27. kolo: Borac-Vojvodina 0:0

User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

021 wrote:
novosadjanin wrote:E ovako bi izgledao nas tim sledece sezone, ako prodamo Mrdju, Tadica, Vulicevica, Djurovskog...
Ni izbliza nisi u pravu. Danas nisu igrali ni Medojević, Novaković, Smiljanić, a upravo oni će, uz Mitoševića i Bilbiju (bar kada su u pitanju "prvotimci" iz današnje utakmice) činiti okosnicu ekipe za sledeću sezonu, a nikako Stjepanović, Risto Lakić, Đurišić i ostali.


Medojevic i Novakovic su dobri, ali oni su pre svega trkaci, defanziva im je jaca strana, ali oni ne prave visak, tj. dolaze do izrazaja tek kada imaju igrace ovog drugog tipa uz sebe. Smiljanic mi se uopste nije svideo na onih par utakmica sto sam gledao, totalno odsutan, po meni mozda i najgori od svih nasih omladinaca. Mitosevica stavljam u istu grupu sa Medojevicem i Novakovicem. Bilbija katastrofalan, nista nije pokazao od kad je dosao, fizicki jako slab. Znaci danas su krivci Stjepanovic, Lakic i Djurisic, oni menjaju dezurne krivce koje je Djumi odmarao za kup? Za Stjepanovica pretpostavljam da mislis na soliranja, ali po meni je on jedini nesto pokusavao (izbacio Merebu u 100% sansu). Lakic i Djurisic nisu imali neki kiks danas koliko se secam?! Sve vise mislim da smo ga ugasili sledece sezone posle prelaznog roka kakav neki od vas prizeljkuju. Da se razumemo, bod iz Cacka uz ovakvu igru nije los ako se kaze da su igrale rezerve, ali ako ovaj tim treba da osvoji duplu krunu sledece godine... Mudrinski, Katai...mogu da bljesnu na momente (OFK, Mladi Radnik), ali ne mogu jos uvek da igraju dobro u kontinuitetu, sto ne znaci da za par godina nece moci.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Nema potrebe za mudrovanjem kada su naši ovu utakmicu igrali na bod, čisto da se ne rizikuje kvarenje atmosfere pred kup.
Pojedinci koji su igrali bi sigurno bili bolji da nastupaju u startnoj postavi u kontinuitetu, da su duže u klubu, da su prošli pripreme, a da ne pričam o tome da su pojedini mlađi igrači tek nedavno debitovali i da se izgrađuju fudbalski.
Dakle, neće biti SMAK SVETA ako odu pojedini igrači na leto, a koji nisu igrali u Čačku.Jedino naravno ostaje to pitanje štopera i levog beka.Dobro, rupu u odbrani polako krpimo zahvaljujući Djumijevom znanju, ali zamislite koliko bi nam bio lakši posao da i po levoj strani imamo nekoga ko može da odrađuje posao kao Vule na desnoj.
Ja sam ipak zadovoljan bodom u Čačku i sada sledi ono pravo, a to je osvajanje kupa i ako se to desi baš me briga za sve.
Last edited by ice on Sat May 01, 2010 10:47 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3923
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

ice wrote: Ja sam ipak zadovoljan bodom u Čačku i sada sledi ono pravo, a to je osvajanje kupa i ako se to desi baš me briga za sve.
:!:
Io odio Belgrado
User avatar
Milan
Posts: 4317
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Upravo stigoh iz Čačka. Mogu reći da je nas na tribini kolektivno bolela ona stvar za rezultat, zato je i gostovanje bilo vrhunsko.

Što se igre tiče, nikako ne mogu da se otmem utisku kako su i jedni i drugi igrali na bod. Sramota je da u drugom poluvremenu nismo imali ni jednu šansu. Za sve me baš briga, HOĆU KUP u sredu!!!

p.s. Stjepanoviću MARŠ iz Vojvodine!!!!!!!! Idi siluj loptu negde drugde...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Pa imali smo šansu i to odličnu u drugom poluvremenu, šut Kataija.
No, u sredu će rezultat itekako biti bitan, čak presudan.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Kukavna nam majka i nama i fudbalu kad nam je Risto Lakić najbolji na terenu/pored Brkića/.Eto i ja sam jedan od onih što stalno viče dajte našu decu a eto i ta naša deca se vuku po terenu gore od najgorih penzionera.
Kakva prevara ovaj Gruzijac,mislim da su nam sada definitivno jasni njegovi kvaliteti.Za njega je Mario spejs šatl., Stjepanović pravi seoski igrač. Da sam trener dao bi mu na treningu loptu i oterao ga na drugi teren da dribla sam sebe, a u tim bi mi ušao samo na utakmicama po seoskim slavama.Što se tiče Adamsa verovatno ga ne stavljaju u tim jer je smešan.
User avatar
Milan
Posts: 4317
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Eh da, zaboravih Merebu... Kako sada stvari stoje, može komotno sa Slavenom pod ruku...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Koliko sam video Adams je poprilično ležeran na treningu, mada moguće je da me utisak vara.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
kinik
Posts: 211
Joined: Tue Apr 25, 2006 6:05 pm
Location: VOJVODINA

Post by kinik »

Odlicna atmosfera danas, a i dobru sam boju uhvatio 8)
U dvadesetom minutu se videlo da ce biti 0:0,
ali sam sve ubedjeniji da KUP JE NAS!!!!
1966...1989...201x
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Nije mi jasno kako posle jedne ovakve utakmice sa malim značajem, gde nismo ni izgubili pojedinci odmah kreću da pljuju naše mlade igrače zaboravljajući brzo njihove prethodne partije?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ssnigd
Posts: 3455
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Zaista ovaj forum prelazi i to precessto iz faze histerije od uzbudjenja i radosti, do faze kolektivne pljuvacine. A to je vrlo lose i jako klinacki i blizanacki.


