Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

Nekad je i 3, 2, 1 mnogo. Nema se kome dati kec, a cesto ni dvojka.
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Zeljafcv wrote:Molio bi objašnjenje, ako neko želi da ga podeli. Po čemu je Katai zaslužio bodove na ovoj utakmici sa Slobodom?
Nisam još glasao, ali ću Saletu dati svoj glas (samo još ne znam koliko?).Evo i zašto:
Iako je danas odigrao malo minuta, učinkovitost mu je bila extra.Bio je veoma konkretan i veoma opasan po gol Slobode.Svaki njegov dodir sa loptom je bio pola gola za nas.
Zatim, centrirao je izvanredno Mojsovu za 1:2.Pogodio stativu i bio je penal ( nedosuđeni) nad njime, po desnoj strani našeg napada.Iznudio žuti karton jednom igraču Slobode i izveo još jedan odličan korner sa leve strane.
Bio borben i u vraćao se i na našu polovinu.Predstavljao je veliku opasnost za odbranu Slobode u svakom kontaktu sa loptom i imao najsigurniji njen posed.Zaista sjajan učinak.
Sale je popravio snagu i posvetio se (nadam se i nadalje) ozbiljno fudbalu.To se sad već vidno primećuje i dolazi do pravog izražaja njegov talenat, brzina, dobra kontrola lopte i šut.Uloženi rad i (samo)disciplina počeo da daje odlične rezultate :!: :!: :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Ne sporim da Sale ima možda i najbolju tehniku trenutno u timu. Turija, argumenti koje si naveo mogu da prođu samo za 1 bod. Stativa u izglednoj šansi i nije za pohvalu. Ok, ima elemenata za 1 bod i to apsolutno ne sporim, razumem, i kritika nije u tom pravcu. Problem je što su mu mnogi dali i 2, čak 3 boda. Malo je prikazano u poređenju sa nekim drugim igračima. Imali su i drugi igrači lepih udaraca i poteza, igrali i odbranu i napad. Po meni je to krajnje neobjektivno, neracionalno i pristrasno. Maksimalan broj bodova za oko 10 minuta igre? Čist lopovluk prema fudbalerima koji su igrali. Sećam se prošle sezone i bodovanja za Medojevića i Vuleta, koji su uzgred rečeno juče igrali na istom tom nivou, tada dobijali bodove, danas ne. Abu, Mojsov, Trajković, Tumbasević, Medojević, Pavlović, Vulićević odigraju vrhunski gotovo ceo meč, znači daleko više od 10 minuta lepe igre i budu uskraćeni za bodove, jel to fer? Takođe, vidim da i Mareba dobija poene, zaboga?!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Post by Junior »

Mereba u blicu proglasen za igraca utakmice :lol: :lol: :lol:
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Junior wrote:Mereba u blicu proglasen za igraca utakmice :lol: :lol: :lol:


Takodje i u "Zurnalu"! On i Abubakar su dobili najvise ocene 8.
U "Sportu" Merebasvili i Abubakar 8.
U "Dnevniku" Abubakar i Mojsov 8.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd
Posts: 3454
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Kada sam vec indirektno spomenut da i odgovorm. Mada sam vec i dao komentar zbog cega je Katai dobio 3 boda.

15 minuta na terenu, asistencija, ne dosudjen penal, iznudjen zuti karton, nijedna izgublejna lopta, ideja i kreacija prilikom svakog kontakta sa loptom. Lose - jedno ne vracanje u odbranu i promasena sansa, mada to drugo mu i ne uzimam za zlo jer je tukao vrlo dobro i pametno. Nije loptu napamet udario nego je razmisljao kako ce da je udari gde da je posalje, jbg ode u stativu i jos spoljni deo. Kao sto je i napisano nekoliko redova iznad, i ideja i kreacija istovremeno :wink:

Ne vidim nigde pravilo da igraci koji nisu igrali celu tekmu, ili koji su igrali samo 15 minuta, ne mogu da dobiju 3 boda. Uostalom decko je za tih 15 minuta odigrao skoro pa savrseno.

PS. Bodove dobijaju trojica igraca, a sigurno je da je nepravda ucinjena prema preostalima koji su takodje zasluzili bodove. Ne zalim uopste kako sam glasao.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

S obzirom da je i Lazetić dobio poene, ne vidim nikakav razlog da to ne dobije i Katai jer je za to vreme provedeno u igri učinio zaista mnogo.
Namestio je gol, nad njim je napravljen penal koji nije sviran, asistirao je Merebi nad kojim je napravljen faul nakon čega je postignut drugi gol, dva puta je probio pre toga po boku i iznudio dva kornera, a što se tiče stative, pa nije to bila baš tako laka situacija jer mu je ugao bio malo zatvoren, on je šutirao iz prve, ali nije imao ni sreće.
Obično igrači koji toliko vremena provedu u igri ne stignu da se baš naigraju jer nisu često u kontaktu sa loptom, ali Katai je tražio loptu i imao je u posedu koliko je inače neki igrači imaju za celo poluvreme.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8932
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Po meni - Kataijevih 15 minuta je bilo ucinkovitije od Braninih 75. Brana se nije video prvo poluvreme (ne znam da li je uopste pipnuo loptu vise od dvaput u tom periodu) a u drugom se kao nesto probudio, poceo da voza onog Slovaka ali opet bez neke konkretne zavtsnice koja se iz toga izrodila - nit' sut na gol nit' da nekom namesti sansu. A onda je usao Katai i nastavio da pravi majmuna od Slovaka, usput asistiravsi kod gola, pogodivsi stativu, napravljen je (nedosudjen) penal nad njim, skoro u svakom trenutku je bio opasnost za protivnika. Njegovim ulaskom se nasa dotadasnja inicijativa na terenu konkretizovala. Mali je bio za tih 15 minuta konkretniji i korisniji nego Brana i Mereba za ono sto su juce odigrali - zajedno!
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Zeljafcv wrote:Ne sporim da Sale ima možda i najbolju tehniku trenutno u timu. Turija, argumenti koje si naveo mogu da prođu samo za 1 bod. Stativa u izglednoj šansi i nije za pohvalu. Ok, ima elemenata za 1 bod i to apsolutno ne sporim, razumem, i kritika nije u tom pravcu. Problem je što su mu mnogi dali i 2, čak 3 boda. Malo je prikazano u poređenju sa nekim drugim igračima. Imali su i drugi igrači lepih udaraca i poteza, igrali i odbranu i napad. Po meni je to krajnje neobjektivno, neracionalno i pristrasno. Maksimalan broj bodova za oko 10 minuta igre? Čist lopovluk prema fudbalerima koji su igrali. Sećam se prošle sezone i bodovanja za Medojevića i Vuleta, koji su uzgred rečeno juče igrali na istom tom nivou, tada dobijali bodove, danas ne. Abu, Mojsov, Trajković, Tumbasević, Medojević, Pavlović, Vulićević odigraju vrhunski gotovo ceo meč, znači daleko više od 10 minuta lepe igre i budu uskraćeni za bodove, jel to fer? Takođe, vidim da i Mareba dobija poene, zaboga?!
Željo, da pokušam da dodam još par rečenica.
Slažem se sa Tobom da, obično, za 15-20 minuta igre, realno je bod, ali ne osporavam ni to ako je neko dao više (bilo je za kratko vreme puno konkretnih poteza našeg mladog igrača).Ljudi su se jednostavno zaželeli lepih fudbalskih poteza na našim terenima.Previše dugo ih nije bilo, pa se onda reaguje i daleko emotivnije, kad neko od igrača na terenu uradi sve fudbalski.
Drugo, Meda i Vule dobijaju sada manje bodova, možda je i naizgled apsurdno, pošto igraju i sada veoma dobro, ali su igrači u našem timu daleko, daleko bolji nego prošle sezone, pa naravno ,,vuku" bodove.
Imamo sjajan tandem štopera (umesto Pleča i Đurišića - kad se samo setim tih rupa), pa umesto Nestorovića igra odlični Pavlović (šteta što nije dobio bodove, a igrao je dobro u Lučanima, kao i u Jagodini, samo tamo je imao jednu malu neopreznost).
Recimo meni se sviđa kako Pavlović igra (ali nisam ,,stigao" da mu dam bodove).Deluje mi sigurno, sa puno samopouzdanja i sportske drskosti na levom boku.
Tumba igra u životnoj formi, pa Vuk, Brana, Mereba iz senke, o Abubakaru da ne govorim.
Mislim da bi odlične partije danas pružali i Jao, i pomalo zaboravljeni Ađuru, pa Bilbija, Boske....da ne nabrajam dalje.
Tim nam ima fizionomiju, a onda se jednom istakne jedan igrač, a sledeće utakmice više onaj drugi, pa tako idu i bodovi.Nema ih za sve.Samo za prvu trojicu, a to bude malo da se svi nagrade.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Ljudi,jel nije malo neposteno da se bira igrac sezone i dobija priznanje od navijaca a da treneri kao sto je recimo Rajevac ili sadasnji trener Milinkovic ostaju bez priznanja za svoj rad?Treneri nisu ni malo manje bitni i vazni za igru na utakmici i rezultat pa bi i oni trebali da dobiju neku potvrdu svog rada.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8932
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Pa s obzirom da smo prethodnih sezona menjali trenere k'o na pokretnoj traci mogli smo ladno da uvedemo i glasanje za trenera sezone :lol:

No sad se stvarno nadam da nema dileme ko je najbolji trever FK Vojvodine u ovoj sezoni, i da ce doticni gospodin jos dugo godina nastaviti na nasoj klupi!

A zahvalnost mu se treba iskazati na utakmicama, sa tribina. Verujem da mu to najvise znaci!
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Moram napisati da iako ni sam nisam dao bod Tumbi, mislim da je nepravedno zapostavljen jer je radio sjajno nevidljivi i onaj najnezahvalniji deo posla i jednostavno bilo je mnogo kanditata i mislim da ce Tumba to nadoknaditi! Hvala Tumbo!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Abubakar jednom nogom vec ovogodisnji pobednik, 13 poena prednosti a samo 5 prvenstvenih i jedna kup utakmica do kraja 8)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8932
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Abubakar jednom nogom vec ovogodisnji pobednik, 13 poena prednosti a samo 5 prvenstvenih i jedna kup utakmica do kraja 8)
Vrlo je zanimljiva statistika ove sezone, Mereba ga je pratio do zimske pauze u stopu ali nakon toga je dobio vrlo malo glasova a u prvi plan su iskocili neki sasvim drugi igraci kojih jesenas nije skoro ni bilo u glasanju, dok je Abu prakticno konstantno dobijao glasove...

No da sacekamo kraj sezone pa cu sve detaljno da obradim i objavim! 8)
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8932
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

"Veliko spremanje" teme za utakmicu sa Spartakom:
Radoye wrote:Ljudi, jako sam ozlojedjen, ne moze bes da me prodje, sve ovo je izgubilo smisao - mogli bismo da dodelimo Abuu trofej, nece ga svakako niko vise stici pa da se manemo corava posla. Kome je jos do glasanja???
newnowapv wrote:Ja mislim da je Abu obelezio ovu sezonu, sto moze da se vidi i na tabeli...
Stvarno kapa dole momku, svim srcem je odigrao utakmice, mogu slobodno reci da ni jednom nije zabusavao.
I zato, ja se slazem da mi ovo lepo zavrsimo. Glasanje je bilo uspesno, postigli smo ono sto smo hteli, dobili smo najjacu kariku u nasem timu.

Pozdrav
Voja wrote:A da mi lepo zavrsimo i sa fudbalom,ugasimo klub,ligu,FSS.... Ljudi,smirite se malo,bar sto se tice ovog glasanja.Smatram da se moglo lepo glasati i na mecu finala kupa,ali ok... vidim da ste se svi slozili da treba zanemariti ucinak fudbalera i preci preko svega.Posto sam i ovde moderator,akcija ce se zavrsiti,kako joj dolikuje.Radoye,ako si se umorio,nastavicu ja,ako nisi... pravila imas,pa peglaj... Najbolje da sad stvaramo rusilacku atmosferu!?

I akcija Gol Sezone ce biti nastavljena kako joj i dolikuje.Mojsov nece uci u konkurenciju za Gol Sezone,jer ga "nije ni postigao".Njegov gol cemo vrednovati na neki drugi nacin.Toliko.Topic se zakljucava,i takav ostaje dok se ne steknu uslovi za glasanje.

Ako drugi prave smejurije od svojih takmicenja,mi to necemo dozvoliti!!!

Toliko...

Hvala!!!
Post Reply