Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Schteph_F89

Re: Marketing kluba

Post by Schteph_F89 »

Minja wrote:
Schteph_F89 wrote:Drugar mi napravio za rodjus...
http://imageshack.us/photo/my-images/812/42006885.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/821/55806732.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hekleraj je babin :cheers:
Samo, reci drugaru da ga malo suzi. Grb Vojvodine je vitkiji. Kao na zvanicnom sajtu.
Ako treba, poslacu ti TIF verziju istog u vecoj rezoluciji.
Inace, bas lepo uradjeno.
Moze,posalji,posto se i radi priprema preko kompa.Neka imaju valjanu sliku,pa da im jednog dana posluzi kad ih budu pravili na stotine :)
Zelja95

Post by Zelja95 »

Znam da pitanje nema bas neke veze sa marketingom kluba...a mozda i ima :arrow:
Da li neko ima ovu sliku u vecoj rezoluciji kako bi ja i jos par mojih ortaka odradili nalepnice :roll:
Image
Passion

Post by Passion »

То ти је боље да питаш на Фирмином форуму.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

E ovako...Izrada grba Vose (materijal,CNC masina,lakiranje) u velicini kao sa slike je 1400din.Ima i veca varijanta za 2000din.Ako je neko zainteresovan neka se javi. :cheers:
1892

Post by 1892 »

Schteph_F89 wrote:E ovako...Izrada grba Vose (materijal,CNC masina,lakiranje) u velicini kao sa slike je 1400din.Ima i veca varijanta za 2000din.Ako je neko zainteresovan neka se javi. :cheers:
Ja cu ovaj veci ! Sto se placanja i svega ostalog tice napisi mi na PP
Come on you Reds!
Mare

Post by Mare »

izvor:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2897 ... sponzorise" onclick="window.open(this.href);return false;

Prenosim samo deo, ostatak pročitajte sami, a mislim da je zanimljiv.
A inače frka se digla zato što je Aerodrom Nikola Tesla postao sponzor KK Radnički Kragujevac! Naravno i ovo je bilo po političkoj liniji, ali mi je zanimljivo kako se novinari do sada nisu setili nečeg ovakvog kad se zna da godinama unazad, u stvari od nastanka blizanaca, javna preduzeća i ustanove stoje iza istih i to ne samo finansijski!
Političari u velikim klubovima

•Petar Škundrić, bivši ministar energetike, funkcioner SPS, predsednik je Sportskog društva Crvena zvezda
•Branko Ružić, funkcioner Socijalističke partije Srbije, potpredsednik je FK Partizan
•Aktuelni predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić (SPS) potpredsednik je FK Crvena zvezda
•Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda je Dušan Mrakić (SPS), donedavno državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike
•U Upravnom odboru FK Crvena zvezda nalazi se i Goran Vesić iz DS-a, koji je ranije bio u Košarkaškom klubu Zvezde
•Premijer Republike Srpske Milorad Dodik počasni je predsednik KK Partizan

Nemanja Nenadić iz “Transparentnosti” kaže da su ovi primeri još jedan razlog zašto treba javnim preduzećima zabraniti sponzorisanje sportskih klubova.

- Vidimo kako se ti ugovori mogu iskoristiti zarad dobijanja političkih poena. Ne postoji nijedan valjan razlog zbog kojeg bi javno preduzeće trebalo da finansira klubove. Ako u tim firmama ima viška novca, nek ih uplate u republički budžet - smatra Nenadić.

Nisu samo Aerodrom i “Galenika” preduzeća sa državnim kapitalom koja finansiraju sportske klubove. Tako, na primer, “Jat” besplatnim prevozom sponzoriše i KK Crvenu zvezdu i KK Partizan. “Dunav osiguranje” pomaže i KK i FK Partizan, kao i FK Vojvodina. “Agrobanka” takođe sponzoriše večite rivale, a slično je i sa Telekomom.
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Znam da kasnimo sa marketingom kluba ali ne mora zato ovaj sajt da zuri sat vremena od realnog vremena :oops:
P.s.dobronamerna kritika :cheers:
centralEast

Post by centralEast »

Dali se jos prodaju sezonske karte?
Brick Liman

Post by Brick Liman »

centralEast wrote:Dali se jos prodaju sezonske karte?
Trebalo bi. Koliko znam, prodaju se uvek tokom čitave sezone. Mada, ne uzimaj ovo zdravo za gotovo, sa gvozdenom klupskom organizacijom se nikad ne zna... :smoker: :pijanac:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/osniva-se ... 84963.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je valjda dobro za nas?
centralEast

Post by centralEast »

Proverice mi drugar u klubu
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Evo link u vezi SD Vojvodina
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 57606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nigde mi se ne uklapa, a o Belicu nemamo jos nista, pa da je postavim ovde. Fotka iz klupskog autobusa. "Na meti" je Milan Belic. Nisam siguran, ali po vidjenom, u pitanju je rodjenje deteta, tj. cepanje kosulje/sportske odece.

Mart 2004.

Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Koji košarkaški klub će biti "pozvan" u porodicu ?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote:Koji košarkaški klub će biti "pozvan" u porodicu ?
Kažu, oba. :?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply