9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0

Locked

Glasam za...?

Poll ended at Tue Oct 26, 2010 9:07 pm

Pobedu Vojvodine
46
81%
Remi
11
19%
Pobedu OFK Beograda
0
No votes
 
Total votes: 57

Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Mene ovaj Milinkovic podseca na Murinja....
Igra istom taktikom ko sad Murinjo 4-2-3-1
Ne gubi utakmice kuci, igra sa malo golova!

Lepo je covek govorio da je cilj izlazak u Evropu!
ZNACI NISTA OD TITULE DO GOD JE BATA KAN KAN U UPRAVI

Tek kad drzava donese zakon o sportu, tek onda cemo gledati kvalitetan fudbal i uzimacemo titule!

Glupi mafijasi prodali Tadica,Mrdju i Aleksica, umesto da ih ostave jos godinu dana i da uzmu titulu, izadju u Evropu, i prodaju ih za mnogo vece pare....
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

Nema sta da se ovde prica. Imali smo pobedu ali uprskali je u 3 minutu. Djurovski ako ti je onaj gest na reakciju navijaca ja nemam reci. Pa sta hoces da ti tapsemo sto si onako sutirao penal. Da se vadis na pad konentracije ili sta i posle toga niti jedan dobar pas niti tracenje da se iskupis. More da te vise ne vidim igras samo protiv Partizana a ostale utakmice si nemi posmatrac. Nemojte protiv nikog lose reci osim o ovom pametnjakovicu koji ima fan klub koji dolazi da gledamo samo kako ti igras i izlaze cim ti zavrsis utakmicu. Kad se onakva sansa propusti ishod je bio poznat. I dokle vise ono dodavanje da bi dupetom da li gol dajte jedan gol osigurajte pobedu pa posel izigravajte Globtroterse to se narocito aludira na Marebu vidi se covek zna ali zasto onoliko bespotrebnih dodira sa loptom zasto. I sta se desilo u mesto da budemo na korak od prvog mesta mi idemo dva koraka u nazad ustvari jedan ali posto bg blizanci imaju isti broj bodova onda je to dva. Sa idemo na megdan ljudima koji su nekim cudom 3 mi ih nismo pobedili ne pamtim narocito na Banjici ako negde treba da se vade eto im prilika. Pa da vidimo da li ovaj tim ima onu stvar koju je pokazao Partizanu ili je nema. Ako je negde utakmica sezone e to je ta. Ne za titutlu nego da pokazu da znaju da igraju fudbal ili ne. Posto par puta se zaista za pitam za neke igrace.
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Post by Nevernik »

Ovo je toliko tipicno i ocekivano da se nisam ni jedio na stadionu.
Uvek, ali uvek, mozes se osloniti na Vosu da ce u ovakvim mecevima da zasere.
Drugo poluvreme cak i nije bilo lose, ali kad nece, nece.

A ne mogu ih nesto preterano kuditi jer su bar drugo poluvreme odigrali solidno, sto je mnogo vise nego obicno.
Nemojte hvaliti Merbu. Koliko taj covek zna da napravi neki lepi dribling, duplo vise puta upropasti akciju zbog svoje halavosti. Kad to ne bi radio, bio bi deset puta bolji fudbaler. Ali onda i ne bi igrao u Vosi :)

Stevanovic...vidim da kad igramo u gostimo zna da postigne gol i da unese neki preokret, ali kad smo domacini :roll: ...decko je ocajan.

Stara boljka. Nemamo gol igraca.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Konstruktivna priča DA, konflikt NE! Koliko god Forum bio tolerantan, neka pravila ipak postoje. Ovde se prekršilo 2: Prvo i osnovno je držanje Teme, a drugo vređanje bilo kog drugog člana Foruma na bilo kojoj osnovi. Ako se toga ne možemo pridržavati, onda stvarno... Žao mi je, brišem sve postove koji nisu u skladu sa ovim pravilima. Hvala na razumevanju! :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
angua
Posts: 244
Joined: Tue Oct 05, 2010 12:07 pm
Location: negde u kosmosu

Post by angua »

Drugo poluvreme mnogo bolje. Sa severa nisam baš najbolej videla šanse, da mogu da ih nešto komentarišem. Neki utisak je da mi nije jasno zasto konstantno pokusavaju da se usetaju sa loptom u gol. Šutirajte ljudi. Ako imaš 15 šuteva jednom ce golman biti pokriven il ce odbiti. Pogotovo što ovaj golman OFK Beograda i nije delovao baš nešto jako sigurano.
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Kadgod oni izgube bodove, mi se žestoko posvađamo između sebe (na forumima).Nažalost.
Ljudi, pomirite se sa time da se za Vošu ne može, već dugo godina, navijati sa takvom jakom strašću i ljubavlju - opet, nažalost - jer, tim se uvek ,,skrpi, nekako, do pola,, (pa su onda takvi i rezultati).
E sad, zašto je tako, ja odgovor naravno nemam - niti znam?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Post by tulip »

