Trener(i) FK Vojvodina
Majko mila!! Pa izgleda da ce stvarno da se obistini ovo sto se ovde prica u sali.cheda fcv wrote:Bekvalac je napustio Hajduk. Tako da ga ja uskoro ocekujem kod nas.
U svakom slucaju bilo ko da dodje, onu b----u u Veterniku treba isterati.
Samo mi molim vas javite na vreme gde se nalazimo i da krenemo sa lopatama i metlama u cistku.
edit-administracija -Zabranjeno je lično vređanje i etiketiranje. Obrazloži svoje stavove na učtiv način.
Danss je u nekim novinama napisano da je Kiza otišao na svoju inicijativu. E, sad, šta se tu dešava, zaista ne znam, a i uprava bi mogla da se zvanično oglasi, bez floskula i gluposti.
Što se tiče jednog od meni najdražih trenera na klupi Vojvodine (a tu su i Brzić i Bobe Pavković), želim mu sve najbolje u daljoj karijeri i životu i da nam se jednom vrati, jer trag koji je ostavio i nadam se temelje koje je postavio ne može svako. Hvala za sve gospodine Milinkoviću!
Što se tiče jednog od meni najdražih trenera na klupi Vojvodine (a tu su i Brzić i Bobe Pavković), želim mu sve najbolje u daljoj karijeri i životu i da nam se jednom vrati, jer trag koji je ostavio i nadam se temelje koje je postavio ne može svako. Hvala za sve gospodine Milinkoviću!
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Pride, covek je navijac Rada. S' obzirom da radovci ne vole Vojvodinu, ne znam sto bi sebi pravio problem. Na stranu profesionalnost i ostale floskule. Kao sto verovatno ne bi zeleo da radi u zvezdi i partizanu, tako verujem da ne zeli da radi ni kod nas. Mada, mozda gresim.kowalski wrote:Nikolic je jedini trener u cijem radu se videlo nesto sto lici na moderan fudbal, ali mislim da pod jedan, nasoj upravi ne pada na pamet da ga pozove, pod dva, njemu verovatno ne pada na pamet da radi bilo gde u Srbiji ponovo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
-
Није ни битно ко ће доћи када ће у колико буде хтео да ради и да иде на победе , проћи исто као Милинковић ,а надам се да је сада свима јасно зашто је такав господин и стручњак отишао из нашег клуба...
Господине Милинковић Зоране желим вам све најбоље у наставку каријере!
Господине Милинковић Зоране желим вам све најбоље у наставку каријере!
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
I meni se svidelo kako je Rad igrao ove sezone, ali kada sam čuo da 2-3 treninga nedeljno u Radu vodi Ranko Stojić, to me je malo pokolebalo u proceni Nikolićevih trenerskih kvaliteta. Ostaje veliko pitanje koliko je on stvarno uticao na igru i sastav građevinara... A ako nije uspevao da se odupre Stojiću, šta tek očekivati kada krene Bata-zlata da mu se meša...
POŠTO OBRAZ ???!!!
I ja delim isto misljenje. Dzabe se zanosimo, bolje od ovoga sto je Kiza uradio nece ni jedan, dok se ne resimo ljudi koji prodaju utakmice Danici, nema nam boljitka.SlaninarNS wrote:Није ни битно ко ће доћи када ће у колико буде хтео да ради и да иде на победе , проћи исто као Милинковић ,а надам се да је сада свима јасно зашто је такав господин и стручњак отишао из нашег клуба...
Bato odlazi!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Radio je on već u zvezdi sa mlađim kategorijama na početku karijere .Rabba wrote:Pride, covek je navijac Rada. S' obzirom da radovci ne vole Vojvodinu, ne znam sto bi sebi pravio problem. Na stranu profesionalnost i ostale floskule. Kao sto verovatno ne bi zeleo da radi u zvezdi i partizanu, tako verujem da ne zeli da radi ni kod nas. Mada, mozda gresim.kowalski wrote:Nikolic je jedini trener u cijem radu se videlo nesto sto lici na moderan fudbal, ali mislim da pod jedan, nasoj upravi ne pada na pamet da ga pozove, pod dva, njemu verovatno ne pada na pamet da radi bilo gde u Srbiji ponovo.
Gospodo, uz dužno poštovanje, mislim da bi svi trebalo da se još malo strpimo do izbora novog trenera, pa onda tek otpočnemo sa komentarisanjem stručnosti i kvaliteta trenera FK Vojvodine. Hvala!
Last edited by Zeljafcv on Wed Jun 01, 2011 2:44 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- slanobarac
Ajde ljudi, umesto da licitiramo,dođemo do nekih odgovora. Krenuli smo od pozadi i posledica a uzroci uvek nekako lebde oko nas i svi to nešto vide a niko da konkretizuje.Kod nas treneri idu kao na pokretnoj traci, jednom rečju uveli smo sistem u struku FKV. Slažemo se da od toga nema nikakve vajde ali opet po ko zna koji put prisustvujemo istom scenariju: oni rade-mi kuckamo, oni dolaze- mi ih dočekujemo, oni odlaze- mi ih ispraćamo. Ogromna većina forumaša (navijača) se slaže da je Milenković odlično vodio naš tim a opet, pustili smo ga niz vodu. Sramno...Razlozi, lične prirode, da se ne lažemo ne piju vodu. Mislim da je jedini problem Bata, čovek koji očigledno nije čovek saradnje ali u isto vreme radi na marketingu i pokušava da to sve "ispegla". Neki bi rekli da to nije tačno jer eto sarađuje sa crnima potpisujući sramno saopštenje ali i crvenima čestitajući im godišnjicu. Koji su razlozi takvog ponašanja ne znam, mogu da slutim da ili ne voli klub kojim rukovodi ili je uhvaćen između dve vatre i sad vuče iznuđene poteze. Ako je ovo drugo onda je klub taoc jednog čoveka a ako ga ne voli najbolje da ga napusti. Poštenije je a i čovek koji radi posao koji ne voli nije ispunjen čovek. Ako čita ovo ja ga molim da odstupi u ime sve one naše dece što istrčaše na teren pre nedeljne utakmice, u ime suznih očiju navijača pri povratku s finala kupa i u svoje sopstveno, čoveka koji 38 godina ide na utakmice VOJVODINE ne očekujući od čelnika kluba da me zbratimi s blizancima. Ništa ti nećeš izgubiti samo će naša VOJVODINA dobiti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
-
Pantelic spominje kako trener Vojvodine ne moze da bude svako i da obavezno mora ima integritet.
U toj izjavi ne bi bilo niceg cudnog,da sam Pantelic ima ono sto trazi od trenera,a svi znamo da nema.
Cudi me uopste i da zna sta ta rec znaci.
U svakom slucaju kad procitam takve izjave ne znam da li da se smejem ili da se nerviram,mada je za zdravlje preporucljivije ono prvo.
U toj izjavi ne bi bilo niceg cudnog,da sam Pantelic ima ono sto trazi od trenera,a svi znamo da nema.
Cudi me uopste i da zna sta ta rec znaci.
U svakom slucaju kad procitam takve izjave ne znam da li da se smejem ili da se nerviram,mada je za zdravlje preporucljivije ono prvo.