14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1

User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1

Post by budababa »

Duel sa (sm)Radom stavljamo u arhivu i okrecemo se novim iskusenjima. Na noge nam dolaze Ivanjicani, tvrda ekipa sa kojom se redovno mucimo u Novom Sadu. Krajem prosle sezone, kada nam je jako trebala pobeda protiv njih (zbog vijanja sa ciganima za drugo mesto), odigrali smo bednih 0:0, pri cemu smo gledali neuspesno probijanje bunkera 90 minuta. Verujem da nas ocekuje slican mec i u subotu, ali se nadam da Sosa ima lek kojim ce da oporavi ekipu i udahne joj novu snagu da bar ova dva kola odradimo valjano (bodovno). Vidimo se u subotu na "Karadjordju", pokisnucemo fizicki (tako meteorolozi tvrde), nadam se ne i mentalno.
Last edited by budababa on Tue Dec 08, 2009 6:18 pm, edited 3 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Nebrojeno puta do sada se pokazalo kako utakmice dobijamo samo ako odmah na početku načnemo protivnika. U suprotnom slučaju se to pretvara u agoniju za sve na stadionu. I Javor će, kao i većina ekipa, na Karađorđe doći u oklopu, sa nadom da će tako učaureni ostati neporažen. Verujem da će i umor uticati na našu igru, jer nam tanka klupa ne dozvoljava sistem rotacije. Na ovom meču ćemo biti lišeni usluga sve boljeg Tumbasevića, a pitanje je i kako Dani stoji sa bolešću. Sve u svemu, sve osim pobede je veliki neuspeh...

p.s. Da li neko zna kakva je situacija sa Mišinom povredom?
POŠTO OBRAZ ???!!!
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

Misu (kao i Djurovskog i Smiljanica) redovno vidjam u teretani kako rade sa Saletom Jankovicem i po tezinama sa kojima rade (ako je to merilo) nece jos sigurno koju nedelju na teren
...ti si nasa prva ljubav...
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ako ne pobedimo,biće poprilično gadno,Spartak nam stiže na dva boda,a OFk-i ćemo bežati verovatno bod,stim da oni u narednom kolu igraju kući,a mi u Kruševcu.Procenite sami u kakvoj smo situaciji.Puno smo kiksali jesenas,mnogi zaboravljaju i remije sa OFK-om i Smederevom,to su 4 izgubljena boda,pored i onih ostalih.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 14. kolo: Vojvodina-Javor, subota 13h

Post by limanfkv »

budababa wrote:Vidimo se u subotu na "Karadjordju", pokisnucemo fizicki (tako meteorolozi tvrde), nadam se ne i mentalno.
A vise i red je, kakvo je vreme bilo u ovih poslednjih kuci, falile su naocare za sunce. Mikroklima Karadjordje 8) A valjda i sa godinama gledanja FKV postane cove sadista :lol:

Iskreno se nadam da cemo videti neka nova lica u postavi. Sto ne probati Karana, Gvozdenovica, Pekovica, nekog iz omladinskog pogona? Da vidimo u prvenstvenim utakmicama na cemu smo pred prelazni rok.
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Evo da sam sebi odgovorim. Čujem da je Miša počeo da trenira punim intenzitetom, što me jako raduje!
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Ulaz na poslednju utakmicu jesenjeg dela na Karadjordju je , tradicionalno, besplatan.
User avatar
Jambo
Posts: 162
Joined: Tue Dec 13, 2005 6:04 pm
Location: Indjija

Post by Jambo »

Ajde sada jedna lepa pobeda za dusu navijaca!
Butorovicu-THE END !!!
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Mitoševića u startnu postavu umesto Tumbe!
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Ajte ljudi, nemojte biti tako malodušni! Izgubili, pa šta?Idemo dalje...Treba dati podršku ovom što radi ovaj naš trener, dopadaju mi se njegovi stavovi.Medojević i Aleksić su postali starteri, Stjepanovića će izgleda naučiti tome da nije jedina svrha fudbala driblanje, da nekada treba i dodati loptu...Hoće, fala bogu da priključi Vuka prvom timu.
Kako čujem na Veterniku se otkad je on došao ozbiljno trenira a ne kao kada je bio onaj cirkusant Stepi.I svako mora pošteno trening da odradi!
Sezona uopšte nije izgubljena, šta ako pobedimo obe do kraja, pa ja bi bio zadovoljan, devet, tri, tri, 30 bodova!
Šta je sa Smiljanićem, kada će on biti u kombinaciji?Kako bi to mogao biti na proleće ludo dobar tim, sa Medom,Vukom,Brkom naravno, Tadićem,Aleksićem,Smiljanićem...Mlad a silan tim.I kup da uzmemo nego šta! A u prvenstvu samo gurati našu decu ne zato što imam nešto protiv bilo koga ko dođe sa strane već zato što su bolji od njih a i više vole Vojvodinu.
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

