Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Turija wrote:TREBA i DOBAR REALIZATOR.
Mrđa nije loš centarfor, ali je SLAB realizator (puno mu treba šansi, a da ne govorimo o polušansama jedan gol).
Aleksić je još premlad da bi mogao poneti takvu obavezu.
Hucišvilija vidim na tom mestu, ali nema odgovarajući status, tj pozicije u timu i Klubu.Ne verujem da čovek trči manje od Mrđe, dok realizaciju sigurno ima bolju,.Ali (što devojci udaju kvari)nema autoritet u Klubu.
Na njega može da se viče, može da je na klupi, može da je na tribinama...
Prvo da napisem,da se nadam da me Stoik nece tuziti zbog upotrebe njegove slike bez pitanja :D

Image

Turija... situacija iz Gajdobre,prethodila je jednom golu Mrdje.O cemu se radi!?Mrdja je dobio dubinsku loptu na nekih 4-5 metara sa strane od gola i krenuo je na nju,kao i protivnicki golman.Mrdja stize prvi,i pravi okret telom,okrece se ka golu i to je momenat koji slika pokazuje.Pogledaj koliko je Mrdja blizu gola,koliko je golman "van" ili "sa strane" gola,a gol je koliko metara sirok!? I sta se desava!?Umesto samo da cusne loptu,Mrdja krece u trk paralelno sa gol linijom (kao kad bi sad pomerali njihove figure ulevo na slici,a gol ne dirali i razmak izmedju njih),golman ga prati trceci paralelno sa njim,i Mrdja sutira - GOLMAN BRANI,i to je ono sto me strasno razocaralo i jos jednom potvrdilo moj stav o Mrdjinim kvalitetima,lopta se na srecu odbila opet do Mrdje koji je tad vec bio u poziciji da je nemoguce promasiti. I to je recimo jedan od momenata koji cu dugo pamtiti sa meca u Gajdobri,duze nego 8 golova recimo.

Sto se Mise,u Gajdobri tice,moram ti reci da sam jedini napisao da se Stepi drao na njega svo vreme,ali cu ti sad reci - opravdano je to cinio,jer je Misa bio dosta statican,kao sto vec rekoh,podsetio me na Drakulica,ali Drakulic je mnooooogo kvalitetniji igrac sa loptom od Mise,pa moze sebi da dopusti i hod po terenu,jer je svaka lopta u njegovim nogama posle obecavajuca,a sto mislim da sa Misom i nije slucaj.

U svakom slucaju,slazem se da bi nam trebao jedan sto pre rekose "od 20 golova po sezoni",i smatram da je sasvim nebitno,da li bi bio razbijac poput Gluscevica recimo ili lisica poput Belica,ili smeker poput Stojaka... bitno je samo da ga "mete" :wink:
Image
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Meni bi trebala samo jedna informacija. Sutra se igra na FC "Vujadin Boškov" protiv Rabotničkog, ali nijedne novine nisu se udostojile da napišu u koliko sati počinje utakmica... Hvala unapred!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

17:30h, ako imam dobru informaciju
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Siva Eminencija
Posts: 287
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:00 pm

Post by Siva Eminencija »

Dobra je informacija , u 17 i 30
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

SIVA EMINENCIJA wrote:Dobra je informacija , u 17 i 30
Jel to sigurno, posto Rabotnicki igra protiv Partizana veceras!!?
NUR NOCH RABREN!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Klokotnicka_bitka wrote:
SIVA EMINENCIJA wrote:Dobra je informacija , u 17 i 30
Jel to sigurno, posto Rabotnicki igra protiv Partizana veceras!!?
Možda Makedonci igraju sa dve različite postave?No, nama nije ni važno, mi ćemo se svakako fokusirati na naše.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alexandar
Posts: 194
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:37 pm

Post by Alexandar »

Mi smo i juče igrali protiv Rabotničkog (druge postave).
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1460
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

SIVA EMINENCIJA wrote:Dobra je informacija , u 17 i 30
u Dnevniku pise 18 :?: ko je ovde lud :shock:
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Vojvodina-Rabotnicki 2:0
Oba gola postigao Hucisvili, prvi posle odlicnog prodora po strani Aleksica(Misi je ostalo samo da gurne loptu), a drugi glavom posle centarsuta Vulicevica!
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

Grba_NS wrote:Vojvodina-Rabotnicki 2:0
Oba gola postigao Hucisvili, prvi posle odlicnog prodora po strani Aleksica(Misi je ostalo samo da gurne loptu), a drugi glavom posle centarsuta Vulicevica!
Uz fantasticnu akciju koja je predhodila drugom golu, to je sve vredno pomena iz prvog poluvremena. Ono sto raduje i ohrabruje je igra mladog tima koji je nastupio u drugom poluvremenu. Milina je bilo gledati kako funkcionise vezni red. Prednjacio je Mitosevic, uz rame su mu bili Medojevic i Tumbasevic u centralnom delu terena, a Smiljanic na levom boku i novi tamnoputi igrac po desnoj strani (br.20) cesto su stizali i u zavrsnicu.
U svakom slucaju, treba ozbiljno racunati na nasu decu.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Slike sa utakmice mozete pogledati na sledecem linku:

Vosa-Rabotnicki 2:0
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1460
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

Prvo poluvreme dobro odradjeno i ako nije bilo Mrdje u napadu i jos nekolicine startera...drugo malo slabije igrali su dosta mladji igraci desni bek Vulicevic dosta dobar,e sad Adjru me bas nesto i nije ubedio u to,hitno potreban jedan kvalitetan stoper,jer pekovic je jako spor,i da za kraj Mario Djurovski kapiten :shock: sta je sa Popovicem?
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Dobar deo drugog poluvremena nisam odgledao (iz objektivnih razloga), ali sto se tice prvog poluvrmena ono je samo potvrdilo ono sto vec dugo govorim: pod hitno nam trebaju jedan do dva centarhalfa i napadac. Sto se tice pozicije prednjeg veznog igraca valjda ce nesto biti od tog Rumuna inace ce nam se ponoviti prosla sezona.
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Par crtica sa jučerašnje utakmice:
- Maksimović zalutao u prvi tim Vojvodine. Ne znam čijom se greškom (ili namerom) ovaj smešni rekreativac našao u prvih 11? Pod hitno nam je potrebno pojačanje na toj poziciji.
- Hucišvili ostavio odličan utisak. Miša je sušta suprotnost Mrđina, nije sebičan, ne davi loptu, teži ka jednostavnosti u igri, a što je najvažnije sjajan je realizator. Međutim, on nije klasičan napadač i ne znam šta u klubu misle i čemu li se nadaju bez dovođenja još jednog kvalitetnog špica (računam da Buač odlazi).
- Ađuru i Vulićević biće prava pojačanja.
- Golman Drinić fino odradio svoj posao.
- Đurovski loš i slabašan (kao i uvek). Mali Mitošević za njega izmislio fudbal. Smiljanić pokazao da je za klasu najbolji i najbrži krilni igrač. Treći crnac sasvim solidan.
- Lovrić se pokazao najboljim od svih centarhalfova. Loše je što igramo sa dva štopera „teškaša“ (Peković i Karan), ali verujem da će slika kada je u pitanju odbrana uskoro promeniti.

Iako ne verujem da je sastav iz prvog poluvremena onaj koji Stepi u ovom trenutku smatra najjačim, mora se konstatovati da uopšte ne deluje ohrabrujuće videti Đurovskog, Stjepanovića i Maksimovića istovremeno u startnih 11 (Turija je u svom postu na temi „Transferi“ naveo glavni razlog zašto). U vezi su nam potrebni igrači koji igraju u oba pravca. Od ekipe koja je juče počela utakmicu, samo Ađuru u potpunosti ispunjava taj zahtev. Takođe, Mitošević je profil veznog igrača koji može uspešno da ispuni sve odbrambene zadatke, a istovremeno da organizuje igru i vrlo je kreativan u napadu. I on i Smiljanić imaju kvalitet da odmah budu starteri. Goranova brzina i Vukova pravovremena i precizna dodavanja su dobitna kombinacija. Treba samo podesiti tajming. Ovoj ekipi fali jedan kvalitetan štoper, levi spoljni i napadač (pod uslovom da Buač ode) da bude kompletirana.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

У суботу дупли програм на С.Ц. Вујадин Бошков. У 16 и 30 и 18 и 30 одмерићемо снаге са Радничким из Сомбора. Ко воли нек изволи!
Post Reply