Sto se mene tice,PODRZAVAM!!!Radoye wrote:Pa sta ja znam, ako vi mislite da je to dobra ideja... Nisam ja Radoman Bozovic da sam sebe kandidujem za funkciju
Vaši komentari...
-
-
http://img165.imageshack.us/img165/4738/zzzdb6.jpgvan der iV a.k.a Totti wrote:... s obzirom da se neki moderatori skoro nikad ni ne pojavljuju na ovom forumu.
P.S. pogledaj datume poslednjeg logovanja svakog od njih. Stvarno ih dugo nije bilo

-
A sto se ti jedini osecas prozvanim?Red Firm wrote:http://img165.imageshack.us/img165/4738/zzzdb6.jpgvan der iV a.k.a Totti wrote:... s obzirom da se neki moderatori skoro nikad ni ne pojavljuju na ovom forumu.
P.S. pogledaj datume poslednjeg logovanja svakog od njih. Stvarno ih dugo nije bilo
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Pretpostavljam da nisi otvorio sliku koju sam okačio u prethodnom postu, jer da jesi, sigurno ne bi tako nešto napisao. Ustvari, danas je sve moguće
A da si ti imalo obazriv ne bi davao tako nebulozne informacije, jer njih same ovaj forum daje svim posetiocima na uvid i ovoga puta su te demantovale u momentu.

-
A kad si se pre 28. ulogovao?Negde oko 28.,ali januara...Red Firm wrote:Pretpostavljam da nisi otvorio sliku koju sam okačio u prethodnom postu, jer da jesi, sigurno ne bi tako nešto napisao. Ustvari, danas je sve mogućeA da si ti imalo obazriv ne bi davao tako nebulozne informacije, jer njih same ovaj forum daje svim posetiocima na uvid i ovoga puta su te demantovale u momentu.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
-
Moram reci da sam procitao u novinama da su i navijaci partizana proglasili Moreiru za najboljeg igraca,pa sam malo "bacio oko" i na www.partizan.net i video kako izgleda njihovo glasanje,i priznanje koje su dali Moreiri i moram reci da mi se cini da imam mnogo realniji i ravnopravniji nacin bodovanja,lepsi suvenir za igraca i vecu tradiciju iza nas.Jednom recju,mislim da smo ih pobedili na ovom polju
p.s.koliko sam primetio za sledecu sezonu najavljuju drugaciji sistem glasanja,pa me bas zanima da li ce nas iskopirati ili uvesti neke novine

p.s.koliko sam primetio za sledecu sezonu najavljuju drugaciji sistem glasanja,pa me bas zanima da li ce nas iskopirati ili uvesti neke novine

Ladno nisam ni skontaonboya wrote:U Vosinom dresu je. Utakmica protiv Sremassnigd wrote:Jel moze da se promeni Djurina slika. Pa ima ih nekoliko sa promocije u Vosinom dresu ili sa utakmica, ne mora bas ova u dresu Javora.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.