Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Post by laki »

Svaka cast Gospodinu (sa velikim g) Milinkovicu i igracima!

Nadam se da Meda nije teze povredjen!
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Post by vojvodina jedna jedina »

Rutinski odradjena utakmica,mada su u nekim trenucima nasi igraci bili previse opusteni sto je moglo da nas kosta primljenog gola.

U svakom slucaju finale je obezbedjeno i ako ove sezone ne osvojimo kup nikad necemo.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8931
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

kej wrote:Neke informacije o Medojevicevoj povredi?
Stoik sa bratskog foruma javlja da je skocni zglob u pitanju, da je veliki otok ali da je jos rano prognozirati koliko je ozbiljno...
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Post by madda fakka »

Katai igrac utakmice! Pokazuje ogroman potencijal kako li je samo fijuknula ona lopta pored gola, a da ne zaboravimo da je ostavio 4 igraca iza sebe pre suta. Naravno par puta u defanzivi i onaj vrhunski dijagonala pas ka Brani...
Karan zaslusuje takodje ogromne pohvale niti jedna lopta mu nije promakla i svi Slobodini napadaci su bili u njegovoj senci (pa i visok je mozda i zato :wink: )
Vulicevic me iznenadio prijatno par puta sa nekim potezima i standardno odlicni prodori po strani.
Brana pokazao ogromnu borbenost i stabilnost ali dobro je da se one dve prilike nisu obile o glavu.
Nije mi jasno zasto smo smirili igru na pocetku drugog poluvremena kada se i ocekivalo da ce oni gristi par kontri se moglo mnogo bolje odigrati i lopta je mogla brze ici...
Nadam se da Meda nije ozbiljno povredjen trebace nam u finalu i te kako!
Last edited by madda fakka on Wed Apr 06, 2011 5:08 pm, edited 1 time in total.
I Bog je Slaninar...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8931
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

vojvodina jedna jedina wrote:...ako ove sezone ne osvojimo kup nikad necemo.
Nikad ne reci nikad, osvojicemo mi taj kup jos puno puta u buducnosti, siguran sam u to, a bice jos i sampionskih titula. Ali istina je da mu nismo nikad bili blizi nego sada, izgleda da je konacno sazrelo!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8931
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

madda fakka wrote:Ako postoji glasanje za kup utakmice (ako ne editujte ovaj deo posta)

Katai 3
Karan 2
Vulicevic 1
Imas temu otvorenu i za ovu utakmicu, pa glasaj tamo! :wink:
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Pošto vidim da se na našoj stranici na facebooku stvari zakuvavaju u tom pravcu, iskoristio bih priliku da zamolim sve forumaše da zajedno komentarišemo utakmicu i naš ulazak u finale kupa i da se ovo ne pretvori u još jednu mučnu i beskrajnu raspravu o Lazetiću, kao što smo, kako samo mi možemo, u pobedu u Kragujevcu uspeli da uvučemo i traktat na temu lika, dela i istorijske uloge Željka Ražnjatovića Arkana. Svi smo o toje temi već rekli sve što imamo.

Hvala unapred i čestitke svima. Igramo u finalu! :cheers:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

kej wrote:Neke informacije o Medojevicevoj povredi?
Nemamo informacije, ali po slici (by Minja, naravno) zaključi sam! Baš STRAŠNO deluje! Videćemo i čuti u narednim danima šta i kako. Neće povrede da nas zaobiđu ove sezone!!! Medo drži se - UZ TEBE SMO!!!

Image

Image
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Nadam se da povreda nije ozbiljna kao sto izgleda, eventualno odsustvo Mede po meni veci hendikep od neigranja Oumarua(uprkos cinjenici da sam najvise bodova u "Igracu sezone" dodelio Abubakaru).
Rutinska pobeda, idemo dalje, moramo se odmah okrenuti subotnjem duelu!
Napred Voso!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Zaista rutinski odrađena utakmica gde smo bili dosta dobri na početku oba poluvremena, a kasnije smo otaljavali posao.Ali nastavljen je niz pobeda i ja sam zadovoljan.
Niko nije dobio karton, ali nesreća nikako neće da nas mimoiđe i povredio se Meda.Nadam se da će biti spreman za nogometni klub iz Beograda jer bi njegov izostanak bio nenadoknadiv.Držimo Medi palčeve, teško bi nam bilo u Beogradu i bez njega i Abua, pa oni vuku ovu ekipu.
Ali zato je Brana Ilić sve bolji i nameće se kao vođa u polju u odsustvu nekih drugih (pravi vođa je naravno Brka,ali on nam suvereno čuva mrežu) .Brana igra sve bolje i bolje i sve mu je jača motivacija i to jako raduje.Katai polako sazreva u igračinu i danas je pravio dar-mar u odbrani gostiju.
Vuk daje ton igri na sredini, Tumba stalno preti iz drugog plana, a raduje me da je Karan po povratku na teren nastavio tamo gde je stao zimus na Marakani, odnosno da se naša odbrana itekako može pouzdati u njega.
Vule i Pavlović su neumorni radnici, velike pohvale za obojicu danas jer su pretrčali jako mnogo i dobili gomilu duela, a Vule se na kraju oprobao i u ulozi štopera.
Lazetić je konačno pružio malo solidniju partiju, ali može bolje i koliko vidim u finalu ćemo verovatno takođe na nogometni klub, tako da eto šanse da opet grize kada već ne želi protiv njegovog ciganskog kluba.Mislim da ne treba da širimo priču o njemu, tako je kako je, do kraja će imati priliku da sa Vošom nešto i osvoji što bi čak i za njega bio ozbiljniji trag u karijeri.Izostaviti ga u poslednjem kolu prvenstva i to je to.
Brka pleni sigurnošću na golu, zaista suvereno hvata sve visoko nabačene lopte i naša mreža je sa njim sigurna.
Novaković je bio dosta borben i puno je pretrčao, ali on ipak nije za prvih 11, jednostavno je preslab u duelu za ovako ozbiljan klub, a nema ni bog zna kako jak šut.Ali čestitke za njega i drago mi je da je dobio priliku da zaigra.
Drago mi je da smo opet videli i Bosketa, nažalost u ulozi beka, zatim Bilbiju i konačno posle dužeg vremena i Ađurua, već sam ga skoro zaboravio.Delovao je sasvim solidno tih 15 minuta koliko je igrao.

