ssnigd wrote:ice wrote:Pa nema šanse da oni mogu da plate makar i četvrtinu njegovog transfera.
Sa druge strane, ne znam zašto bi se unapred pomirili sa trećim mestom, mislim da trenutno (pa ako još i Trajković potpiše) nemamo nijedno nepokriveno mesto u timu i da smo daleko kvalitetniji od blizanaca koji su trenutno očajni.Druga je priča kakve će poteze vući naša uprava, ali ajde da i po tom potanju budemo optimisti.
zvezda ima solidan tim, posebno sa ovim skorasnjim pojacanjima. partizan mislim da jos nije zavrsio sa prelaznim rokom. A i prethodnih sezona oni su isto imali ocajne timove, pa mi nismo nista uradili
Iskreno, oni me se ne doticu, zna se da ce cigani uzeti ove godine titulu, jer ne moze partizan da vlada 4 godine, a jos su i doveli gasproma za sponzora. Mi mozemo samo do drugog mesta.
Sto se tice Mrdje, ne znam ni ko hoce od inostranih klubova da plati tu cenu koji nasi odredjuju, pretpostavljam da je preko milion. Najbolji strelac lige, a nemamo gde da ga prodamo
A cigani prodali onu kljusinu za 2.5mil i plus procenat od narednog transfera
Naši eventualni potezi i mahinacije su jedna priča, a kvalitet ekipa druga.
Mi smo prošle godine imali dosta loš tim, plus neuigran i heterogen, a o rupama u formaciji i da ne pišem.To što je neko mislio da možemo da dodirnemo zvezde zbog nekog propalog Stojke ili navodnog supertalenta Adamsa, opet je posebna priča.
Sada po prvi put smo malo odrešili kesu kada je reč o kvalitetnim pojačanjima iz NAŠE LIGE (dakle da ne jurimo više belosvetske nepouzdane igrače kojima je fudbala preko glave) , zatim naši mladi momci su pojačali konkurenciju i nemamo nijednu poziciju u timu koja je nepokrivena.Doveli smo i solidnog, mladog trenera.
A na pomen Zvezdinih pojačanja se valjam od smeha.Koroman i Tošić?
Još puno takvih pojačanja doveli, čak predlažem da ih i častimo u znak zahvalnosti.I ovaj Milovanović se izgubio i nigde ga nije bilo.A tim im je bio totalna kršina i to će isplivati sada na videlo jer ovoga puta neće moći da nameštaju toliko utakmica.Ma morali su oni i prošle godine da budu prvi, ali ne vredi, takav nekvalitet jednostavno to nije mogao da postigne, dobili su one naše jadnike u kupu i to im je bio maksimum.
Koliko je sada Partizan slab moglo se videti protiv Jermena.
Dakle, sve uslove imamo da ovoga puta zaista nešto i uradimo, dobro je što se ne busamo u grudi raznim debilnim izjavama i da smo na vreme krenuli sa pripremama i to u našoj zemlji.
Naravno, ostaju te dve stvari koje sam spomenuo, iznenadni loši potezi naše uprave na koje smo navikli svake godine, forsiranje nekih igrača od strane menadzera na uštrb formacije i eventualne mahinacije saveza u korist blizanaca.Videćemo šta će biti, ali ne treba sada mi da dižemo blizanački ološ u nebesa.