"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
tulip

Post by tulip »

Ponoviću još jednom da poziv u A tim iz celokupnog domaćeg prvenstva zaslužuju samo Brkić i Aleksić.
Brka nažalost nema neophodno iskustvo da stane odmah na gol, ali zato ima neuporedivo veći potencijal od Stojkovića. Mislim da je Dišljenković veća konkurencija Brki za dres sa brojem 1, od Stojkovića.
Dani će ovaj put pomoći mladoj selekciji, da se pokuša ostvarit plasman na prvenstvo za mlade, ali i njemu će nedstajati neophodno iskustvo da zaigra u prvoj postavi A tima. Samo, selektor ga mora što pre početi uigravati sa Žigom, Lanetom i Krasom, kao bi dobili već ubojitost u špicu nego sa retardom Pantelićem.
DAJ GOL!!!
Turija

Post by Turija »

tulip wrote:Ponoviću još jednom da poziv u A tim iz celokupnog domaćeg prvenstva zaslužuju samo Brkić i Aleksić.
Brka nažalost nema neophodno iskustvo da stane odmah na gol, ali zato ima neuporedivo veći potencijal od Stojkovića. Mislim da je Dišljenković veća konkurencija Brki za dres sa brojem 1, od Stojkovića.
Dani će ovaj put pomoći mladoj selekciji, da se pokuša ostvarit plasman na prvenstvo za mlade, ali i njemu će nedstajati neophodno iskustvo da zaigra u prvoj postavi A tima. Samo, selektor ga mora što pre početi uigravati sa Žigom, Lanetom i Krasom, kao bi dobili već ubojitost u špicu nego sa retardom Pantelićem.
Potpuno isto razmišljam, a pogotovo za Dišljenkovića.Za moje shvatanje fudbalske igre, Dišljenković je daleko bolji od Stojkovića, samo je u domaćoj medijskoj senci našeg reprezentativnog golmana (a bez angažmana).Kako je to moguće, jako je teško objasiti nekome ko nije odavde.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
WestSide

Post by WestSide »

Milos Krasic u 75 minutu utakmice u Belfastu, preuzeo kapitensku traku... Bravo Milose!
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
budababa

Post by budababa »

Q: Koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa?
A: Nogometasi ne igraju na svetskom prvenstvu.

P.S. Znam, znam, ali nisam mogao da odolim :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nije vise aktuelan fazon posto su se Slovenci kvalifikovali :)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
WestSide

Post by WestSide »

Antić poslao pismo treneru Herte

Selektor fudbalera Srbije Radomir Antić uputio je pismo treneru Herte Fridhelmu Funkelu, u kome je stao u odbranu igrača tog kluba Gojka Kačara.

Antić je u pismu zamerio Funkelu na konstataciji da se reprezentativac nije ponašao profesionalno tokom akcija selekcije Srbije i da sa priprema nacionalnog tima dolazi umoran zbog toga što ispija velike količine crne kafe, kao i da je, verovatno, spavao do podne.

"Izražavam lično neslaganje i izrazito nezadovoljstvo zbog niza iznesenih netačnih informacija. Ne znam kojim ste se činjenicama vodili prilikom karakterisanja našeg igrača Kačara. Zaista mi nije jasno odakle vam svi ti netačni podaci. Poručujem vam da reprezentacija Srbije nije udruženje volontera, niti privatna zadruga i tvrdim da je Kačar kulturno i vaspitano dete, igrač izuzetnih predispozicija na koga smo s razlogom ponosni", stoji u pismu Antića.

Selektor Srbije potom je podsetio da je fudbalska reprezentacija Srbije grupa vrsnih profesionalaca i kvalitetnih ljudi u svakom pogledu.

"Naša okupljanja i rad obeleženi su maksimalnim zalaganjem svakog pojedinca i odišu duhom sportskog entuzijazma koji je baziran na zakonima fudbala, što našu reprezentaciju čini veoma ozbiljnom ekipom. Uostalom, uveren sam da ostvareni rezultati i direktan plasman na Svetsko prvenstvo predstavljaju adekvatne dokaze tog stava", poručio je Antić Funkelu.
shecky

Post by shecky »

Joj Antara svaka ti cast!!!! Ko iole zna Kacara pa cak ne i licno... moze znati da onaj shupak od trenera Herte lupa gluposti...Pametnijeg i kulturnije igraca odavno nisam video od Gojka i bolje da ga niko ne dira! :)
A dal`s te culi Petrovica sa SOSa kako pljuje Gojka? jer ovaj kao nije hteo da da intervju neki...?
strasno...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

shecky wrote:Ko iole zna Kacara pa cak ne i licno... moze znati da onaj shupak od trenera Herte lupa gluposti...Pametnijeg i kulturnije igraca odavno nisam video od Gojka i bolje da ga niko ne dira! :)
Tipican nemacki rasizam na delu - cim je neko sa ovih prostora to odmah znaci da je primitivan, lenj, sklon bancenju, bez radnih navika, priglup, ruzan i nedovoljno plav...
WestSide

Post by WestSide »

Radoye wrote:ruzan i nedovoljno plav...
:lol: :lol: :lol:
Friend

Post by Friend »

Svaka vam cast Gospodine Anticu,jos jednom ste pokazali kakav ste covek!
ice

Post by ice »

shecky wrote:Joj Antara svaka ti cast!!!! Ko iole zna Kacara pa cak ne i licno... moze znati da onaj shupak od trenera Herte lupa gluposti...Pametnijeg i kulturnije igraca odavno nisam video od Gojka i bolje da ga niko ne dira! :)
A dal`s te culi Petrovica sa SOSa kako pljuje Gojka? jer ovaj kao nije hteo da da intervju neki...?
strasno...
Šta je lupetao taj Petrović,nisam čuo?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Seljobera sa izbledjenim farkama, krestom i kosuljom pola upasanom pola ispasanom ne treba uzimati za ozbiljno...
shecky

Post by shecky »

Ma govorio je nesto za Kacara sto nije hteo da da intervju..u fazonu...
da je nevaspitan arogantan da je umislio da je zvezda kao Vidic,koji takodje kao sto znate izbegava novinare nase bar... pa onda kaze bas bih voleo da vidim dal bi Kacar izbegao nekog nemackog novinara posle neke Hertine tekme...
Pa je jos reko na konto Vidica..Kacar nije ni blizu kvalitet kao Vidic i sl..sve na konto uporedjivanja ta 2 slucaja i javnog omalozavanja naseg Gojka!
WestSide

Post by WestSide »

A nije im dosta sto im je dao celu emisiju od sat vremena kad su ceo dan proveli sa njim i posle je pustali mesecima jer su i oni skontali da je to nesto najpametnije sto mogu da puste!
Jebem ih u usta pa ko ne zna kakav je Gojko samo iz te njihove emisije moze da skonta o kakvom se decku radi! Jebeni Petrovic i ostala go**a, pun mi ga je k***c!

Najiskrenije izvinjenje zbog svog ovog psovanja, ali stvarno ne mogu drugacije da opisem svoje emocije u ovom trenutku...
ice

Post by ice »

Ma nije taj Petrović kriv,on i ostali se bore za svoju nasušnu platu,tim SOS-om žari i pali onaj njihov mafijaški gazda Dragiša Kovačević,veliki licemer.Petrović u zadnje vreme još koliko toliko korektno izveštava sa naših utakmica,a to što pljuje tu i tamo nekoga,kao i njegove kolege,to sve radi kako veliki gazda zapovedi.
Eto na primer veliki gazda se pretrgao od objašnjavanja da su sve ostale sportske televizije smeće i da ih niko ne gleda.A to pokušavaju da proture u kontaktu sa raznim sportistima i sportskim radnicima u raznim emisijama,sramota.A sve zato jer je situacija upravo obrnuta,drugi su gledaniji,a ovi funkcionišu po principu video kluba.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply