Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Post by vojvodina jedna jedina »

Igor Djuric je prosle nedelje odigrao prvih sest minuta u dresu Herevena od dolaska u taj klub pre 17 meseci.Tih sest minuta ce verovatno biti i jedini u dresu Holandjana,posto nameravaju da ga stave na transfer listu.Nazalost teska povreda kolena je potpuno unazadila Djuricevu karijeru i pitanje je da li ce ikada vise igrati u nekadasnjoj formi koja ga je i dovela do reprezentacije.Po mojoj racunici on nije odigrao zvanican mec bar 20 meseci,sa obzirom da je zadnjih 4-5 kola pretprosle sezone u dresu Vose nije igrao sa obzirom da je bio suspedovan od strane tadasnjeg trenera Marica.Mozemo da zakljucimo da je najbolji par centarhalfova Vojvodine u ovoj deceniji Pekaric-Djuric nisu imali ni gram srece u inostranstvu.Velika steta,izuzetno sam gotivio i jednog i drugog.Djuric je po meni imao talenat i predispozicije da postane standardni reprezetativac.Nadam se da ce obadvojica naci klubove u kojima ce svoje karijere vratiti na pravi kolosek.
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Da li neko ima predstavu šta se događa sa Aleksićem? Krenuo je silovito, bio standardan, postigao par golova... Sada, koliko vidim, ili je na klupi, ili ga nema u timu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

koliko ja znam promenjen je trener, a ovaj novi ga ne j*** ni 2 %.... :roll:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Говедарица преузима омладинце
27 дец, 2010.

Томислав Сивић није више селектор омладинске репрезентације, постигао је споразумни раскид уговора са ФСС. Најозбиљнији кандидат да преузме бригу о омладинској репрезентацији је Дејан Говедарица, што ће му бити први самостални посао.

Некадашњи играч зрењанинског Пролетера, Војводине, Волендама, Лећеа, РКЦ Валвајка и НЕК Најмегена био је годину дана Сивићев асистент, помагао је у раду 2006. и 2007. Мирославу Ђукићу у младој репрезентацији.

Омладинце у априлу очекује завршна рунда квалификација за ПЕ, против домаћина Норвешке, Велса и Молдавије.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Kahriman na golu Tavrije

Damir Kahriman, posle godinu i po dana, napušta Javor. Najbolje ocenjeni fudbaler kluba iz Ivanjice u 2010. godini karijeru, definitivno, nastavlja u Tavriji.

Ukrajinski klub je rezervisao kartu novom čuvaru mreže za 4. januar, kada će bivši mladi reprezentativac Srbije da poleti za Simferopolj.

- Predstoje lekarski pregledi i onda će Damir da potpiše ugovor na dve godine – najavljuje Goran Veljković, menadžer pouzdane „jedinice“. - Bilo je razgovora i sa ruskim klubom Krila Sovjetov, ali smo procenili da je u ovom trenutku Tavrija najbolji izbor.

Kahriman će biti treći srpski internacionalac u redovima branioca Kupa Ukrajine.

- Godinama su oslonac Tavrije Slobodan Marković, kapiten ekipe, koji je nekada igrao za Železnik i Metalurg iz Donjecka, i Željko Ljubenović, jedan od zamenika kapitena, bivši fudbaler Proletera i Hajduka iz Kule. Klub iz Simferopolja je doveo i Kahrimana, jer želi da popravi plasman u nastavku sezone – kaže Veljković.

Tavrija, posle 19 kola ukrajinskog šampionata, zauzima 9. mesto na tabeli, sa dostižnih devet bodova zaostatka za Karpatima na pozicija koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Ovo je drugi bivši golman Vojvodine koji u poslednjih par godina oblači dres ovog kluba. Pre Kahrimana, to je bio, naravno, Saša Todić.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Kurir wrote:KRASIĆ NAJBOLJI PO IZBORU NAVIJAČA JUVENTUSA!

Navijači Juventusa izabrali Miloša Krasića za prvog igrača kluba u 2010.

Image

Stvarno najbolji!
Srpski fudbaler Miloš Krasić u izboru Tutosporta ubedljivo vodi po broju glasova za najboljeg igrača Juventusa za 2010. godinu. Igrač crno-belih već sada je dobio podršku 50 odsto navijača kluba iz Torina, dok se daleko iza njega nalaze Đorđo Kelini sa 15 i Alesandro del Pjero sa 11 odsto glasova.

Nikad se u istoriji Juventusa nije dogodilo da jedan fudbaler za tako kratko vreme pridobije takve simpatije, iako crno-beli iza sebe imaju jednu od najgorih sezona. Generalni direktor „stare dame“ Đuzepe Marota smatra da Krasić zaslužuje da bude proglašen najboljim igračem Juventusa bez obzira na to što je tek letos stigao u Torino.

