Odnos članova kluba prema Voši
Prvo, zbog udaranja sluzbenog lica se ide u zatvor (i to ne malo), verovatno svi mi ovde na forumu (ili velika vecina nas) je odrasla u gradskim cetvrtima i (u)poznavala raznorazne mangupe, koji su cinili svakojake gluposti (da ne nabrajam sad), ali slozicete se verovatno da ne poznajete puno onih koji su se usudili tako direktno da udare pandura?! To je neverovatna glupost (guranje na tribini sa kornjacama kada te ponese masa je nesto za sta mozete reci buntovnistvo)! Ali, on je bez blama i razmisljanja zategao pandura u glavu i to dva puta, eeeeej bre, pa sta je sledece sta mozete da ocekujete od takve osobe, cenim da bi mogao dodje u klub sa pistoljem ili nesto slicno? Sa njim treba da se prica, ali ne Fk Vojvodina, mislim da mi vise nemamo sta tu da pricamo!
Drugo, sportista, sta je to uopste? Neko ko baulja ulicom u 3 ujutro, pijan, naduvan, neko ko se tuce sa prolaznicima, pandurima, neko ko izmislja razloge za izostanak sa treninga, onaj sto kupuje alkohol u trafici usred noci, onaj sto u toku priprema svog kluba baulja na Exitu, onaj sto pusi i spava u kladionici, da li je sve to sportista, da li je to osoba kojoj ne treba zamerati previse, ili pak osoba koja zasluzuje ne drugu ili trecu, vec 1000 sansu, otprilike?! Ja ipak sportistu zamisljam drugacije, to je za mene neko ko se odrice raznoraznih sitnih zadovoljstava koja su predodredjena za nas obicne smrtnike, neko ko zrtvuje odredjeni period zivota zarad sporta, onaj sto vas cini ponosnim, ne samo sportskim dostignucima vec i svojim ponasanjem, na i van terena! Da li je neko od vas video ili sreo Brkica, Mitosevica ili Medojevica u izlasku, ja ne znam da jesam...
Ovim deranom treba da se bave njegovi bliznji (posto mi se cini da do sad nisu), a toliko zloban pa da kazem i pravosudne institucije, necu biti, tu mu zelim da se "izvuce", ali zato sto dalje od naseg kluba (u suprotnom cemo u buducnosti doziveti da gori teren Karadjordja bude nego njegove tribine)!
Nije svako za sport i nije sport za svakog!
Drugo, sportista, sta je to uopste? Neko ko baulja ulicom u 3 ujutro, pijan, naduvan, neko ko se tuce sa prolaznicima, pandurima, neko ko izmislja razloge za izostanak sa treninga, onaj sto kupuje alkohol u trafici usred noci, onaj sto u toku priprema svog kluba baulja na Exitu, onaj sto pusi i spava u kladionici, da li je sve to sportista, da li je to osoba kojoj ne treba zamerati previse, ili pak osoba koja zasluzuje ne drugu ili trecu, vec 1000 sansu, otprilike?! Ja ipak sportistu zamisljam drugacije, to je za mene neko ko se odrice raznoraznih sitnih zadovoljstava koja su predodredjena za nas obicne smrtnike, neko ko zrtvuje odredjeni period zivota zarad sporta, onaj sto vas cini ponosnim, ne samo sportskim dostignucima vec i svojim ponasanjem, na i van terena! Da li je neko od vas video ili sreo Brkica, Mitosevica ili Medojevica u izlasku, ja ne znam da jesam...
Ovim deranom treba da se bave njegovi bliznji (posto mi se cini da do sad nisu), a toliko zloban pa da kazem i pravosudne institucije, necu biti, tu mu zelim da se "izvuce", ali zato sto dalje od naseg kluba (u suprotnom cemo u buducnosti doziveti da gori teren Karadjordja bude nego njegove tribine)!
Nije svako za sport i nije sport za svakog!
Ma ljudi...
Zeljafcv wrote:Opisi nam svoj stav, kakvo misljenje imas o korpusi navijaca zvezde I partizana iz Novog Sada I okoline?
*smajli koji aplaudira*Vuk Mitosevic wrote:Veliki problem citavog grada. Za mene je to neshvatljivo. Najezim se kad na Karadjordju vidim decicu od 4, 5 godina u njihovim dresovima.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Plus kakav je to pandur koji dobija dva udarca skupljenom sakom u glavu.car jovan wrote:Хајде да сачекамо прво,јер ја пандурима не верујем ништа,а још мање медијима типа Ало и остали.Кад чујем Смиљанића шта има да каже онда ћу дати оцену свега.Овако све ми је чудно,он ударио пандура и почео да трчи,а онда га пандури стигли...дај бре.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ja sam bio za njego teranje i ranije, zbog drugih (po meni gorih) stvari, ali zbog toga bi trebalo oterati i neke druge, ne samo igrace...
Za ovo je kriv neko drugi, najgore sto moze da se desi je kazniti Smiljanica i nikom nista! Svi se slazu da ima ogroman potencijal i palamudili su kako ga treba podrzati i raditi sa njim.
Sta je uradjeno?
Dobio je kaznu 6 meseci i podrusku u fazonu iskuliraj, odmori pola godine opet ces da igras.
Sta klinac, takvog mentalnog sklopa u toj situaciji radi?
Prepusten sebi ima pola godine da iskoristi kako mu prija (a zna se sta mu prija) i da brljavi maksimalno. Pa on je zadnja dva meseca, skoro svakodnevno, proveo u jednij kladionici-kazinu na Bulevaru, ako ja to znam, znali su i oni koji su mu pruzili podrsku i obavezali se da ce sa njim da rade i da ga izvedu iz krize!
Da li je udario pandura nije mi ni bitno, novinarska bagra je jedva docekala da od njega pravi ekskluzivu, a sa njim je tako radjeno da bi do naslovne strane dosao u svakom slucaju.
Za ovo je kriv neko drugi, najgore sto moze da se desi je kazniti Smiljanica i nikom nista! Svi se slazu da ima ogroman potencijal i palamudili su kako ga treba podrzati i raditi sa njim.
Sta je uradjeno?
Dobio je kaznu 6 meseci i podrusku u fazonu iskuliraj, odmori pola godine opet ces da igras.
Sta klinac, takvog mentalnog sklopa u toj situaciji radi?
Prepusten sebi ima pola godine da iskoristi kako mu prija (a zna se sta mu prija) i da brljavi maksimalno. Pa on je zadnja dva meseca, skoro svakodnevno, proveo u jednij kladionici-kazinu na Bulevaru, ako ja to znam, znali su i oni koji su mu pruzili podrsku i obavezali se da ce sa njim da rade i da ga izvedu iz krize!
Da li je udario pandura nije mi ni bitno, novinarska bagra je jedva docekala da od njega pravi ekskluzivu, a sa njim je tako radjeno da bi do naslovne strane dosao u svakom slucaju.
1966...1989...201x
Ех да нам је Милан Живадиновић...UNIT8 wrote:Jedno je sigurno,da za nas klub ni u buducnosti nece igrati samo odlikasi vec i igraci poput Smiljanica,tako da mora postojati u klubu i neko ko ce o tome voditi racuna,pricati sa njima,brinuti se kao roditelj,biti im uzor i autoritet. Mislim da takvih ljudi u klubu imamo jako malo,ili mozda cak ni nemamo...
Зајебавам се наравно. Али психолог, психијатар, зашто да не?
Javlja se potpuno jedna nova dimenzija odnosa igraca koji dodju u Vojvodinu! Pogledajte kako pobede i golove slave Mojsov, Trajkovic, Vulicevic, Mereba, Ilic i tako dalje. Sa navijacima, koliko tu ima iskrenih emocija, to je jos jedan dokaz koliko je Vosa veliki klub! Netreba ni spominjati decu kluba, poput Brke, Mede, Vuleta, Kacara
Ovim se samo samo potvrdjuje prethodni post:
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20581
Sasvim korektno sagledavanje realnog stanja, uz vec pomalo neizbezno bockanje "stubova".
