16. kolo: Borac (Cacak)-Vojvodina 1:0

neko iz mase
Posts: 59
Joined: Wed Feb 02, 2005 1:10 am
Location: Novi Sad

Post by neko iz mase »

opet na kraju ,ne verujem.......
koliko bismo bodova vise imali da se utakmica igra 85 minuta...
cekam izvestaj sa lica mesta!!!
Sick boys!!!
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Re: Na poluvremenu

Post by Djumi »

podbara wrote:U slucaju neuspeha nikako ne treba kriviti Dzimija jer kako sam cuo igraci su totalno deprimirani jer nisu dobili obecane novce!
Slazem se podbara jer je izuzetno tesko motivisati igrace da igraju bez novca :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Ovo je stara boljka! Ekipa po ko zna koji put gubi vazne bodove u poslednjim trenutcima meca. Izgleda da nasi igraci pokazuju ''Balkanski sindrom'' igranja zadnjih 5 min. utakmice.
Ne znam kako, ali uspeva im.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Pic... one jedne ljigave!
Znate kako ih treba motivisati?Kaznjavanjem odbijanjem od redovne plate :!: Fudbal odavno vise nije samo igra,oni od fudbala zive i moraju posteno da odrade posao ako zele da zarade platu!

Kod mene na rukometu zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima zvekne i po 20% od plate a da nekazem o kaznama zbog nediscipline ili nedaj boze nezalaganja na utakmici(a rec je o mnogo manjoj sumi para nego u fudbalu)!!Da vidite kako se sada svi trude i bore!Kada neko se pobuni trener samo kaze uredu neces da igras ima ko hoce...

A Cvetko kaze mi smo i dalje 3 klub u zemlji :shock: Po vernosti i odanosti navijaca verovatno,ali po igracima i njihovom zalaganju... :?:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Kod mene na rukometu zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima zvekne i po 20% od plate
E moj Dejane, izrachunaj kol'ko je 20% od 0 pa vidi da li bi ti teshko palo da te kazne sa toliko...

Igrachi jesu jajare i go**a shto se namerno ne trude, ali ipak je najveca krivica na Cvetku i lopovima (poznatim kao Uprava). Oni su duzhni da obezbede novac i da namire svoj deo obaveza iz ugovora, e sat shto nisu za to sposobni, ko nam je kriv nego oni koji su takvu upravu i izglasali (Skupshtina).

A ko je u Skupshtini i zashto nema sednice? :wink:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Samo Vojvodina

Post by Владика »

Ovakvo nerviranje moze samo Vojvodina da priredi i niko drugi!
Kiza je dobio cvreni u 88. minutu a drugo poluvreme se igralo fantastinih 53. minuta! Cuo sam se ljudima koji su bili u Cacku i kazu da davno, ali ponavljam davno, nisu videli takvo navlacenje sudija na stranu domacina. U jednom trenutku pri kraju utakmice revoltirana Firma je probala da se obracuna sa navijacima Borca ali milicija je zaustavila incident! Junak dana je bio mladi Ristic koji je po izvestajima pravio cuda na golu. U napadu smo bili bezopasni mislim da je Vukelja imao neka dva pokusaja!
95. minut!
Sve sto smo zajednicki gradili celu jesen smo sada doveli u pitanje!
p.s. Najgora je stvar sto su igraci ubedjeni da para ima ali da ih Cvetko zavlaci!(po mojim izvorima)
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9947
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Na poluvremenu

Post by Voja »

