Toliko bi bilo i juce u Kg, da nismo mi doslidjape_ns wrote:Malocas pocela utakmica Bsk-Jagodina, prenos na rts-u...
Komentator: ''malopre sam prebrojao sve gledaoce, ima ih ukupno 25''
Jelen Super Liga 2010/11
Bojim se da je Spartak juče pobedio kako bi u sledećem kolu mogao da pusti Partizana.Najviše se tu pribojavam Karadžića i čuvene poštenjačine Morače.
Uzdam se u trenera Spartaka/ako se on tu bude nešto uopšte pitao/ koji je naš čovek/Novosađanin/ i sve nešto mislim ako tu ne bude nekih prljavih rabota razlika od šest bodova bi se mogla od vikenda i smanjiti.....
Uzdam se u trenera Spartaka/ako se on tu bude nešto uopšte pitao/ koji je naš čovek/Novosađanin/ i sve nešto mislim ako tu ne bude nekih prljavih rabota razlika od šest bodova bi se mogla od vikenda i smanjiti.....
Moram priznati da mi je bilo bzv sto Dejan sa foruma toliko pise o svom imenjaku iz Bsk Borce. Danas sam prvi put gledao ceo mec Borcana, a da to nije protiv nas i odusevio me je pomenuti igrac. Balans brzine, osecaja za prostor, suta i asistencija, jednom recju zamisljao sam vezni red Vuk, Meda, Cupa, Katai i Babic.
Steta sto komentator kaze da su partizani sada ozbiljno zagrejani za njega!
Pogledajte razmiljanja jednog "njihovog":
Nemoj opet molim te
Sada ce da krene o blizancima, Skoj-u, nepravdi, sudijama, ostalim klubovima koji nece da igraju protiv blizanaca i slicno, i kako ce uskoro sve to da prodje, i kako ce svako da pocne da navija za klub iz svog sela, a onda ce da se nadje uvredjenim kada neko pomene da nisu nista osvojili zadnjih x godina.......i tako u krug.....
edit. a da sve postane toliko bizarno, toliko vestacki stvara mrznju izmedju Vojvodine i Zvezde, a ta dva kluba su uvek bila prijateljska, dok se nije pojavio Buturovic i poceo da pljuje sve zivo, a onda se nasli neki navijaci koji su prihvatili njihovu retoriku. Bizarno.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Sto ne znaci da mrzi Vosu, vec je to prosto dugo godina praksa na terenima nesudjene filijale... Tj, ne znam kako je u poslednje vreme, ali stariji treneri su znali da na prvom okupljanju pitaju klince za koga navijaju, pa da Vojvodinase oteraju kuci da jos jednom razmisle. Oni su kontali da je to smekerski, a ne kompleksaski, sad zavisi kako ko gleda...
Samo bih, ovde, podsetio na jedan svoj komentar u vezi Dejana Babića od Jun 27, 2009 9:38 pm, jer se radi o veoma kvalitetnom mladom igraču, pa me nije mrzelo da ,,kopam" po arhivi.Vuke wrote:Moram priznati da mi je bilo bzv sto Dejan sa foruma toliko pise o svom imenjaku iz Bsk Borce. Danas sam prvi put gledao ceo mec Borcana, a da to nije protiv nas i odusevio me je pomenuti igrac. Balans brzine, osecaja za prostor, suta i asistencija, jednom recju zamisljao sam vezni red Vuk, Meda, Cupa, Katai i Babic.
Kao da sam predosetio da će se desiti ovako nešto u vezi Babića (samo eto omašio sam za godinu dana ) ?Turija wrote: Posted: Sat Jun 27, 2009 9:38 pm Post subject
Evo odgledao sam prve snimke igara mladog Babića, kao i svi ostali članovi Foruma.I ne znam šta se sad zamera ovom dvadesetogodišnjaku?Što je 185cm, što daje golove i glavom, što kad doda loptu ne stane, što odigrava maksimalno rezonski, što ume da pruži for ili prebaci dijagonalu, što ima samo 20 godina, a daleko više, od te cifre, prvoligaških utakmica u svojim nogama...?
Mi smo stalno dovodili igrače iz ekipa koje se bore za opstanak ili ispadnu.Nikada iz ekipa koje koje ulaze u Prvu Ligu (a to je neuporedivo bolje nego dovesti makar i najaboljeg iz najlošijih ekipa).Ustvari, najbolje igrače drugoligaških Prvaka su uzimali blizanci.Možda se onda zato nama to čini nemoguća misija (a možda i zato nismo obraćali pažnju na takve igrače, jer smo već znali da će oni u blizance, Jedino je Drugu Ligu stalno pratio Bobe Pavković, kada je bio naš trener).Međutim, vremena su se promenila, samo izgleda apsurdno da prvi mi nismo toga svesni, iako o tome već dugo pričamo.
Ne mora Babić doći u Vojvodinu (iako izgleda želi), ali kada ga mi budemo poželeli, tek tada će to biti nemoguća misija (sve ovo što sam pisao o tom momku, napisao sam, i iz razloga, da bih mogao dogodine, ili već na zimu, aktivirati svoje stare postove na temu mladog pleja).
Nisam danas, nažalost, mogao da pogledam meč na TV, ali verujem da je Babić odigrao zapaženo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koji ocov i idete na druge forume da se preganjate sa budalama, od tog nista dobrog nece biti samo cete svoje zivce da istanjite. A budale ce nastaviti da nas nipodastavaju sve dok im na terenu ne pocnemo redovno uzimati meru - pa i onda ce oni gluplji pojedinci medju njima to nastaviti. Al' ko ih smirgla, kerovi laju a karavani prolaze...toftir wrote:Pogledajte razmiljanja jednog "njihovog":
Nemoj opet molim te
Sada ce da krene o blizancima, Skoj-u, nepravdi, sudijama, ostalim klubovima koji nece da igraju protiv blizanaca i slicno, i kako ce uskoro sve to da prodje, i kako ce svako da pocne da navija za klub iz svog sela, a onda ce da se nadje uvredjenim kada neko pomene da nisu nista osvojili zadnjih x godina.......i tako u krug.....
edit. a da sve postane toliko bizarno, toliko vestacki stvara mrznju izmedju Vojvodine i Zvezde, a ta dva kluba su uvek bila prijateljska, dok se nije pojavio Buturovic i poceo da pljuje sve zivo, a onda se nasli neki navijaci koji su prihvatili njihovu retoriku. Bizarno.
- fksloboda.org
Mozda je Spartak zbog toga bio ekstra motivisan juce, mada necu da lupam i gresim dusu, svakako im je racunica da je lakse uzeti bodove Slobodi nego ovima. Stvarno su napali i bili dosta dobri, ali slobodno iz te kombinacije koju pominjes iskljuci Slobodu, zato sto mi trenutno gol mozemo da damo samo slucajno iz prekida, a sticem utisak da moze svako da nas pobedi, onako fudbalski. Bukvalno. Ekipa je u totalnom rasulu, Spartak je bio jaci duplo, zasluzeno pobedio, a mi nemocni apsolutno.šumar wrote:Bojim se da je Spartak juče pobedio kako bi u sledećem kolu mogao da pusti Partizana.Najviše se tu pribojavam Karadžića i čuvene poštenjačine Morače.
Sa druge strane i bod je Spartaku bio sasvim dovoljan, niti mogu gore, niti mogu da ispadnu, tako da im ceo plen nije bio neophodan, pa moze i Spartak da se iskljuci iz onog dela pomenute kombinacije vezanog za pobedjivanje Slobode.
Mislim da Karadzic nije u dobrim odnosima sa upravom Spartaka, ali nisam 100% siguran.