Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

ĐUMI OSTANI!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8929
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

budababa wrote:Jbg Đumi, ako sada podviješ rep i odeš, bolje da nisi ni dolazio. Ovo ti je druga i (najverovatnije) poslednja šansa da nešto napraviš u Voši, odeš li sada, bićeš zapamćen kao gubitnik. Bez obzira na to što nisi selektirao tim, nisi prošao pripreme, što si morao da izmišljaš igračima pozicije koje u pismu ne bi igrali - ti ćeš biti gubitnik. Po meni, još uvek postoji šansa da se nešto uradi u narednoj sezoni, a za ovu smo svakako znali da je bačena u Dunav, iako nam je finale kupa probudilo nadu da možemo napraviti čudo (realno, pobede nad oba blizanca na njihovom terenu, uzimajući u obzir sve 1000 puta spomenute okolnosti, bile bi čudo). Jedno od mogućih rešenja po meni: napraviš aneks ugovora sa klubom, gde se kaže da se ugovor raskida u slučaju da nisu ostvareni zacrtani rezultati (npr. posle svakih 5 kola minimalni broj osvojenih bodova mora biti 70%, minimalan domet u kupu da bude finale), da ti se određen budžet za pojačanja, ti dobijaš odrešene ruke u dovođenju i škartiranju igrača, vodiš igrače na pripreme ovde negde kod nas u ravnicu (bez proseravanja sa Antalijom, Kiprom, itd. - uzaludno trošenje para). Napraviš uspeh - dobijate premije i ti i igrači. Us***š stvar - cepaš ugovor, doviđenja-prijatno. Čist račun i ništa više.
To sto budababa kaze...
User avatar
servalsorim
Posts: 73
Joined: Sat Jun 27, 2009 3:57 pm
Location: duboko podzemlje

Post by servalsorim »

Једно је теорија,друго је пракса а треће реалност...а оно по чему вас памте је једино успех.Ако сад одете господине Милане Ђуричићу остаће те упамћени по вашим писањем овде на форуму и по ничему другом.Стисните муда и направите нешто више од тога...Знали сте у какав клуб долазите и какво је комплетно стање и начин рада под оваквим околностима и са оваквом УПРАВОМ!!!
...uno di noi...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9968
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Posto je Djumi naveo i Laneta u jednom svom postu,evo sad da postavim pitanje,koje me muci jos od kako je Lane u onom obracanju javnosti pozvao navijace da bodre Vosu.
Naime,tad smo svi mastali kakvo to iznenadjenje mozemo da pripremimo Zvezdi,pa da je pobedimo,i meni je dok sam gledao onaj Lanetov poziv kroz glavu proslo pitanje: "mozemo li mi angazovati Laneta za taj jedan mec?" :lol: 8) Znam,da deluje pomalo smesno sad ovo,ali negde davno sam citao,ako se ne varam,da je neki poznati igrac bio angazovan samo za jednu utakmicu... mislim da je o Romariju bilo rec,ali nebitno.Lane je bez kluba,istekao mu je ugovor sa Standardom,pa me zanima sa stanovista pravila UEFE,Djumi,da li je tako nesto teoretski bilo izvodljivo!?

Recimo,kad je Mrdja imao onu drugu sansu (sutirao kraj gola),cim mu je upucena lopta,pomislio sam: "eh,Lane za ovakve lopte zivi"
Ljudi,jel greh glasno razmisljati? :lol: :roll:
Image
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Voja wrote:Posto je Djumi naveo i Laneta u jednom svom postu,evo sad da postavim pitanje,koje me muci jos od kako je Lane u onom obracanju javnosti pozvao navijace da bodre Vosu.
Naime,tad smo svi mastali kakvo to iznenadjenje mozemo da pripremimo Zvezdi,pa da je pobedimo,i meni je dok sam gledao onaj Lanetov poziv kroz glavu proslo pitanje: "mozemo li mi angazovati Laneta za taj jedan mec?" :lol: 8) Znam,da deluje pomalo smesno sad ovo,ali negde davno sam citao,ako se ne varam,da je neki poznati igrac bio angazovan samo za jednu utakmicu... mislim da je o Romariju bilo rec,ali nebitno.Lane je bez kluba,istekao mu je ugovor sa Standardom,pa me zanima sa stanovista pravila UEFE,Djumi,da li je tako nesto teoretski bilo izvodljivo!?

