2. kolo: BSK Borca-Vojvodina 0:2

Utakmica na Karaburmi zavrsice se:

Pobedom domacina
6
12%
Nereseno
12
24%
Pobedom Stare Dame
31
63%

Total votes: 49

Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Slazem se i sa tom konstatacijom.

Ovakve pobede treba samo registrovati i tu je kraj price. Uprava kao uprava, hvalisavci bez pokrica.

Pravi ispiti dolaze protiv blizanaca, OFK, a i ne zaboravimo koliko nas je samo puta Rad osamario...

Sramota je sto mi nemamo 6 bodova u ovom momentu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Andreyos

Post by Andreyos »

Odlično je to što smo danas ostvarili pobedu,pa makar bilo i po principu povuci-potegni.Na kraju krajeva Grčka je na taj način postala šampion Evrope (nije da nas poredim).Pišu se tri boda i lakše se diše,okrećemo se utakmici protiv Javora.Nadam se da smo dugove (Ađuru,Vule,pa i Milović) otplatili prošle sezone i da nečemo opet gledati ,,stihijske'' napade sa jednim isturenim igračem...Forza raggazzi!
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Evo izvestaja sa SOS kanala koji je postavljen na "napredvosa":
http://www.youtube.com/watch?v=WX0ZPhoT ... r_embedded
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Junior

Post by Junior »

Koliko mi se cini sa izvestaja ( Stoik :cheers: ) bili smo mnogo bolji nego protiv Jagodine. Imali smo bar jos 3 stopostotne sanse. Ali,kao sto neko rece,ovu pobedu treba samo registrovati i nastaviti dalje.
UNIT8

Post by UNIT8 »

Ne vidim koji ovo nas igrac na 3:10 reklamira faul kod sudije,ne ustaje sa zemlje, dok bsk nastavlja napad i umalo postize gol?
shecky

Post by shecky »

Ne znam ..deluje mnogo bolje mogli smo dati bez problema jos 4 pored ovih 2..al dobro je i ovako.
Mada me opet zbunjuje razlika u igri na ove dve utakmice..ne znam...
Ono sto je sigurno je to da Jao i Abu moraju biti u spicu i da Katai bude starter.
021

Post by 021 »

Mojsov je bez dileme najveće ovosezonsko pojačanje, iako se o njemu daleko najmanje pričalo. Odavno nismo imali takvog odbrambenog igrača. Hitar, dobar u skoku, odličan sa loptom u nogama, itekako kadar da povuče prema napred, a povrh svega poseduje jak i precizan šut.

Inače, nadam se da će stručno oko nekog od nadležnih mudraca biti dovoljno oštro da uporedi promašene zicere Brane Ilića sa elegancijom Kataijevih realizatorskih sposobnosti, te da će to imati u vidu pred sledeću utakmicu, ako su se već do sada pravili slepi.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

021 wrote:Mojsov je bez dileme najveće ovosezonsko pojačanje, iako se o njemu daleko najmanje pričalo. Odavno nismo imali takvog odbrambenog igrača. Hitar, dobar u skoku, odličan sa loptom u nogama, itekako kadar da povuče prema napred, a povrh svega poseduje jak i precizan šut.
Bas sam hteo ovo da napisem... Mene je decko odusevio na ove dve utakmice, i sad vidim zasto je toliko hvaljen dok je sve bilo u domenu interesovanja... Odlican u skoku, duelu, dobar i na lopti-moze da je iznese, a cini mi se i da ima bombu u nozi...
igoork

Post by igoork »

novosadjanin wrote:Evo izvestaja sa SOS kanala koji je postavljen na "napredvosa":
Definitivno mnogo bolja igra juce nego u prvom kolu.

Svidja mi se to sto je Adjuru bio na klupi. Mislim da on nema mesta pored Vuka i Tumbe nikako.

Imam samo pitanje koji igrac je uputio pas Kataiu ne vidi se najbolje na snimku? Svaka mu cast! :cheers:
Last edited by igoork on Sun Aug 22, 2010 2:41 pm, edited 1 time in total.
Junior

Post by Junior »

UNIT8 wrote:Ne vidim koji ovo nas igrac na 3:10 reklamira faul kod sudije,ne ustaje sa zemlje, dok bsk nastavlja napad i umalo postize gol?
Meni se cini da je Tumba...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

igoork wrote:
novosadjanin wrote:Evo izvestaja sa SOS kanala koji je postavljen na "napredvosa":
Definitivno mnogo bolja igra juce nego u prvom kolu.

Svidja mi se to sto je Adjuru bio na klupi. Mislim da on nema mesta pored Vuka i Tumbe nikako.

Imam samo pitanje koji igrac je uputio pas Kataiu ne vidi se najbolje na snimku? Svaka mu cast! :cheers:
Djurovski .
igoork

Post by igoork »

Stomak mi se prevrce... Jel moguce da tog idi*ta niko ne moze da uhvati tamo i da mu zavrne usi.

Pa taj stvarno ima lopte koje imaju oci ali samo kad oce.
Strasan igrac koji ce propasti ako nastavi da se ponasa kako se ponasa... :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meni samo ostaje zal sto Katai nije odmah raspalio po lopti (cim je odskocila) ,ma gde god ona posle zavrsila :cry:
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

kuzma liman wrote:
igoork wrote:Imam samo pitanje koji igrac je uputio pas Kataiu ne vidi se najbolje na snimku? Svaka mu cast! :cheers:
Djurovski .

Mislim da je i na 7:05 u glavnoj ulozi Mario Djurovki, jednako dobar pas kao kod drugog gola.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice

Post by ice »

A Ilić je kriminalno reagovao u par situacija, a čak asistencija za prvi gol nije toliko njegova zasluga koliko je majstorija Omarua koji je napravio nešto iz nemoguće situacije pa je čak pao i gol.Zaista ovo što je do sada pokazao Ilić jeste ništa, izgleda da traži i dalje sebe kao što su i konstatovali gosti na SOS kanalu.Nažalost, svi su se složili da on formu može da digne i zablista ako to trener bude znao da izvuče iz njega (raniji treneri nisu mogli) , ali da će teško imati bolju realizaciju.
Žao mi je što Mitošević bar malo nije igrao, ne znam zašto ne dobija šansu?
Locked