Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

Image

Guido Gabriel Barreyro je zajedno sa Alex Quinterobatiojom pojacao redove Indjije. Mislim da je potpisao ugovor na maksimalno godinu dana i vec je nagovestio potencijal na pripremama.

Sadick Adams je novi clan Étoile Sportive du Sahel, kluba iz Tunisa.
Davidov se vratio kući
Sportal 14 Jul 2010 | 10:39
Bivši fudbaler Hajduka iz Kule novo je pojačanje superligaša iz Inđije. Milan Davidov je proteklu sezonu proveo u Mađarskoj, gde je nastupao za Niređihaze ali je odličio da prihvati ponudu čelnih ljudi „zeleno-belih".

Rezultati Inđije u poslednjih nekoliko sezona bili su za mene najbolja preporuka da dođem. Puno mi znači i to što ću ponovo sarađivati sa trenereom Raičevićem, koji je dokazani stručnjak sa kojim će Inđija pronaći svoj put do cilja. Želja mi je da klub ostane u elitnoj konkurenciji što je duže moguće - istakao je Davidov za Sport.

Pre Inđije i mađarskog tima, Davidov je još igrao za Hajduk, Vojvodinu i Borac.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Војводина представила појачања-
http://www.youtube.com/watch?v=mmGppNhCA8g
Dejan

Post by Dejan »

Voša - Nenadić rešenje za levog beka?
15. jul 2010. | 08:34 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Doskorašnji igrač Metalca bi trebalo da reši problem na levom boku. Još se čeka Trajković, Južnoamerikanci otpali.

Vojvodina je zatvorila većinu pozicija u timu, ali još od povrede, pa suspenzije Kizita, Novosađani traže levog beka. Pre nekoliko dana je direktor Pantelić rekao da će trener Milinković odlučiti da li mu je potrebno pojačanje kraj leve aut linije.

Kako piše "Sportski Žurnal", novi član Vojvodine će postati Ljubo Nenadić.

Ovaj igrač je počeo u kragujevačkom Radničkom, ali je prethodnih nekoliko sezona nastupao za Metalac. Prošle zime je dovođen u vezu sa Partizanom, pričalo se o odlasku u Belgiju, a po svemu sudeći nosiće dres Vojvodine.

Na Taru bi naknadno trebalo da stigne Trajković iz Kule, a od Južnoamerikanaca ništa. Argentinci i Bolivijac nisu zadovoljili ukuse Zorana Milinkovića, pa neće potpisati ugovor.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

jel potpisao Nenadic il nije?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:Ranko Despotović slobodan "kao ptica"

Ranko Despotović slobodan je u izboru nove sredine. Drugim rečima, da bi se angažovao ovaj 27-godišnji napadač, nije potrebno izdvajati novac za obeštećenje klubu.

Lozničanin se razišao sa španskom Mursijom, piše Sport.

Za Despotovića, bilo je ranije nagoveštaja, zainteresovani su Vojvodina i Partizan, ali izgleda da on ima drugačije planove.

"Ne brinem za nastavak karijere. Imam ponuda sa nekoliko strana Evrope, a najkonkretnije su iz Rusije i Nemačke. Ubrzo ću odabrati jednu, naravno, najpovoljniju u finansijskom smislu", naglasio je Despotović šta mu je prioritet u ovom trenutku.

Despotović je na kraju mandata Havijera Klementea na klupi Srbije čak zabeležio dva nastupa za nacionalni tim, a kasnije ga je upravo Klemente povukao sa sobom u Mursiju. Ipak, "Despot" je prošlu sezonu proveo u Salamanki kao pozajmljen igrač.

On je rođen 21. januara 1983. godine u Loznici, odakle je 2003. godine otišao u Vojvodinu, za koju je igrao do 2007. godine i postigao 21 gol. Iz Novog Sada otišao je u Dinamo iz Bukurešta, ali se tu zadržao samo nekoliko meseci, pre odlaska u Mursiju.

Sa španskim klubom je 2008. godine potpisao trogodišnji ugovor vredan milion i po evra.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne znam da li je neko primetio da je u danasnjem izdanju "Novosti" umesto fotografije sa predstavljanja pojacanja Vose iz 2010, objavljena fotografija sa predstavljanja pojacanja Vose iz 2008 :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Да ли се неко сећа прошлог Ненадића који је имао част да обуче црвено-бели дрес? Ако памћење добро служи, те давне 1993. године, Ненадић је дошао као огромно појачање из Бечеја(некада је и Бечеј имао добар фудбалски клуб:oops: ) . Међутим, била је то 1993. година, рат,ничим изазване санкције, економска и морална криза као и хипер инфлација. Наш новопечени играч волео је да се облачи у полицијску униформу и да по улици пресреће дилере страних валута и да им отима новац. Нажалост, ухапшен је баш када је дошао код нас. Всљда ћемо са овим Ненадићем имати више среће?
the Gari

Post by the Gari »

Ajd' sad kad već kreću te priče oko odlaske Mrđe te u jednog, te u drugog blizanca. Ja, pravo da Vam kaže, nemam apsolutno ništa protiv! Samo, ako ga valjano plate, što već ne verujem.