Djumi wrote:
podbara wrote:U slucaju neuspeha nikako ne treba kriviti Dzimija jer kako sam cuo igraci su totalno deprimirani jer nisu dobili obecane novce!
Slazem se podbara jer je izuzetno tesko motivisati igrace da igraju bez novca :!:
Eto ga sad.... Sad ste odjednom svi tuzni i nesrecni,a lepo ste pre meca naglasavali da je Borac favorit i da bi bili zadovoljni bodom.Gospodo,ko ide na bod ne dobija nista,tako je bilo i uvek ce biti u savremenom fudbalu.Ne znam ko se danas od vas nervirao oko ovog meca,ja sigurno nisam.... Ocekivana pobeda Cacka i moram vam reci da mi je drago zbog toga,jer najvise na svetu mrzim kad neko nezasluzeno u fudbalu osvoji bod ili tri (kao Zvezda protiva nas prosli put na Marakani).Cacani kuci igraju atraktivno i leprsavo,imaju i publike i cestitam im na pobedi kojom su moram priznati pobrali moje velike simpatije.... Sto se nas tice,stvari polako dolaze na svoje mesto... vracamo se tamo gde nam po kvalitetu i jeste mesto.... Quotao sam ovo gore,jer ja ipak za ovaj poraz ne krivim igrace,vec trenera i upravu.... znaci drugacije razmisljam od vas (zato ovaj forum i ima kvalitet :wink: ).Da se razumemo i ja na poslu pravim sranja jer znam da pretpostavljeni trenutno nema adekvatnu zamenu za mene,i zbog odredjenih "sitnica" uopste je i ne trazi.... a tako i ovi nasi paunovi na terenu.... Moj Podbara,padas na pricu da smo igrali sa dva spica!?Pa nismo li tako igrali i u Kuli i Zelezniku.... A igramo kao najbolji amaterski klub u prvoj ligi.Koja crna dva spica????Pa bolje bih ja igrao umesto njih?I kao sad ne treba kriviti trenera.... evo ti moj stav koji vec godinama imam,ali me niko ne je*e ni 2%.Trener koji u ekipi drzi Maradonu,nije trener.... dzaba mu sve licence ovo sveta... pojma taj nema... Eto i Djumi je ovde sa nama,pa neka kaze,jesam li u pravu ili ne... Mi idemo po zemlji i sirimo antipropagandu fudbala,ono sto Vojvodina od svog osnivanja nikada nije bila.... pa sta mislite zasto sam se opredelio da navijam bas za Vosu... bas zbog njenog poimanja fudbala kroz vekove i istoriju,zboge smeka,romantike,lepote.... i sada posle 90 godina... ostao nam je samo k**** od ekipe.... nama je Cacak misaona imenica,simbol za fudbal,zalaganje.... tuzno da tuznije ne moze biti....

Mi treci klub u ligi?Ma mi smo treci najozbiljniji kandidat za ispadanje,hteli vi to priznati ili ne.... i evo jos jedno zapazanje... svi vi pricate o trgovini bodovima,neka prica 3 za 3.... pa vas ja sada pitam od ovoliko bodova koliko mi imamo na kontu,ako odbijete one koje smo i mi osvojili u sistemu 3 za 3 (da,da... mi smo zlatni,mi ne trgujemo) dobijate golu i surovu istinu,koliko je ova ekipa zaista vredna i koliko je do sada zasluzeno (zahvaljujuci kvalitetu) osvojila bodova.... smesni smo,tuzni i jadni......
Image
Zorge
Posts: 31
Joined: Tue Nov 15, 2005 6:06 pm
Location: Kod njih

Re: Na poluvremenu

Post by Zorge »

Voja wrote:
Djumi wrote:
podbara wrote:U slucaju neuspeha nikako ne treba kriviti Dzimija jer kako sam cuo igraci su totalno deprimirani jer nisu dobili obecane novce!
Slazem se podbara jer je izuzetno tesko motivisati igrace da igraju bez novca :!:
Eto i Djumi je ovde sa nama,pa neka kaze,jesam li u pravu ili ne.....
Maradona je igrao i kod Djumija.
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

FK Boraac - FK Vojvodina 1:0 (0:0)

Crveni kartoni: Kizito, Dobric (Vojvodina)
Vojvodina: Ristic, Mandic, Nastic, Stepanov, Pekaric, Kizito, Stosic, Vukobratovic (Kacar), Dobric, Vukelja, Jovanovic.

Sto zbog kasnjenja na utakmicu,sto zbog mesta na kom sam se nalazio tesko sam mogao da uocim ucinak pojedinih igraca,pa ovoga puta necu dati izvestaj na kojeg ste svi navikli od mene.Takodje su izostavljeni I dobiveni zuti kartoni.

Postava Vojvodine u danasnjem mecu jasno je dala do znanja od pocetka meca da je dosla po bod.Formacijom 5-3-2 pokusano je samo u brzim kontrama po bokovima po losem terenu da se nesto vise uradi,ali svako remplovanje svirano je u korist domace ekipe.Sanse su uglavnom stvarane ispred gola Vojvodine,a najbolju vidjenu priliku imao je cini mi se Davidov koji je bio izbacen dobrim uposljavanjem oci u oci sa Risticem,ali je njegov sut zavrsio tik pored stative.Domacini su imali jos par polusansi za postizanje pogodka I konstantnu terensku inicijativu,ali nisu uspeli da probiju odbrani Vojvodine.