Mereba od najboljeg igraca kojeg je Vosa imala u poslednjih 20 godina, dospeo do promasaja veka. A niko nije razmislio da se decko jos nije adaptirao na Srbiju i fudbal u istoj, i da ne barata sa srpskim jezikom, pa ni ne zna kako da gurne loptu ka saigracu, da li u prostor ili u noge, ili na levu stranu ili na desnu,...(ne razume saigrace). Otisao je iz tima gde je bio Bog i batina i dosao u tim, gde to jos nije, igrama u dresu Vose i siljenjem da on bas igra samopouzdanje mu je opalo i to dosta. Nije prosao ni pripreme sa timom, nego je dosao 7 dana pred prvenstvo. Sledeca sezona ce biti pravo merilo za njega i tek tada mozemo vrsiti neke procene, ali ne one kakve se ovde vode u zadnje vreme.
Nasa deca od sjajnih bisera koja su pokazala da zasluzuju mesto u timu, do nekih koji se slabo zalazu i igraju bez zara i bez volje.

Mudrinski dok je imao snage da se bije sa mnogo iskusnijim stoperima Borca dobar, posle pao. Ovako isto bi i Mrdja odigrao, samo bi on jos vece batine dobijao u skokovima. Katai najbolji od nase dece danas. Vuk isto solidan. Karan, dva puta ga okrenuse kao malo dete, no na nasu srecu nije Borac dao gol.
Stjepanovic po meni moze da doprinese timu, ali samo kao neki dzoker u poslednjih 15 min, kad protivnici izgube snagu kako bi ovaj mogao sa lakocom da ih pretrcava. Jos kada bi znao na vreme da se oslobodi lopte, bilo bi to idealno. Odlicno je par puta povukao kontre, no samo je ona lopta ka Merebi prosla.

Inace cela ekipa je odigrala taman za bod, tako da se niko nije ni mogao istaci, osim Brke sa par odlicnih intervencija, ali sa opet jednim lose ispracenim centarsutem. Rista me je prijatno iznenadio i on mi je drugi nas igrac posle Brke. Dosta je dobro zatvarao svoju stranu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

novosadjanin wrote:E ovako bi izgledao nas tim sledece sezone, ako prodamo Mrdju, Tadica, Vulicevica, Djurovskog... A neki se zalazu za to i jos govore da nam nisu potrebna pojacanja umesto njih i onda jos sigurno osvajamo duplu krunu :roll: Zona sumraka...
Mislim da nisi upravu. Sada cuti reci zasto. Ne mozes od igraca koji nikad nisu igrali zajedno da za 3 treninga ili koliko su imali napravis tim. Ako ovakav bude tim imace oni cele pripreme da se ugravaju i tim se biti mnogo kvalitetniji. Neznam za vas ali da su ovako igrali neke utakmice gde smo gubili sigurno bi bili 3 naravno mislim igrali na rezultat dosli po bod odneli bod a ne ko protiv Rada, Napredka, Metlaca i boga pitaj koga. Ovde je svima bilo jasno da cemo odigrati na X mogao sam i pare neke uloziti.
Sto se tice Gruzijca nemoze se ocekivati Mesi. Da je dosao na pripreme sigurno bi bio mnogo bolji ovako covek trenira sam dok tim ne dodje pa ajmo sad utakmice da igramo. Mada mi u igravamo odbranu sa Mojsovom on ode.
User avatar
Turija
Posts: 10874
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ne razumem zašto je kod nas napravljena takva fama od tih priprema, gde su te 2 nedelje toliko važne i nenadoknadive( čak ni u narednih 2 meseca)?
Glavni problem u našem fudbalu je održavanje i nadgarnja onog što se na pripremama adekvatno započne i posle nikad ne dotera do kraja.Mislim da bi ovde neki forumaši mogli stručnije analizirati tu pojavu od mene, ali bi bilo dobro da to ostavimo za posle Finala Kupa (da ne gubimo energiju pred najvažniju utakmicu ove generacije naših igrača).
Sreda je jako blizu, igračima i treneru treba maksimalna koncentracija, mir i PODRŠKA - od svih nas.
Last edited by Turija on Sun May 02, 2010 9:22 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3455
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Mozda nsiam primetio ili mi je promaklo negde po novinama, ali zar nije receno da Djura ima jos jedan mec suspenzije i da mu je ovaj zadnji :?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

ssnigd wrote:Mozda nsiam primetio ili mi je promaklo negde po novinama, ali zar nije receno da Djura ima jos jedan mec suspenzije i da mu je ovaj zadnji :?
Protiv Borca je odradio zadnju utakmicu.Tako da ima pravo nastupa na finalu,po meni,nazalost :?
Locked