Stadion "Karađorđe"
- Grof Žekula
- Administrator
A da se nisu malo us'ali, pa kupuju vreme, to njihovo uskoro sam mnogo puta cuo i pravo da vam kazem pun mi ga je ...Grof Žekula wrote:Nema sekiracije:
Stadion USKORO dobija reflektore 100% - to je konačna odluka Grada.
Sve će se sa sigurnošću znati (ko, kada, kako) i obelodaniti u narednim danima!!!
1966...1989...201x
Meni najvise smeta sto nemam predstavu sta je uskoro, nekom je uskoro sutra, nekom za koji mesec, nekom za par godina, nekom cim se steknu uslovi itd
Verovacu kad cujem ko i kad pocinje radove, do kad je rok da zavrsi, koliko to kosta, ko placa, sta ako ne ispostuje ugovor itd
Pa i tada necu u potpunosti verovati sve dok ti reflektori ne zasijaju, jel sta vredi ako stave stubove a ne plate sijalice, a i to me ne bi cudilo, ipak je ovo Srbija, a Srbija ubija...
Verovacu kad cujem ko i kad pocinje radove, do kad je rok da zavrsi, koliko to kosta, ko placa, sta ako ne ispostuje ugovor itd
Pa i tada necu u potpunosti verovati sve dok ti reflektori ne zasijaju, jel sta vredi ako stave stubove a ne plate sijalice, a i to me ne bi cudilo, ipak je ovo Srbija, a Srbija ubija...
1966...1989...201x
- madda fakka
Ako ce biti resetkasti stubovi kao i ranije to se moze podici i zavrsiti i za manje od mesec dana tj to je najobicnije zasrafljivanje.. Ali zivi bili pa videli!Zeljafcv wrote:Hvala Grofe na lepim vestima! Zato sam i postavljao ove stare slike, nekako sam znao da ce se stvar resiti. Nista, onda na jesen da bude "Evropo, cuvaj se!"
I Bog je Slaninar...
Nije vezano za naš stadion, ali indirektno jeste vezano za nas:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=501669
Dakle, provincija zvana Novi Sad ne može da skupi za najobičnije reflektore u godini 2011. (više od 40 godina nakon što ih je prvi put stavila), a bivši (novosadski) Naftagas sada daje pare za još veću i lepšu marakanu.
Ne to nije do Rusa, to smo mi i naša država draga gospodo!
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=501669
Dakle, provincija zvana Novi Sad ne može da skupi za najobičnije reflektore u godini 2011. (više od 40 godina nakon što ih je prvi put stavila), a bivši (novosadski) Naftagas sada daje pare za još veću i lepšu marakanu.
Ne to nije do Rusa, to smo mi i naša država draga gospodo!