Drugo poluvreme donosi u dve minute dve velike prilike za Borac.Najpre je Ristic sa 3-4 metra odbranio cist zicer,a nakon izvedenog kornera jedan igrac borca je naskocio odbranu Vojvodine I pogodio precku.Od boljih prilika treba izdvojiti I jedan ponisten pogodak domacina,kada se malo I ustalasala atmosfera na stadionu.Naime,ponovo je jedan igrac Borca naskocio odbrano Novosadjana I postigao pogodak,ali glavni delioc pravde je ocenio da je tom prilikom bio nacinjen prekrsaj u napadu.Nesto kasnije usledila je jos jedna prilika za Borac ovog puta iz slobodnog udarca.Lopta se od stative meckala po liniji,ali nabrze je reagovao danas odlicni Ristic I odklonio svaku opasnost.Nova prilika javlja se pred kraj susreta kada sledi sut sa ivice kaznenog prostora,ali je lopta prohujala pored leve stative Novosadjana.I onda odlucujuci detalj utakmice.Dobric je poneo loptu,na njega sa ledja startuje odbrambeni igrac Borca I sprecava dobru kontru,za uzvrat koliko smo mi videli sa tribine,Dobric je tom prilikom dobio zuti karton zbog simuliranja(bio je vec zabelezen u sudijskoj beleznici takodje zbog simuliranja) I usledilo je iskljucenje.To je bilo drugo iskljucenje,prvo je zaradio nesto ranije Kizito,od velike guzve tesko se moglo videti sta se desilo,najbolje ce pokazati snimak utakmice…I nakon iskljucenja Dobrica Borac pravi sansu najpre sutem sa ivice kaznenog prostoa,sa linije gola izbija je jedan igrac Vojvodine,a na odbijenu loptu dobro reaguje igrac borca koji salje loptu pod sam desni ugao gola Vojvodine za pobedu Borca u nekom 97.minutu utakmice.

I pored loseg sudjenja,da ne kazem katastrofalnih odluka jer zaista pozicija odakle smo gledali utakmicu ne moze dati prave odgovore na sve sto se desavalo na terenu,Vojvodina je u danasnjem duelu pokusala da osvoji bod ojacanom odbranom,uz pokusaj proboja po bokovima.Par puta je to uspevalo Nasticu I Kizitu,ali njihovi odlicni centarsutevi nisu nalazili napadace na pravom mestu,a jedan od bitnijih faktora bilo je kao sto sam napomenuo I sudjenje koje danas nije dozvoljavalo Vojvodini da I u ovakvim prilikama nesto vise uradi.Igra je konstantno seckana u tom segmentu napada.Treba napomenuti da se danas odlicno na svojoj poziciji snasao Ristic koji je znao I da ukrade dosta vremena prenemazuci se u svom kaznenom prostoru,smirivajuci malo strasti domacih.Malo je bio nesiguran kod istrcavanja na loptu,ali mislim da bi svako pozeleo ovakav debi na golu Vojvodine.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Izgleda da je Rajo Bozovic ovim sudjenjem hteo da prenese jasnu poruku mogucim konkurentima da je mesto vec odavno kaparisano
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9947
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Na poluvremenu

Post by Voja »

Zorge wrote:
Voja wrote:
Djumi wrote: Slazem se podbara jer je izuzetno tesko motivisati igrace da igraju bez novca :!:
Eto i Djumi je ovde sa nama,pa neka kaze,jesam li u pravu ili ne.....
Maradona je igrao i kod Djumija.
Pa sta?Zna Djumi da sam ga tada ostro napadao i nadam se da sad vidi da nisam bez razloga vrsio te napade.....
Image
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

VOjo, Vojo, ne pada podbara na nikakve price vec je Dzimi u najavi utakmici izjavio da ce verovatno krenuti sa jednim napadacem! Nadao sam se da Vukelja nece igrati jer je on svojim mislima sigurno bio svugde a ne samo na onoj kaljugi od terena. Sto se tice Maradone on je jos i imao dobru jesen a nije tajna da je njegov menadzer Cvetko Ridjosic!Koje to navijace ima Borac? 500 ljudi je bilo na stadionu, a toliko se kod nas na manjim utakmicama skupi na severu!
Slazem se sa tobom da po trenutnom statusu nismo treci klub u zemlji jer da jesmo ne bi nas sudije masakrirale u Cacke!
Da se vratim na crveni karton Dobrica. Radio reporter na Radio Beogradu je izjavio da je takav faul nad Dobricem da sigurno ocekuje crveni karton za fudbalera Borca. A sta se dogadja? Dobric dobija crveni(Dvor docekujemo bez Kizita i Dobrica) i dobijamo gol! Poludeo sam kad smo dobili gol....
ISUS
Posts: 68
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:48 pm

Post by ISUS »

Steta velika sto se izgubilo u Cacku(posebno u 97 minutu).Ove sezone su nas pobedili u obe utakmice na cistu srecu i jos po nesto.Treba pobediti Buducnost kako znamo i umemo.
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
User avatar
slanina
Posts: 817
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Jebote ovo je izvestaj nazovi novosadskog Dnevnika!!!Pa ovo da je napisao neko iz Cacka razumeo bih ali ovo je sramota nije spomenuo da su nam izbacili dva igraca da je sudija dju**e !!Ma nek se tera u p.... m....... ko god da je taj A. Stefanović !!!

