1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3

Prvenstvo otvaramo...

trojkom
35
88%
kecom
4
10%
nulom
1
3%
 
Total votes: 40

User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Gradjanski list wrote:Stepi zadovoljan i opominje

Odlično su u novom prvenstvenom nadmetanju za bodove startovali fudbaleri Vojvodine. U Kuli je pao Hajduk (3 : 0) i valja istaći da su crveno-beli igrali veoma dobro. Dvostruki strelac bio je Dušan Tadić, koji polako postaje koban za Hajduk, jer je u tri susreta s ovim klubom postigao šest golova. Mrežu je pogodio i mladi Slobodan Medojević i to u stilu iskusnog strelca. Držali su se Kuljani dobro u prvom poluvremenu, ali je u drugom do izražaja došla bolja fizička pripremljenost i odlično funkcionisanje svih linija u timu Novosađana.

Zadovoljan je bio i šef struke Dragoslav Stepanović, koji je uneo dosta novina u igru Voše.

– Ovo je samo nastavak dobre igre, koju smo pružili u duelima s Austrijom u kvalifikacijama za plasman u Ligu Evrope, iz kojih smo nesrećno ispali – naglasio je popularni Stepi. – Iskoristili smo ukazane šanse i to je odlučilo. Istina, imali smo još mnogo šansi za postizanje golova, ali imali su ih i domaćini.

Našao je trener zamerke i svojoj ekipi, naročito kada su u pitanju defanzivni zadaci.

– Imamo još dosta posla da uradimo u defanzivi. Stojimo duboko u prostoru. To je šansa za rivale, ali ne mogu mojim igračima to da uzmem za zlo, pošto ih igra vuče. Zaista bih zahvalio mojoj ekipi na svemu što je prikazala, jer je ovo skoro nov sastav, dok su Kuljani igrali u postavi koja je dugo zajedno.

Stepanović je posebno istakao dva ofanzivna vezna igrača – Alina Stojka i Marija Đurovskog.

– Odlično su odradili svoj posao i u ofanzivi i u defanzivi. Takođe, Dragan Mrđa i Slaven Stjepanović su dobro probijali odbranu domaćih.

Tada je strateg Vojvodine malo "stao na loptu" i dodao da se ne treba zavaravati jednom pobedom, pošto još mnogo ima da se igra.

– Ipak, našli smo tim koji se sjajno razume, a ja imam osećaj za igru i s jedanaest i s deset igrača. Recimo, Medojević je ušao u igru i odmah postigao gol. Dečko se poneo kao da igra sto godina. Dakle, važno je da igrači iz drugog plana, koji nemaju ni novinare ni nikoga, a u familiji i na ulici im govore: "Što treniraš i gubiš vreme", preteknu ove iz prvog plana – zaključio je iskusni trener.

Dušan Tadić je zahvalio na čestitkama za dva postignuta gola i željama da ih bude još više.

– Nije se ništa posebno probudilo u meni – naglasio je. – Ekipa je igrala dobro i tako treba da nastavimo. Pohvalio bih sve svoje saigrače. Kod nas preovladava timski duh i sjajna atmosfera. To su preduslovi za uspeh. Ne znam da li sam koban za Hajduk, ali znam da je važno da pobeđujemo i trudiću se da dam svoj maksimum.

Mladi reprezentativac Srbije igrao je po levom boku, ali je često ulazio u sredinu, što se debelo isplatilo.

– Ulazio sam tamo zbog raznovrsnosti igre. Jednostavno, tako volim da igram. Kuljani su nam bili dostojan rival i njih nikada ne treba potceniti. Međutim, mi se pitamo u svakoj utakmici i odlučujemo o sudbini. Uveren sam da Vojvodina, na domaćoj sceni, može više da uradi nego u protekloj sezoni – istakao je popularni Duća, dodajući da zasad ne razmišlja o odlasku u inostranstvo.

Ađuru "darivan" i kopčama i crvenim kartonom

Veliko pojačanje Vojvodine Naekame Ađuru dobio je crveni karton u 25. minutu, pošto je posle faula nad njim uzvratio udarac Komazecu. Međutim, Ađuru nije mogao da otrpi bol.

– Posle utakmice, u nedelju uveče, Đuri je zašiveno uvo, a pukla mu je i ušna školjka. Ovaj momak ima četiri kopče i dobio je crveni karton, a Komazec samo žuti. Njegov izlazak bio je veliki hendikep za nas – rekao je Stepanović.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Marcello wrote:Dalje, Ađuru je, po meni, prestrogo isključen. Mislim da bi žuti bio dovoljan. Naime, onaj Komazec (ako je on u pitanju) ga je 5 sekundi sivonjski vukao za dres, a moj je utisak da je Ađuru više hteo da ga skine sa vrata, nego da ga udari. Usput, pa i nije ga nešto udario, zar ne?
Ja ne mislim da je prestrogo iskljucen, nema sta da isteruje svoju pravdu nakon sudijinog zvizduka. Kad gledam neku utakmicu pa igraju neki za koje me zabole briga pa 'ajde ni ne tangiraju me ovakve stvari ali kod nasih igraca kada se desi ovakav nedostatak elementarne discipline na terenu to me uvek iznervira. Takve stvari se kod Vosinih igraca jednostavno ne smeju tolerisati, to nikada nije bio nas stil, nas klub je oduvek imao taj gospodski smek a ovakve stvari su sve samo ne gospodske.

Onaj kulov iz Kule je skroz seljacki faulirao Djuru ali to nije opravdanje za ovako nesto.

Svaki sledeci ovakav ispad kod nasih igraca treba lupati po dzepu najstrozije!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Citam ovo sto Stepi kaze kako je Djura potisten par dana, znam da je momak jeko religiozan i da redovno ide u crkvu svake nedelje a da sad nije mogao zbog karantina. Mozda bi klub za takve situacije mogao da izadje u susret igracima tako sto ce im se obezbediti da dodje svestenik i da se Bozja sluzba odradi u karantinu za one kojima to znaci? Mogao bi i Pravoslavni i Katolicki popa da dodje, a zauzvrat klub da im obezbedi par mesta u svecanoj lozi na stadionu - valjda ce onda i nas Bog pogledati pa malo i srece da imamo :wink:
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Minja wrote:Poruka za velike profesionalce iz FSS:

Kako je FSS uveo pravilo da se fotoreporterskim poslom mogu baviti samo ljudi koji plate clanarinu od 1700 dinara, cisto da napomenem da u Kuli nisam primetio ni jednog jedinog "profi" foto-reportera (mozda mi je neki promakao, da ne gresim dusu). Bili smo samo mi zaludjenici (amateri) koji volimo klub i spremni smo da trosimo svoje slobodno vreme i materijalna sredstva bez ikakve nadoknade zbog istog.

Treba vi nama da platite te markice, a ne mi vama.

U principu si u pravu, samo imam jednu malu ispravku, tj. dopunu. Ja znam za jednog profesionalnog fotoreportera iz jedne velike medijske kuće (ne bih sad o kome se radi) koji je bio u Kuli ali pak nije mogao da uđe na stadion zbog nekog Džombinog čudnovatog viznog režima, pa je na kraju platio kartu i tako ušao! Tako da je situacija još gora :oops:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

podbara wrote: Баш тако, суђење бих оценио као веома слабо.
Pomenuo bih za kraj i OČAJNE linijske sudije. Dizali su zastavicu kako im se ćefne. Ne samo kod ofsajda, već i kod auta, faulova... Pogotovo onaj ispred Džombine klupe u drugom poluvremenu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

--------------------------------------------------------------------------------
the Gari Forum: Aktuelno!!! Posted: Mon Aug 10, 2009 11:21 am Subject: Pripreme

Dobro ljudi, nemojte se nervirati, ja znam da ste svi pogođeni, ali ja mislim da su Lazetić i Vukajlović meč propustili samo zbog povreda (kartona, j...m li ga). Nema sumnje da na njih računamo u nastavku prvenstva. To će onda biti ozbiljna priča!

PS Još ako Kahriman stane na gol


I hate to be right!

Mada, glupo je sad bilo šta pričati, ne znamo šta će ispasti do kraja, što reče Buca on je još pod ugovorom sa Vošom, ali ne znači da će igrati. Ili sam ja još pod utiskom iz Kule, pa sam optimista i kad ne treba da budem.

Ako je prošle godine bilo opravdanja da on igra (ja ih nisam našao, al neki su kazli da ima), stvarno ne znam ŠTA ON TRAŽI U OVOJ VOŠI?! Ali posle tako prijatnog popodneva i rekreacije u Kuli, znao sam da mora doći ponedeljak, posao, loše vesti... To je valjda to. Nadam se samo da neće ići dalje (Pročitati ostala imana u mom ondašnjem postu!).

Ali, ukoliko se gospodin klošar s beogradskih splavova opet dovuče do prvih 11 voljenog tima,mogu samo citirati jdnog od prethodnika i kazati NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked