Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

I zaboravih, da li se neko seća kad nam je nuđeno za Popovića 1.6 miliona u onom prelaznom roku kad je otišao i Kačar, verovatno je to Bata nešto zakuvao. Baš me žestoko zanima koliko su nam vredni sadašnji igrači. Moja procena je da ni za Popovića a ni za Kizita ne možemo dobiti preko pola miliona.
User avatar
etxeberria
Posts: 352
Joined: Wed Dec 17, 2008 8:32 pm
Location: tamo gde sam rodjen i odrast`o

Post by etxeberria »

Klokotnicka_bitka wrote:I zaboravih, da li se neko seća kad nam je nuđeno za Popovića 1.6 miliona u onom prelaznom roku kad je otišao i Kačar, verovatno je to Bata nešto zakuvao.
Mala ispravka 1.7 miliona :D od misterioznog kupca iz serije A. :?
sam svoj najveci neprijatelj
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Voja wrote:
Somborac wrote:Vojo, ko je od sadasnje garniture imao bolje partije od Davidova? Popovic, Veseljko ili Mario? Ostavi se ti Despota i Kacara koje realno ne mozemo da vratimo!
Ljudi ovaj rodjen da mi kontrira,pa makar bilo kako! :lol:
Somborac kakve veze sad imaju ti sto si ih nabrojao!? Pa bilo kog veznjaka da dovedemo,imacemo bolji vezni red od sadasnjeg.Ali da li je nama cilj da imamo bolji vezni red od sadasnjeg ili da imamo najbolji vezni red u ligi!? U ovoj drugoj opciji,ne vidim mesta za Davidova.I odakle sad pitanje u kakvoj je covek formi!? Pa veliki igrac je uvek veliki.Koliko je proslo od kako je Milan otisao iz Vojvodine!? Tri puta vise vremena je proslo od kako je Panta otisao iz Vose pa i opet kad se vratio,bio je najbolji.Ali samo iz jednog razloga,jer covek zna fudbal!!! Tako da ako je Milan zaista vrhunski igrac kao sto pisete,nema bojazni (zbog forme) za njegov dolazak,jer pogotovo na tako bitnim pozicijama u timu se pokazalo,gotovo isto kao i na golmanskim,sto si stariji,to bolje i zrelije razigravas.

Somborac,niko nije spominjao Kacara i Despota u opciji vracanja!!!
Ne, nego si ti rodjen da kontriras zdravoj logici! Ja cenim kada neko ima svoje misljenje, kada je to drugacije od ocekivanog i drugacije od vecine! Ali ne po svaku cenu to ciniti, samo da bi uvek bio jedinstven!
Koga ti vidis kao pojacanje Vose da cini najbolji vezni red u ligi :?: A da postoje realne sanse da ga dovedemo? Zivo me zanima!

Spominjao si poteze i igre Kacara i Despota i zeleo da ih uporedimo sa Milanovim. Ja ti kazem da su Kacar i Despot sada najbolji u svojim klubovima i da ne postoji teoretska sansa da ih vratimo, a Davidova mozemo! I ja bi bio najsrecniji da Bata odresi kesu i dovedemo za ofanzivnog veznog nekog odlicnog Brazilca, Argentinca, Cileanca, ali ne znam koliko je to izvodljivo!


Ivan Ergic je slobodan igrac i interesovanje za njega je pokazala Jagodina, kao i za Stevana Stosica bivseg igraca malage.
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

etxeberria wrote:
Klokotnicka_bitka wrote:I zaboravih, da li se neko seća kad nam je nuđeno za Popovića 1.6 miliona u onom prelaznom roku kad je otišao i Kačar, verovatno je to Bata nešto zakuvao.
Mala ispravka 1.7 miliona :D od misterioznog kupca iz serije A. :?
Da, da, u pravu si, s uma smetnuh jos tih 100 hiljada koje bismo sad verovatno jedino i dobili, mozda samo od nekog podgojenog Arapina.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9979
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Somborac wrote:! Ja cenim kada neko ima svoje misljenje, kada je to drugacije od ocekivanog i drugacije od vecine! Ali ne po svaku cenu to ciniti, samo da bi uvek bio jedinstven!
Koga ti vidis kao pojacanje Vose da cini najbolji vezni red u ligi :?: A da postoje realne sanse da ga dovedemo? Zivo me zanima!
Pazi,ovde (transferi) se defiluje sa preko 20-ak imena najmanje,ja sam bio samo za jedno kontrirao tako da ne mozes reci da to cinim po svaku cenu!!!
A sto se pojacanja tice,ne bih o njima,jer nemam uvid u domace igrace kao nekada,tako da,ako si primetio cutim oko ovih transfer predloga.
E sad,sta znaci teza "koga realno mozemo dovesti"!?
Zasto ne bi mogli oteti Moreiru Partizanu!?
Mislim da se takvim potezom ne moze finansijski ici u minus.Taj novac bi se vratio koliko vec posle jedne sezone.
Image
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Za smirivanje lopte na Forumu, i kao veliko pojačanje našeg veznog reda, ja predlažem povratak Franca :D (njega je čak i Voja redovno gledao :wink: ).
Nismo uzeli onu dvojicu stranaca iz CG, pa mogli bi bar jednog našeg :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alexandar
Posts: 194
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:37 pm

Post by Alexandar »

Klokotnicka_bitka wrote:Koliko bi se para moglo dobiti za Đurića ako ode u Herenven (a da ne gledamo transfermarkt)?
Meni se čini da više od 500-600.000 teško da možemo da dobijemo, mada ako je Zvezda prodala Tomovića za 2.2 miliona možda i mi ubodemo neku pristojnu lovu.
Ne zaboravi da je od Đurićevog transfera naše samo 50%!
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Post by madda fakka »

Alexandar wrote: Ne zaboravi da je od Đurićevog transfera naše samo 50%!

Zasto? Kome ide drugih 50%? Nije mi jasno....
I Bog je Slaninar...
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Stigao Da Kosta, prikazuje se Filipe

Novinar: M. P., Fotoreporter:



Mada su na okupu od pre neki dan, fudbaleri Vojvodine danas će zvanično početi pripreme, a očekuje se da prvog radnog dana među Novosađanima šef struke Dragoslav Stepanović saopšti hoće li s ekipom do početka nastupa u kvalifikacijama Lige Evrope ostati u FC "Vujadin Boškov" ili je isplaniran odlazak van grada.

Sudeći po tome što je zakazana za devet sati, ne bi trebalo da prozivka ima neki posebno svečarski karakter, s tim što će prvo okupljanje imati deo koji se odnosi na predsavljanje novih igrača, među kojima bi se mogao naći i Portugalac Paulo da Kosta, koji je došao na pregovore. Ukoliko kraj njegovog imena, za svaki slučaj, treba staviti makar mali znak pitanja, jer se još juče izbegavao odgovor na pitanje je li pao dogovor, izvesno je da dileme nema kada je reč o dvojici bivših fudbalera Javora.

Vojvodina će tako danas predsaviti 24-godišnjeg desnog beka Miroslava Vulićevića, kao i fudbalera manevra, 23-godišnjeg Naemeka Adjurua. Po svoj prilici, s njima u društvu, barem zasad, neće naći Brazilac Filipe, za koga se moglo doznati jedno toliko da je dosad nastupao u Prvoj ligi Brazila, kao i da igra na poziciji veznog fudbalera.

S druge strane, najizvesnije je da se na prozivci neće pojaviti Igor Đurić, koji je tražio ispisnicu radi završetka pregovora s novim klubom.

– Naš reprezentativac želi da nastavi karijeru u inostranstvu, a očekuju ga u Herenvenu – kaže sportski direktor Miodrag Pantelić. – Želju da promeni klub izrazio je i makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski, za koga je zainteresovana Rijeka.

Međutim, kako je Pantelić istakao, Riječani još nisu stupili u kontakt s novosadskim crveno- belima, ali su najavili kako bi to trebalo da se dogodi ovih dana.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Давидов је једноставно мајстор, од када је отишао ми не можемо да се саставимо. Човек зна да дода, и мислим да је главни разлог пада игре управо недостатак те елементарне јединица зване Давидов. По мени је он разлог Деспотове ефикасности, и потпуног искоришћавања Тадићевог потенцијала, јер сетимо се како су ова двојица изгледали, за време Давидова а како после Давидова...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Alexandar
Posts: 194
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:37 pm

Post by Alexandar »

madda fakka wrote:
Alexandar wrote: Ne zaboravi da je od Đurićevog transfera naše samo 50%!

Zasto? Kome ide drugih 50%? Nije mi jasno....
Pa Vićentiju Petroviću, isto je i sa Kizitom 50-50. Đurić je imao 40% za klub i 60% za Viću pa je Bata pri potpisivanju novog ugovora izjednačio. Sa Kizitom je bila još gora situacija 20% za klub, sad je još i dobro.
Last edited by Alexandar on Mon Jun 22, 2009 11:05 am, edited 1 time in total.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
User avatar
Milan
Posts: 4312
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Klokotnicka_bitka wrote:mada ako je Zvezda prodala Tomovića za 2.2 miliona možda i mi ubodemo neku pristojnu lovu.
Ovo mi nikada neće biti jasno. Mi se ubijamo da prodamo svakog igrača za neke pristojne pare, a raspadnuta žgadija malo malo, pa proda nekoga za na primer ovu cifru gore. Isti slućaj je i sa partizanima. Da li njihovi igrači imaju bolje menadžere, ili igračima toliko skače cena samo zbog toga što igraju za te klubove... :roll:

Dodao bih još dve stvari. Brku ni po koju cenu ne bi trebalo pustiti! Mislim da bi za par sezona i klub i on daleko više profitirali u odnosu na sadašnji trenutak.

Druga stvar je vezana za sve do sada ostvarene transfere, i one koji nam slede. Da li klub vuče poteze u dogovoru sa Stepijem, ili sve radi na svoju ruku? Stepi je potpisao ugovor, jedan dan proveo sa Pantom, i zatim otišao na odmor, gde se do juče nalazio. Ovo me jako interesuje iz razloga što se u startu može dogoditi problem na relaciji klub-trener...
POŠTO OBRAZ ???!!!
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

Milan wrote:
Klokotnicka_bitka wrote:mada ako je Zvezda prodala Tomovića za 2.2 miliona možda i mi ubodemo neku pristojnu lovu.
Ovo mi nikada neće biti jasno. Mi se ubijamo da prodamo svakog igrača za neke pristojne pare, a raspadnuta žgadija malo malo, pa proda nekoga za na primer ovu cifru gore. Isti slućaj je i sa partizanima. Da li njihovi igrači imaju bolje menadžere, ili igračima toliko skače cena samo zbog toga što igraju za te klubove... :roll:

Dodao bih još dve stvari. Brku ni po koju cenu ne bi trebalo pustiti! Mislim da bi za par sezona i klub i on daleko više profitirali u odnosu na sadašnji trenutak.

Druga stvar je vezana za sve do sada ostvarene transfere, i one koji nam slede. Da li klub vuče poteze u dogovoru sa Stepijem, ili sve radi na svoju ruku? Stepi je potpisao ugovor, jedan dan proveo sa Pantom, i zatim otišao na odmor, gde se do juče nalazio. Ovo me jako interesuje iz razloga što se u startu može dogoditi problem na relaciji klub-trener...
Ја чисто не верујем да они за те паре продају играче.Али медији су њихови па је све могуће.Они продају играче за милионе,а дугови све већи.А што се тиче Ђурића,Херенвен је нудио 800 хиљада,а Бата је стопирао трансфер јер тражи 1,3мил.Е сад на којој ће се цифри договорити,наће се нека златна средина.
stefan
Posts: 69
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:57 pm
Location: Novi Sad

Post by stefan »

Judžin Sepuja želja Crvene Zvezde?
22. jun 2009. | 08:09 | Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača lige, čovek koji je proletos tresao mreže u dresu Čukaričkog, na meti crveno - belih. Reprezentativac Ugande na meti rumunskih klubova, ali je Zvezda mamac za sve igrače. Sjajni Judžin Sepuja, koji je svojim golovima ostavio Čukarički u eliti ovog proleća, na meti je Crvene Zvezde.Reprezentativac Ugande je bio jedan od najzapaženijih igrača Jelen Superlige. U našoj ligi, u kojoj su golovi prava retkost, pogotovo kada su manji timovi u pitanju, Sepuja je u 12 mečeva za „brđane“ postigao 9 golova. Afrikanac će sigurno napustiti Banovo Brdo, pre par nedelja pominjan je njegov odlazak u Rumuniju, navodno je pregovarao sa Rapidom i Temišvarom, ali bi Crvena Zvezda, verovatno mogla da mu predstavlja bolju odskočnu dasku za odlazak na evropski zapad, što je njegov krajnji cilj.
Ako Sep zeli da ostane u nasoj ligi, ne bi smeli ni na trenutak da se predomisljamo !
Među desetak fudbalera koji će ove nedelje portažiti šansu za uhlebljenje u Vojvodini, prvi je u Novi Sad stigao Brazilac, Felipe Klajn. Reč je o momku koji ima 22 godine i igra na mestu napadača, a u domovini je branio boje Porto Alegrea. Ovaj 176 cm visoki napadač imaće dve nedelje da Dragoslava Stepanovića i rukovodstvo Vojvodine, uveri da bi mogao da bude pravo pojačanje.
Jedem luka i slanine ...
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

цигани су мамац за играче :lol: :lol: :lol: ,па за оне који играју за хлеб и воду.
Post Reply