Recimo,kad je Mrdja imao onu drugu sansu (sutirao kraj gola),cim mu je upucena lopta,pomislio sam: "eh,Lane za ovakve lopte zivi"
Ljudi,jel greh glasno razmisljati? :lol: :roll:
E veruj mi da sam i ja ovo pomislio pre utakmice...ja mislim da sme,pa da je i bio clan Standarda ja mislim da je moglo da bude opcija da dodje na pozajmicu ili tako nesto.A ako je u tom trenutku bio bez kluba,100% je mogao da igra....naravno da pre toga potpise nesto...
_________________________
UPRAVA NAPOLJE!
User avatar
Jambo
Posts: 162
Joined: Tue Dec 13, 2005 6:04 pm
Location: Indjija

Post by Jambo »

Ovo sa lanetom bi bio takav sok za cigane da bi sigurno uzeli kup :D
Djumi ostani i bori se :!:
ps.Indjija izgubila od N.Sada :cry:
Butorovicu-THE END !!!
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Treneru niste vi krivi, sta ste mogli da uradite sa ovakvim igracima... Zna se ko je glavni krivac, ko je odradio katastrofalni prelazni rok, zvezdas Pantelic i on mora prvi da leti. Ali, izgubili ste autoritet nad igarcima, a to kada se jednom desi tesko se vraca. Juce sam na utakmici sedeo pored jednog igraca koji nije bio u protokolu. Komentarise on ironicno kako Novakovic igra beka, kako je Vulicevic na levom beku, Medojevic na stoperu, u fazonu to samo ovaj trener moze da smisli... I ne moze da veruje da ih tako boli .... da potrce bar malo. Izgleda da su medjuljudski odnosi unutar ekipe jako losi.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

Podrska 3

Post by fruskogorac »

Vojo priznajem u prvi mah si me nasmejao, a onda sam se u istoj sekundi uozbiljio. Smekeru izuzetno te postujem kao starog posetioca ovog foruma i moram priznati da bi NAS deran koji voli da cita knjige bio izmedju ostalog i veoma dobar marketinski potez. E sada ako izuzmemo, verujem, neospornu volju, zelju derana iz Bajine Baste postavlja se logicno pitanje, sta dobija sam Lane igranjem za NASU VOSU ? Mozda je to pravo pitanje za bas njega, derana koji je onomad imao svoj dan protiv onih tamo. No Vojo ja necu da zivim u iluziji pa cu sacekati gospodina Djuricica da svoje misljenje, odgovor podeli sa tobom, svima nama.
I gospodine Djuricicu dozvolicete da Vam se obratim sa jos par reci. Necete mi zameriti ali "uhvaticu" se nekog vaseg nazovimo ga zakljucka u danasnjem postu.
Savetujete nas ljudski, bratski, ocinski, mudro da verujemo sebi, da se pripremamo, da naporno radimo, da dajemo sve od sebe. E pa gospodine Djuricicu sada dozvolite da ja vama predlozim sledece: imajte vere da ce NASA VOSA sa vama na klupi uzeti uskoro za pocetak bar jedan trofej, verujte da sa Vama u klubu dolaze lepsi, bolji dani i za NASU VOSU i za sve nas koji volimo klub, pripremajte se gospodine Djuricicu, putujte, ucite, "kradite" znanja od stranaca, posecujte inostrane seminare pa to skupljeno znanje prezentujte u SC "Vujadin Boskov", nisam sumnjao u Vas ni pre pet godina, nesumnjam ni da sada dajete sve od sebe dok nosite oko vrata sal NASE VOSE, jos napornije radite dok ste u crvenom ili pak plavom gornjem delu trenerke gde se jasno vidi grb kluba koji volite.
Gospodine Djuricicu vi znate da imate nasu podrsku. Znate i vi sami da "posle kise uvek dodje sunce".
TomaNS
Posts: 420
Joined: Mon Mar 22, 2010 12:12 am

