Jelen Super Liga 2010/11

Locked
User avatar
Milan
Posts: 4512
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ma šta oni znaju. Bolji su Grbalj, Rudar, Mogren...

B92:
Jake provere za Inđiju u Španiji
Protivnici Inđije Lokomotiva iz Moskve, Betis, Legija, Viđev...

Fudbalski klub Indjija saopštio je da će tokom priprema u španskom Herezu odigrati šest prijateljskih utakmica.

Superligaš iz Indjije na pripreme u Španiju putuje 31. januara i ostaće do 19. februara.

Prvi prijateljski meč Indjija će odigrati 2. februara protiv španski drugoligaša Kadiza, a slede utakmice protiv moskovske Lokomotive, Betisom iz Sevilje i poljskim klubovima Legijom i Vidjevom.

Poslednji prijateljski meč u Španiji ekipa Indjije odigraće 16. februara, a protivnik će ponovo biti Kadiz.

Prvi deo takmičenja u Super ligi Srbije fudbaleri Indjije završili su 12. mestu na tabeli. Prolećni deo prvenstva počinje 27. februara, a Indjija će igrati na svom terenu protiv Partizana.
POŠTO OBRAZ ???!!!
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

С обзиром да је на Б- 52 изашла ова вест,нешто сам скептичан.Иначе мој брат од тетке је пре неки дан прешао у Металац из Инђије,јер није видео динара шест месеци,а овај Јешић је већи фолирант од Владана Лукића,и било би му боље да гледа како ће остати у лиги с обзиром да са Толетом баш и није у неким односима,а и играчки кадар им је поприлично мршав.И уопште не видим разлог играња неких јачих утакмица у припремном периоду,у реду као генералка,али колоко ће ово њима помоћи стварно незнам,јер ће од распале звезде добити 3-4 комада на старту.А она Јешићева прича о европи је у овом тренутку трагикомична.
User avatar
Milan
Posts: 4512
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ne deluje mi nemoguće, pogotovo imajući u vidu protivnike Rada na prošlim pripremama. Pitanje je samo odabrane destinacije i sposobnosti rukovodilaca da ugovore dobre protivnike...
POŠTO OBRAZ ???!!!
simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Post by simicpk »

Liverpool i Trazbonspor su napravili veliku gresku.Pustili su velikog klea(za koga navijaci pakistana smatraju da je Ronaldo) da ode u veliki kineski klub.
Stvarno sramota. :D :D :D
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Post by njaks »

Da li je ovo jos jedna novinarska buva???


http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... a-Marakanu
User avatar
NSKrajisnik
Posts: 122
Joined: Tue Dec 07, 2010 3:16 am

Post by NSKrajisnik »

http://www.fkindjija.com/

Cini mi se da Indjija postaje ozbiljan klub, bravo za njih to je dobra stvar za srpski fudbal.
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Post by uporan »

UH!
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Post by njaks »


HAHAHA...citao sam komentare i... :ruganje: :ruganje: :ruganje:
Pocastio sam ih i sa jednim mojim komentarom cisto da ima :D
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

:lol: Zvezdan Šojić
blic wrote:Lukić: Puno poverenje u Robija, nije on slučajno onako žut

Predsednik crveno-belih je rekao da je uveren da će znanje i harizma Roberta Prosinečkog puno doneti ekipi.

Nije slučajno Robert Prosinečki onako žut. Bog ga je obeležio tako da bude drugačiji, sa izuzetnom i zaraznom harizmom. Verujemo u ovo što radi. Znamo svi da je u sportu potrebna i doza sreće i nadam se će je Robi imati i na Zvezdinoj klupi. Idemo utakmicu po utakmicu. Idemo da igramo fudbal koji želi naš šef stručnog štaba. Na ovim kontrolnim utakmicama otklonjene su sve dileme po tom pitanju. Zvezda će po sistemu i po ambicijama, igrati napadački. Nadam se da ćemo imati i malo više sreće. Zvezdina igra ponovo postaje maštovita”, zaključio je Lukić za zvanični sajt Zvezde.
blic wrote:Zavera širokih razmera
Petar Popović | 15. 02. 2011. - 00:02h | Komentara: 9

Bauk šojićizacije kruži Srbijom! Za razliku od Srećka, izmišljenog junaka TV serije, naša politika opterećena je inflacijom karbonskih kopija Pavićevog lika, dok naš fudbal pulsira primerom, saopštenjima i izjavama neumornog Zvezdana Šojića. Kad nema golova i pobeda, broj njegovih nastuperaja dobija na učestalosti i niskosti.

Znajući da u istoriji nema mislioca bez greške, svestan koliko je teško istovremeno biti neuspešan a skroman, fudbalski Šojić se razuzdao. Nekad se odlikovao povremenim saopštenjima, a poslednjih dana to brukanje poprima opasnu dinamiku. Posle izgubljenih bitaka s najvećim rivalom, čelnicima FSS, komisijom za takmičenje, sudijama i raznim izmišljenim neprijateljima, poslednjih dana se bankrotom ukusa obrušio na dojučerašnjeg kapitena, medije i legende kluba koji, nesrećnim sticajem okolnosti, on predvodi kao predsednik, general, prvosveštenik, pedagog i blagajnik.