Predlažem administratorima da posle ovakvih šok-nepovoljnih rezultata zaključaju temu na jedan dan, pa da sutra kada se svi malo priberemo napišemo nešto pametno o samoj utakmici. Mislim da ovakvim postovima samo nanosimo sami sebi štetu veću od samog fudbalskog rezultata koji je ostvaren. Meni je veća muka dok ovo čitam, nego dok sam bio na stadionu.
DAJ GOL!!!
Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Srem (Jakovo)-Vojvodina
Rad - Vojvodina
Vojvodina - Borac
Spartak - Vojvodina
Vojvodina - Inđija
Vojvodina - Smederevo
Četvrtfinale kupa
Crvena zvezda - Vojvodina

Da li mozemo da vezemo 8 pobeda do kraja godine?Odgovor na ovo pitanje u ovom trenutku zna samo Milinkovic!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Nisam preterano razocaran jer nisam bio ubedjen u pobedu pre meca...
U sebi sam se pribojavao remija, ali nisam smeo na glas da kazem, jer nisam zeleo da verujem, al nekako se situacija uvek razvije onakako kako ne zelim i onako kako se pribojavam... Zato Vosu pratim sa velikom dozom rezerve, cisto zbog zdravlja!

Sad da predjem na same dogadjaje na terenu...

1. Ko kod nas uzima loptu (na sredini), ko preuzima odgovornost na tom delu terena, ko je tu sef? Po onom sto sam ja gledao danas svi su bezali od odgovnornosti, a ta odgovornost pripada valjda Djurovskom? Nije bilo konkretnog igraca na sredini, bez ideje i sa dosta straha kad je lopta kod nas, cini mi se...

2. Nema spica razbijaca-realizatora, a da njega ima ovaj Abubakar bi bio medju najboljim igracima u ligu, jer mislim da bi se fantasticno snasao u tom sistemu, kao drugi spic, u tandemu sa tim razbijacem... On je danas pruzio svoju standardnu partiju otkad je u Vosi, mnostvo dobijenih duela, sprinteva, dosta stvorenih sansi, a i penal je na njemu nacinjen, al nije on gol igrac, bar se meni cini...

Meda i Mario na hladjenje, dati sansu Mitosevicu, mislim da je on mogao biti taj igrac koji nam je danas falio, bar iz nekog mog vidjenja fudbala...

Nastavite da radite bez lajanja po novinama, ja iskreno nisam ni ocekivao niti ocekujem titulu ove godine, al svakako ocekujem mnogo truda i mnogo zelje, a u tom slucaju bar ja vam necu nista zamerati!
Last edited by Grba_NS on Sun Oct 24, 2010 8:24 pm, edited 1 time in total.
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

Марио марш из клуба!
Лазетић такође! Па он ни клупу не потрефи.
Трудили су се, није да нису али да ми не можемо гол да дамо, па то је страшно.
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

Сад сам се шлогирао кад сам видео резултат, завртело ми се у глави одједном. Не могу да верујем јебем ти живот.
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Post by postman »

Jedan centarfor - razbijac da se kupi pod hitno !
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

postman wrote:Jedan centarfor - razbijac da se kupi pod hitno !
Takav nam je bas trebao danas!
User avatar
AntonioKasano
Posts: 498
Joined: Sun Feb 21, 2010 5:28 pm

Post by AntonioKasano »

Ајде да напишем нешто о утакмици, сад кад ми се глава мало охладила. Помало сам стрепео, као и сви верујем, али више сам мислио да их нећемо напасти и да ће бити бледо и безидејно, него овако. Прво полувреме мислим да су се играчи опорављали од промашеног пенала, права штета пропустити такву прилику, мада и против Металца смо водили па није помогло, ко зна како би било данас, да није промашен пенал. Руку на срце, мени се чини да пенал можда није ни био, али то је сад најмање битно. Друго полувреме мислим да су се играчи тргли захваљујући публици, стварно је бар мени било уживање, али је на крају остао ипак горак укус. Као да смо Арсенал, који жели да се ушета у гол. Не могу да верујем да смо у пар ситуација уместо да неко шутне на гол (углавно Меребашвили) компликовали безвезе. Да је данас дао гол био би стварно прави јунак, а овако је трагичар, заједно са Ђуровским наравно. Оумару је био одличан, као и Вулићевић. Несторовић или Нестеровић појма немам, прво полувреме погубљен као и обично, друго мало бољи али слаб, ваљда тај Павловић неће имати више проблема са картонима, бар до краја године. Лазетић како тако, више лош него добар. Билбија исто тако, код оне шансе главом мислим да је прерано скочио. Малопре сам гледао све ситуације на братском сајту, стварно штета и имамо за чим да жалимо. Надам се само да ће нам се вратити ови промашаји, волео бих одмах против Рада, да их мало спустимо али видећемо. После тога од 4 утакмице 3 играмо кући, и то све апсолутно мора да се добије, које год место желели на крају!
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Post by uporan »