Fudbalski gledano, (a to su jedini kvaliteti koje kod bivšeg kapitena cenim) mi bez njega ostajemo svakako. To znamo odavno. Takođe, mi ćemo na kraju sezone biti iza te dve kriminalne kreacije iz Beograda kako god okreneš. U koji god Mrđa klub da ode. Više bi mi, s tog aspekta, smetalo da ode u OFK ili Jagodinu, iako te klubove mnogo manje tj. uopšte ne mrzim. E sad kojeg će blizanca da pojača? Ja ih i ovako ne razlikujem...

S druge strane, principijelno, bilo bi mi krivo da kapiten Vojvodine završi tamo, ali šta sad. Ja ga i ovako nikad nisam video kao kapitena. Da Brka ili Meda urade nešto slično, zaista bi me pogodilo, ovako... Što se mene tiče, neka ide i ljubi grb koji stvarno voli, a ne da time uništava taj čin i vređa one koji tu ljubav prema grbu sa plavom zvezdom - osećaju. Zato ponavljam, DATI GA ONOM KOJI NAJVIŠE PLATI!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ice

Post by ice »

Pa nema šanse da oni mogu da plate makar i četvrtinu njegovog transfera.
Sa druge strane, ne znam zašto bi se unapred pomirili sa trećim mestom, mislim da trenutno (pa ako još i Trajković potpiše) nemamo nijedno nepokriveno mesto u timu i da smo daleko kvalitetniji od blizanaca koji su trenutno očajni.Druga je priča kakve će poteze vući naša uprava, ali ajde da i po tom potanju budemo optimisti.
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:Pa nema šanse da oni mogu da plate makar i četvrtinu njegovog transfera.
Sa druge strane, ne znam zašto bi se unapred pomirili sa trećim mestom, mislim da trenutno (pa ako još i Trajković potpiše) nemamo nijedno nepokriveno mesto u timu i da smo daleko kvalitetniji od blizanaca koji su trenutno očajni.Druga je priča kakve će poteze vući naša uprava, ali ajde da i po tom potanju budemo optimisti.
zvezda ima solidan tim, posebno sa ovim skorasnjim pojacanjima. partizan mislim da jos nije zavrsio sa prelaznim rokom. A i prethodnih sezona oni su isto imali ocajne timove, pa mi nismo nista uradili :wink:

Iskreno, oni me se ne doticu, zna se da ce cigani uzeti ove godine titulu, jer ne moze partizan da vlada 4 godine, a jos su i doveli gasproma za sponzora. Mi mozemo samo do drugog mesta.

Sto se tice Mrdje, ne znam ni ko hoce od inostranih klubova da plati tu cenu koji nasi odredjuju, pretpostavljam da je preko milion. Najbolji strelac lige, a nemamo gde da ga prodamo :roll: A cigani prodali onu kljusinu za 2.5mil i plus procenat od narednog transfera
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanina

Post by slanina »

ssnigd wrote:P A cigani prodali onu kljusinu za 2.5mil i plus procenat od narednog transfera

:mrgreen: :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:A i prethodnih sezona oni su isto imali ocajne timove, pa mi nismo nista uradili :wink:
Da, ta prica se ponavlja iz sezonu u sezonu, "juris na titulu, blizanci nikad slabiji, mi imamo odlican tim, dobrog trenera", do negde 5-6 kola dok nas jedan od nikad slabijih blizanaca (ili oba - zavisno od rasporeda) ne demontira, pa uz gomilu bodova izgubljenih na gostovanjima seljackim ekipama zaostatak za vodecim postane dvociften. Onda sledi promena trenera, pa jos malo mazanja ociju do polusezone kada opet menjamo trenera, i (pod uslovom da nismo vec krahirali u prvim kolima) pocinje akcija "kup je nas". Nakon ispadanja i u kupu sledi jos jedna promena trenera i lagano privodjenje sezone kraju - ako je bila uspesna onda uz plasman u Evropu kao 3-4, ako bas nije onda kao 5-10 uz jos jednu promenu trenera cisto da se odrzi kontinuitet, i grmljavinu naseg presjedika kako ce da pokaznjava igrace jer im je obezbedio najbolje uslove u zemlji, regionu, Evropi, svetu, suncevom sistemu, galaksiji, univerzumu a i sire, a oni nezahvalnici mu tako vracaju. Pa ce da preuzme svu odgovornost na sebe, i idemo Jovo-nanovo...

:roll:

No ko sto neko rece ljubav je to, pa trpimo i nadamo se iznova svaki put iako znamo da nas prave budalama i da nam opet neminovno sledi razocarenje...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:Да ли се неко сећа прошлог Ненадића који је имао част да обуче црвено-бели дрес? Ако памћење добро служи, те давне 1993. године, Ненадић је дошао као огромно појачање из Бечеја(некада је и Бечеј имао добар фудбалски клуб:oops: ) . Међутим, била је то 1993. година, рат,ничим изазване санкције, економска и морална криза као и хипер инфлација. Наш новопечени играч волео је да се облачи у полицијску униформу и да по улици пресреће дилере страних валута и да им отима новац. Нажалост, ухапшен је баш када је дошао код нас. Всљда ћемо са овим Ненадићем имати више среће?
Ha,ha... taj je moj sugradjanin... i uhapsen je dok je "bio na duznosti" ovde u BP na pijaci :lol: :lol: :lol:
Image
ice

Post by ice »

ssnigd wrote:
ice wrote:Pa nema šanse da oni mogu da plate makar i četvrtinu njegovog transfera.
zvezda ima solidan tim, posebno sa ovim skorasnjim pojacanjima. partizan mislim da jos nije zavrsio sa prelaznim rokom. A i prethodnih sezona oni su isto imali ocajne timove, pa mi nismo nista uradili :wink:

Iskreno, oni me se ne doticu, zna se da ce cigani uzeti ove godine titulu, jer ne moze partizan da vlada 4 godine, a jos su i doveli gasproma za sponzora. Mi mozemo samo do drugog mesta.

Sto se tice Mrdje, ne znam ni ko hoce od inostranih klubova da plati tu cenu koji nasi odredjuju, pretpostavljam da je preko milion. Najbolji strelac lige, a nemamo gde da ga prodamo :roll: A cigani prodali onu kljusinu za 2.5mil i plus procenat od narednog transfera
Naši eventualni potezi i mahinacije su jedna priča, a kvalitet ekipa druga.
Mi smo prošle godine imali dosta loš tim, plus neuigran i heterogen, a o rupama u formaciji i da ne pišem.To što je neko mislio da možemo da dodirnemo zvezde zbog nekog propalog Stojke ili navodnog supertalenta Adamsa, opet je posebna priča.
Sada po prvi put smo malo odrešili kesu kada je reč o kvalitetnim pojačanjima iz NAŠE LIGE (dakle da ne jurimo više belosvetske nepouzdane igrače kojima je fudbala preko glave) , zatim naši mladi momci su pojačali konkurenciju i nemamo nijednu poziciju u timu koja je nepokrivena.Doveli smo i solidnog, mladog trenera.
A na pomen Zvezdinih pojačanja se valjam od smeha.Koroman i Tošić?
:lol: :lol: :lol:
Još puno takvih pojačanja doveli, čak predlažem da ih i častimo u znak zahvalnosti.I ovaj Milovanović se izgubio i nigde ga nije bilo.A tim im je bio totalna kršina i to će isplivati sada na videlo jer ovoga puta neće moći da nameštaju toliko utakmica.Ma morali su oni i prošle godine da budu prvi, ali ne vredi, takav nekvalitet jednostavno to nije mogao da postigne, dobili su one naše jadnike u kupu i to im je bio maksimum.
Koliko je sada Partizan slab moglo se videti protiv Jermena.
Dakle, sve uslove imamo da ovoga puta zaista nešto i uradimo, dobro je što se ne busamo u grudi raznim debilnim izjavama i da smo na vreme krenuli sa pripremama i to u našoj zemlji.
Naravno, ostaju te dve stvari koje sam spomenuo, iznenadni loši potezi naše uprave na koje smo navikli svake godine, forsiranje nekih igrača od strane menadzera na uštrb formacije i eventualne mahinacije saveza u korist blizanaca.Videćemo šta će biti, ali ne treba sada mi da dižemo blizanački ološ u nebesa.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ja mislim da su Zvezdina pojacanja sasvim ok... Setite se samo Koromana kako je igrao zadnji put u Zvezdi bio je ubedljivo njihov najjaci igrac.
A Tosic je igrao redovno ligu sampiona, i to kao prva postava, jedini razlog zasto je prestao da igra je to sto se odazvao pozivu reprezentaciji...
njemu se najvise prigovara zbog njegove zene, ljudi pogledajte malo bolje zene drugih fudbalera, pa pogledajte i svoje zene na kraju krajeva... :lol:

To ko i sta mu je zena nije nikakav merodavan faktor njegovih fudbalskih sposobnosti.

Naravno mislim da smo najjaci tim u liZi 8)
sam svoj najveci neprijatelj
Post Reply