Trener(i) FK Vojvodina
-
Medine reci sve govore !meda wrote:pozdrav za somborcaSomborac wrote:Veliki pozdrav za Medu!
3. Sta misli o Zoranu Grujicu i Milanu Djuricicu?
3.o zoranu grujicu imam najbolje misljenje,bio mi je trener u kadetima i pre svega je rec o odlicnom coveku i o vrhunskom strucnjaku,stvarno mi je dosta pomogao u karijeri....milan djuricic mi je bio selektor 2 utakmice u reprezentaciji i ostavio je neverovatan utisak na mene,o njemu isto imam samo reci hvale-i na osnovu ljudskih kvaliteta i kao o treneru...
Butorovicu-THE END !!!
Бабић је већ формирао утисак о младићима пониклим у Вошиној школи.
- Имао сам прилику да их погледам у неколико контролних мечева, а појединце смо укључили у рад с првотимцима. Оно што је за њих од изузетне важности је то да схвате да једна добра игра не сме да их понесе, али и да их удаљеност од првог тима у краћем или дужем периоду не деморалише. Мој став о професионалним обавезама фудбалера је кратак и јасан: сваку утакмицу доживљавам као финале Лиге шампиона, а сваки тренинг као утакмицу. Ко то схвати биће му лакше да одговори клупским обавезама – јаасан је Бабић.
Sve više mi se sviđa ovaj Sosa...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Samo da ponovim da pruzam punu podrsku Sosi da ima punu podrsku i da napravi tim po svom ukusu! Da vise manekeni nemaju zasticen status u nasem voljenom klubu! Od dosta njih sam cuo da se konacno kvalitetno radi na treninzima i da vlada prava radna atmosfera! Omladinci dobijaju pravu priliku, a treba pustiti mrdju, marija i ostale nezadovoljne da idu svojim putem! Kazu da je stepi bio demagog, ali je na treningu vladao cirkuski ambijent! Cenimo ovo sto imamo, istrpimo i rezultati ce doci!
Ja neke stvari ovde nikako ne mogu da razumem,pa bih molio sve ljubitelje lika i dela(kako kazete pravih vrednosti) naseg Sose da mi ih malko pojasne,posto je moj intelekt izgleda suvise tanak za tako nesto!
Da bi vam malo olaksao posao napravicu jednu retrospektivu dogadjaja..
Dragoslav Stepanovic,prvenstvene utakmice:
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3
2. kolo: Vojvodina-Metalac 1:0
3. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:3
4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1
5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza i 1 neresen,10 bodova,gol razlika 8 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 4,iz 6 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Dinamo (Vranje) 4:0
Kup UEFA:Austrija Beč - Vojvodina 1:1 i 4:2
Branko Babic,prvenstvene utakmice:
8. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0
9. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0
11. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:2
12. kolo: Vojvodina-Borac 3:0
13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza,2 neresena,11 bodova,gol razlika 9 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 5,iz 7 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Smederevo 1:0
Suma sumarum:
Stepi-10 bodova iz 6 utamica uz gol razliku plus 4(plus kup,4:0)
Sosa-11 bodova iz 7 utakmca uz gol razliku plus 5(plus kup,1:0)
Stepi-dva poraza,zvazda i partizan
Sosa-dva poraza,Javor i Rad(sa vecitim nije ni igrao)
Stepi-koeficijent srece,mali
Sosa-koeficijent srece,mali
Kada smo gubili od zvezde i partizana,vecinsko misljenje na ovom forumu je bilo da imamo najbolji igracki kadar u zemlji i da je Stepi najveci krivac za poraze,a sada kada gubimo od Rada i Javora vlada misljenje da imamo veoma tanku klupu,da je to kljucni razlog za poraze i daje se bezrezervna podrska Sosi...zaista cudno
I jos nesto izuzetno interesantno,sto se tice odnosa dvojice trenera prema igracima,a sto je Stepiju bilo itekako zamerano..Nakon poraza od vecitih okrivio je igrace,pa su se svi digli u fazonu "svi su mu krivi samo je on najpametniji..."sad kada Sosa gubi od Rada pa okrivi strance ili kada gubi od Javora pa okrivi Janka jer je protiv Rada dobio crveni i tanku klupu,mir i tisina na forumu jer ga treba pustiti da radi i rezultati ce doci..ako to nisu dvostruki standardi,ja stvarno neznam sta su..
Da bi vam malo olaksao posao napravicu jednu retrospektivu dogadjaja..