Bio sam na utakmici danas i dobro je što nisam odmah napisao ništa ovde jer bi se dosta razlikovalo od onoga što ću sada na napišem kad su se malo slegli utisci. S druge strane taj prvi post bi mi verovatno Zeljafcv obrisao :D (s razlogom naravno).
Elem, kao što dosta nas ovde stalno ponavlja - kad je najpotrebnije usere se motka. Vežemo 2 dobra rezultata, bude puno ljudi na stadionu, kiksne zvijezda, to ne može na dobro da izađe. Nažalost, ništa neočekivano, čak sam u glasanju bio među ovih 10 koji su prognozirali remi, jer je sve nekako vuklo na tu stranu.
Penal u 3. minutu!!! Alo ljudi u 3. minutu mi imamo šansu da otvorimo OFKu! Ne mogu ni da zamislim koliko bismo im još učačkali da smo dali taj gol. Tačnije, pola nas na tribini bi bolje izvelo taj penal nego metro Mario. I dalje ne mogu da verujem kako je on šutirao. Posle tog penala je bio potpuno neupotrebljiv i mislim da ga je Miliković treba zameniti odmah u 5. minutu jer je naneo više štete nego koristi.
Do kraja poluvremena se nismo sastavili i još smo dobro i prošli, jer je OFKa imala jednu opasnu šansu koju je Vulićević (čini mi se da je on) izblokirao telom, bacivši se na zemlju.
Poslednjih pola sata odlično, stvaraju se nekakve šanse, OFKa je razbijena, ali lopta neće da uđe. Naravno, ima tu i onih već pomenutih neverovatnih vraćanja lopti unazad, dodavanja u 16ercu. Merebašvili :shock: razbijao odbranu OFK, što se kaže pravio im decu, a posle 2 uzastopna driblinga nastavlja dalje i onda nama razbija živce i pravi neke gluposti. U jednom momentu sam prokomentarisao kako bih ga stalno zvao na mali fudbal ili na neko takmičenje u žongliranju. Definitivno ga treba malo "prevaspitati" vezano za dodavanja. Polako ali sigurno počinje da liči na mog ljubimca u prethodne dve sezone velikog Slavena Stjepanovića alijas Daj mi loptu i možeš slobodno da kreneš u odbranu jer neću nikom dodati loptu, a izgubiću je sigurno posle 17-18 driblinga.
Lazetić ovaj put zaslužio moja 2 aplauza. Moram priznati da se trudio i da nije odigrao uopšte loše, imao je par lepih prodora po desnoj strani. Da, aplauzi. Prvi, kad je izlazio, jer je igrom to stvarno zaslužio. Drugi isto prilikom izlaska kada je krenuo ka klupi OFKe :shock: ovo u životu nisam video da igrač ne zna na kojoj mu je klupi ekipa :shock: još sam u šoku i ne verujem.
Medojević na momente dobar, na momente katastrofalan. Ne znam šta se dešava sa tim dečkom, ali mislim da ne zaslužuje toliku minutažu.
Nestorović ne zaslužuje ni karte da prodaje na blagajni.
Ostatak odbrane odličan.
Vulićević dobar, ali mi deluje nešto sporo.
U principu sam zadovoljan zalaganjem i igrom u nekih 25-30 minuta i to je sve.
Posebno zadovoljstvo mi je pričinio i trener gostujućeg tima (Švabo Srbine) uvođenjem jednog od "miljenika" publike sa zapada malog harmonikaševog sina, bivšeg našeg igrača Mijatovića. "MIJATOVIĆU DA LI SE SEĆAŠ NAS?" Kako je dobro što smo se rešili te spodobe... Danas mi je bar poslužio za lečenje frustracija koje su mi podaraili momci u crveno belim dresovima.
Što je najgore, ubeđen sam da sledeće nedelje pobeđujemo na Banjici...
UH!
Locked