4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1

Oklop Smederevaca ce...

...biti pretopljen u nova tri boda
50
86%
...ustopovati zahuktalu Vosu
8
14%
 
Total votes: 58

User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

OFK je remizirao, te sutra imamo motiv vise...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
SerbianDuke
Posts: 26
Joined: Sat Jul 04, 2009 2:18 pm
Location: Novi Sad - Liman

Post by SerbianDuke »

Sudeci po recenom na konferenciji za stampu Meda ce ponovo na klupi poceti mec, iako je ovo dobra prilika za njega da se nadje u prvih 11...a sansu ce ponovo dobiti igraci koji je (po mom misljenju) ne zasluzuju! Ne vidim ni jedan razlog zasto bi Tumbasevic imao prednost, protiv Metalca nije nista pokazao,dok Pekovic u zivotu nije igrao na ovoj poziciji, a i njegovi igracki kvaliteti su diskutabilni, zalaganje i borbenost mu ne sporim, ali da li je to dosta?

DOKLE VISE OVAKAV ODNOS PREMA NASOJ DECI?!!! :cry:
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Sutrasnja utakmica mogla bi da nam donese odgovarajuce probleme sto zbog izostanka nekolicine standardnih prvotimaca ekipe,sto zbog prilicno uigrane ekipe Smedereva koja je dobro otvorila sezonu.Katastrofa bi bila da Pekovic zapocne utakmicu na mestu zadnjeg veznog jer covek jednostavno nema atribute za igru na tako zahtevnoj poziciji.Tumbasevic je donekle bolja opcija i nadam se da ce dobiti prednost u odnosu na Mitra.
Neophodno je,ako nista,bar na snagu uzeti 3 boda kako ne bismo u sledece meceve ulazili sa odredjenim pritiskom.
Verujem da publika oseca dolazak te "nove"Vojvodine i da ce se na Karadjordju skupiti solidan broj ljudi...nadamo se vedrom nebu i kisi golova u mrezi Smederevaca!
Napred Voso!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Grofe svaka cast na iscrpnom izvestaju sa konferencije.
Videcemo,treba biti optimista,verujem da je ovaj tim Vose takav da mu nije problem i da ako ne otvori mec kako treba u kasnije fazi utakmice dodje do gola.Verujem da ce kvalitet nasih igraca,ali i podrska publike koju ocekujem presuditi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

grof zekula wrote:Danijel «Građanin» Aleksić će meč početi sa klupe, jer je umoran nakon 75 minuta reprezentativnih obaveza.
Jel oni ovo ozbiljno ili...!!!???
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

pa ja sad ne znam da li to ovi nasi nece da on igra ili se on proser*** (!!! asistencija admina !!!)?!Mislim ovo sad stvarno prevrsava svaku meru i granicu.....ne znam kad sam ga zadnji put video u vosinom dresu......
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Stvarno nema smisla.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Čudi me da neka naša deca hoće i da sede na klupi kada uvek ima neki Mitar,Lazetić,Mario da im uzmu mesto.
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

slazem se sa tobom ali nemoj Djurovskog da uplices u ovo jer je momak odlican i na svakoj utakmici gine za dres!
srbobranac
Posts: 20
Joined: Thu Apr 17, 2008 9:26 am

Post by srbobranac »

šumar wrote:Čudi me da neka naša deca hoće i da sede na klupi kada uvek ima neki Mitar,Lazetić,Mario da im uzmu mesto.
Verovatno si neobavesten, ali je Mitar Pekovic jos u mladjim kategorijama bio igrac Vojvodine, tako da je on, na neki nacin, "nase dete".
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9947
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

A jel termin "nase dete" znaci i kvalitet!? Ne razumem toliko to forsiranje "nase dece".Fudbal je odavno postao biznis,i nije bitno ko si,sta si i odakle si,cak izgleda vise nije bitno ni kako igras,ni za koga igras,bitno je samo da donosis profit (u Srbiji,nije bitno ni koliki,vec samo, da se profitira).Tako da savrseno razumem sve nase prvoligaske klubove!!!
Image
User avatar
petresevic
Posts: 4
Joined: Sat Jun 13, 2009 11:39 am
Location: Liman

Post by petresevic »

Danas mora biti 3:0 ili vise za nas.Mora se dodatno uterati strah u kosti Zvezdi i Partizanu.Koliko uspevam da pratim medije poceli su da se boje Vose i vise niko ne pominje da je Vojvodina mozda kandidat za titulu nego se sad prica da jeste kandidat za titulu.
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

petresevic wrote:Danas mora biti 3:0 ili vise za nas.Mora se dodatno uterati strah u kosti Zvezdi i Partizanu.Koliko uspevam da pratim medije poceli su da se boje Vose i vise niko ne pominje da je Vojvodina mozda kandidat za titulu nego se sad prica da jeste kandidat za titulu.
Bilo bi idealno da bude 3:0 ili više, ali bogami.... ja za početak priželjkujem da uspemo da pobedimo, pa koliko god da bude. Prognoze 3:0 podrazumevaju da pobeda uopšte nije pod znakom pitanja nego samo razlika sa kojom ćemo dobiti, što baš i ne bi bio pravi pristup za ovu utakmicu. Ne kažem da treba da igramo na 1:0 i posle se branimo, ali najvažnije je da za početak pobedimo ("za početak" mislim na ovoj utakmici).
NUR NOCH RABREN!
limanfkv
Posts: 2862
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Pribojavam se malo Smederevaca, jer su po meni bolji od sve tri ekipe sa kojima smo se do sada sastajali, a brinu i nase pobede.Ipak nadam se da cemo dobiti. Ako ni zbog cega onda da i mi i Borac Banja Luka budemo prvi 8)
Voja wrote:A jel termin "nase dete" znaci i kvalitet!? Ne razumem toliko to forsiranje "nase dece".Fudbal je odavno postao biznis,i nije bitno ko si,sta si i odakle si,cak izgleda vise nije bitno ni kako igras,ni za koga igras,bitno je samo da donosis profit (u Srbiji,nije bitno ni koliki,vec samo, da se profitira).Tako da savrseno razumem sve nase prvoligaske klubove!!!
Najbolji igraci koje smo imali , a ujedno i najskuplji igraci bili su iz nase skole fudbala.
Pritom, klub ne placa obestecenja za njih, tako da je i tu u prednosti.
Trece, ti igraci su pod ugovorima samo sa klubom.Nema fantomskih ugovora sa menadzerima (nema 50%-50% kao kod Djurica, kao kod Kizita).
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Naravno da podela na našu i nenašu decu nema veze sa pameću, ali je očito da ipak lakše prolaze ovi što dođu sa strane od onih koji su u Voši od malih nogu.
Očito je i da Peković iz nekih nefudbalskih razloga kao prošle godine Lazetić mora da igra,makar i veznog.Možda mu her Stepi da šansu i na krilu!
On da igra veznog , to je kao da ja treniram skokove u vodu ili skačem po gimnastičkoj gredi sa svojih sto kila.
Locked