6. kolo JSL: Vojvodina-Crvena zvezda

SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

3 бода Вулићевић
2 бода Тумбасевић
1 бод Кизито
Samo napred Vojvodina!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8938
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Plec 3
Kiza 2
Meda 1 (lomio sam se izmedju njega i Tumbasevica - u principu su samo prva dvojica zasluzili bodove na ovoj utakmici!!!)
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

3 boda-Kizito
2 boda-Plec
1 bod-Djorovski(moramo uzeti u obzir da je igrao sa povredom)
________________________________________________
Jedan zivot-jedna ljubav....
User avatar
budababa
Posts: 4016
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

3 boda - komandant Plec
2 boda - Kizito
1 bod - Vulicevic
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
WestSide
Posts: 188
Joined: Thu Jul 23, 2009 8:27 pm
Location: Istok:)

Post by WestSide »

3-Kiza(ne moram ovo da objašnjavam, svi znamo ko je i kakav je Kiza i takav je bio i danas)
2-Pleč(ili kako su ga nazvali u jednom od medija Pleće, pa mu i ja tako tepam, pokazao je da je ipak veliko pojačanje za nas i da je profesionalac uprkos višku kilograma i ostalim zajebavancijama uspeo da se sredi i postane vodja odbrane)
1-Tumbasević(dvoumio sam se izmedju njega i Medojevića, jer je ovaj drugi do te greške bio najbolji ali ipak je kriv za gol)

P.S. Ako Slobodan ovo čita ili neko ima priliku da mu prenese reči sa ovog foruma, treba da zna da se takve stvari dešavaju, da OČIGLEDNO ima kalibar da bude igračina i da MU NIKO NE ZAMERA!!! On je mlad momak i podrška mu je preko potrebna... Moju podršku ima i Stepi je po meni napravio kolosalnu grešku što ga je izvadio (zaista krajnje amaterski posle prve greške i još je posle sam izjavio da je bio najbolji pojedinac do tog momenta) jer nije dobio šansu da ispravi svoju grešku i da se iskupi, a svi znamo koliko se puta u fudbalu desilo da od tragičara nastanu junaci, jer im želja za pobedom još više poraste, a još kad je u pitanju mlad momak željan dokazivanja, koji voli svoj klub i uz to ZNA ZNANJE... mislim da ne vredi više pričati...
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Post by One and only »

3 - Kiza
2 - Plec
1 - Meda
leka
Posts: 108
Joined: Mon Aug 31, 2009 4:54 pm

Post by leka »

Ово је било очајно....требала би се делити оцена за најгорег на терену и била би оштра конкуренција.
Ако баш мора нека буде:
3 - Плеч
2 - Медо (он има право на грешку, за разлику од неких)
1 - Кизито

А Ћуран нек се носи...у Бгд или родну Јагоднину....са све бг кадровима...
User avatar
Turija
Posts: 10875
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Buca wrote:...,na izlasku nas kapiten se smeje i daje intervju novinaru,eh sta sam mu sve rekao :oops:
On nije naš kapiten (tačnije bar moj nije, i to od prvog dana kad mu je stavljena traka oko ruke). On je Stepanovićev kapiten, kao i njegov zamenik, i zamenikov zamenik :oops:Sramota.Odatle je sve i počelo naglavačke.
Čak i kad smo imali katastrofalne ekipe, barem su Kapiteni ličili na fudbalere.Ovo je drvo, za koje svi igraju (a naročito Mario), a on cveta i uživa u fudbalskoj jalovosti, svojoj i celog tima ( da ne kažem da njih dvojica, i onaj šarlatan na klupi, zaj... sve na terenu i na tribinama). Zato Tanjga i ne može da se načudi kako to da gubimo utakmicu u Novom Sadu, a igramo tako beskrvno i bezidejno.
Kakvi ideolozi, takve i ideje :cry:
Prvo treba promeniti trenera, a trener će promeniti kapitana, zamenika, zamenikovog zamenika, Tadića, ala Lazetića u liku smešnog klovna makse i sve ostale karikature i kreature od igrača.
Ovaj tim može više, kako reče Tanjga, ali sa ovakvim vođenjem može i da pravi društvo na začelju Čukaričkom, Milanovcu i Hajduku (te koje su jedino pobedili), kako kažem ja.
A te ekipe bi pobedili i sa mojom babom kao trenerom. Još lakše, jer bi poštovala savet:ne govori ništa, promeni najlošijeg našeg igrača u poluvremenu, sledećeg najgoreg u 60om minutu, a trećeg slabog u 75 minutu.Te što si menjala, sledeću utakmicu ne stavljaj u postavu i osvojili bi, sigurno, više bodova od ovih 10.Samo po sebi, prirodnom selekcijom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

1. Medojevic (uzrok Medine "greske" je faktor sreca tj. okliznuo se u odsudnom momentu)
2. Kizito
3. Pletsch
User avatar
Turija
Posts: 10875
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Evo stvarno, ne znam kako da glasam.Kome god pomislim da dam bodove za zasluge, ima i krivice za poraz.I Meda, i Vule, i Kiza, i Kesić i Pleč, i Lovre, i Tumbasović (one ostale da ni ne spominjem, jer mogu samo po lošem)..
Možda je tako i najbolje :Vojvodina bez bodova, igrači bez ocena.
Jer objektivno, nisu ih zaslužili, osim za prvih 20 minuta meča, dok je bilo snage za pritisak na zvezdinu zadnju liniju i vezni red.Posle toga pravi potop, gde ni početničke greške zvezdinih igrača naša ekipa nije znala iskoristiti :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Pleč 3 boda
Kiza 2 boda
Meda 1 bod
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Kao što već neko reče, nikad teže za glasanje, ali ajde. Tri boda ću dati čoveku za koga se vidi da je igrao ozbiljnu ligu, dva boda čoveku za koga se nadam da će ponovo biti onaj stari i ponovo zgaziti Zvezdu i jedan kao podrška, verujem, budućem najboljem igraču i kapitenu. Dakle:
3 - Pleč
2 - Kizito
1 - Medojević
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ssnigd
Posts: 3455
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Plec - 3 boda
Kizito - 2 boda
Medojevic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
stormer
Posts: 233
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:17 pm
Location: Novo Naselje

Post by stormer »

ssnigd wrote:Plec - 3 boda
Kizito - 2 boda
Medojevic - 1 bod
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

Radoye, ovakav način glasanja bi komotmo mogao da promeniš i ostaviš neki mejl na koji bi se slali glasovi.
Ono što je česta praksa prilikom glasanja jeste da se za jedne igrače glasa neposredno nakon utakmice, a onda, u serijama počinje da se glasa za pojedine druge igrače za koje se prethodo manje glasalo, i to skoro na identičan način, dok drugi fudbaleri nezasuluženo bivaju totalno iskulirani. Imam utisak kao da se vremenom kreira slika o tome za koga bi trebalo glasati, i onda ljudi skoro "prepisuju" jedni od drugih. Protiv Vranja je za Aleksića na početku slabo ko glasao, a onda pred kraj počeo sve trojke da dobija.
Priznajem da sam malo pristrasan kada je reč o Vulićeviću, ali mislim da je zaista bio bolji i od Pleča, i Kizita i od Mede danas, a i od svih igrača Zvezde (ubedljivo najviše trčao, igrao po po čitavoj dužini terena + spasio 2 gola). Zato mi je i neshvatljivo da se nakon utakmice najviše glasa za njega, a onda svi odjednom pišu: Pleč(3), Kizito (2), Meda (1), kao da je sramota glasati za nekog drugog. Stoga, mislim da su najrelevantniji baš oni glasovi koji stignu neposredno posle utakmice, dok još nije iskristalisano za koga treba glasati.
Eto, izvinjavam se na poduzem postu, neka mi ne zamere oni koji su glasali, ali mislim da redosled Pleč- Kiza- Meda ne bi odgovarao onome što je viđeno na terenu.
NUR NOCH RABREN!
Locked