Transferi
-
Kiza ne zeli vise da igra u Vojvodini, zato je i prvi put od kako je u klubu dosao na vreme na pocetak priprema. Porodicu nije doveo, nece da produzi ugovor pod istim uslovima / ne znam ko od nas ima 3000 evra mesecno da bi se zajebavao na poslu i kidao zivce onima koji vole klub /.Problem je samo sto za njega nije stigla NI JEDNA PONUDA.
- One and only
Da je igrao dobro ove sezone nije, mozda je jedino protiv zvezde odigrao kako treba. Ali ovo je smesno receno da smo izgubili par utakmica zbog njega, sledeci put razmisli pre nego sto nesto napises, ili daj neko obrazlozenje koje su to utakmice i njegove kljucne greske. Strasno!Koral wrote:Ma koji Kizito bre.. Njemu se smucilo da igra za Vojvodinu, spava po terenu, par utakmica smo izgubili zbog njega
United of Vojvodina
-
Pa i u svetu tako ide.Nikad se ugovor ne produzuje pod istim uslovima,ili se poveca plata ili se igrac prodaje.A da smo seljana od kluba i da svi jedva cekaju da pobegnu,to stoji.Nema zdrave konkurencije,8 od 11 igraca igra preko veze.To nigde nema.U kom klubu se igrac koji nece da produzi ugovor ne licencira?Sa makedoncem je jos gore,jer smo njemu i duzni dosta velike pare.Da vredi te novce,ne vredi,ali ko je kriv sto je takav ugovor potpisan sa njim?Siva Eminencija wrote:Kiza ne zeli vise da igra u Vojvodini, zato je i prvi put od kako je u klubu dosao na vreme na pocetak priprema. Porodicu nije doveo, nece da produzi ugovor pod istim uslovima / ne znam ko od nas ima 3000 evra mesecno da bi se zajebavao na poslu i kidao zivce onima koji vole klub /.Problem je samo sto za njega nije stigla NI JEDNA PONUDA.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Pa nije stigla ponuda zato sto ce u Junu biti slobodan. Nego, sta je razlog njegovog nezadovoljstva? Malo para?Siva Eminencija wrote:Kiza ne zeli vise da igra u Vojvodini, zato je i prvi put od kako je u klubu dosao na vreme na pocetak priprema. Porodicu nije doveo, nece da produzi ugovor pod istim uslovima / ne znam ko od nas ima 3000 evra mesecno da bi se zajebavao na poslu i kidao zivce onima koji vole klub /.Problem je samo sto za njega nije stigla NI JEDNA PONUDA.
Pa ako se na coveku misli zaraditi, treba mu dati bolji ugovor, potpisati na 2-3 godine pa ga onda prodati u Junu. Da ne kazem ostaviti ga ovde da igra za vise para.
A da, za razgovor je potrebno dvoje...
Ne spominjem uopšte ponašanje van terena, gledao sam Sepuju od prve prijateljske protiv Fruškogorca u Kamenici pa do zadnje u Vojvodini, nema pojma.Jedini kvalitet koji je imao je sirova snaga, ali to ima tri četvrtine crnaca.
Što se mene tiče, završavam raspravu o Sepuji, a što se tiče Mrđe, simpatičan nekome ili ne, da njega nije bilo bili bi u donjem delu tabele.
Što se mene tiče, završavam raspravu o Sepuji, a što se tiče Mrđe, simpatičan nekome ili ne, da njega nije bilo bili bi u donjem delu tabele.
Dok ne dodje neko pojacanje sa Djumijeve i Dejanove liste, ne zove se pojacanje! Ustvari dok ne dodje Djumi za trenera, mladi i ambiciozni ljudi u klub i dok na terenu ne budu mladi igraci zeljni dokazivanja usled zdrave konkurencije, na istoku ce biti stare price, a na zapadu nista novo!
Ali takve su nam sve strukture u klubu, od sportskog dela, pracenja igraca, marketinga, Rabrena i Pante, za skaut sluzbu nisu culi! Bata dovodi samo ono sto ne mora da se plati. Milunovic, Trajkovic i Gasic se nazivaju novi Mijatovici, a Djurisic je novi penzos u klubu propalih domacih igraca!
Titovi zavrsili prelazni, pocinju ozbiljne pripreme, a kod nas ce dolaziti do poslednjeg dana ko hoce, Mario peske za Nemacku, Dani jedva ceka rusiju, Mrdja i Duca kao italiju,Stojka tuce po diskotekama... More svima bi im produzio ugovore na jos 4 godine i zapretio rigoroznim kaznama i sankcijama usled nezalaganja i nesportskog ponasanja! Svima ugovore po ucinku, premije za dobre rezultate, ali i kazne za slabe, pa da vidis kako bi manekencici leteli po terenu!
Da li i Adams krece Sepovim koracima
Ali takve su nam sve strukture u klubu, od sportskog dela, pracenja igraca, marketinga, Rabrena i Pante, za skaut sluzbu nisu culi! Bata dovodi samo ono sto ne mora da se plati. Milunovic, Trajkovic i Gasic se nazivaju novi Mijatovici, a Djurisic je novi penzos u klubu propalih domacih igraca!
Titovi zavrsili prelazni, pocinju ozbiljne pripreme, a kod nas ce dolaziti do poslednjeg dana ko hoce, Mario peske za Nemacku, Dani jedva ceka rusiju, Mrdja i Duca kao italiju,Stojka tuce po diskotekama... More svima bi im produzio ugovore na jos 4 godine i zapretio rigoroznim kaznama i sankcijama usled nezalaganja i nesportskog ponasanja! Svima ugovore po ucinku, premije za dobre rezultate, ali i kazne za slabe, pa da vidis kako bi manekencici leteli po terenu!
Da li i Adams krece Sepovim koracima
-
Ne busaj se.. recimo Rad-VojvodinaOne and only wrote:Da je igrao dobro ove sezone nije, mozda je jedino protiv zvezde odigrao kako treba. Ali ovo je smesno receno da smo izgubili par utakmica zbog njega, sledeci put razmisli pre nego sto nesto napises, ili daj neko obrazlozenje koje su to utakmice i njegove kljucne greske. Strasno!Koral wrote:Ma koji Kizito bre.. Njemu se smucilo da igra za Vojvodinu, spava po terenu, par utakmica smo izgubili zbog njega
-
- One and only
Da bi nekog pobedio (tj. da ne bi izgubio) potrebno je dati gol. Problem je bio to sto mi Radu koji je bio na dnu tabele nismo uspeli da damo gol, a ne sto je Kiza napravio gresku slicnu Medinoj protiv zvezde. Protiv Jagodine, pitanje je da li je ono bio penal i ta utakmica nije izgubljena. Optuzivati jednog coveka za poraze je debilno. Ne branim Kizu, ali ne mogu da verujem da mozete tako da pljujete po njemu. Po ko zna koji put treba ponoviti da mi na poslednje tri utakmice nismo dali gol i to protiv ekipa kao sto su Napredak, Javor i Rad. To je sramota. Da li je Kiza kriv za to. 'ajde da kolektivno optuzimo Mrdju i Aleksica. Ne, onda bi Mrdju branilo pola foruma jer je dao hat-trik Mladom Radniku. Smesno je voditi raspravu oko ovoga i necu da gusim temu. Kizi je vreme da ode, ako je istina da ne zeli vise da igra ovde. Hvala mu za sve ove godine, bio mi je jedan od omiljenih igraca, ali mislim da trenutno Kiza nije toliki problem da se o njemu pisu ovde dve strane. Problema ima mnogo, a sve je manje vremena da se oni rese.
United of Vojvodina
Sepuja je igrač koji u Vojvodini jedva da je odigrao nekoliko utakmica. Ipak, kad god bi taj momak sredinom drugog poluvremena ustao sa klupe i krenuo na zagrevanje, kompletan stadion bi isključivo njemu uputio podršku. To govori o nečemu veoma bitnom – o onome šta bi navijači Vojvodine voleli. Iskrica nade koja bi se kod publike javila samo pri pomisli da će Sepuja zaigrati pokrenula bi više energije nego desetine utakmica nabeđenih igrača i stručnjaka. Otuda i lavina aplauza. A ta iskrica nade i zdrave energije, to poslednje utočište iskrene Vojvodine, je nešto što će se vrlo brzo ugasiti. O tome treba razmišljati.
P.S. Sepuja je samo metafora...
P.S. Sepuja je samo metafora...
Ja bih se sa ovim gore navedenim složio, bez obzira što se mnogi neće složiti sa mnom.ssnigd wrote:Lose procene i na kraju improvizacija. Pravljenje zvezda i vodja tima od igraca koji to nisu i na kraju zelja da se ti isti igraci prodaju, ali pitanje je kome.
Djurovski Gde mu je sada taj miljenik Stepi Stepanovic da ga odvede u Leverkuzen, JESTE vredi on 2 miliona sto rece cirkus-Bata, ali mozda semenki.
Ninkova cigani zele da uvale za 3mil mada je realnije za 1.5mil. Igrac koji ima 25 godina i koji nije ni blizu reprezentacije. A mi imamo 2 "vunderkinda" koje niko nece da plati cak ni toliko. Pa ko je onda tu lud.
Inace Dani Aleksic ce vredeti tih 6 mil kada nauci da primi loptu a da mu ista ne odskoci bar 2 metera u vis, i kada nauci da je zagradi a ne da mu je svako po prijemu oduzme, onda da nauci glavom da je udari. To su osnovne stvari, a akrobacija i atraktivnost dolaze posle. Ovako njegova je sreca sto ima samo 18 godina, pa i ima vremena da usavrsi ove stvari.
Sve u svemu, PRANJE PARA
Za Aleksića trenutno radi vreme, ako ga bude pametno koristio.Povremene akrobacije (2-3 za godinu dana) su važne za YouTube, ali nevažne za ekipu.Za ekipu je najvažnije ono što je ssnigd naveo, kao i da igrač nije u oblacima.
Ljajić je ,,prizemljio" ove jeseni ( posle korpe od Mančestera), dok Dani nije (posle korpe od njihovih imenjaka) i zato je Ademu i cena veća, iako je 100% naduvana (ko zna kakve su trgovine u pitanju).Izgleda da su se ljubičasti i grobari našli na frekventnoj žici i razradili ,,posao",kada toliko dovode partizana u zanosnu Firencu.
Meni je jako žao što to Vojvodina nije iskoristila ukazanu priliku, od kada je otvorio velika vrata tog grada naš Vlada Avramov Ali ne može Vujke više (ostario je ) i sve je stalo na relaciji Vojvodina-Italija.
Kačar i Hrnjački su otvorili vrata Berlina, ali nestalo je robe u Novom Sadu.Oteran je Djumi sada već daleke 2005.Čitava ,,petoletka" je prošla bez setve, samo na samorastima. Mnogo je to da se još uvek pliva na tom talasu sreće.Uzjahali su čelnici zato neki sasvim drugi, koji sigurno i brzo nestaje iza horizonta i utapa se u tamnoj dubini mora, daleko od očiju i srca (nas navijača).
A mi se ovde iscrpljujemo u dokazivanju da li je Mrđa ili Sepuja, da li Tadić ili Rekreativo (mada su svi Rekreativo, osim par časnih izuzetaka) da li je Slaven ili Lakić, da li je Mario ili Tumbasević, da li je Gvozdenović ili .. : bolji od svog takmaca, a istina je da nijedan od njih ne bi nikad obukao dres nekadašnje prave novosadske Stare Dame.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
scheky UBEDJEN sam da Dani ne zna da primi loptu onako kako bi MORAO, neka uci od Duce ili od Djurovskog cak. Posmatraj ga vise na utakmicama i bit' se ti jasnije. Daleko od toga da mislim da nece nauciti. Golove koje daje su za svaki RESPECT(BSK i LUCANI pogotovo) Tacno je da on nije igrao i da je ove sezone vise glavom ko zna gde, a najmanje u Vosi. Ali nemoj da te zavaraju njegove bravure od golova, pa da mislis da je on kompletan igrac. U 90% slucajeva kada primi loptu njemu ona ili pobegne ili odskoci tako da protivnicki igrac uvek stigne da ga markira ako mu je blizu. Njegova prednost je kada primi loptu, a nema nikog oko njega pa da moze da predribla ili protrci protivnika, pa onda BOMBA na gol.shecky wrote:Dobro da je pomenut Ninkov...pa zar on vise vredi od Danija??
A isto tako smesni su mi komentari da Dani ne zna da primi loptu....i tuzno i smesno...druze jes vido njegov gol protiv BSK? Ako nisi pogledaj i reci mi koji igrac moze na takav nacin da da gol u nasoj ligi?
Naravno o makazicama i da ne pricamo, pa neko nece dati toliko golova u zivotu/karijeri koliko je on dao u zadnjih godinu i kusur..(govorim o makazicama)
Jedino s cime se slazem je to da je klinac pomalo pun sebe ,ali ipak je on jos klinac i neke stvari jos ne zna,jel mu mozemo oprostiti?
PS. U novinama pise kako je Gomans otisao srecan iz Vose, a evo sta pise na nekom holandskom sajtu.
http://www.vi.nl/Nieuws-item-TS1/174903 ... vodina.htm
plus prevod
http://translate.google.com/#nl|en| ukucajte samo tekst iz holandskih novina i prebacite u google-ov translate.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.