Marketing kluba
Mislim da je ovo i vise nego dovoljan razlog da nam jubilej upotpuni Slavija a ne tamo neki o*****i Inter.Minja wrote:Slavija je jedini tim koji MORA da gostuje na stoti rodjendan. Na tu utakmicu ce doci ljudi kojima je Vojvodina u srcu.
Na Inter ili tako neki klub doci ce svi ostali, jer ce hteti da vide Inter, a ne Vojvodinu.
...a mogao bi i Feyenoord pa da svi igraju u svojim crveno-belim dresovima.
Ma, samo Slavija iz Praga!!! Koji će mi Inter, njih ne bih ni išao da gledam, pa da sedim pored neke sponzoruše koja je došla da gleda fenseraj...Izem ti takvu proslavu...Kad bolje razmislim, većina nas, koji smo redovni, ne bi ni nabavilo karte za Inter, jel?
No, tužno je to, što je izgleda, ljubav sa Slavijom - jednostrana...Prateći dešavanja prethodnih godina, stičem utisak da Pražani nisu nešto u fazonu razvijanja odnosa...kontam da smatraju da su mnogo veći klub, šta ja znam...
Naravno, kad ovo pišem, ograđujem se od uprave FKV, pošto oni ne znaju ni "i" od naše istorije. Mislim samo na nas - navijače (simpatizere, kako ko hoće), jer smo mi oficijelni predstavnici kluba. Uostalom, većina medija sa ovog sajta crpi informacije o događanjima u našem klubu.
No, tužno je to, što je izgleda, ljubav sa Slavijom - jednostrana...Prateći dešavanja prethodnih godina, stičem utisak da Pražani nisu nešto u fazonu razvijanja odnosa...kontam da smatraju da su mnogo veći klub, šta ja znam...
Naravno, kad ovo pišem, ograđujem se od uprave FKV, pošto oni ne znaju ni "i" od naše istorije. Mislim samo na nas - navijače (simpatizere, kako ko hoće), jer smo mi oficijelni predstavnici kluba. Uostalom, većina medija sa ovog sajta crpi informacije o događanjima u našem klubu.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Tačno je da Česi ,pa i navijači Slavije uglavnom nemaju mnogo pojma ni da postoji Vojvodina , ili im je bitno ko nama neki moldavski ili bugarski klub ,nikakve tu"ljubavi" naravno nema ali to nije razlog da klub ne poradi na dovodjenju Slavije za veliki jubilej .Nisu ni oni sada u nekom vrhu i ne cvetaju im ruže da nas arogantno odbiju i to se može relativno lako srediti samo da se naša vajna uprava i gradske strukture malo potrude , a to šta oni misle o nama kao klubu u krajnoj liniji nije ni bitno jer je to naša proslava i bili bi tu zbog nas , a ne obrnuto .
-
Ja sam imao potpuno drugacije iskustvo,cim sam jednom Cehu spomenuo da sam iz Novog Sada,odreagovao je sa : So you must support Vojvodina?
A lik je inace navijac Sparte,ali je upucen u vezu izmedju Slavije i Vose. Inace mislim da povezivanje sa Slavijom ne treba da ide preko navijaca, postoje i drugi nacini za to.
A lik je inace navijac Sparte,ali je upucen u vezu izmedju Slavije i Vose. Inace mislim da povezivanje sa Slavijom ne treba da ide preko navijaca, postoje i drugi nacini za to.
Ako gledamo da Inter nije dobrodosao zbog najezde nekih levaka koji ce doci samo zbog Intera, onda treba da igramo sa Sajkasem iz Kovilja. Sa njima je odigrana i prva utakmica pa sto ne bi i na stogodisnjicu! Ili napraviti turnir pa pozvati recimo, Koviljcane, Slaviju i Seltik ili Atletiko. Svi oni su nekako bitni za ovaj klub!
- Red Marquis
- Moderator
Pa misli zbog četvrtfinala Kupa Šampiona s njima , naš najveći uspeh u Evropi. Mada po meni, to uopšte nije faktor zašto bi ih trebali zvati.limanfkv wrote:Sto Seltik?
Ja sam svoj stav izneo još pre.
Mart 2014, na našu godišnjicu meč sa Šajkašem, na kraju te sezone i kao kraj obeležavanja stogodišnjice meč sa Slavijom, i to je to. Sasvim dovoljno, pristojno, nemegalomanski i ne preskupo.
A ne da se glupiramo, da pokušavamo kao da nadvisujemo splićane i slično. Ja na Inter neću da idem. Osim ako naletimo na njih u kvalifikacijama za LŠ
Io odio Belgrado
Pa ja sam lupio za Seltika kao sto rece Red Marquis zbog tog cetvrt finala, a ko je koga pokrao to ne znam.
Slazem se sa Red Marquis-om da ne treba da pravimo cirkus i da pravimo bakljadu recimo u Bečićima, već sve treba da bude onako gospodski!
A savršeno me ne interesuje ko će doći u goste, ja ću tamo biti zbog Vojvodine i samo zbog Vojvodine!
Slazem se sa Red Marquis-om da ne treba da pravimo cirkus i da pravimo bakljadu recimo u Bečićima, već sve treba da bude onako gospodski!
A savršeno me ne interesuje ko će doći u goste, ja ću tamo biti zbog Vojvodine i samo zbog Vojvodine!