Post by TomaNS »

DJUMI, ZAJEBI KRETENE,
OSTANI!
ssnigd
Posts: 3448
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Nazalost moram opet da prekopiram moj post. Izvinjavam se ako sam smorio zbog toga.
ssnigd wrote:
ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ovo je moj post u januaru.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.

A ovo je komentar coveka koji je posle samo mesec dana, promenio kompletno svoje misljenje o Djumiju nazvavsi ga sarlatanom :idea:
trelos gia fcv wrote:Ljudi, stvarno ne kontam o čemu polemišete kada je stvar jasna kao dan!!!!
Kako klovnovi (uprava) mogu potrošiti Đumija kao trenera?Daj da razmišljamo logično...Svi znamo ko je Đumi i kakav je kao prvo čovek što znači da njegov razgovor sa fcv nije tekao po principu "Ajde da budeš trener,hoćeš?" a on odgovori "Hoću, kako da neću".
Šta su klovnovi ovim potezom napravili:
1) Dozvali se pameti, u međusobnom razgovoru poslušali Đumija i pristali na njegove uslove vođenja ekipe - što je za njih dobro ili
2) Ispunili očekivanja navijača, ali će nastaviti po starom (oni sastavljati ekipu) što će se automatski VIDETI na terenu, a i samim tim nama potpuno otvoriti oči a onda ćemo mi, samo ako smo pametni, OTERATI BAGRU IZ KLUBA
(za šta realno mislim da nismo sposobni jer sam mišljenja da smo (i pored toga što smo treća po brojnosti i navijanju grupa u Srbiji) ipak NAJJADNIJA navijačka grupa po pitanju očuvanja obraza našeg kluba (realno pogledajte šta je potrebno da uprava uradi da bi u nama probudila želju za bojkotom-sem što ovde seremo ništa drugo neradimo a to ne ide tako) !!!
Stvar je potpuno jasna. U čemu je problem?
Dobili smo trenera koji pored toga što ima viziju ima i svoje JA i ukoliko neko nebude poštovao to njegovo JA on će otići i mi ćemo to videti. E onda sledi onaj teži deo - da pokažemo svoja m..a i oteramo klovnove
Jedno se pitanje postavlja: IMAMO LI SNAGE I VOLJE ZA TAKO NEŠTO?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4089
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Gos'n Djumi, vreme je za OSTANAK!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

ssnigd wrote:Nazalost moram opet da prekopiram moj post. Izvinjavam se ako sam smorio zbog toga.
ssnigd wrote:
ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ovo je moj post u januaru.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.
Mene nisi smorio i ne treba da se izvinjavaš, zašto ne bi istakao nešto što si predvideo? Mislim da svi možemo samo da ti kažemo svaka čast na osećaju i da dobro čitaš ono što piše između redova!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Vi se treneru,bar se meni tako cini bavite javnim poslom,trener ste FK.Vojvodina i samim tim ste izlozeni sudu javnosti,opet kazem,bar se meni tako cini jer ko zna mozda i gresim i zato ne vidim nijedan valjani razlog da ljude koji kritikuju vas rad,znaci ne vredjaju Vas licno nazivate kao u vreme politbiroa,"dusebriznicima,koji pricaju sami sa sobom.." sto pre shvatite da ne mogu svi ljudi isto da misle,tim bolje za vas..