Tu neumornost citiram redom: ”Odlučili smo da Milovanovića vratimo kući zbog nezalaganja i nepoštovanja klupske discipline... Nijedan pojedinac nikada neće biti iznad kluba i to treba da bude svima jasno u Crvenoj zvezdi”. Žigosani i odstranjeni je samo rekao: ”Žao mi je što je klub izašao u javnost s takvim saopštenjem.”


Zatim se na meti našla štampa: ”Ponašanje jednog dela medija, koji sebe nazivaju profesionalcima, u stvari je amatersko. Oni samo prave zbrku. Njihovi listovi sa sto hiljada dođu do tiraža od sedam hiljada jer nisu pametni. To nije prvi put, ali oni više nemaju uticaja. To su mali ljudi s malim tekstovima. Ne gađam u novinarsku profesiju, već u one koji nisu dobronamerni.” Zanimljivo, ni UNS ni NUNS se nisu oglasili povodom ove verbalne bravure.


Posle teških reči koje je, u ime kluba, uputio Slavoljubu Muslinu (“Sramno. Sve poplave na površinu izbace pacove. Muslin nije ispunjen i pripada fudbalskom polusvetu”) još jedan bivši trener crveno–belih našao se na udaru Zvezdana Šojića. Naime, veoma je ljut i na selektora reprezentacije Srbije zato što kapiten njegovog tima nije igrao u Izraelu jer je zbog poziva u državni tim prekinuo klupske pripreme u Turskoj. (“Zvezdaše retko pozivaju u reprezentaciju, a kada se to i desi, oni jedva igraju ili uopšte ne igraju”). Pa, neće valjada selektor da sastavlja tim Srbije pored živog Šojića, koji je tu da prvi bude pitan, pogotovo sa iskustvom ogromnih uspeha kada je svojim trenerima na proputovanju komponovao sastave.


Ako su navedene rečenice ispravno prenete, a Zvezdin Šojić pri tom nije žrtva neke skrivene kamere, onda sve ukazuje na postojanje zavere širokih razmera protiv kluba, u koju su se sada uključili i sami Zvezdaši. Svako saopštenje, upozorenje i nastuperaj taj abonent u menzi neuspeha doživljava kao herojski prilog u neprestanoj borbi protiv opasnog komplota neprijatelja svih bolj, tajkuna i nedobronamernih medija. Zaboravljajući gospodstvo koje je oduvek krasilo Zvezdu, on je prvi čelnik koji ne priznaje argumente, ne vidi greške, gluv za činjenice, slep za očigledno, čuvar stovarišta iluzija i trezora zabluda, žrtva nepostojećih ideala, gospodar prividne sile uvek oran da se tiraniji boljih na terenu i van njega odupre tiranijom nastuperaja. Neko ga u tome savetuje: valja izmišljati, proturati, dodavati, dosoljavati.


U svemu jedna stvar ostaje nejasna: dokle misli da se prepucava preko novina? Predsednik velikog kluba ima obavezu da nivo svog ponašanja izdigne iznad kafanskog. Kritikujući jednog od najuspešnijih trenera u ”post-Bari-Tokio periodu”, Šojić nas nivoom učesnika „Dvora“, podseća: “Sve poplave na površinu izbace pacove...”. U klubu gde on stoluje ta poplava poprima kritične razmere
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Zurnal
ФСС донео одлуку о допингу
17 феб, 2011

Фудбалски савез Србије (ФСС) је донео одлуку о спровођењу допинг контроле у такмичењу Супер лиге и Купа Србије.

ФСС ће обавештавати Антидопинг агенцију Републике Србије о календару такмичења и распореду одигравања утакмица. Надлежни орган правиће распоред утакмица на којима ће се радити допинг контрола, а то право имаће и представници Антидопинг агенције Републике Србије.

На основу правила Европске фудбалске уније (УЕФА), допинг контроли биће подвргнута до два играча сваког клуба, а жребом ће се одређивати и њихове замене.

Жреб за допинг контролу вршиће се у полувремену утакмица, уз присуство представника клубова.

Клубови су у обавези да омогуће несметано спровођење допинг контроле и надзор над организацијом у складу са подзаконским актима.

У Београду се у четвртак, 24. фебруара одржава семинар за лекаре суперлигашких клубова.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2072
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Jbt. jesam ja lud ili mi se cini da oni nas osudjuju sto smo se mi usudili da damo sve od sebe da ih pobedimo?! Koliko je proslo od te utakmice i nase pobede (cini mi se dosta)? Mislim da ni mi nismo svesni kako (koliko) ih je taj poraz zaboleo kad i dan danas pricaju o njemu?! Definitivno tramvaj liga, kanda svi trebaju samo da im se naguze (k'o sto vecina i radi) zarad mira u drzavi!

Kad citam ovakve baljezgarije i ta bg prozivanja (sa vih strana) u meni tinja tekst one pesme- Volim te Voso ludo, volim te Voso ludje, volim te Voso najludje... E tako na mene deluju ti tekstovi! Bogu hvala sto nisam jedan od "njih"!
User avatar
Del_Boske
Posts: 365
Joined: Sun Apr 25, 2010 1:30 am

Post by Del_Boske »

Они стално кукају како су тимови против њих "посебно мотивисани"... у стилу, па еботе, немојте толико да се трудите... какво је то размишљање, да би противници требало мање да се труде против њих? Кретени.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 9036
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Bogu hvala sto nisam jedan od "njih"!
:!:
User avatar
novosadjanin
Posts: 1357
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Subota, 26.02.2011.
Arenasport 1, 14:00 Jagodina - Vojvodina LIVE!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Locked