33. kolo: Rad-Vojvodina 2:2

Zavesa se spusta, a mi smo...

...drugi
13
81%
...treci
3
19%
 
Total votes: 16

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

sport wrote:Rezultatska neizvesnost i uzbuđenje na Banjici bili su prisutni do poslednjeg sudijskog zvižduka. RAD je posle dva trijumfa u šampionatu uspeo i treći put da ostane neporažen protiv Novosađana. Na kraju, i tim iz Novog Sada osvojenim bodom sačuvao je vicešampionsku poziciju i bolju kotu za evropska iskušenja.
Gosti su angažovanije ušli u susret. Već u uvodnim minutima, posle drugog kornera sa leve strane, Tadić pogađa za vođstvo Vojvodine. Polovinom poluvremena domaćin je zapretio preko Kaluđerovića. Desetak minuta kasnije, Žarko Lazetić koji je bio najaktivniji igrač gostiju sa petnaestak metara upućuje jak udarac, ali je stativa sprečila povećanje prednosti gostiju. U finišu poluvremena neopreznost Pekovića koristi Kaluđerović koji situaciju jedan na jedan sa golmanom gostiju, uz pomoć stative, koristi za poravnanje rezultata.
U nastavku gosti su pripretili preko Trivunovića. Petnaestak minuta pre kraja meča Tumbasević precizno izvodi slobodan udarac i donosi prednost timu iz Novog Sada. Svi prisutni na stadionu su pomislili da je to i konačan epilog meča. Ipak, u nadonadi vremena najbolji strelac Omladinske lige Srbije i kadetski reprezentativac iz redova građevinara Nikola Stojiljković asistira defanzivcu Aleksandru Petroviću, koji poravnava rezultat sa konačan ishod meča.
Među onima koji su proveli ugodno popodne na Banjici bili su i bivši igrači Vojvodine i RADA, Gojko Kačar i Filip Đorđević. Saigrači iz mlade reprezentacije došli su da bodre bivše klupske drugove, a na karju su obojica bili zadovoljni nerešenim ishodom.
Marko Nikolić, trener RADA:
- Juče smo uz dosta sreće stigli do nerešenog rezultata. Zadovoljan smo što smo i u trećem susretu protiv Vojvodine ostali neporaženi, a ekipa je pokazala punu angažovanost do poslednjeg minuta za šta je bila nagrađena u finišu susreta.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zoran Marić, trener Vojvodine:
- Čestitam mojim igračima na odličnoj partiji. Ostaje, ipak, žal što bolju igru tokom celog meča nismo krunisali trijumfom. Vojvodina je ostvarila svoj cilj i posle ovog meča zauzela poziciju odmah iza prvaka Partizana. Veliko hvala i navijačima koji su nas bodrili na stadionu RADA.
Изгледа да је само око камере видело фаул над Пековићем.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Svaka cast Gojku sto nas je ispratio u ovoj utakmici - jos jednom je pokazao koliki je Vojvodinas. Sa druge strane (Vojo, nemoj mi zameriti na sitnicarenju :wink:), Lane je subotnje popodne proveo blizu - na Karaburmi. Tek da se zna...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Mislim da prvi gol ne treba komentarisati, svima je jasno, ko je kriv...
Drugi gol je sudijski bezobrazluk, pa ono bi se i u Engleskoj sviralo kao faul!!!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Nažalost, ni ja ne uspevam da ispoljim neko veliko oduševljenje povodom osvajanja drugog mesta (za razliku od mog prijatelja Podbare :cheers: ) . To drugo mesto mi je značajno samo zbog preskakanja još jednog kola u Evropi. Ne mislim da ćemo tamo mnogo uraditi, ali će bar igrači imati više vremena za odmor i moći će bolje da tempiraju formu...

Faul nad Pekovićem jeste bio, ali smatram da je pre njega imao ihahaj vremena da se reši lopte...

Na sos-u je gost bio ono đubre Karasi. Imao je par sjajnih izjava: "Nisam išao na Karaburmu jer volim OFK, a vezan sam i za Banat (za zvezdu se zna), otišao sam na Banjicu i NARAVNO NAVIJAO PROTIV VOJVODINE..." ; "Kod drugog gola Rada je bilo klasično remplovanje između Pekovića i igrača Rada, gde je ovaj drugi bio jači i spretniji..."

p.s. I meni je zasmetalo što je Lane bio na Karaburmi. Navodno je ofkin trener njegov veliki prijatelj...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked