13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
-
Ogledao sam snimak i sada mogu da tvrdim nesto drugacije. Rekao sam da je greska sto je izbacio Aleksica medjutim da covek sam kaze da je imao temperaturu i da je sam trazio napolje postavlja se neko drugo pitanje. Uprava idite u pm da klub koji pretenduje za titulu igra sa Mrdjom koji se zali na povredu i Aleksica sa temperaturom samo zato sto nemamo izmene za njih to je strasno. Niste u stanju da dovede 3 ili 4 napadaca to je zaista zalosno. Pa zar nisu mogli nekog klinju iz omladinskog pogona da prekomanduju dok se ne vrati Misa. Pa bolje da imamo napadaca nego da nemamo ni jednog ma kakav taj klinac imao kvalteta. Na zimu ozbiljna rekonstrukcija tima Kiza zao mije coveka mora da pakuje prnje jer je vise nikakav. Onda dovesti 2 napaca. Ko sve danas igra u toj nasoj super ligi oni nemogu da dovedu nekog koji ima kvalitete kao taj Kaludjerovic. Pa da vidimo sta je sa Djurovskim i Stoicom da li vredi njih cekati. Ovako vise nemoze pa oni stvarmo misle da smo mi budale kao igraju na pobedu a na klupi 2 leva beka 1 desni bek i to Lakic plus stoper. Pa jer se mi to branimo ili sta. Recimo rekreativo je bio u kombinaciji za Smederevo a sada nije ni bio u protkolu. Znaci mi moramo naci plan B jer ako Mrdja ocajan mi smo gotovi.
Medjutim videcemo sta ce biti Sosa nije bas bio odusevljen ako nesto uradi po tom pitanju ima nade za nas bez obzira na 10 poena prednosti mada koga to jos zanima kada je ocigledno koce ovde biti prvak bez obzira na pobedu Partizana. Taman sam pohvalio igru u gostima oni sve pokvarise. Ako ne uradi nista onda dzabe covek palamudi ako nista ne radi.
Jedina lepa vest je kada budemo gostovali Napredku koliko sa cuo to je njihova prva pobeda posle avgusta meseca bar necemo biti u toliko losem polozaju da daje bodove propalim klubovima. Kao danas Radu koji gle cuda pobedio drugi put u prvenstvu i to bas nas.
Medjutim videcemo sta ce biti Sosa nije bas bio odusevljen ako nesto uradi po tom pitanju ima nade za nas bez obzira na 10 poena prednosti mada koga to jos zanima kada je ocigledno koce ovde biti prvak bez obzira na pobedu Partizana. Taman sam pohvalio igru u gostima oni sve pokvarise. Ako ne uradi nista onda dzabe covek palamudi ako nista ne radi.
Jedina lepa vest je kada budemo gostovali Napredku koliko sa cuo to je njihova prva pobeda posle avgusta meseca bar necemo biti u toliko losem polozaju da daje bodove propalim klubovima. Kao danas Radu koji gle cuda pobedio drugi put u prvenstvu i to bas nas.
- Uvek sa tobom
U pogresnom kontekstu si shvatio kritike upucene na racun Kizita nekolicine forumasa,ukljucujuci i mene Poznato je da je Kiza u klubu vec jako dugo za nase uslove i da ne moze vise da napreduje,niti da zaradi u nasem fudbalu i upravo se to odrazava na njegovu igru.Zato bi bilo najbolje da ode iz srpskog fudbala,jer je dovoljno dao nama i zasluzio je da obezbedi sebe i porodicuUvek sa tobom wrote:Eto kakav je nas mentalitet...Pocetak sezone Kizito najbolji bek u drzavi covek zezno jednom dvaput...kIzo odlazi...sramota...treba svi igraci da se zapitaju a ne samo Kizito!!!!!!!
Napred Voso!
- Anakin Skywalker
100% si pravu i vidi se da je Kiza zasićen i mislim da je ostao iz razloga da bi se bolje prodao jer su očekivali mnogo bolje izdanje kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu.... međutim od toga ništa
A Mrđana pod hitno na klupu i što neko reče dovesti nekog klinca iz omladinskog pogona pa nek grize i ovako do proleća i polufinala kupa ništa nema značajno.
I zašto on kapiten to mi nikako nije jasno ? Koji su kriterijumi za traku?
A Mrđana pod hitno na klupu i što neko reče dovesti nekog klinca iz omladinskog pogona pa nek grize i ovako do proleća i polufinala kupa ništa nema značajno.
I zašto on kapiten to mi nikako nije jasno ? Koji su kriterijumi za traku?
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
- Anakin Skywalker
Одушевљен сам са великом изјавом Сосе Бабића "Да имамо 9 Медојевића ми не би имали никаквих проблема"... Право у центар, у томе се ради, и сам сам у очекивањима за ову утакмицу написао да се надам да ће екипа желети победу по сваку цену у сваком смислу значења те отрцане фразе, а они се предали, пали су на тесту. Сада једино исправно решење је да председник преброји број клизећих стартова, онако фигуративно речено и одигра заједно у кординацији са Сосом Бабићем у следећем прелазном року и врати Војводини "9 Медојевића" који су се изгубили тамо далеке 1989. Њих двојица су на потезу...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
- Uvek sa tobom
stvarno lep go....podbara wrote:Gol- http://www.youtube.com/watch?v=8aZZT_qBVjw
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
штета па није нашUvek sa tobom wrote:stvarno lep go....podbara wrote:Gol- http://www.youtube.com/watch?v=8aZZT_qBVjw
-
Definitivno ovaj tim nije za velika dela.Slazem se sa vecinom forumasa rez na zimu -kome se ne svidja u Vojvodini ko misli da moze da nadje bolje sretan put ko zeli da gine za crveno beli dres dobro dosao. Ako nemamo para da platimo kvalitetne igrace onda se lepo okrenemo nasoj skoli pa forsiramo nasu decu makar i ne igrali na leto u evropi pa za dve sezone uz naporan rad to ce sigurno u ovako jadnoj ligi doneti neki rezultat . Bolje je da imamo igrace koji zive za ovaj klub pa makar i nemali neki rezultat nego gomilu fudbalera koji izadju reda radi na teren a za klub i navijace bas ih briga .
Svaka cast svima koji su zrtvovali svoj vikend dan odmora ustali ujutru i trpeli sramotno izivljavanje policije da bi im stari klub jos jednom po ko zna koji put servirao gorku plilulu .
Svaka cast svima koji su zrtvovali svoj vikend dan odmora ustali ujutru i trpeli sramotno izivljavanje policije da bi im stari klub jos jednom po ko zna koji put servirao gorku plilulu .
Samo Borbeno !