O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
Turija

Post by Turija »

nboya wrote:
ZmagoNS wrote:Samo bih hteo da napomenem da se update-uje trener Vojvodine na sajtu,posto novog imamo vec 2 nedelje,a i dalje stoji da je Milinkovic! :)
Ne bih se setio nikad :D
Hvala sto si skrenuo paznju 8)
I ja, isto :lol:
Ostade mi neka perzistencija Milinikovića u glavi, iako sam svestan da smo promenili trenera.Nadam se da će i Ristovski ostaviti neki pamtljiv trag?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

TomaNS wrote:Ovaj forum gubi duh zapada, a postaje epicentar severa...A, severu, uz uvazavanje, postovanje i sve ostalo, mesto na drugom forumu, a ne ovom!
Da li možeš da obrazložiš ovo? Pošto nema mislim 3 čoveka da pišu na ovom forumu i da su redovni na severu. Ima ih podosta koji su bili redovni i svoje navijačko delovanje su nastavili na zapadu.
simicpk

Post by simicpk »

One and only

Post by One and only »

Mozda ne bi bilo lose da se na sajtu na stranici "Sećanja" ubace neki tekstovi o Radomiru Krstiću (rekorderu po broju nastupa) i Vujadinu Boskovu. Mislim da i oni zasluzuju da se nadju medju legendama kluba.
United of Vojvodina
igoork

Post by igoork »

Predlazem da se uvede neki chat na sajt.
To ne bi trebao da je problem a mnogo je efikasnije nego da se pravi rasulo od foruma svaki put kada je utakmica! :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Turija

Post by Turija »

Oborismo večeras i rekord na Forumu - Most users ever online was 171 on Thu Jul 14, 2011 7:21 pm

:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

kijevo wrote:Hi
I am Robert from Poland. I collect used football tickets (my blog: http://collectingfootballtickets.blogspot.com/ )
I am searching used football tickets from Vojvodina -Vaduz and all other
Can you help me? I can offer you if you need others sport souvenirs or ultras materials (magazines, stickers etc.)
U principu, ovakve poruke ne bi trebalo ni da objavljujemo, ali ako neko može u ovome da pronađe neki svoj interes i dogovori razmenu sa čovekom, neka proba...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa

Post by budababa »

Statistika - jul 2011.

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vuke

Post by Vuke »

Urednistvo bi moglo da otvori temu za utakmicu prvog kola.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Vuke wrote:Urednistvo bi moglo da otvori temu za utakmicu prvog kola.
Tema će biti otovrena u utorak.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
simicpk

Post by simicpk »

Da li ima zainteresovanih forumasa da napravim grupu na msn-u, gde bi mogli da chatujemo o Vosi kao i ostalim stvarima?
njaks

Post by njaks »

simicpk wrote:Da li ima zainteresovanih forumasa da napravim grupu na msn-u, gde bi mogli da chatujemo o Vosi kao i ostalim stvarima?
Mislim da bi to bilo odlicno resenje za ljude koji nisu u prilici da prisustvuju utakmicama, odnosno za one koji nisu u Srbiji...bolje kuckanje na msn-u ili skype-u nego 10 strana na forumu :)
igoork

Post by igoork »

Nije losa ideja, ali ja sam vise za varijantu da se ovde na sajtu jednostavno napravi neka vrsta ceta za vreme utakmice.

To ne bi trebalo da predstavlja problem a dobra je stvar.
Desava se da bude dosta poruka za vreme utakmice, setite se samo Vaduza kada smo igrali tamo. :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ovaj forum je ako nista drugo,jedna velika utopija!!! Mesto velikih filozofa (i ja sam deo toga),velikih teorija,krupnih reci i malog ucinka... nije ni cudo sto svi bas za Vosu navijamo!!!

Mnogo je zaista ideja poteklo sa ovog mesta,ali... koliko ih je realizovano,koliko ih je opstalo...

Evo jedan "pokus",uzmite recimo Vosine igrace u zadnjih 5-6 sezona ili i vise... stavite na jednu stranu njihov pojedinacni ucinak na terenu,a na drugu vas sopstveni ucinak na forumu.
U liku kog igraca se prepoznajete!?
:wink:

Imamo li uopste pravo na kritiku???

p.s.mislim da uveliko treba da se obavi jedno veliko spremanje foruma

Evo... ja se licno osecam kao Mereba... kako sam dosao na ovaj forum,mnogi su od mene imali velika ocekivanja... imao sam u startu dobre pasove,ideje... ali nisam u vecini slucajeva imao saigraca koji ce me razumeti :lol: Strelac sam "najlepseg gola" (igrac sezone) i to mi je ujedno i najveci uspeh u timu,a kad vidim da mnogi moji saigraci ne razumeju moje pasove,mnogo soliram i ne igram timski. :D
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Ovaj forum je ako nista drugo,jedna velika utopija!!! Mesto velikih filozofa (i ja sam deo toga),velikih teorija,krupnih reci i malog ucinka... nije ni cudo sto svi bas za Vosu navijamo!!!

Mnogo je zaista ideja poteklo sa ovog mesta,ali... koliko ih je realizovano,koliko ih je opstalo...

p.s.mislim da uveliko treba da se obavi jedno veliko spremanje foruma
Ovaj forum je utopija utoliko koliko je svaka velika ljubav utopistička, ali se ne slažem da je bio malog učinka, samo je bilo prevelikih (nerealnih) očekivanja.Ako je neko očekivao da Forum ima moć da menja fudbalski Svet, uprave, trenere, menadžere, igrače, navijače, onda je stvarno velika utopija.
Forum je, najvećim delom, ogledalo terena i postignutih rezultata na njemu, kao i oko njega.To što se ovog leta mnogo prosulo (pa malo ostalo), ne znači da je malo i bilo.Dosta ideja je i izgurano.Ako Voja misli samo na čisto forumske Akcije (igrač sezone, gol sezone i neke nezaživele, onda je delimično u pravu - jer je moglo i više).
Mislim da je ovaj Forum, ipak, u mnogim stvarima, svojim staloženim i argumentovanim stavom, odigrao inicijalnu, edukativnu i korektivnu ulogu, kao zaštitu Kluba od visokorizičnih avantura.
Voša je neformalno, ali suštinski ušla u ,,veliku fudbalsku trojku".
Naši najbolji igrači (još uvek) ne pojačavaju blizance.
U beogradske medije smo doprli (ne samo po blamažama), tako da Voša danas ima stalnu rubriku u Blicu, piše se više o njoj i na B92, Novostima...Neke informacije, fotografije su pozajmljivane odavde, komentarisane ideje, transferi, kritike i sl..
Igrači više javno ne izjavljuju da su navijači protivničkih timova (osim onih koje baš i nismo želeli u našem dresu), iako pojedini iz uprave još uvek to rade :oops:
Bivši naši igrači se rado javljaju na ovoj adresi (koliko je samo intervjua napravljeno sa njima - neki su čak i stalni posetioci sajta i foruma)
Itd, itd...O svemu ovome su se vodile diskusije na Forumu, ali da se ne hvalimo, jer ko se hvali, taj se kvari.
Crni su dani nastupili, međutim, ne znači da su i svi dosadašnji bili crni.Mislim da nikome (i u upravi) nije danas svejedno, kad čuje jednoglasno sa svih tribina i u TV prenosu ,,Uprava napolje", tj da je kredibilitet potrošen i da se sada mora tražiti izlaz iz problema.Najbrži i najednostavniji je uložiti novac u igrače i pokazati snagu na terenu.Ako dovedu tog dobrog veznog, popraviće dosta, ali fudbal je kao i poljoprivreda (jednogodišnji obrt) pa se dugo čeka na prve plodove (novce).
Čime ovaj Forum raspolaže?
Ničim, osim dobrom voljom.Niko od nas ne raspolaže egzaktnim podacima (niko ne sedi u upravi, niti blizu nje, pa da zna pouzdano), već samo izvodi logične pretpostavke i zaključke, refleksijom njenog rada na fudbalskom terenu.Zato se uvek slažem (što Voja predlaže :wink: ), sa velikim spremanjem Foruma (što je u praksi i rađeno u nekoliko navrata), tj sa unosom nove energije i novih ideja.
Mislim da su se stariji forumaši, višegodišnjim angažovanjem, iscrpeli i umorili, i da je zaista potrebna ,,smena generacije" - kako napisa i Čika Jova:
"Gde ja stadoh - ti ces poci!"

Voja kaže:
Mislim DA, ista kao i pravo da i nas drugi kritikuju.Pa Forumi, valjda zato, i postoje (još od Rimskog Prava).
Post Reply