šumar wrote:Kako bi to mogao biti na proleće ludo dobar tim, sa Medom,Vukom,Brkom naravno, Tadićem,Aleksićem,Smiljanićem...Mlad a silan tim.I kup da uzmemo nego šta! A u prvenstvu samo gurati našu decu ne zato što imam nešto protiv bilo koga ko dođe sa strane već zato što su bolji od njih a i više vole Vojvodinu.
Tako je, ovim momcima treba prikljuciti jos Adamsa, Covica i oporavljenog Milutinovica, naravno tu je i Karan, uz par starijih, iskusnijih i provereno pozitivnih momaka, to je vec ekipa za respekt i po ukusu nas navijaca.

Sa takvom ekipom mora raditi trener stvaralac i pedagog koji ce imati potpunu slobodu u radu i gde mu niko ne sme zadirati u struku.

Uprava mora imati strpljenja i pruziti punu podrsku strucnom stabu i igracima u slucaju da trenutno ne dodje ocekivani rezultat, tj. trofej koji je na pocetku svake sezone tako blizu, a na kraju nedostizan i ostaje veciti san svih nas.
Sa upravom koja bi rezonovala na ovaj nacin, sa strucnim stabom i ovako selektiranim igracima koji bi dali svoj maximum na terenu, siguran sam da bi se i bez osvojenog trofeja mi navijaci osecali sampionski.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Da li je Misa u kombinaciji za danas?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Sramota!
Utakmica je prodata i to je bilo očigledno.Jasno je da je to deo paketa u vezi transfera Vulićevića i Ađurua.
Napolje uprava koja namešta i prodaje utakmice!
Ma jasno je bilo da Javoru trebaju bodovi,a da ima puno nerešenih,nisu se nešto ni uzbuđivali u prethodnim kolima,znali su da ovde imaju 3 zagarantovana boda.A dil je napravljen zato što ni tog puta nije u stvari odrešena kesa za pojačanja.
Čak i da nije namešteno,a sumnjam,onakva igra je sramota.Treba 80% toga terati iz Vojvodine na čelu sa onim ko ih je i doveo.
Do sada smo se u ovakvim situacijama kada su nam duvali za vrat za treće mesto izvlačili,ali i konkurencija je bila očajna.Ovoga puta nećemo,za nas je 6 mesto.OFK nas prestiže,uskoro i Spartak koji nam je na bod,a na početku proleća će i Jagodina.I to nam je puno,to šesto mesto.Da ne pričam kako nam ne treba Evropa da se brukamo.
Ali sada čekam pojedince da se jave i da mi OBJASNE kako to spartak,OFK i Jagodina nemaju snage za vrh i kako će pasti u formi,a mi ćemo da rešetamo sve redom?Blago vama kada ste tako vidoviti.

Šesto mesto,to je naša realnost.A našem vrlom kapitenu ostaje da i dalje daje po 3 gola,sve sa 2 metra udaljenosti i iz penala i to kada igramo sa najgorim ekipama,zatim nameštene utakmice i onda kada nema nikakve važnosti.

A da,Rajevac je izjavio da nikad nije čuo za Adamsa i da ga uopšte nije preporučio nama.Joj kakvi nas lažovi vode.Upava napolje!
Last edited by ice on Sat Dec 05, 2009 4:45 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

ice wrote: A da,Rajevac je izjavio da nikad nije čuo za Adamsa i da ga uopšte nije preporučio nama.Joj kakvi nas lažovi vode.Upava napolje!
НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ! ! ! :oops:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Piše u Sportskom žurnalu uostalom.A Butorović je izjavio kako je lično o Adamsu ragovarao sa Rajevcem. :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked