Kada ce Djurovic biti psihicki,(fizicki)spreman da vec jednom zaigra,AJAX-u je dobar,a nama nije????!!!!!!Pogledajte samo ARHIVU promasaja napadaca Vose!!!!Sta jel trebamo da udjemo u II ligu da bi primetili da je decko EXTRA talenat.......BICE KASNO!!!!!!SAD il NIKAD????????AJAX-AJAX-AJAX-AJAX-imajte u vidu AJAX!!!
U temi fkv-zeta, Djumi je rekao da Djurovic nije spreman da nosi breme igraca od kojeg se ocekuju golovi. Ne mora on da nosi to breme, ali dajte mu pola sata u igri, pa sledeci put 45min, verujem da ce 100% imati vise uspeha od Maradone.
Ja isto ne razumem odluku da se Đurović, u Novom Sadu, ne pusti ni minut, zbog bremena kojeg ne može da nosi igrač sa najvećim IQ i član Mense, potencijalni Ajaksov igrač, a može Maradona da igra 90 minuta, bez trunke tog bremena odgovornosti.
Svi mogu da se izbace iz tima, pa čak i jedan Govedarica, Todić kad je bilo rezona za takav potez. Jedino je Marko nedodirljiv. Postavljen svima u inat, pravi čovek za Kombinat.Ljudi koji su zadužili Vošu, nemaju ni po kredita Maradone i Ronalda, koji godinama kidaju živce navijačima i svojim učinkom smenjuju trenere.
Krasić u Đurovićevim godinama nosio kapitensku traku, Stepanov takođe, Pavlović zreo, Kačar zreo, samo Đurović zelen, a rešeta mreže kad se nađe na terenu.Inače, igrač ne mora dati gol za Kubu i Fidela Kastra, ali ako ga da i samo za sebe, dao je više za Kubu i Kastra od onoga koji je to svim srcem želeo, a nije ostvario.
Ne bih voleo da se ovo pogrešno shvati kao još jedan atak (u najnezgodnije vreme) na našeg trenera, jer ja zaista ŽELIM da Đuričić ostane Vošin coach, već kao temu za duboko razmišljanje koliko nas (ga) košta, verovatno, neka principjelnost u stavu prema Đuroviću, gde ja naslućujem da je u pitanju neki verbalni sukob i treniranje strogoće na pogrešnom mestu.
U svim klubovima treneri su ti koji plate račun izostanka rezultata, jer lakše je promenuti jednog čoveka nego mnogo igrača, iako, taj jedan to može da učini sam, dok je na funkciji, ako dobro proceni mogućnosti i situaciju. I SAMO ZATO sam spomenuo peščani sat, koji ako se ne zakasni sa okretanjem, nastavlja da tačno radi. Što bih ja, naravno, svim srcem želeo.
Turija !
Nikada u Vosi nece biti trener kao Milan Djuricic da voli da "gurne" mladog igraca.U Zemunu su igrali u prvoj postavi Kacar i Pavlovic(oba klinca 87 godiste).Djurovic je talentovan ali za njega je rano
Moje misljenje cete videti (ako bog da u Junu mesecu).Kao covek koji odlucuje o sastavu tima uzimam i odgovornost za sastav
Nema govora da se ljutim na bilo koga ko je iskreni navijac Vose a ponajmanje na Tebe
Jedva cekam da pocnu da igraju i Vukobratovic,Kovacevic,Tadic.(88 godiste).To nema nijedan klub u zemlji
Mlad igrac se oblikuje u tisini
Ovi nasi vec nose tesko breme,nemojte da im jos vise otezavamo.Pouzdano znam da citaju Forum.