8. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0

Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Klokotnicka_bitka wrote:
Somborac wrote: Mrdja je bio katastrofalan, silj ku... na basku i ostalim ekipama, a kada treba igra kao poslednja pi... Ja ne znam ta je trebalo danas da se desi pa da taj stvor da gol?
Ma nije Mrđa uopšte bio toliko loš, ne znam jesi primetio koliko je sprintova napravio po terenu, ali čovek ne može ništa sam da uradi u napadu. Kakvu smorenu igru i formaciju imamo, bojim se da nam ni Runi ne bi pomogao kad bi igrao sam u napadu. Mrđa bi morao sam da pređe četvoricu igrača da bi dao gol. Doduše, za razliku od prethodnih utakmica, ovoga puta je manje ulazio u šanse. Mislim da je baš depresivno igrati sam u Vošinom napadu.
Mi igramo sve defanzivnije - sa Stepijem smo počeli 4-1-4-1, a sad igramo sa 2 zadnja vezna. Babić je posta utakmicu najblaže rečeno debilno.
Neko je već spomenuo da su u subotu igrali i Ađuru i ALeksić, crnogorci su ostali na klupi, Hucišvili ušao, a mnogo voljeni Maksa i Lakić ni na klupi...znaći sve zbog čega smo se bunili je ispravljeno (osim taktike), i ispalo je opet sve isto i traumatično za gledanje.
Mogu i ja vise sprintova napraviti, ali kada su uzaludni!!! Nije morao da predje ni jednog, vec samo iz 4-5 sansi da da jedan gol. Kako tek izgleda utakmica gde ulazi u sanse? Covek ne zna da prodje kada igra1-1, ne zna da centrira, samo zna da dobije u prazan prostor... Golgeter sa toliko golova i kredita bi bili Susnjar, Babic i Jovanovic iz mladjih kategorija, ako ne i bolji!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Ovaj... uprava napolje!
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

limanfkv wrote:Ovaj... uprava napolje!
:!: :!: :!: :!: :!:
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Na mene je najveći, da ne kažem najgori, utisak ostavio Lovrić! Od njega sam očekivao da vremenom postaje sve bolji, dok on čini upravo suprotno. Dečko nije dobio jedan skok duel na celoj utakmici! Jenostavno ne zna ni da se postavi ni da se izbori za prostor pored protivničkog igrača. Jedan na jedan su ga prelazili kako hoće, pukom srećom nije zaradio crveni. Mislim da treba početi sa uigravanjem štoperskog tandema Pleč-Karan. I ovako smo upropastili sezonu, pa imamo prostora da istrpimo i eventualne greške mladog Karana. A uz Pleča će sigurno imati šta da nauči. Jedini problem će biti ako se Pleč razočara i napusti nas na kraju sezone.

Šta reći o Mrđi!!!??? Onaj skok u prazno kada je promašio gol glavom sa 5 metara je u rangu sa sličnim potezom Sepuje na Železniku pre par sezona. Uz napomenu da je Sep to uradio na sredini terena, a ovaj balvan pred golom protivnika. Zatim dve sjajne šanse u drugom poluvremenu. Prva sa DVA metra, a druga sa ŠEST. Jooooooj Draaagaaaaneeeeeeeeeee...
POŠTO OBRAZ ???!!!
fruskogorac
Posts: 187
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

da, da

Post by fruskogorac »

SSNIGD, smekeru, na samom pocetku proslave Jubileja NASE VOSE minutom cutanja smo svi "ispratili" NASEG MIJUCU.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Najvece razocarenje za mene je (ne)zalaganje skoro kompletnog tima, izuzimajuci mladog Medojevica koji je zaista bez ikakavog preuvelicavanja ostavio srce na terenu i standardnog Vulicevica! Zalosno je to kad kazem da ostali igraci treba da se ugledaju na njega, na momka koji ima 19 godina, momka koji igra trecu ili cetvrtu utakmicu za seniorski tim kao starter, sramota s obzirom da neki prvotimci imaju i po 26, 27 godina, i 10 puta vece ugovore! Nejasno mi je takodje kako mozemo da pricamo o toj nespremnosti ako mladi Medojevic gotovo celu utakmicu odigra u onako zavodnom tempu, a ostali setaju po terenu, pa valjda svi oni prolaze kroz isti trenazni proces ili je jednostavno Meda za njih vanzemaljac, sto mi i nije tako tesko za poverovati! Igra me je na pojedine momente podsecala na onu Ljupkovu u prvih par kola, bez ideje, zelje, znanja(cast malobrojnim izuzecima)!
To je ona igra koja vas prosto tera od stadiona, da jednostavno osecate neku mucninu dok izlazite sa stadiona i da ne pozelite vise da se vratite tu dok god se neke stvari ne promene, makar dok ne vidim neku zelju kod tih igraca sto nose ovaj dres, necu da tupim o glupostima tipa sveti dres, sveti klub bla bla vec cu jednostavno reci PROFESIONLAIZAM i POSVECENOST poslu koji se radi, a nijedno od ta dva ne poseduje velika vecina igraca u nasem klubu! Pa reci jednog od omiljenih igraca ovog foruma i uopste navijaca Vojvodine su DZABA NAM I MURINJO SA OVAKVIM INDIJANCIMA OD IGRACA :!:
Aleksic izveden nadam se zbog nedostatka kondicije jer je do tog trenutka bio jedan od boljih na terenu i jedini koga sam verovao da moze da postigne gol ili uradi nesto na terenu!
Lovric los, jako los cini mi se da ni jedan jedini duel nije dobio, Pekovic solidan nije pravio greske sto je najvaznije za jednog stopera!
Kiza cini mi se odigrao jednu od losijih partija u Vosinom dresu, dosta gresaka, koje su lako mogle biti kobne po nas, al to i razumem ipak se vraca posle duge pauze, a i cini mi se da se na kraju zalio na povredu pa da je zato izasao! Vulicevic standardan, izuzetno profesionalan odnos prema obavezama, i mnogo pretrcanih kilometara, vec standardno od njega, sve pohvale!
Meda izuzetno borben, kako i dolikuje jednom klincu iz nase omladinske skole, a ono sto posebno raduje da isti odnos ima i na treninzima i utakmicama! Sve ostalo ce doci vremenom i potezi i asistencije i golovi, samo malo strpljenja ipak mu je ovo tek treca ili cetvrta utakmica koju igra kao starter!
Djura me malo razocarao, dosta pogresnih pasova i vidi se da je povreda ostavila traga na njemu kao i na Kizi, a Mario opet postaje onaj stari-bez volje i zara...
Tadic i nije tako lose odigrao, cak sta vise rekao bih da je bio jedan od retkih korisnih u timu(al uz standardno lose trcanje), a Mrdjaaaa katastrofa, nema tu vise ni onog prepoznatljivog kretanja plus sto mu je realizacija ista ako ne i gora!!!
Sve u svemu tuga, mene nema na stadionu da daljnjeg, dok se neke stvari ne promene, tu pre svega mislim na zalaganje igraca :!:
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: da, da

Post by ssnigd »

fruskogorac wrote:SSNIGD, smekeru, na samom pocetku proslave Jubileja NASE VOSE minutom cutanja smo svi "ispratili" NASEG MIJUCU.
Hvala na informaciji, drago mi je sto je to uradjeno. Ali eto kada nazalost moram da se pribojavam ovakvih stvari, da li ce se nasoj legendi odati pocast minutom cutanja.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Ništa neočekivano se nije u subotu desilo, većina igrača je odigrala u skladu sa svojim/skromnim/ mogućnostima.OFK je kao što je rekao njihov trener imao i veće srce i zato potpuno zasluženo nose bod i ja im od srca čestitam.
Kamenica
Posts: 323
Joined: Tue Oct 20, 2009 9:24 pm
Location: Sremska Kamenica

Post by Kamenica »

Precka Aleksica, traljav sut Mrdje, jos 4-5 100% prilika... Nije ni tako lose, ali od svih trenera posle Brzakovica koje smo imali verujem da Sosa moze da uradi nesto sa ovom ekipom. U redu, desio se kiks protiv bivseg kluba, ali ne verujem da ce OFK dugo ostati u vrhu. Jesu klinci, ali opet nisu bolji od nas... Profitirali su na nasoj gluposti.

Navijanje odlicno k'o i uvek.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked