Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Za Stojku objavljeno i na Transfermarkt-u:

http://www.transfermarkt.de/en/news/292 ... odina.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

budababa wrote:Za Stojku objavljeno i na Transfermarkt-u:

http://www.transfermarkt.de/en/news/292 ... odina.html
Кратак осврт на каријеру Алина односно Малог Принца!
http://www.youtube.com/watch?v=u26OedxmM-E
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Jel može neko da postavi par informacija vezanih za tog Milića. Bilo bi lepo da za nas neupućene, pored imena, navodite i poziciju igrača.

Mišljenja sam da nam je na poziciji štopera neophodno pojačanje. Iako nemam ništa lično protiv momka (za razliku od mijatovića-cig.pič.), smatram da Peković nema kvalitet za ovakvu Vojvodinu. Manje više što je i on bio podložan kiksevima, već je dečko jaaaako spor, što je nedopustivo. Stoga se nadam zvršetku prelaznog roka uz po jednog kvalitetnog štopera i napadača! Kažem i napadača, jer samo sa Mrđom ne možemo stremiti ka najvišem cilju!

Kako nam je malo potrebno za nadu... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Oce doci Kamerunci? Dobro bi nam dosli stoper i napadac iz Kameruna.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

http://www.sportske.net/vest/fudbal/ali ... -3504.html

Pomalo preteruju u medijima sa najavom da je Stojka najbolji stranac koji je igrao u Srbiji. Mislim, jeste on dobro pojacanje, medjutim - sinoc sam pravio njegov profil na wikipedia, i skontah da je iz skoro svake ekipe gde je igrao otisao sporazumenim raskidom ugovora zbog nediscipline. Uz to, slabo je i igrao poslednjih par sezona. Tako da, kada je rec o formi, sigurno nije najbolji stranac u srpskom fudbali, a ni po imenu (Taribo Vest, Ailton). Nije mi sad zelja da ga napljujem, nego ne bi trebalo bas toliko preterivati sa komentarima po novinama.
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

На sportal.rs кажу да треба да стигну два репрезентативна штопера Камеруна и Марока :!:
Samo napred Vojvodina!!!
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

@Klokotnicka_bitka

U ovome bi se slozili, na istom mestu sam video podatak da Stojka nije odigrao nijednu utakmicu kao clan Sijene. I pored svega, vidi se da ima potencijal (barem ga je nekada imao), a i odigrao je vise od 10 utakmica za reprezentaciju. Ukoliko Stepi i ekipa uspeju da ga disciplinuju (posto mu je to ocigledno mana), bice nam veliko pojacanje.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3898
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Jasno je da je Stojka kocka. Mogući su svi ishodi sa njim, od kažnjavanja i udaljavanja iz tima, do jednog od boljih u timu. Ali nama i treba kocka ako mislimo ove sezone da probamo korak napred.
Po svemu što sam pročitao o njemu na netu, znaćemo vrlo brzo na čemu smo s njim...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Red Marquis wrote:Ali nama i treba kocka ako mislimo ove sezone da probamo korak napred.
Апсолутно се слажем. Стојка је најјаче фудбалско име из иностранства које се појавило у нашем фудбалу још од распада Југославије. Ако је здрав и вољан, онда већ поред његовог имена можемо уписати бројку од минимун 10 асистенција које ће и Мрђи и Алексићу подићи цену за неколико милиона.
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Treći igrač koji potpisuje i treće istinsko pojačanje!

Nama ostaje da se nadamo da će Stojka pokazati u crveno-belom dresu ono što zaista zna i ume i ono što se od njega moglo videti,kako u rumunskoj reprezentaciji,tako i u belgijskoj ligi!

Milić iz OFK-e je,takođe,vrlo dobar i kvalitetan igrač i sa Jevtićem je prošle sezone sigurno bio njihov najbolji član!Pravi «ofanzivac»,a uz to je i reprezentativac u onoj kategoriji u kojoj je i Aleksić,a pred njima je i evropsko prvenstvo!Ne znam koliko je tačno da je on blizu potpisa,ali se logički onda nameće pitanje,da li će isti (potpis) značiti da nas još neko napušta?Jer evidentno je da mister Panta i herr Stepi nemaju nameru da greše kao prethodnici i bespotrebno gomilaju fudbalere!

Štoper preko potreban!Od ove četvorice koji se pominju (2 domaća+2 stranca) izabrati jednog ali vrednog!Sa Lovrićem i Karanom i to će biti «pokriveno»!

Pa da se «pripremamo» kako dolikuje i kako mora da bi se prikazivale igre i postizali rezultati koje svi očekujemo!
stefan
Posts: 69
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:57 pm
Location: Novi Sad

Post by stefan »

Danijel Aleksić i dalje čeka pravu ponudu
03. jul 2009. | 08:23 | Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih srpskih igrača zagonetan po pitanju budućnosti. Obeštećenje 6 miliona evra, prošla godina izgubljena, delom i zbog manje minutaže. Aleksić krije namere, u okruženju se priča da bi želeo da napusti Srbiju.
Aleksic velikaJedan od bisera srpskog fudbala, Danijel Aleksić i dalje nije siguran ostaje li u Srbiji. Vojvodina je pre par nedelja istakla cenu od 6 miliona evra, s obzirom da je stagnirao prošle sezone, i da ga selektor Krčmarević nije vodio na Evropsko Prvenstvo, teško da će talentovani napadač privući klubove koji mogu da plate toliko obeštećenje.

Aleksić se vratio sa odmora, igrao je u prvoj proveri protiv nižerazrednog rivala iz Gajdobre, postigao 2 gola. Međutim, ni sam ne zna šta mu je činiti.

„Nisam pametan, teško je reći šta će se dešavati. Nema konkretnih ponuda, ali je prelazni rok tek počeo. Ništa se ne zna, sve je otvoreno“, kaže Danijel, koga su u prošlosti povezivali sa Interom, ali i nekoliko engleskih klubova.

Stiče se utisak, ali i takve glasine kruže po Novom Sadu, da bi želeo da napusti Srbiju jer smatra da u Vojvodini neće dobiti pravu šansu, pored Mrđe.

Neizvesnost će, po svemu sudeći, potrajati još nekoliko nedelja.
Mogli smo imati igraca oko koga ce se formirati tim narednih 4-5 sezona, verovatno buduceg A reprezentativca cija je vrednost mogla biti i nekoliko puta veca, samo da je dobio pravu sansu. A ovako cemo ga prodati za mnogo manje pare nego sto vredi a nismo iskoristili ni delic njegovih igrackih sposobnosti :(

Inace sinoc na SOS-u, u onoj emisiji Nebojse Petrovica gde se javljaju gledaoci, javio se i neki gospodin iz Novog Sada. Veoma zadovoljan je dao iscrpan " izvestaj " o stanju u Vosi, pojacanjima,... I da ne duzim dalje, rekao je da se po nekim pricama koje kruze predpostavlja da je taj stoper reprezentativac Kameruna - Rigobert Song :shock: Ja licno sumnjam u tu pricu, mislim da je vise plod maste, ali ako je to istina.... Da li SIVA EMINENCIJA zna nesto vise o tome ?
Jedem luka i slanine ...
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Lepo receno, potpisom dvojke iz Javora i Stojke "zakrpili" smo tri rupe u timu (desni bek, zadnji vezni i prednji vezni). Ostaju jos dve: centarhalf i napadac. Po meni treba nam jedan do dva centarhalfa i jedan napadac. Ukoliko bih mogao da biram doveo bih iskusnog centarhalfa, mladog centarhalfa i mladog napdaca, a sve mi se cini i da uprava razmislja u tom smeru.
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

podbara wrote:
Red Marquis wrote:Ali nama i treba kocka ako mislimo ove sezone da probamo korak napred.
Апсолутно се слажем. Стојка је најјаче фудбалско име из иностранства које се појавило у нашем фудбалу још од распада Југославије. Ако је здрав и вољан, онда већ поред његовог имена можемо уписати бројку од минимун 10 асистенција које ће и Мрђи и Алексићу подићи цену за неколико милиона.
Podbara man, nemoj bas preterivati :) Kakvo najjace ime, ko je od nas jos cuo ikada pre za njega. U svakom slucaju nije "jace" ime od Taribo Vesta, debelog Ailtona, pa cak mozda ni od nekih drugih igraca (Žonsa). E sad, druga je stvar u kakvoj su formi bili ovi igraci (Ailton recimo), ali ni o Stojkinoj formi jos nista ne znamo.

Takodje, Milić je dojajan igrač (čim ga je Liverpul tražio), ali nije bas tacno da je bio uz Jevtića najbolji igrač OFK-a prošle sezone, pošto je imao sličan tretman kao i Aleksić kod nas, odnosno - drugi deo sezone uopšte nije ni igrao, i kao napadač nije dao nijedan gol u prvenstvu. Medjutim, mislim da bi ekstra bilo ako je tacna informacija da dolazi i da bismo mogli debelo da ga prodamo (pod uslovom da OFK nema 80% prava na igraca, sto me ne bi cudilo s obzirom na to da planiramo da dovedemo igraca sa tolikom cenom).
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

podbara wrote: Стојка је најјаче фудбалско име из иностранства које се појавило у нашем фудбалу још од распада Југославије.. ..
Druze podbara,Stojka je definitivno jedno od najvecih fudbalskih imena iz inostranstva koje se pojavilo u nasoj zemlji ali ne i najvece,treba biti realan,Taribo Vest,Valter Zenga i pre svega Lotar Mateus su mnogo veca imena od Stojke!
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

http://en.wikipedia.org/wiki/Rigobert_Song


Rigobert Song Bahanag (born July 1, 1976 in Nkanglikock) is a Cameroonian football central defender who currently plays for Turkish Süper Lig club Trabzonspor and the Cameroon national team. He is currently in negotiations with Serbian team FK Vojvodina.
Post Reply