Od kad ste ponovo postali trener Vojvodine,ovaj forum je upao u opasnu zamku,iz korena je promenio svoj stav i prema rezultatima,igri,uspehu,trenerima...zavladali su dvostruki arsini tj.ono sto drugim trenerima ni u najludjim snovima nije bilo dopusteno,vama jeste,zato i ne vidim razlog da se toliko osecate ugrozenim od te sacice dusebriznika,uostalom bili ste svo vrema na ovom forumu,pa ste i sami svedok kako se pisalo o vasim prethodnicima,a kako o vama...
Najveci problem je sto vecina ljudi ovde nemoze da razgranici dve stvari,Milan Djuricic,trener FK.Vojvodina i Djumi,clan ovog foruma,odatle i proizilaze oni dvostruki arsini..ja taj problem nemam!

Kazete da je licemerno da se vasi uspesi ili ne uspesi komentarisu statisticki?!
Imate pravo,statistika je kao bikini,puno kaze al malo otkriva,al sa druge strane,na osnovu cega ja kao navijac FK.Vojvodina da ocenim vas rad,pitam ja vas?!Da li ja kao navijac Vojvodine koji sam redovan na utakmicama,treba vas rad da ocenim na osnovu kvaliteta igre i rezultata ili da trcim po belom svetu,vucem Laneta Jovanovica za rukav i trazim odgovor u vezi vasih trenerskih kvaliteta ili mozda da pocnem da posecujem treninge?!?!Fudbal se treneru igra za golove,golovi se daju da bi se pobedilo,pobedjuje se da bi se napravio uspeh,jednostavno zar ne?Vi taj uspeh nemate,igramo ocajno i to je to,nema tu nikakve mudrosti...

S obzirom da niste zaljubljenik u statistiku,bar sad kad radi protiv vas,a da sa druge strane ja nisam zaljubljenik u filozofiju i demagogiju koju vi uporno forsirate u poslednje vreme na ovom fudbalskom forumu...mozete recimo da nam kazete sta je to unapredjeno u nasoj igri od kad ste vi trener,zatim kako je moguce da mi i posle trinaest utakmica primamo golove na isti nacin,kako je moguce da vas Ratko Dostanic takticki nadmudri za kratko vreme dva puta na isti nacin,kako je moguce da vi u najvaznijoj utakmici vase karijere nemate plan B vec ste svoju ekipu pripremili na igru samo do pozitivnog rezultata,kako je moguce da vi kod rezultata 2:2 u subotu napravite onakve dve izmene posle koje odmah primamo gol,kako je moguce da Dusko Vujosevic od beskorisnog drveta napravi igraca,a vi od Merebasvilija beskorisno drvo...mozemo tako do sutra..
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

Naravno da je glupo menjati trenera svaka tri meseca, ali Djumi sam treba da ode zato sto je izgubio kod kuce dve utakmice koje nije smeo da izgubi i izgubio je od Smedereva sa igracem vise. Finale kupa nije njegova krivica, to je vec problem celokupnog mentaliteta naseg kluba. Svaka mu cast za forsiranje Mitosevica, Novakovica, Karana, Kataia i Mudrinskog. Nije imao levog beka, morao je tu da stavlja veznog igraca koji igra desnom nogom, to je strasno.
A ako planiraju da po 17.put dovode Bekvalca i ostale magistre fudbala, bolje neka ostane Djumi.
PRVI KOJI TREBA DA LETI JE PANTELIC. KAKVE JE SAMO AKVIZICIJE IMAO..
Gvozdenovic?? Sadik Adams?? Djurisic?? Nestorovic?? TO SE ZOVE- LOŠ NJUH ZA IGRAČE, ILI- KUPOVINA PREKO YOU-TUBE.
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

http://www.sportal.rs/news.php?id=27122
Vojvodina: Odlazi Đuričić, navijači teraju Pantelića
Ljudi ovo je sve sa foruma preuzeto!!!
Last edited by Mare on Mon May 10, 2010 2:44 pm, edited 1 time in total.
Post Reply