- Navijači biraju najboljeg, a kako sada stvari stoje, Miloš ima najviše glasova. On je svojim igrama i odnosom prema klubu zaslužio da bude proglašen igračem Juventusa za 2010. godinu. Krasić ima sve osobine da u budućnosti bude naš glavni igrač, a što je još važnije, svi smo ga odlično primili u Torinu - kazao je Marota.

Krasić je navijače pridobio time što je od početka želeo u Juventus, što je odbio finansijski bolje ponude, a dodatno ih je kupio, recimo, time što je platio avion kako bi stigao na početak priprema.

Stiže mu Rakitić

Juventus je spreman da ponudi Šalkeu Mohameda Sisokoa u zamenu za Ivana Rakitića. Sisoko kod Luiđija Delnerija nije u prvom planu, pa je vrlo moguće da će prihvatiti da promeni sredinu. Hrvat, s druge strane, takođe ima problema u Gelzenkirhenu, pa je vest koju su objavili italijanski mediji vrlo blizu realizacije.

Vesti: Miloš Krasić, juventus, Đuzepe Marota, izbor Tutosporta
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=89685
Borac našao trenera u Novom Sadu?
03.01.2011

Milan Đuričić je najozbiljniji kandidat za novog trenera čačanskog Borca. Čačani su po završetku jesenjeg dela sezone prihvatili ostavku Neška Milovanovića i od tada tragaju za novim šefom stručnog štaba.

U užem izboru našao se Milan Đuričić, koji je najdublji trag ostavio u novosadskoj Vojvodini, sa kojom je prošle sezone stigao do finala Kupa Srbije. Đuričić je redovan predavač u FSS za sticanje profi licence, a jedno vreme je bio selektor omladinske reprezentacije Srbije. Uz Đuričića, kao kandidat za novog trenera Borca pominje se i Peca Rakojević.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Da l ce napokon Hodzson biti smenjen??? Da l ce Lanetu svanuti!?
Image
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Post by One and only »

Ovih dana sam bio na Dnevnikovom turniru i primetio sam par nasih bivsih igraca. Za veterane su nastupali Dundjerski, Lerinc, golman Curko :) a igrao je i Danijel Aleksic ali je njegova ekipa ispala jos u grupnoj fazi.
United of Vojvodina
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Post by njaks »

Bio sam da gledam Aleksica igrao je sa momcima koje poznajem, igrali su za Kontrast...koliko sam cuo mali se ponovo sprda tamo u Greuther Fürth-u. Trebalo je da ide u Crotone na pozajmnicu ali je odbio hteo je u Nemacku ili u Holandiju ...navodno ga bash zabole za sve a i za treninge uostalom igranje na turniru to sigurno ne bi smeo da radi...ne znam sta ce se desiti sa njim ali koliko sam cuo ponasa se jako uobrazeno...i josh jedan podatak dobija 20000e mesecno (u Geonovi ima ugovor na 27000e mesecno)
:wink: :wink:
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

Алексић је играо са Јоцићем који је такође био у нашем клубу али само у млађим категоријама.
У тој групи су сви тимови имали исти скор и исту гол разлику, па је жребом одлучено да њихова екипа испадне, колико ја знам.
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Post by njaks »

Tako je...
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Алексић је постигао водећи погодак за 1:0 у победи Гројтер Фурта у пријатељској утакмици против Бохума.Коначан резултат је био 2:1 за Гројтер Фурт.Тако пише на LiveScore.com . . .
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

http://www.mondo.rs/s194163/Sport/Fudba ... _veku.html


Milovan Rajevac je na 77. mestu fudbalskih trenera u 21. veku! Deli tu poziciju sa Klaudijem Ranijerijem, Dejvidom O'Lirijem i još nekim trenerima. Najbolje je plasiran domaći stručnjak.
Ja inače ne volim baš te liste IFFHS-a, njihova metodologija mi nije uvek baš najjasnija, ali ovo je još jedno priznanje za Rajevca. Osim toga, podaci su za dosadašnji deo 21. veka što znači da obuhvata i period kada je Miki bio trener Vojvodine. E sad, ne mislim baš da su uspesi u Voši napravili baš neke tektonske poremećaje kada je u pitanju vrhunski svetski fudbal, ali su sigurno bili lepa preporuka za dalji napredak i uspeh na svetskom prvenstvu koji ga je i doveo na ovu listu. A i lepo je pohvaliti se malo :)
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply