Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

SlobaNN wrote:
Koral wrote:
SlobaNN wrote:Ja pretpostavljam da je rec o fudbaleru: Goldwin Osei Bonsu
Ali receno je da je odbrambeni fudbaler, moguce da je taj Bonsu, ali on igra u napadu
Po transfermarkt-u igra stopera, imas link pa pogledaj
Da tu tako pise, a na wikipediji pise da je taj Bonsu napadac.. svejedno, ko zna ko je u pitanju, ne vredi da napamet nagadjamo
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1460
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

ssnigd wrote:Prelazni rok do sada ocenjujem kao: Krenuli odlicno, pa zaribali i sada smo na popravci a koliko ce ona trajati to niko ne zna. A dok se ne popravimo ovde ce se na svaku "vest" o nekom pojacanje ispisivati po 75 strana nicega.
Ispali smo ne smesni nego tragikomicni sa svim Songovima(ili kako se vec) Olembima itd.... Izgleda da nam nije bilo dovoljno 5 milki za Jovetica, 1.5 milki za Dusana Krastu, Marinkovice, Ivice Kraljeve, Alberte kapitene i koga vec :pegla: Ne tezimo ka senzaciji, vec budimo prizemni, realni ali opet ponosni i nepokolebivi.
Svaka na mestu :wink:
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

Nista ni od Simica....ode u Rusiju na probu...

"Jedan od igrača o kojima se najviše pisalo u prelaznom roku, Simić iz Javora, ipak otišao van granica Srbije. Doduše, samo na probu, ali su šanse da će ostati u Rusiji velike. Pregovarao i sa "Vošom" i sa "romantičarima", ali nije krio želju da ode u inostranstvo." - izvor sportske.net

sto bi rekli ljudi, maciji sex, nit vise dreke ni manje sexa...
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Da sacekamo ishod te probe pa da vidimo. Nikola Simic im 27 godina tako da nije bilo ni realno za ocekivati da po svaku cenu predje kod nas. Kako stoje stvari sa Gasicem i Trajkovicem, ima li tu nekih pomaka?
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Image

Sa obzirom da smo najavili cetvorogodisnji plan idealna zamena za Kizita bi mogao da bude Emmanuel Mbola( Pyunik iz Jermenije)...Treba pratiti ovog igraca rodom iz Zambije(odigrao vec 6 utakmica za seniorski tim), koji ima svega 16 godina, a protiv Dinama je danas odigrao na vrhunskom nivou! Igrom i stilom dosta podseca na naseg Kizu!

http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Mbola
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Ja iskreno nisam bio baš nešto ni oduševljem idejom o Simićevom dolasku (koliko god sad izgledalo da se naknadno pravim pametan). Ako klub ima keša da ispljune za nekog ozbiljnog fudbalera za koga bismo svi bili sigurni da će dati puno golova (neko je ovde pominjao Despotovića, ali znamo da je to više nego nerealno) ne bih imao ništa protiv, ovako...

Gari ima 27 godina (ne kažem da je mator al' nema baš ni 17), do pre godinu dana malo ko je čuo za njega, igrao je u ekipi koja nit je primala nit je davala golove. Mislim da smo najbolje što je bilo u Javoru već pokupili!

Nisam ga puno gledao (osim na utakmicama protiv Voše) ali mislim da nije ništa bolji igrač ni od Mrđe, ni od Danija, ni od Miše. A kad smo već kod toga ni od Bukija (zovite me bezrazložnim optimistom, ali ja se i dalje nadam da će ostati u Voši, konačno igrati na svojoj poziciji, pa se dogodine prodati k'o čovek).

S druge strane, krajnje je vreme da sredimo tu priču sa centralnim defanzivcem. Odbrani treba dugo vremena da se uigra, a mi za sada imamo samo jednog ozbiljnog štopera (Lovrića), jednog mladog i talentovanog, ali koji je po meni na ovih nekoliko utakmica odigrao vrlo dobro (Karan) i jednog koji za razliku od svog (na sreću nekadašnjeg) saigrača i virtuoznog kapitena sa tri srca nije imao prostačke ispade, koji je zaista dobar dečko, ali ako hoćemo nešto da uradimo moramo imati igrače bolje od njega (Peković). Na četvrtog (Zogović) mislim da niko u klubu ne računa ozbiljno.

PS Jedno vrlo kvalitetno "pojačanje" po mom mišljenju bio bi i odlazak Popovića. Nisam se bavio ozbiljnim računanjem i statistikom, ali kad ovako ovlaš prećem po Vočinim utakmicama iz poslednjih godinu - dve, mislim da nijedna ekipa u istoriji svetskog fudbala nije imala tako dobar skor u utakmicama koje je igrala bez kapitena.
:?
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

The Gari, potpuno isto mislim i ja :lol:
Već sam jednom rekao da će ostanak Bukija biti naše najveće pojačanje u napadu.Jedino što to može biti rizično za Vladu. Jer, koliko vidim za ovih godinu dana, svi naši igrači su dobijali kakvu takvu konkurenciju, ali Mrđa je ostajao bez pravog takmaca.Ozbiljna konkurencija mu je sklanjana, čak i sa klupe.Igrom slučaja, sticajem okolnosti..., ili se to sve meni samo čini?
Ne kažem da je Mrđa bio ,,kritičan na terenu", ali da je žestoko favorizovan (uz još dva poznata nam imena :evil: ), dileme nemam.
Nadam se da će gospodin Stepanović i naša Uprava, postaviti stvari (igrače) na svoje mesto, prema njihovim vrednostima.I, da će svako od startera dobiti ozbiljnog ,,unutrašnjeg" rivala.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

@Dejan

Apsolutno se slazem sa tobom. Decko je odigrao sasvim solidno, drsko i bas bas podseca na Kizu, samo malo podgojeniji :lol: Sigurno je da su ga i ovi iz dinama primetili pa ne bi bilo lose, da se na zimu dovede taman ako Kiza ode, a opet ispred mnogih klubova iz srednje Evrope.
Ali nisam bas siguran da ima 16 god. Tamo u Africi ne mozes uci u trag kada je ko rodjen, muljaju ti menadzeri sa njihovim krstenicama opasno. :lol: No nebitno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

Pa jeste taj decko odigrao dobro, ali je neozbiljno izvlaciti zakljucke o kakvom se igracu radi na osnovu jedne utakmice. Drugo, nas klub ne uspeva da dovede ni ove slobodne igrace, a kamoli da placa ko zna kolika obestecenja za nekog igraca, tim pre sto je mlad sigurno ima dugogodisnji ugovor
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

Stoperi, reprezentativci Gane i Kameruna, čija imena, istina, nismo uspeli da saznamo – sve su bliže Vojvodini. Novosađani ne kriju da im se žuri, jer bi do 30. jula trebalo uigrati taj par na vrlo osetljivom mestu u timu, ali birokratija ima svoj ritam i, navodno, brže od ovog ne može.

– Još ne znamo kada će dvojica igrača za koje nam je rečeno da su sjajni stići kod nas, ali smo dobili informaciju da su na putu za Nigeriju, gde je naša ambasada i gde bi trebalo da dobiju sva dokumenta potrebna za dolazak u Novi Sad – rekao nam je sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić. – Učinili smo sve što je trebalo, klub je poslao garantno pismo, momci su raspoloženi... a sada sve zavisi od toga kada će dobiti vize. Predstavljeni su nam kao pravo rešenje za našu ekipu, pa ostaje da ih sačekamo dva-tri dana...

U igri je sve do juče bio i Nikola Simić, ali što je prelazni rok više odmicalo, činilo se sve neizvesnijim da će ga Novosađani dočekati. Najpre se, naime, iz Javora vratio u matični klub – OFK Beograd, dok se juče sa Surčina uputio u Rusiju na probu.

– Na njegov dolazak stavili smo tačku – kaže Pantelić i dodaje da, po svoj prilici, ni dugi razgovori s Radoslavom Batakom neće uroditi plodom. Batak je zatražio još sedam dana da bi saslušao sve ponude, a po svemu sudeći – od tog se transfera odustalo.



GRADJANSKI LIST
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Koral wrote:Pa jeste taj decko odigrao dobro, ali je neozbiljno izvlaciti zakljucke o kakvom se igracu radi na osnovu jedne utakmice. Drugo, nas klub ne uspeva da dovede ni ove slobodne igrace, a kamoli da placa ko zna kolika obestecenja za nekog igraca, tim pre sto je mlad sigurno ima dugogodisnji ugovor
A koliko po tebi treba utakmica da bi se doslo do zakljucka o pravom potencijalu ovog igraca? Treba imati u vidu da je on igrao za skoromnu ekipu Pyunika protiv, za njih, mocnog Dinama i ostavio odlican utisak(samo jedan Luiz Ibanez vredi vise od citave ekipe Pyunika)! Nije ovo bila neka tamo pripremna utakmica rezervnih timova, vec zvanicna kvalifikaciona za LS! Pored toga ima svega 16 godina i 6 nastupa za seniorsku reprezentaciju Zambije!Agent mu je Artashes Amalian iz Rusije. Ne verujem da je preveliko obestecenje za njega, sa obzirom da je jedini stranac u svojoj ekipi koja je osnovana tek 1992 godine. Imali smo prilike da cujemo i od naseg Sepuye kakvo je stanje u Jermenskom fudbalu i da je bez mnogo razmisljanja dosao u Srbiju(igrao je za Banants)!

Inace sam i napisao da ga treba pratiti kao mogucu zamenu za naseg Kizu, ako zelimo da prelazne rokove radimo planski kao sto je i najavljeno...



p.s. Kada si vec pomenuo neozbiljnost oko procene kvaliteta pojedinih predlozenih igraca, ponovo te pitam na osnovu cega mislis da oni igraci iz El Salvadora imaju kvalitet za Vosu, odnosno gde i kako to ti njih pratis? Da li mozes ovde da napises koje si njihove utakmice i na kom kanalu gledao i na osnovu cega smatras da imaju potrebni kvalitet (a ne da su podaci samo sa igice FM, wikipedije, youtuba i transfermarketa)
Iz kog izvora si dosao do informacija koliko kostaju i koliku platu imaju? Poslednji put si dao diplomatski odgovor, ovog puta bi to bilo neozbiljno sa tvoje strane :mrgreen:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Voša dovodi brazilskog štopera
Sreda, 15. jul 2009. 20:22

Ne dolazi Rigober Song, ne dolazi ni Radoslav Batak, ali će, po svemu sudeći, u Vojvodinu doći Marselo Pleč.

Iskusni brazilski štoper (33) na korak je od potpisivanja ugovora sa novosadskim superligašem. Preostalo je još da se sastane i obavi finalne razgovore sa predsednikom Ratkom Butorovićem.

"Reč je o proverenom igraču i sasvim smo blizu konačnog dogovora", izjavio je za "Novosti" sportski direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić.

Pleč je već stigao u Novi Sad i obišao FC "Vujadin Boškov".

"Zaista sam impresioniran, nisam očekivao da u Srbiji postoji nešto ovako. Nadam se da ćemo se dogovoriti i da ću postati član Vojvodine", rekao je Pleč.

On je igrao sedam godina u Bundesligi, za Borusiju iz Menhengladbaha (142 meča/3 gola) i Kajzerslautern (22/1), a onda se preselio južnije i bio član Omonije iz Nikozije (44/6) i Panioniosa (16/1).

Čak iako Pleč potpiše ugovor, Vojvodina neće odustati od namere da vrati Nina Pekarića.

(MONDO)
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

jaoooo kuku nama...
sta se ovaj panta opet k...i, dovedi nekog pa onda daj intervju! :idea:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
User avatar
Commendatore
Posts: 55
Joined: Tue Jul 07, 2009 12:03 pm

Post by Commendatore »

Dejan wrote:Voša dovodi brazilskog štopera
Sreda, 15. jul 2009. 20:22

Ne dolazi Rigober Song, ne dolazi ni Radoslav Batak, ali će, po svemu sudeći, u Vojvodinu doći Marselo Pleč.

Iskusni brazilski štoper (33) na korak je od potpisivanja ugovora sa novosadskim superligašem. Preostalo je još da se sastane i obavi finalne razgovore sa predsednikom Ratkom Butorovićem.

"Reč je o proverenom igraču i sasvim smo blizu konačnog dogovora", izjavio je za "Novosti" sportski direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić.

Pleč je već stigao u Novi Sad i obišao FC "Vujadin Boškov".

"Zaista sam impresioniran, nisam očekivao da u Srbiji postoji nešto ovako. Nadam se da ćemo se dogovoriti i da ću postati član Vojvodine", rekao je Pleč.

On je igrao sedam godina u Bundesligi, za Borusiju iz Menhengladbaha (142 meča/3 gola) i Kajzerslautern (22/1), a onda se preselio južnije i bio član Omonije iz Nikozije (44/6) i Panioniosa (16/1).

Čak iako Pleč potpiše ugovor, Vojvodina neće odustati od namere da vrati Nina Pekarića.

(MONDO)
Ajde sad da cujem Stepija kako govori da ovog Pleca poznaje vise od 33 godina i kako stariji igraci lose uticu na ekipu!!!
Kad neko hoce da dodje makar imao i 200god onda je on dobar a onj ko nece ne valja nista!E pa mislim...jadno!Ovaj je prosle godine odigrao nekoliko meceva za Omoniju...a pre toga za Panionios.
Sta znam...dobar je i taj samo da iammo nekog... :roll:
Siva Eminencija
Posts: 287
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:00 pm

Post by Siva Eminencija »

Sa postojecim stoperima ne mozemo ozbiljno konkurisati za vrh , ako je ovaj igrao u Bundes ligi , valjda je bolji od Pekovica , Zogovica i Karana .
Post Reply