Lista zelja igraca od strane navijaca...

User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Ja sam vec spominjao u par navrata Filipovica,Horvata i Lazarevskog!

Evo jos jednog zanimljivog napadaca!Prezime: Đorović
Ime: Marko
god:1983
Visina: 178 cm, težina: 72.
Mesto u timu: špic.
Sportska biografija: karijeru počeo u FK ''Rudar'' iz Kosovske Mitrovice 1993.godine da bi kao kadet prešao u FK ''Vojvodina'' gde je nastupao za sve selekcije kluba. Nastupa za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Jugoslavije. Sa FK ''Vojvodina'' imao ugovor o stipendiranju i profesionalnom odnosu koji je raskinut u julu 2003.godine.
U letnjem prelaznom roku 2003.godine prešao u FK ''Tekstilac Ites'' iz Odžaka gde je bio prvi strelac ekipe.
U zimskom prelaznom roku 2003.godine dolazi u FK ''Hajduk Rodić M&B'' iz Kule.
Sezona 2003/2004.godine nastupao na 5 utakmica .
Trener: Dragoljub Bekvalac, Slobodan Pavković, Čedomir Đoinčević, Miroslav Vukašinović, Predrag Pejović, Momčilo Raičević i Miloljub Ostojić.
Pedja-Francuz

Post by Pedja-Francuz »

Sad kad su Borac i cukaricki ispali iz prve lige, treba dovesti njihove najbolje igrace. To znaci Lazar Popovic i Kolarov iz Cuke, i Kolarov i Vukajlovic iz Borca. Moze i medjedovic iz sutjeske. Nece sad oni biti skupi.
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Kolarov prelazi u Partizan a Popovic,Vukajlovic i Kostic imaju kvalitet za Vosu :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Dajte ljudi,muka mi je vise od tih "pojacanja" iz timova koji ispadaju.Pa ti igraci se posle jedino za opstanak znaju boriti.Da smo mi pravi klub,uzeli bi od OFKe Gutija Jovanovica i jos bar jednog igraca,pa od Zete jednog ili dva,pa Zeleznik,pa probati i Branu Ilica,ne moze biti losiji od ovih nasih...
E tako se stvara klub i rezultat,a ne od tamo nekih drugoligasa...
Image
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Tako je Vojo :!:
Bas na planu dovodjenja igraca ce se videti koliko su nam dometi sledece sezone. Ja licno ne bih bio zadovoljan dovodjenjem igraca koji su upravo ispali iz lige. To bi znacilo da je kesa prazna i da ce i sledece godine biti kidanja zivaca.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Milan Djuricic

Post by budababa »

Djumi wrote:Kolarov prelazi u Partizan a Popovic, Vukajlovic i Kostic imaju kvalitet za Vosu :!:
Mi smo, kanda, osudjeni na neke Popovice...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ja se principjelno slažem sa vašim mišljenjem, ali..
Ako je izbor pravi, nije to od presudnog značaja.Šta fali, recimo ovom Milutinoviću iz Šapca (mene je oduševio protiv Partizana kako se nosio sa njihovim veznim redom), jer ne može jedan igrač sačuvati tim od ispadanja.Dakle, ako su oni istinski kvalitet što da ne, pogotovo s obzirom na cenu, jer se mi objektivno ne možemo potpuno konsolidovati za mesec-dva kada se posao sa pojačanjma mora završiti.
Po meni mi bi trebalo da prodamo, možda Stepanova i Vukelju, uzmemo pare i pametno iskoristimo, tj kupimo 1 ili 2 skupa igrača, baš na njihovim mestima.
Nama trebaju igrači koji mogu da trče, jer nema fudbala bez trčanja, što se i dokazalo i pokazalo u Nikšiću i Novom Beogradu odakle smo donosili bodove i dobru igru, kada smo kao igrali u ,,oslabljenom,, sastavu.
Dobra selekcija je više od pola posla.
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Milan Djuricic

Post by Djumi »

I u fudbalu vlada zakon ponude i potraznje.Ovo su dobri igraci i bilo bi dobro kad bi ih doveli.Ali netreba zuriti nego prvo da zavrsimo ovu sezonu pobedom nad Buducnosti iz Podgorice :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Turija,ali ne moze se iz ekipa koje ispadaju dovesti 5 igraca... mozda jedan,ali onda bi on morao imati zaista visok kvalitet.A dalje,naveo si primer Milutinovica,dobar igrac je igrac koji ima kontinuitet u pruzanju dobrih partija,a ne jedan bljesak (kao MARADONA juce) u celoj sezoni....
Zato sam se ja pre zalagao za povratak Govedarice i dolazak Kozosa npr. jer takvi igraci uvek igraju konstantno.Takvi nama trebaju.

Djumi,pitanje za tebe,gresim li kada kazem da bi Guti Jovanovic bio pojacanje za nas???
Image
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Milutinovic je igrao dobro u Niksicu(On i Kacar su preorali teren).Guti Jovanovic je odlican igrac ali tesko da moze da dodje kod Nas :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Vojo, pa ja sam i rekao jedan.A, Milutinović je odigrao dobro i u Nikšiću, a verujem i u Novom Beogradu.Čak i u Kuli on nije bio loš, ali je ekipa bila u ......
Da li ste vi primetili da kad smo po imenima oslabljeni mi bolje pariramo protivnicima, ali to to malo ljudi vidi, pošto u NS ti igrači sede na klupi?Znate li šta to znači?Znači da tada igramo fudbal onako kako ta igra to zahteva: dakle, sa PUNO TRČANJA.Dok nam se, nažalost, kod kuće serviraju ,,zvezde,, statisti.
Ovaj Guti Jovanović se i meni dopada, a naš, bez obzira na jučerašnji gol, ni najmanje, jer mislim da je i juče slučajno zahvatio onako loptu da ode baš tamo gde treba.Da putanja lopte nije bila, takva kakva je bila, golman bi odbranio, jer šut je bio slab i slabo kontrolisan.U sledeće dve zicer šanse je samo potvrdio moja očekivanja.No, ajde, izgledaće da sam se ostrvio na čoveka.Neka bude igrač utakmice, ali i ako nisam gledao utakmicu, osećam da nije.Za tu akciju i taj gol, po meni, su zaslužniji Kizito i Pavlović.
Što se tiče Dekija i Kozoša mislim da su ipak godine učinile svoje. Ne bih ih stavljao u istu ravan.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Kol'ko para tol'ko i muzike. I ja bi najradje da kupimo Ronaldinja, Anrija i Drogbu i da nas Bog vidi onda. Ali taj film necemo gledati u nashem bioskopu.

Jebiga situacija je takva kakva jeste i ako ima prilike da se ugrabi kvalitetan igrach ispod cene (zato shto mu klub ispada iz lige) ja to podrzhavam. Jer ako ga ne ulovimo mi ulovice ga neko od nashih protivnika. Naravno ne treba kupovati svakojaki otpad, ali ako se nude dva igracha priblizhno istog kvaliteta, jedan igra za prvoligashki tim (skuplji) a drugi za tim koji je ispao iz lige (jeftiniji) ja mislim da je bolje uzeti jeftinijeg - ostane vishe para za plate, da se ne dovedemo opet u situaciju da nam igrachi gladuju.

I naravno, davati shansu mladim snagama. Samo da ne pochnemo da ih rasprodajemo dok josh nisu ni postali pravi igrachi. Ako ovu omladinu odrzhimo na okupu sledecih bar 5-6 sezona (u shta malo verujem) mozhda neshto i bidne od nas... :roll:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Pedjin citat,Ekwalla ( Cukaricki ) mogao bi biti dobar za Vosu, jer je i on bio na probi u Olimpiku iz Marseja, i tamo su rekli da ce nastaviti da gledaju njegove igre.

Sa obzirom da je Cuka ispala iz lige,a i da bi nama dobro doslo pojacanje po desnom boku treba razmisliti...

Ivan Stevanovic i Vukaljlovic iz Borca...

Krivokapic,Medjedovic i Vujovic iz Sutjeske,Lazareski,Filipovic i Horvat iz Novog Sada...

Netreba pri dovodjenju pojacanja gledati odakle dolazi nego kako igra(koliki su mu stvarni kvaliteti i potencijal...)
Kupi kartu

novajlije

Post by Kupi kartu »

Kostic - vezni (Borac Cacak), Popovic - napadac (Cukaricki). Obojica imaju kvalitet za Vosu i bili bi ozbiljna pojacanja. To sto su nihovi klubovi ispali, nema veze.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Da li ovi igraci imaju kvalitet za Vosu?

Nemanja Milosavljevic rodjen 1984 godine u Nisu,igra u veznom redu!

Zoran Zukic rodjen je 1984 godine u Lucanima!I sada sa puno uspeha nastupa za Mladost(L)u sezoni 2002-2003 na 17 utakmica postigao je 13 pogodaka,a u sezoni 2003-2004 na 30 utakmica postigao je neverovatnih 27 golova!Osnovne odlike su mu veoma dobra realizacija,i sto nam ove sezone fali veoma dobra igra glavom u napadu :!:
Zamolio bih gospodina Milana Djuricica da kaze svoje misljenje o ovom igracu,mada je mogu da tvrdim da je bolji od svih nasih napadaca...
Treba ozbiljno razmisliti o njemu :!:
Locked