"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

Zeljafcv wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Ja za razliku od Grbe,mislim da smo dobili za nas vrlo nezgodnu grupu i mislim da necemo proci dalje.Kvalitet je podjednak,to stoji ali sve ove reprezentacije trce vise od nas i to ce biti glavni razlog naseg neuspeha(po meni).Igrace neki igraci koji ne bi trebali ni u snu da idu u J.Afriku (Stojkovic,Milijas,Petrovic,Bambi...),jer ce to biti odlicna prilika za njih da se prodaju,dok ce nas rezultat zbog toga ispastati.Jos ako se slucajno povrede Krasic i/ili Lane,nemamo sta da trazimo.Voleo bih da ne budem dobar vizionar,ali cini mi se da ce scenario biti bas takav.
Потписујем! Трчањем ће нас употпуности самлети, Немци који играју страшан тимски фудбал, са гомилом дуплих пасова и затварања, кретњом по уџбенику, то нам је добро познато. Ни вероватноћа нам у дуелима са Немцима не иде у корист, јер смо у последњем такмичарском сусрету ремизирали. Усраћемо се, видели смо прпу против репрезентације из топ 10 како то изгледа у мечу са Французима. Аустралијанци су сигурно традиционално максимално физички спремни и могу стварно да нас испрепадају, добро се сећам олимпијских игара у Пекингу, а носиоци игре су играчи Премијер лиге. Такође имају доста Хрвата који ће гристи против нас. Још ако их и подценимо. Против Аустралије уколико први примимо гол немамо шансе за преокрет. А о репрезентацији Гане, шта рећи него да ће Рајевац са својом тактиком пресинга да нас уништи и скроз одсече нашу везу, а имају и јако много младих непознатих играча који могу да експлодирају на свом континенту. Благи сам песимиста уочи СП, посебно што знамо какав менталитет имамо када су у питању велике утакмице и зато што ће медији поново да нас ложе и виде као прваке света, на исти фазон као пред прошло СП. А отпад који игра само да би се скупље продали нећу да коментаришем.
Krenuli mapetovci :lol: :lol: :lol: sala..
Ajmo ljudi malo optimizma..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
User avatar
King
Posts: 298
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:32 am

Post by King »

Image
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

King wrote:Image
Ne verujem.. :shock: :shock: :shock:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Mislim da Krasić nije ni gledao baš šta uzima u ruke,a da je akcenat na toj majici stavljen na rusko-srpsko prijateljstvo.Pošto je tu CSKA,on je sa te strane verovatno to pokazao,ali ne u svoje ime.Krasa je više puta izjavljivao da jedini klub sa ovih prostora koji je u njegovom srcu jeste Voša.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ne znam sto ste svi tako zaprepasceni!Covek voli franjevce,ni prvi ni poslednji,a i vecina igraca koja je bila ili je sad u Vojvodini,ne navija za Vosu,niti ce ikad.Ja provereno znam da je Tadic do pre par godina isao u rupu na sever,a danas satro ljubi grb Vose,a slicna prica vazi i za Rdju.Ova zemlja je puna licemera i prevaranata,zasto bi onda fudbaleri bili nesto bolji?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
WestSide
Posts: 188
Joined: Thu Jul 23, 2009 8:27 pm
Location: Istok:)

Post by WestSide »

Slikao se, pa sta?! Mislim da je to uzeo u ruke od nekog indijanca koji je hteo da slika KRASICA SA SVOJOM MAJICOM, pa da kaci na fejsbuk. Sta je trebao da odjebe nekog svog navijaca zato sto majica ima grb partizana? Pa nije Krasa toliko ogranicen. Ili je mozda go**o izdajnicko?! Mozda treba da pljujemo i blatimo jednog od NASIH najboljih igraca? Pod nasim mislim pre svega FK Vojvodine, ali i Srbije uopste. Dao je mnogo Vojvodini, nije presao u blizance iako je u to vreme bilo jako tesko napraviti karijeru u Srbiji bez prolaska kroz zvezdu ili partizan, postao jedan od najboljih igraca u Evropi i i dalje izjavljuje da mu je u srcu samo Vosa, ali SLIKAO SE!!! Govnar...
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

sportske.net wrote:Srbiju protiv Litvanaca sudija namestio zbog kladionice?