Dragoslav Stepanovic,prvenstvene utakmice:
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3
2. kolo: Vojvodina-Metalac 1:0
3. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:3
4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1
5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza i 1 neresen,10 bodova,gol razlika 8 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 4,iz 6 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Dinamo (Vranje) 4:0
Kup UEFA:Austrija Beč - Vojvodina 1:1 i 4:2
Branko Babic,prvenstvene utakmice:
8. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0
9. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0
11. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:2
12. kolo: Vojvodina-Borac 3:0
13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza,2 neresena,11 bodova,gol razlika 9 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 5,iz 7 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Smederevo 1:0
Suma sumarum:
Stepi-10 bodova iz 6 utamica uz gol razliku plus 4(plus kup,4:0)
Sosa-11 bodova iz 7 utakmca uz gol razliku plus 5(plus kup,1:0)
Stepi-dva poraza,zvazda i partizan
Sosa-dva poraza,Javor i Rad(sa vecitim nije ni igrao)
Stepi-koeficijent srece,mali
Sosa-koeficijent srece,mali
Kada smo gubili od zvezde i partizana,vecinsko misljenje na ovom forumu je bilo da imamo najbolji igracki kadar u zemlji i da je Stepi najveci krivac za poraze,a sada kada gubimo od Rada i Javora vlada misljenje da imamo veoma tanku klupu,da je to kljucni razlog za poraze i daje se bezrezervna podrska Sosi...zaista cudno
I jos nesto izuzetno interesantno,sto se tice odnosa dvojice trenera prema igracima,a sto je Stepiju bilo itekako zamerano..Nakon poraza od vecitih okrivio je igrace,pa su se svi digli u fazonu "svi su mu krivi samo je on najpametniji..."sad kada Sosa gubi od Rada pa okrivi strance ili kada gubi od Javora pa okrivi Janka jer je protiv Rada dobio crveni i tanku klupu,mir i tisina na forumu jer ga treba pustiti da radi i rezultati ce doci..ako to nisu dvostruki standardi,ja stvarno neznam sta su..
Ja bih se samo u ovoj temi izjasnio da trener Vojvodine NESME NIKADA da bude ĆURČIĆ iz Javora koji je letos bio jedan od kandidata.
Kolko god da zna fizički da pripremi ekipu, toliko je odvratan sa ziheraškim shvatanjem fudbala. Zamislite kada bi mi igrali tako zatvoreno, a u goste nam naprimer dodju Metalac iz G. Milanovca ili Smederevo. Koje bi to utrkivanje igrača bilo, ko će se više valjati na terenu, ko će dalje ispucati loptu od svog gola... Koja bi to antipropaganda fudbala bila.
Kolko god da zna fizički da pripremi ekipu, toliko je odvratan sa ziheraškim shvatanjem fudbala. Zamislite kada bi mi igrali tako zatvoreno, a u goste nam naprimer dodju Metalac iz G. Milanovca ili Smederevo. Koje bi to utrkivanje igrača bilo, ko će se više valjati na terenu, ko će dalje ispucati loptu od svog gola... Koja bi to antipropaganda fudbala bila.
DAJ GOL!!!
Uzeti ekipu na pola sezone i ispravljati tudje greske i uzeti ekipu pre sezone i proci sa njima kompletne pripreme su dve sasvim razlicite stvari, tako da nikako ne mogu da se porede ucinci dva gospodina, iako naocigled ova statistika moze da zavara... O Sosi cemo da sudimo nakom zimskih priprema, kad on implementira u ekipu ono sto od nje trazi! Najteza stvar za trenera je uzeti ekipu usred prvenstva i ekipu koja je u rasulu u svakom smislu...
To sto ti pricas stoji,ali samo u teoriji i u nekoj normalnoj zemlji,dok u praksi,realnom zivotu malo drugacije izgleda!Koliko se ja secam Stepi je imao sve samo ne bajnu situaciju na pocetku nazovi priprema jer zbog stiske sa vremenom nismo ni bili u mogucnosti da prodjemo bar donekle pripremni period,imali smo samo par nedelja do pocetka sezone,totalno nedefinisan igracki kadar,bucmastog Pleca,nespremnog Stojku,Kamerunca koji samo sto nije stigao...i pored svega toga,utakmica u Becu iako smo izgubili je jedina ove sezone u kojoj smo igrali fudbal!
Druze ovo je zemlja Srbija,vecina(da ne kazem svi) klubova,trenera zivi od danas do sutra,nigde nema ni S od sistema,jedino improvizacija,znaci Sosa ne igra protiv klubova koji imaju istog trenera,igru,sistem vec deset godina da bi mi sad njega cekali dve godine da pobedi tamo neki Rad koji do te uakmice nije pobedio ne znam ni ja koliko nedelja,uostalom to mu nisu bile prve utakmice,vec poslednje dve,pre kojih je imao i pauze zbog utakmica reprezentacije...a sto se tice ispravljanja gresaka,to je tek posebna prica,s obzirom da svaki trener kad dodje najpre ispravlja greske svojih prethodnika,a da smo ih toliko promenili kontam da vise definitivno nema sta da se ispravlja,naravno do sledeceg koji ce opet ispravljati Sosine..
I na kraju da smo mi kao sto ti kazes bili u rasulu u svakom smislu,zar zaista mislis da bi BSK tamo dobili sa 4:0..
Druze ovo je zemlja Srbija,vecina(da ne kazem svi) klubova,trenera zivi od danas do sutra,nigde nema ni S od sistema,jedino improvizacija,znaci Sosa ne igra protiv klubova koji imaju istog trenera,igru,sistem vec deset godina da bi mi sad njega cekali dve godine da pobedi tamo neki Rad koji do te uakmice nije pobedio ne znam ni ja koliko nedelja,uostalom to mu nisu bile prve utakmice,vec poslednje dve,pre kojih je imao i pauze zbog utakmica reprezentacije...a sto se tice ispravljanja gresaka,to je tek posebna prica,s obzirom da svaki trener kad dodje najpre ispravlja greske svojih prethodnika,a da smo ih toliko promenili kontam da vise definitivno nema sta da se ispravlja,naravno do sledeceg koji ce opet ispravljati Sosine..
I na kraju da smo mi kao sto ti kazes bili u rasulu u svakom smislu,zar zaista mislis da bi BSK tamo dobili sa 4:0..