li ja ikada doziveti da brkati sm**d napusti Vojvodinu?
Njegov odlazak iz kluba(ako se desi) ima da slavim kao drugi rodjendan...
Njegov odlazak iz kluba(ako se desi) ima da slavim kao drugi rodjendan...
- churguzijanac
Bruka i sramota! Ne znas ko je gori: Vukicevic, Rebren il' uprava!
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
Jos ce ispasti da se Vukicevic sam doveo, da je jedini odgovoran i da nas je jedini upropastio.
Gospodo kada ste to znali zasto mu nije urucena radna knjizica istog momenta???
Napolje bando!
Gospodo kada ste to znali zasto mu nije urucena radna knjizica istog momenta???
Napolje bando!
- Red Marquis
- Moderator
Mnogo smo kritični. Zaboravljamo da Jašar nije odavde, možda je čovek bio usamljen pa se plašio samoće, pa je zato visio po kafanama do 5 ujutro
Nego, ko bi još nekom "plejboju" produžio ugovor? Koja ste vi svi redom sramota po ovaj klub, nije ni čudo da onaj muljatorski Hajduk ima obraza da se prepucava sa vama, kad je prepoznao isti obrazac ponašanja.
Nego, ko bi još nekom "plejboju" produžio ugovor? Koja ste vi svi redom sramota po ovaj klub, nije ni čudo da onaj muljatorski Hajduk ima obraza da se prepucava sa vama, kad je prepoznao isti obrazac ponašanja.
Io odio Belgrado
-
U januaru je odlučeno da Vukićević dobije otkaz čim nas izbaci iz poslednje šanse da vidimo pehar. I gle čuda, dok pola klubova u Evropi (ne samo u Srbiji) nema da isplati plate, Voša ih deli za godinu dana unapred. Ko je ovde lud da veruje u te priče? Trebalo mu je isplati i premiju za kup, što da ne.
edit: ako se dobro sećam sa Kizom smo se tužakali za 30 hiljada evra. Bolje da ste dali Kizi pare, više ih je zaslužio. Makar je uvek pokazivao poštovanje prema klubu i navijačima, za razliku od ovog kosatog!
edit: ako se dobro sećam sa Kizom smo se tužakali za 30 hiljada evra. Bolje da ste dali Kizi pare, više ih je zaslužio. Makar je uvek pokazivao poštovanje prema klubu i navijačima, za razliku od ovog kosatog!
Ma nisu oni nikom dali pare, pre bih rekao da su to priče za novine...JackSparow wrote:U januaru je odlučeno da Vukićević dobije otkaz čim nas izbaci iz poslednje šanse da vidimo pehar. I gle čuda, dok pola klubova u Evropi (ne samo u Srbiji) nema da isplati plate, Voša ih deli za godinu dana unapred. Ko je ovde lud da veruje u te priče? Trebalo mu je isplati i premiju za kup, što da ne.
Napred Voso!