Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djape_ns

Post by djape_ns »

Da, tamo.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
šumar

Post by šumar »

Da vas prosvetlim, taj kafić "Dojava" na bulevaru Evrope drže /vlasnici su/ Ristevski i Kovrlija i Panta tu često svraća.
djape_ns

Post by djape_ns »

Orao pao, orao pao :lol:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Salvador

Post by Salvador »

Nadam se da mu nece stici 'dojava' da je nas novi trener :roll:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
laki

Post by laki »

novosadjanin wrote:http://www.zurnal.rs/2011/06/06/sapuric ... index.html
Sapuric, Kristic? :pegla:
zurnal?! :pegla:
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Nasa uprava je nacinila mnogo gluposti,a dovodjenje Kristica bi bila bez premca najveca!!!

Tako da je njegov dolazak sasvim realan...
Vuke

Post by Vuke »

Kristic je najsmesniji trener kojeg sam ja u zivotu video! Covek bukvalno nema veze sa strukom, ako dovedu njega ili Jokana treba blokirati SC Veternik!

1. Marko Nikolic
2. Ljubisa Tumbakovic
3. Gruja
4. nema!
5. nema!

И Кристић кандидат

Списак кандидата за тренера Војводине шири се из дана у дан. На листи је и Александар Кристић, бивши шеф стручног штаба Црвене звезде.

– Нисам имао директан контакт, већ се разговарало на релацији клуб – клуб. Драго ми је да су се Новосађани интересовали. Војводина хоће да пружи шансу младим тренерима и то ми годи. Стажом у Црвеној звезди показао сам да се не плашим изазова. Амбиције не мањкају, напротив – каже Кристић.
Ej, oni kontaktiraju crvenu petokraku i vezi Kristica :x Covek je izgubljen u vremenu i prostoru, svojim odlukama nas je na marakani doveo do 2-2 i umalo izgubio utakmicu... U slucaju da uprava ne demantuje ove kontakte, to ce predstavljati novu samarcinu navijacima Vojvodine :!:
Last edited by Vuke on Mon Jun 06, 2011 1:56 pm, edited 2 times in total.
TomaNS

Post by TomaNS »

Dolazak Ristevskog, rasprodaja, "Vosine bebe" na terenu u ofanzivnoj formaciji.

Ovo je najava naredne sezone!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
soderstorm

Post by soderstorm »

vojvodina jedna jedina wrote:Nasa uprava je nacinila mnogo gluposti,a dovodjenje Kristica bi bila bez premca najveca!!!

Tako da je njegov dolazak sasvim realan...
Realno gledano sta god zurnal napise u vecini slucajeva to su ciste gluposti. Sanse da dodje taj Kristic su ravne 0. Takodje znam da od dolaska Jokanovica nema nista koliko znam on je u Spaniji i nema nameru da se vraca.

Novine samo povecavaju listu kandidata i stalno naglasavaju te je sigurno, samo sto nije najblizi itd.

Najrealnije da ce biti Ristovski posto njega bas i ne svrstaju u najuzi izbor.
Krle

Post by Krle »

TomaNS wrote:Dolazak Ristevskog, rasprodaja, "Vosine bebe" na terenu u ofanzivnoj formaciji.

Ovo je najava naredne sezone!
Pa, ako pare ostanu u klubu, što da ne. Samo da se Bata povuče mirno i dostojanstveno :roll:

Da, i da napomenem, nije Ristevski, već Ristovski.
Last edited by Krle on Mon Jun 06, 2011 2:49 pm, edited 1 time in total.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
šumar

Post by šumar »

Hteo bi da nam Đumi ako ima vremena napiše nešto o tom Vignjeviću i potkrepi svoju tvrdnju da je on najbolji mladi srpski trener.
Da li neko slučajno zna šta je se Pecom Kurčubićem ?
Ono što je čini mi se očito je da su među navijačima najnepoželjniji Jokanović i Kristić.
Vuke

Post by Vuke »

Mislim da je u ovom trenutku za FK Vojvodinu mnogo bolje da trener bude Marko Nikolic! FK Rad je pod njegovim dirigovanjem igrao ubedljivo najlepsi fudbal u JSL! Imali su igru, afirmisali su se do tada mladi i anonimni igraci, drzao je disciplinu u timu i nije dopustao Ranku Stojicu da mu se mesa u posao. Zbog toga je i otisao iz kluba i pored podrske navijaca i ostalog dela uprave!

Dobar je pedagog i zna dobro da motivise igrace, da izvuce maksimum iz njih i da svi to podrede kolektivu! Stabilna je licnost koja ume da komunicira sa medijima, i da istakne svoje misljenje i pridrzava se stavovima!

Svi igraci Rada imaju samo reci hvale za njega i zale zbog njegovog odlaska, ali kazu da su to znali, posto ne dozvoljava mesanje sa strane!

Ristovski se jos nije dokazao kao trener, Proleter je pod njegovim rukovodjenjem igrao dopadljiv fudbal, ali u Spartaku su igrali veoma defanzivno, i znam da je podlegao uticaju sa strane! Nije bio autoritet kod igraca i zbog toga su i prekinuli saradnju sa njim! Jos je rano za njega da preuzme FK Vojvodinu i nace imati karakter da odluci da sam sastavlja tim i donosi odluke! Velika greska bi bilo u ovom trenutku ga dovesti!
tulip

Post by tulip »

Vuke wrote:Mislim da je u ovom trenutku za FK Vojvodinu mnogo bolje da trener bude Marko Nikolic! FK Rad je pod njegovim dirigovanjem igrao ubedljivo najlepsi fudbal u JSL! Imali su igru, afirmisali su se do tada mladi i anonimni igraci, drzao je disciplinu u timu i nije dopustao Ranku Stojicu da mu se mesa u posao. Zbog toga je i otisao iz kluba i pored podrske navijaca i ostalog dela uprave!

Dobar je pedagog i zna dobro da motivise igrace, da izvuce maksimum iz njih i da svi to podrede kolektivu! Stabilna je licnost koja ume da komunicira sa medijima, i da istakne svoje misljenje i pridrzava se stavovima!

Svi igraci Rada imaju samo reci hvale za njega i zale zbog njegovog odlaska, ali kazu da su to znali, posto ne dozvoljava mesanje sa strane!

Ristovski se jos nije dokazao kao trener, Proleter je pod njegovim rukovodjenjem igrao dopadljiv fudbal, ali u Spartaku su igrali veoma defanzivno, i znam da je podlegao uticaju sa strane! Nije bio autoritet kod igraca i zbog toga su i prekinuli saradnju sa njim! Jos je rano za njega da preuzme FK Vojvodinu i nace imati karakter da odluci da sam sastavlja tim i donosi odluke! Velika greska bi bilo u ovom trenutku ga dovesti!
Fenomenalna i argumentovana analiza za predlog novog trenera.
Potpuno podržavam predlog Vuke i mislim da bi sa trenerom Nikolićem samo nastavili napred u jačanju naše Vojvodine.
Ristevskog, kao naše dete, takođe podržavam, ali smatram da bi trebao još da se kali u nekoj drugoj sredini. Previše bi rizično bilo da se krene sa njim i sa novim "Vošinim bebama" obzirom da će mo biti hendikepirani oduzimanjem -3 boda.
Ako postoji mogućnost za neku treću alternativu, onda bih voleo za trenera nekog dokazanog strnca takmičara, koji bi sa sobom doveo nekog iskusnog i pouzdanog golmana. Da najzad napadnemo LE! To nam je jedino takmičenje gde će mo moći regularno da se takmičimo.
DAJ GOL!!!
mihailov

Post by mihailov »

šumar wrote:Hteo bi da nam Đumi ako ima vremena napiše nešto o tom Vignjeviću i potkrepi svoju tvrdnju da je on najbolji mladi srpski trener.
Da li neko slučajno zna šta je se Pecom Kurčubićem ?
Ono što je čini mi se očito je da su među navijačima najnepoželjniji Jokanović i Kristić.
Ime Petra Kurcubica nam nije padalo na pamet, ali ja bih dobro razmotrio cinjenicu da mozda on preuzme nas klub :!:
Napred Voso!
Post Reply