Atmosfera na stadionu lepa, između 3500 i 4000 ljudi, što je s obzirom na termin lepa cifra.Sever je bio odličan, kao i ostale tribine, ali jednostavno ipak sam mišljenja da zapad mora da bude dosta energičniji, ima tu puno ljudi koji samo grickaju semenke i jedva da se mrdnu tokom cele utakmice.Ruku na srce sa porastom broja gledalaca malo pada i kvalitet podrške, zato svi mi redovniji moramo da damo svoj puni doprinos da se i oni priviknu na malo više domaćinsku atmosferu.Niko ne sme ovde da se oseća lagodno.Lepo je bilo videti na tribinama i dosta pripadnica lepšeg pola, mada je za neke od njih upitno koji su ih motivi tu doveli.Ali neka, samo da nas ima.
Posebne pohvale za školarce na južnoj tribini, ovoga puta većina njih je ostala do samog kraja, ali moramo još mnoge škole animirati i da ta tribina bude puna.Inače mi je najsimpatičnija bila grupica od desetak momčića koji su poprilično glasno navijali sa te tribine sve sa šalovima u rukama i u ponekom dresu.

Idemo dalje, samo da izdržimo i još jednom dobijemo Slobodu, a onda sledi ono pravo i ima da se peva VEČERAS JE NAŠE VEČE, VEČERAS SE TUĐMAN PEČE....

Inače, pohvale za malobrojne navijače Slobode, jako su lepo bodrili svoj klub.

P.S.-gledam ove blizance, pa tu se ne zna ko je gori, ako ih sada ne odeljemo u finalu i prvenstvu, nećemo skoro.
Last edited by ice on Wed Apr 06, 2011 6:28 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Turija
Posts: 10861
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Grof Žekula wrote:
kej wrote:Neke informacije o Medojevicevoj povredi?
Nemamo informacije, ali po slici (by Minja, naravno) zaključi sam! Baš STRAŠNO deluje! Videćemo i čuti u narednim danima šta i kako. Neće povrede da nas zaobiđu ove sezone!!! Medo drži se - UZ TEBE SMO!!!

Image

Image
Nadam se da nije u pitanju prelom, već samo uganuće.
Nisam primetio da je u pitanju tako težak faul s leđa, sve dok nisam video ovu sliku.Ne znam, ali veliko je pitanje čemu ovakav start fudbalera Slobode (u koju svrhu)?
Neprijatno sam iznenađen i želim da verujem da se sve dogodilo slučajno?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
fksloboda.org
Posts: 80
Joined: Sat Sep 25, 2010 9:05 pm
Location: Uzice
Contact:

Post by fksloboda.org »

Pavicevic ionako ima 10 kilograma viska. Dobro mu je seo na nogu, neoprezno, trapavo.
Nadam se da ce biti sve OK sa Medojevicem i da ce biti spreman za naredno gostovanje za 10 dana.
Vojvodina nije ekipa koja zavisi od jednog igraca, imate vi zamenu za njega, iako jeste odlican. On je danas bio stoper, a tu imate dva odlicna, na zadnjem veznom takodje, tu je Mitosevic ...
Last edited by fksloboda.org on Wed Apr 06, 2011 6:31 pm, edited 1 time in total.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Meda je bio maestralan i na ovom meču i zaista sam posle utakmice osetio neki gorak ukus i nisam mogao ni čestito da se radujem.
Abubakar i dalje malo šepa, tako da je pitanje da li će i on biti spreman za nkp, ali nekako ima osećaj da bi tuđmanovce dobili i sve sa omladincima. :lol:
User avatar
fksloboda.org
Posts: 80
Joined: Sat Sep 25, 2010 9:05 pm
Location: Uzice
Contact:

Post by fksloboda.org »

Ovakve povrede se desavaju kada padne ritam utakmice, kada krene razvlacenje, kada je sve gotovo, jer tada je smanjena koncentracija i tonus, tada ostaje da se gazi i batina u mestu, onako iz ocaja.
Pre je za ocekivati da najprljaviji i najborbeniji igrac Klimpl, klasican mesar i tabadzija, povredi nekoga, ali za sada nije nikome uzeo skalp.

Cestitam na prolazu. Navijam za vas u finalu, to valjda ne moram da pisem :wink:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Hvala na čestitkama i da vam konačno krene u prvenstvu (naravno mi želimo da to bude tek nakon subote) .
Utakmica je bila zaista fer i šteta što se desila ta nemila situacija.Igrači Slobode su dobili par žutih kartona, ali više zbog situacija gde su povlačili domaće igrače za dres sa leđa prilikom sprečavanja kontri .

U svakom slučaju, u maju nam sledi Marakana, mada svejedno moramo da pokrenemo neku akciju i ustalasamo javnost da se finale izmesti iz Beograda (što sumnjam da će se desiti) .
Locked