Sasvim korektno sagledavanje realnog stanja, uz vec pomalo neizbezno bockanje "stubova".
Simica wrote:Ovim se samo samo potvrdjuje prethodni post:
Bravo za Ilića!
Verujem, da kako vreme ide, biće sve boljih partija Brane Ilića u našem dresu, kao i očekivanih (najdražih) golova
Verujem, da kako vreme ide, biće sve boljih partija Brane Ilića u našem dresu, kao i očekivanih (najdražih) golova
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- madda fakka
Eto Brana igrao za Rad i partizan i na pitanje jel bi se vratio u partizan on odgovara zasto kada sam zadovoljan ovde... Ne interesuje me sta je mislio u glavi kada je odgovarao jer se poneo profesionalno i odgovorio koje je trenutno stanje...Simica wrote:Ovim se samo samo potvrdjuje prethodni post:
I Bog je Slaninar...
Momčina za primer! Dobijamo veliko pojačanje u zadnjem kolu. Krasa nas "pojačava"!
Evo i linka za vest, čisto da se uverite kako su navijači blizanaca na nas ljubomorni tamo gde se glasa "Ocenite". Izgleda da kompleksan više ne deluje. Nema više pomoći izgleda za njih
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... -Vojvodinu
Novosti wrote:Krasić: Titula za Vojvodinu
B. Cvetojević | 18. april 2011. 20:50 | Komentara: 0
Dolazim da navijam za Vošu protiv Zvezde i da, ako bog da, zajedno proslavimo titulu, poručio je nekadašnji igrač „lala“, iz Torina
POBEDA Vojvodine protiv Partizana, kojom su Novosađani zvanično istakli kandidaturu za šampiona države, raširila je osmeh na licu Miloša Krasića. Fudbaler Juventusa oduševljen je igrama i rezultatima svog bivšeg kluba uz koji će, kako kaže, biti svim srcem u trci za titulu protiv beogradskih „večitih rivala“. Miloš je najavio i dolazak na stadion „Karađorđe“ 29. maja, kada „lale“ u poslednjem kolu dočekuju Crvenu zvezdu.
- Dolazim da navijam za Vošu i da, ako bog da, zajedno proslavimo titulu. Prvenstvo u Italiji se završava 22. maja, dva dana kasnije Juventus igra protiv Mančester junajteda na oproštaju Gerija Nevila i ništa me neće sprečiti da 29. maja budem na „Karađorđu“ - kaže Krasić u razgovoru za „Novosti“.
- Čestitam svima u klubu na trećoj uzastopnoj pobedi nad Partizanom, zaista sam ponosan na Vojvodinu. Drago mi je što tim s toliko mladih fudbalera igra dobro i što je klub koji mi je dao mnogo u životu konačno u ravnopravnoj borbi za tron.
Analizirajući raspored do kraja prvenstva, ali i bodovnu prednost beogradskih klubova, Krasić smatra da tim Zorana Milinkovića čekaju veća iskušenja nego konkurente.
- Sigurno je da će Vojvodini biti najteže, ali ne postoje nemoguće misije. Iskreno se nadam da moji Novosađani imaju snage da istraju u velikoj borbi i da prvi stignu na cilj.
Uključivanjem trećeg kluba u trku za titulu dobija i srpski fudbal.
- To što je Vojvodina stala uz rame Zvezdi i Partizanu je izuzetno važno za sve. Pored toga što se u Srbiji igra bolje nego prethodnih godina, sada je i neizvesnije takmičenje, a to su jedini načini da se publika vrati na stadione - uverava Krasić.
Evo i linka za vest, čisto da se uverite kako su navijači blizanaca na nas ljubomorni tamo gde se glasa "Ocenite". Izgleda da kompleksan više ne deluje. Nema više pomoći izgleda za njih
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... -Vojvodinu
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!