Fudbal: Novosađani pali u nadoknadi
10.12.2005 Sport dnevnik2

Borac - Vojvodina 1:0 (0:0)

ČAČAK: Stadion Borca kraj Morave, gledalaca oko 800, sudija Jović (Niš), strelac Damjanović u 90. minutu. Žuti kartoni: Kostić, Spasojević, Nedeljković, Ilić i Dmitrović (Borac), Stepanov, Dobrić, Pekarić, Pavlović (Vojvodina). Crveni kartoni: Kizito 85, Dobrić 90. (Vojvodina).
BORAC: Ilić, Stevanović 7, Pejović 7, Dmitrović 8, Krasić 7, Nedeljković 6, Spasojević 6, Kostić 7, Davidov 7, Pavlović 7 (Drinić), Damjanović 7.
VOJVODINA: Ristić 7, Mandić 6, Stepanov 7, Pekarić 6, Stošić 6, Kizito 6, Nastić 6, Vukobratović 5 (Kačar 5), Dobrić 5, Vukelja 5 (Šušak), Jovanović 5 (Pavlović).

Da na golu Vojvodine nije stajao Borivoje Ristić, najverovatnije da bi Novosađani pretrpele pravu katastrofu. Ovako mogu biti zadovoljni, jer pravih akcija od strane Vojvodine nije bilo. Jedna jedina prava bila je sredinom prvog poluvremena, kada se Jovanović našao ispred Ilića koji je taj jedini pokušaj osujetio. Borac je bio tim koji je stalno napadao, imao više od igre, stvarao prilike, ali nije uspeo sve to da realizuje. Mnogo dobrih šansi imali su u prvom poluvremenu Kostić, Davidov, pa još bolju priliku Spasojević, a daleko najbolju u ovom delu susreta imao je Pejović koji se bacio u kazneni prostor koga je odlično poslužio Kostić i kada se očekivalo da će njegov udarac završiti u mreži lopta je završila tik pored stative. Damjanović je bio u završnici meča prvog dela susreta na domaku da dođe u vođstvo, dobar udarac i lopta pored stative. Smišljeno se branila Vojvodina, orjentisala se na dobru odbranu, na povremene protivnapade koji su se uglavnom završavale pred stamenom odbranom Čačana.

Jedan precizan korner s desne strane izveo je Mitrović, lopta je ušla u mrežu, ali je arbitar Jović ovaj pogodak poništio jer je po njegovoj proceni neko faulirao Ristića. Tri minuta pre kraja susreta Drinić je dobro šutirao, ali ne precizno, pa je neizvesnost potrajala još i u nadoknadi vremena. Bacio je Borac sve karte u napad, žestoko se napadalo, visio je gol u vazduhu Vojvodine da bi u nadoknadi vremena posle pravog bilijaraa najzad došla do Damjanovića koji je smestio loptu u sam desni donji ugao.

Bolja igra Borca, zaslužna pobeda, šteta je što nije bila izražena s više golova, a to je Borac i zaslužio. Vojvodina se grčevito branila i ako treba da se ljuti, onda treba na sopstvene igrače, pre svega napadače koji nisu bili u mogučnosti da ozbiljnije ugroze gol Ilića. Uobičajena konferencija za štampu protekla je samo u prisustvu trenera Borca Miodraga Božovića, koji nije krio svoje zadovoljstvo, da je njegov tim pobedio, dok se trener Vojvodine Zoran Marić iz nepoznatih razloga nije pojavio.
A. Stefanović
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Slanina pretekao si me! Sta se to desava sa izvestajima Dnevnika kada igramo u gostima(setitete se samo Kule)? Nije sporno da li je Cacak bio bolji, ali dzaba im sve to kada ni su bili u stanju za 95 minuta da daju jedan gol! Da li mozda olako prelazimo preko cinjenice da su nam dva igraca iskljucena? Kada se zadnji put u Novom Sadu dogodilo nesto tako u nasu korist?
Locked