Pisali smo o Bugarinu Genovu, sumnjama koje ga prate, a sada se cela priča rasplela. Genov namestio meč Makedonije i Kanade, a penali koje je svirao u Litvaniji najverovatnije odrađeni za kladionice.
Petrovic SrbijaOdmah posle meča u Litvaniji, naš sajt je pisao o malverzacijama Antona Genova i o optužbama u Rumuniji, na račun bugarskog sudije. Podsetimo, odsvirao je za pobedu Litvanije protiv Srbije, a kako je u pitanju bila beznačajna utakmica, nikome nije bilo jasno zbog čega, mada su neki naslućivali, a drugi znali.

U pitanju su kladionice, a čime se bavi Anton Genov otkrila je UEFA. Nedavno su prijateljski meč odigrale Makedonija i Kanada. Pre meča u azijskim zemljama su zabeležene ogromne opklade na 3+.

Šou u Strumici je viđen u drugom poluvremenu, Genov je svirao četiri penala. Kod rezultata 2:0 za Makedonce, gosti su promašili dva penala, morao je da svira još jedan za domaćina.

Pandev je bio precizan sa bele tačke, završilo je 3:0, i opklada je nekako prošla.

Litvanija SrbijaMeđutim, Genov nije, „provaljena je čitava priča pa je suspendovan i skinut sa meča LŠ, između Kijeva i Barse.

„Suđenje je bilo sramno, izmislio je dva penala, sada je jasno zbog čega. Bilo mi je teško posle meča, jer ja ne mogu da prihvatim da se nekome oduzima ono što zaslužuje. Stvarno prljave stvari“, rekao je srpski selektor Antić po saznanju šta je razlog onakve krađe u Marijampolju.
:? :? :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

dapokalypto wrote:
King wrote:Image
Ne verujem.. :shock: :shock: :shock:

Навијачи ЦСКА и гробоси су побратимљени,као цигани са Спартаковим навијачима.А Краса је ипак фудбалер ЦСКА и није хтео да искулира свог навијача.Сто пута је изјавио да навија само за Вошу,и мислим да је тиме све речено.
stormer
Posts: 233
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:17 pm
Location: Novo Naselje

Post by stormer »

ja ne znam iz kog razloga je uopste ova slika okacena ovde...
gerrard
Posts: 25
Joined: Sat Jul 04, 2009 12:22 am
Location: Sremska Kamenica

Post by gerrard »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=401730

Ipak,najvise od svega bih voleo kad bi on dosao u Liverpul...JEDAN JE GOJKO KACAR
Ponos Novog Sada
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ovo bi moglo da se tiče i našeg Brke, te sam zbog toga i preneo tekst ovde...
Dišljenković napušta reprezentaciju

Rezervni golman reprezentacije Srbije Vladimir Dišljenković najavio je da se povlači iz nacionalnog tima zbog čestih povreda, piše "Sport".

Dišljenković je tako, samo nekoliko meseci pred početak Svetskog Prvenstva, odlučio da ne dovodi u pitanje nastavak klupske karijere, tako da će ubuduće braniti samo za Metalurg iz Donjecka, sa kojim je nedavno potpisao ugovor do juna 2012. godine. 28-godišnji golman je tokom karijere često imao probleme sa povredama, najčešće mišića.

Dišljenković je uvek u bio najužem izboru otkako je Radomir Antić preuzeo selekciju Srbije, a na početku kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo, branio je na meču sa Farskim Ostrvima.

Golman Metalurga je svojevremeno morao da napusti Evropsko Prvenstvo za igrače ispod 21 godine 2004. godine, kada se, braneći za tadašnju selekciju Srbije i Crne Gore, povredio posle prvog meča sa Hrvatskom.

Dišljenković je debitovao za prvi tim reprezentacije još 2004. godine i od tada je branio na sedam utakmica.

Dišljenkovića bi na mestu rezervnog golmana mogao da zamene Željko Brkić iz Vojvodine i Bojan Isailović koji nastupa za Zagleblje. Srbija naredni meč igra sa Alžirom trećeg marta, a selektor Antić će spisak saopštiti u petak, 26. februara.
POŠTO OBRAZ ???!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Napred Voso!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Napred Voso!
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3899
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

mihailov wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15749.html
Evo citam peti put i ne verujem :shock:
E, ovo je najdrskije saopstenje nekog od blizanaca u poslednjih 10 godina. Samo oni i groblje imaju pritisak i ozbiljne meceve...Kolika uobrazenost!
Io odio Belgrado
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1460
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

mihailov wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15749.html
Evo citam peti put i ne verujem :shock:
:lol: Pa koji su to cigani neverovatno...Ocekujem da nasa uprava odgovori na ovu glupost,a ne da svaki put cute :twisted:
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
Post Reply